Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: konkursy15
dziękuję bardzo, bardzo
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
113
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mi kazali zrobić
Rozumiem listonosza, który chce się pozbyć ciężaru. Kazali mu wziąć, to i zostawi gdzie się da. Nie jego przecież wina, że ktoś przyjął niewymiarową przesyłkę
Absurdami są przepisy na poczcie. To potrafi wkurzyć człowieka
Czekając na...
Gość: shorty87
Gość: dorota19791
od wczoraj chce wyslac sms na konk bomi czekam na 21 i ja przegapiam
i tak jest zawsze! ;/
fajnie,że są tacy ludzie, którzy pomagają bezinteresownie
powodzenia w konkursach i wielu nagród!
też tak miałem, ale wpadłem w trans. chociaż jak na razie skupiam się tylko na 1 konku
Gość: dorota19791
Grzegorz Kolp, Hel:
10%
Liczba oddanych głosów: 115
Więcej... http://szczecin.g...7.html#ixzz1O9gpFUuu
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
121 powodzenia
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
122
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
pomimo,że nadal trochę brakuje zaczynam odzyskiwać nadzieję
sorki,że Was spamuję, dzięki wielkie jeszcze raz
Gość: ewaewa
Gość: ewaewa
Dlatego, bardzo się cieszę, jeśli ktos jest słowny i się odwdzięcza
Swoją drogą, to te klikane konkursy na głosy czy lajki są bez sensu. Ja biorę udział w jednym tylko, ale pewnie nie mam żadnych szans na zdobycie głosów, bo nie mam wielu znajomych, albo nie jestem zbyt bystra w zdobywaniu klików od innych
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma sprawy, powodzenia
W temacie Wkurza mnie że moje dziecie ma wysoką temp., na szczęście po nurofenie zaczyna spadać
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
143
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
Gość: nocti
145
A w temacie wkurza mnie brak weny na cokolwiek. Leki na alergie mnie usypiają i nie mogę usiedzieć w pracy... a co widzę konkurs to z góry zakładam, że marne szanse.
Gość: estrella
anialistopad
Postów 14214
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl