Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: muzulmanka
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie rachunek za tel. wpakowałam się w jakiegoś delfina co za porażka!!!
Gość: iskierka
joan
Postów 18744
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: iwonciaaa
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff... dziękuję joan, przywracasz mi wiarę w ludzi
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: beata82roksana82
już 3
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co mnie wkurza, o tym będzie
Jak ktoś (bo wiele osób, nie jedna) wysyła pracę wyklejaną, ze zdjęciami, grającą, ale regulamin czegoś takiego nie zabrania, to jest źle. Owszem, jest źle, jak ma być całość na kuponiku w urnie, a jest link do prezentacji - tu organizator łamie zasady, jakie sam ustalił. Najczęściej jednak są słowa: liczy się KREATYWNOŚÆ, ORYGINALNOŚÆ i POMYSŁOWOŚÆ wypowiedzi, co już sugeruje, że forma może być różna. Bywa, że i zdanie: forma dowolna się pojawia
Regulaminy trzeba umieć czytać. Nie ma czegoś czarno na białym, nic sobie nie dopowiadamy. Tak powinno być? Może. Organizator nie przewidział, bywa. Luki niestety są prawie w każdym regulaminie.
Chociaż, może to celowe? Może ktoś nie chciał setki podobnych do siebie wierszyków?
Każdemu się wydaje, że potrafi rymowankę napisać. Tutaj dobre rymowanki pisze jakieś 10 osób.
Zresztą, gdzie jest podane, że mogą być rymowanki, a nie musi być tekst prozą? Też tego nie ma
W regulaminach konkursów promocyjnych jest za to informacja, że coś tam trzeba kupić. I jakoś wielu osobom stąd nie przeszkadza, że nie kupują towaru, a sam paragon
Uczciwe to? Nie, pójście na łatwiznę.
Ludzie z agencji reklamowych śledzą tu niektóre wątki. Zmiany się pojawiają, takie na niekorzyść uczestników, z powodu zachowań uczestników.
Niewiele osób gra fair. Jeszcze mniej to widzi.
Łatwo dostrzegać, co robią inni. My? Dostosujemy się co najwyżej do tego, jak grają pozostali
I ostatnia rzecz. Organizator lub sponsor daje nagrodę. Coś w zamian może oczekiwać.
Wybierają, kto im pasuje. Czy tego chcemy, czy nie
Czekając na...
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz 4
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: bip
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale treść? faktycznie po łebkach potraktowane, może i faktycznie niektórych żółć zalewa, ale nie wszystkich!
a tu jest tak napisane, jakby wszyscy byli po jednych pieniądzach ;/
wkurza mnie, że już nie mogę się doczekać, kiedy będę na chodzie... echhh...
Gość: katrin22
i 5
Monika11
Postów 7736
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuję się pod tym
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: tato999
nikt nie dał Ci prawa do wyrażania swoich opinii w imieniu całego forum
ja moniau nie tępię za to, że tyle wygrywa
Ma dziewczyna talent to to wykorzystuje a jeśli jej zazdrościsz to też się weź ostro do roboty jak ona i zacznij wygrywać a nie wylewasz żale oczerniając biedną dziewczynę
nie znasz człowieka nie oceniaj bo sam zostaniesz oceniony po pozorach
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Witryna www.e-konkursy.info zawiera treści z witryny zarabianiezaklikanie.strefa.pl, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.
Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.
Powiadomiliśmy już właściciela witryny zarabianiezaklikanie.strefa.pl, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem zarabianiezaklikanie.strefa.pl zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.
Jeśli rozumiesz, że odwiedzenie tej witryny może wyrządzić szkody na komputerze, kontynuuj mimo wszystko.
To mnie wkurza
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i 6
ooo jak mnie wkurza mój mąz, wczoraj tak się pocięliśmy, bo nie mógł wrócić do domu.. Popił sobie ze szwagrem i mu się myslenie wyłączyło
Ja oczywiście nic nie mam do ich spotkań, widzą się rzadko, ale do godziny 23 siedziałam z dzieckiem, które nie wiedziało co ze sobą zrobić, a nie chciało usnąć
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU?
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem
P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień...
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza veet, bo gram, granm, ale nie wiem jak kliknąć, żeby wygrać