Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Ze mnie też zawsze chcą zrobić kierowcę
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Już Ci mówię, co ja zrobiłam:
Wczoraj o 19.59.59 kliknęłam wg czasu Greenwich na głosuję i szybko zaznaczyłam odpowiedni produkt.
Fakt, że może znaczenie miało też to, że od momentu jak wiem o NIP-ie, to specjalnie nie zależało mi, głównie chodziło o głos dla koleżanki, a jak wiadomo los sobie lubi z nas kpić
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18744
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: ewaewa
Który to już raz???
No sorry, rozumiem że ktoś może mieć dysortografię, ale przecież są słowniki. Jak można nagradzać takie coś?
Gość: konkursy15
a gdzie Ty widzisz te błędy?
serio to racja
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tak
Mia - dziękuję, własnie tak samo robię, i się nie udaje nigdy
Katrin - ze mnie ostatnio też coraz częściej robią kierowcę.. a ja tak nie lubię jeździć po ruchliwych ulicach (te przy całodobowych sa wyjątkowo zatłoczone..)
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ogóle nie rozumiem tego ogromnego zainteresowania akurat tym konkursem. Namioty widziałam np.w Carrefourze po 29 zł i bez obciachowego napisu Carlsberg
A tu jeszcze zakupy za 50zł.Jak dla mnie gra niewarta świeczki.
A tak w ogóle mam gdzieś na strychu u rodziców 2 prawie nowe namioty, z których i tak nie korzystam...
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to polki i ibeauty są na czarnej liście od dawna
Gość: amif
po promocji leona z walizkami szybko przeszło mi wygrywanie za darmo, ludzie to bezwzglednie potrafili wykorzystać
teraz oddaje wygrany numer z namiotem za 10zł
Gość: postscript
dawidekk, chodz tez sie przylaczymy. tylko nie jako eunuchy
Gość: iwonciaaa
Gość: iwonciaaa
Lista laureatów:
1. Agnieszka Szonert, Warszawa.
2. Michał Paradowski, Warszawa.
3. Adam Kondratowicz, Warszawa
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będzie OT, ale trudno:
jako członkinię haremu, mnie już dzisiaj nic nie wkurza
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że jestem uziemiona, a chciałam kilka sklepów odwiedzić, że mąż nie rozumie powagi sytuacji i ze spokojem mówi, że przecież w weekend możemy to zrobić
że wygrałam 1 leżak chyba na zachętę i kolejnych nijak się nie udaje
i że od kilku dni boli mnie głowa
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: goralecka
doalki
Postów 201
Data rejestracji 29.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sarsaparilla
Gość: nineczka17
bo poczta nasz kochana się potrafi ustawić
wysyłasz list to patrzą czy to będzie gabaryt A czy gabaryt B i oczywiście jak grubszy list to już się dopłaca za gabaryt B ale już nie mają tego gabarytu B obowiązku donieść do domu a pieniążki biorą
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zalogowałam się a tam wiadomośc,że już dzis brałam udział w konkursie
ciekawe jakim sposobem
Gość: konkursy15
u mnie to samo
ale i tak pewnie znowu bym nie wygrał