Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale już niedługo....
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. dostałam ankietę z Nivea
Gość: pepitka
nic mi nie mow, bo mnie zaraz coś roznisie
teraz dostałam 5 raportow ze doszło 15:15 po prostu super
joan
Postów 18744
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co, lecisz na wywczasy?
Co do piramid - wczoraj widziałam je w tv, ale już prawie całkowicie zniknęły pośród blokowisk. Żeby było śmieszniej, wiele stacji intensywnie emituje reklamy Egiptu, których treść zakrawa na SF
nataszka
Postów 2788
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd to wiesz?
nataszka
Postów 2788
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie wszystko oki. z plusa tylko raport hu....59.59
Gość: polec
Kurcze i mi się nie udało go dla niego wygrać, nie tyle mnie to wkurza, co mi przykro
Gość: eveliina
u mnie też! zaciął mi się net i nie mogłam żadnego zegara atomowego wyświetlić! efekt - fatalny raport
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Od wieków już nie miałam zęba wyrywanego i nawet nie boję się bólu, tylko do szału doprowadza mnie myśl o wyrywaniu, w sensie wydzieraniu...
Wolałabym sto razy jakieś wycinanie...
A w dodatku cały czas po głowie mi chodzi Tomasz Buddenbrook!!!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sziś dzwoni do mnie kurier ze ma dla mnie paczkę i czy mogę po nią zejść na dół? (2 piętro ja cała w ospie i dziecko 3letnie w domu)
nie mogłam i był barrrdzo zły
Gość: sarsaparilla
A listonosz jakoś do mnie nie dzwonił do mieszkania chociaż cały dzień i ja i mąż byliśmy w domu na zmianę. Do tego wiem, że są to duże formaty i facet na pewno tego ze sobą nie wziął, wystarczyło dobrze poszukać i baba by znalazła. Ale NIE! Nie ma i już, przyjść jutro.
Ostatnio też nie było a jakoś jak pokazałam napisane na awizo duży format, nie mieści się do torby to za drugim podejściem się znalazło.
Wrrrrr albo i jeszcze gorzej
Gość: goralecka
oto co sie dzieje z moja paczka. Przypomne trasa paczki Warszawa-Warszawa
Stacja:WAW
Data stanu:2011-06-14 09:15
Opis:Przyjęcie od kuriera (PK)
Data stanu:2011-06-17 14:47
Opis:Przyjęcie od kuriera (PK)
Data stanu:2011-06-20 07:26
Opis:Wydanie kurierowi doręczającemu (WK)
Data stanu:2011-06-20 19:30
Opis:Zwrot przez kuriera (ZK)
Data stanu:2011-06-20 19:32
Opis:Wydanie kurierowi doręczającemu (WK)
tereniagno
Postów 5298
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo,a teraz chciałam wysłać na 20:00 sms i co??????????wisi na telefonie i oczywiście nie doszedł,stoi w połowie drogi
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
anialistopad
Postów 14216
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
tereniagno
Postów 5298
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u mnie to samo,ale najlepsze w tym,że z samsunga wysyła bez zastrzeżeń,a z noki ani rusz
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: polec
Witam w klubie
Gość: merus
ale za to wygrałas wymarzona przeze mnie nagrode karte DUKA