Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#4463711 Napisano: 20.06.2011 08:38:52
efelinkaaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

margo466 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

A mnie się powyższa rymowanka nie podoba. To odwracanie kota ogonem i mydlenie oczu. Sprowadzanie wypowiedzi konkursowiczów do bzdetów zazdrosnych looserów. Kompletne niezrozumienie sytuacji. Nie lubię, nie polubię i nie podpisuję się.

ufff... dziękuję joan, przywracasz mi wiarę w ludzi emotka jest nas dwie emotka

już 3 emotka

teraz 4 emotka

i 5
emotka

i 6 emotka

ooo jak mnie wkurza mój mąz, wczoraj tak się pocięliśmy, bo nie mógł wrócić do domu.. Popił sobie ze szwagrem i mu się myslenie wyłączyło emotka

Ja oczywiście nic nie mam do ich spotkań, widzą się rzadko, ale do godziny 23 siedziałam z dzieckiem, które nie wiedziało co ze sobą zrobić, a nie chciało usnąć emotka Jeszcze mnie dupki namawiali, żebym piwo przywiozła.. Ostatnio pojechałam, to wjechałam w ogrodzenie emotka

Ze mnie też zawsze chcą zrobić kierowcę emotka
0 0

mia

#4463719 Napisano: 20.06.2011 08:41:29
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Wkurza mnie, że już tyle gram na ibeauty i ani razu nie udało mi się wygrać, a zawsze w wynikach jest mamadwojga to jest przegięcie. emotka emotka Czemu oni ciągle tę samą osobę wybierają, może to ktoś z rodziny emotka emotka

Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU? emotka
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem emotka

P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień... emotka
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór! emotka

a mnie wkurza veet, bo gram, granm, ale nie wiem jak kliknąć, żeby wygrać emotka

Już Ci mówię, co ja zrobiłam:
Wczoraj o 19.59.59 kliknęłam wg czasu Greenwich na głosuję i szybko zaznaczyłam odpowiedni produkt.
Fakt, że może znaczenie miało też to, że od momentu jak wiem o NIP-ie, to specjalnie nie zależało mi, głównie chodziło o głos dla koleżanki, a jak wiadomo los sobie lubi z nas kpić emotka
0 0

joan

#4463722 Napisano: 20.06.2011 08:42:12
efelinkaaa - a jak tam po urodzinach, dał się nabrać, że zapomniałaś? emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4463736 Napisano: 20.06.2011 08:45:31
wkurza mnie to, że po raz kolejny gdy spojrzę na wyniki, to okazuje się, że wygrywa odpowiedź pełna błędów ortograficznych, typu muj, najleprzy, ogurek czy świerza, nie mówiąc o literówkach.

Który to już raz???

No sorry, rozumiem że ktoś może mieć dysortografię, ale przecież są słowniki. Jak można nagradzać takie coś?
0 0

Gość: konkursy15

#4463745 Napisano: 20.06.2011 08:47:16
ewaewa napisał(a):

wkurza mnie to, że po raz kolejny gdy spojrzę na wyniki, to okazuje się, że wygrywa odpowiedź pełna błędów ortograficznych, typu muj, najleprzy, ogurek czy świerza, nie mówiąc o literówkach.

Który to już raz???

No sorry, rozumiem że ktoś może mieć dysortografię, ale przecież są słowniki. Jak można nagradzać takie coś?

a gdzie Ty widzisz te błędy? emotka

serio to racja emotka
0 0

efelinkaaa

#4463777 Napisano: 20.06.2011 08:55:37
joan napisał(a):

efelinkaaa - a jak tam po urodzinach, dał się nabrać, że zapomniałaś? emotka

tak, tak emotka Wszedł do domu, a tam tort stoi emotka Miła niespodzianka emotka

Mia - dziękuję, własnie tak samo robię, i się nie udaje nigdy emotka

Katrin - ze mnie ostatnio też coraz częściej robią kierowcę.. a ja tak nie lubię jeździć po ruchliwych ulicach (te przy całodobowych sa wyjątkowo zatłoczone..)
0 0

skarb888

#4463791 Napisano: 20.06.2011 08:57:54
Monika11 napisał(a):

bip napisał(a):

wkurza mnie, że nie potrafię wygrać NAMIOTU a ludzie wygrywaja je bez sensu bo moze sie komuś odsprzeda! połowa tym sposobem przepadnie! ludzie, ten namiot 100zł jest wart! chciałem tylko jeden dla dzieciaków na biwak. zakupy 50zł+ odkupienie wygranego numeru 30zł- jaki to biznes??? lepiej kupić namiot w sklepie emotka

podpisuję się pod tym emotka sama gram gram i głupiego namiotu nie mogę trafić emotka

Ja w ogóle nie rozumiem tego ogromnego zainteresowania akurat tym konkursem. Namioty widziałam np.w Carrefourze po 29 zł i bez obciachowego napisu Carlsberg
emotka .

A tu jeszcze zakupy za 50zł.Jak dla mnie gra niewarta świeczki.
A tak w ogóle mam gdzieś na strychu u rodziców 2 prawie nowe namioty, z których i tak nie korzystam...
0 0

leona

#4463798 Napisano: 20.06.2011 08:59:20
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Wkurza mnie, że już tyle gram na ibeauty i ani razu nie udało mi się wygrać, a zawsze w wynikach jest mamadwojga to jest przegięcie. emotka emotka Czemu oni ciągle tę samą osobę wybierają, może to ktoś z rodziny emotka emotka

Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU? emotka
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem emotka

P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień... emotka
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór! emotka

a mnie wkurza veet, bo gram, granm, ale nie wiem jak kliknąć, żeby wygrać emotka

Już Ci mówię, co ja zrobiłam:
Wczoraj o 19.59.59 kliknęłam wg czasu Greenwich na głosuję i szybko zaznaczyłam odpowiedni produkt.
Fakt, że może znaczenie miało też to, że od momentu jak wiem o NIP-ie, to specjalnie nie zależało mi, głównie chodziło o głos dla koleżanki, a jak wiadomo los sobie lubi z nas kpić emotka

U mnie to polki i ibeauty są na czarnej liście od dawna emotka
0 0

Gość: amif

#4463885 Napisano: 20.06.2011 09:26:34
Monika11 napisał(a):

bip napisał(a):

wkurza mnie, że nie potrafię wygrać NAMIOTU a ludzie wygrywaja je bez sensu bo moze sie komuś odsprzeda! połowa tym sposobem przepadnie! ludzie, ten namiot 100zł jest wart! chciałem tylko jeden dla dzieciaków na biwak. zakupy 50zł+ odkupienie wygranego numeru 30zł- jaki to biznes??? lepiej kupić namiot w sklepie emotka

podpisuję się pod tym emotka sama gram gram i głupiego namiotu nie mogę trafić emotka

po promocji leona z walizkami szybko przeszło mi wygrywanie za darmo, ludzie to bezwzglednie potrafili wykorzystać
teraz oddaje wygrany numer z namiotem za 10zł
0 0

Gość: postscript

#4463915 Napisano: 20.06.2011 09:38:27
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że Wsciekly zgarnął wszystkie dziewczyny do swojego haremu emotka

dawidekk, chodz tez sie przylaczymy. tylko nie jako eunuchy emotka moze pozwoli nam pelnic funkcje barmanow czy kogos w tym stylu emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4463933 Napisano: 20.06.2011 09:43:23

Gość: iwonciaaa

#4463938 Napisano: 20.06.2011 09:44:08
iwonciaaa napisał(a):

http://mediafm.ne...e-Jansson:-Lato.html

Lista laureatów:

1. Agnieszka Szonert, Warszawa.
2. Michał Paradowski, Warszawa.
3. Adam Kondratowicz, Warszawa
0 0

slonko365

#4464086 Napisano: 20.06.2011 10:34:17
postscript napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że Wsciekly zgarnął wszystkie dziewczyny do swojego haremu emotka

dawidekk, chodz tez sie przylaczymy. tylko nie jako eunuchy emotka moze pozwoli nam pelnic funkcje barmanow czy kogos w tym stylu emotka

będzie OT, ale trudno:
jako członkinię haremu, mnie już dzisiaj nic nie wkurza emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

dzasmina

#4464089 Napisano: 20.06.2011 10:34:56
dużo rzeczy mnie wkurza emotka
że jestem uziemiona, a chciałam kilka sklepów odwiedzić, że mąż nie rozumie powagi sytuacji i ze spokojem mówi, że przecież w weekend możemy to zrobić emotka
że wygrałam 1 leżak chyba na zachętę i kolejnych nijak się nie udaje emotka (siostrę mam emotka )
i że od kilku dni boli mnie głowa
0 0

Gość: goralecka

#4464093 Napisano: 20.06.2011 10:36:19
wkurza mnie, że nie ma wyników z konkursu w Almie a ciekawość mnie zżera jakie zgłoszenia szanowna komisja wybrała emotka
0 0

doalki

#4464096 Napisano: 20.06.2011 10:39:24
Wkurza mnie, że nie mam kasy...Do pracy wracam po bezpłatnym macierzyńskim dopiero w sierpniu...chciałabym ten czas przespać, albo wygrać parę groszy...
0 0

Gość: sarsaparilla

#4464163 Napisano: 20.06.2011 10:55:54
Mnie wkurza, że po każdą, nawet najmniejszą nagrodę muszę zapierniczać na PP bo nasz listonosz zawsze wypisuje mi na awizo duży format, nie mieści się do torby. Wrr. Wyjątkiem była Rexona samotnie miotająca się po kopercie.
0 0

Gość: nineczka17

#4464244 Napisano: 20.06.2011 11:11:37
sarsaparilla napisał(a):

Mnie wkurza, że po każdą, nawet najmniejszą nagrodę muszę zapierniczać na PP bo nasz listonosz zawsze wypisuje mi na awizo duży format, nie mieści się do torby. Wrr. Wyjątkiem była Rexona samotnie miotająca się po kopercie.

bo poczta nasz kochana się potrafi ustawić
wysyłasz list to patrzą czy to będzie gabaryt A czy gabaryt B i oczywiście jak grubszy list to już się dopłaca za gabaryt B ale już nie mają tego gabarytu B obowiązku donieść do domu a pieniążki biorą emotka emotka
0 0

tusiek

#4464255 Napisano: 20.06.2011 11:15:05
Wkurza mnie loreal
zalogowałam się a tam wiadomośc,że już dzis brałam udział w konkursie
ciekawe jakim sposobem
emotka
0 0

Gość: konkursy15

#4464262 Napisano: 20.06.2011 11:18:15
tusiek napisał(a):

Wkurza mnie loreal