Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4469413 Napisano: 21.06.2011 06:31:20
papryczka20 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

emotka wkurza mnie, że już mam pewnie po domku z Bobovity. Teraz sprawdzam paragon, podlliczam i co? Zamiast 20 zł jest 19,83 emotka a w sklepie liczyliśmy było ponad 20 zł! Okazało się, że obiadki nie kosztowały ponad 3 zł tylko 2,99 i 2,89. Pierwszy raz jestem wk***na, że cena na paragonie była niższa niż przy półce

a od czego top SZUKAM i PARAGONY emotka

Wiem, wiem, tylko najgorsze jest to, że człowiek kupuje produkty, ma swój paragon a okazuje się, że jest do niczego. A nie stać mnie żeby kupić paragon za 150 zł czy też 300 jak widziałam w wątku Paragony

to ile ten domek kosztuje emotka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4469420 Napisano: 21.06.2011 06:33:22
wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

emotka wkurza mnie, że już mam pewnie po domku z Bobovity. Teraz sprawdzam paragon, podlliczam i co? Zamiast 20 zł jest 19,83 emotka a w sklepie liczyliśmy było ponad 20 zł! Okazało się, że obiadki nie kosztowały ponad 3 zł tylko 2,99 i 2,89. Pierwszy raz jestem wk***na, że cena na paragonie była niższa niż przy półce

Wiem, wiem, tylko najgorsze jest to, że człowiek kupuje produkty, ma swój paragon a okazuje się, że jest do niczego. A nie stać mnie żeby kupić paragon za 150 zł czy też 300 jak widziałam w wątku Paragony

700 emotka
0 0

Gość: mrilka

#4469422 Napisano: 21.06.2011 06:33:54
wsciekly napisał(a):

mrilka napisał(a):

dziś wkurzył mnie mój instruktor od nauki jazdy - po prostu mam ochotę go udusić emotka emotka emotka

duszony... instruktor emotka emotka emotka

w pomidorach chociaż emotka emotka

sorki za czarny humor, ale dziś takie dyskusje kulinarne, że nawet instruktora widzę na grillu emotka emotka emotka

dzięki, od razu mi lepiej emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4469604 Napisano: 21.06.2011 07:33:56
mrilka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mrilka napisał(a):

dziś wkurzył mnie mój instruktor od nauki jazdy - po prostu mam ochotę go udusić emotka emotka emotka

duszony... instruktor emotka emotka emotka

w pomidorach chociaż emotka emotka

sorki za czarny humor, ale dziś takie dyskusje kulinarne, że nawet instruktora widzę na grillu emotka emotka emotka

dzięki, od razu mi lepiej emotka emotka

do usług, królowo emotka
0 0

wrrrryyy

#4469644 Napisano: 21.06.2011 07:42:23
hittmanka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

700 emotka

Oj tam, oj tam, za 530 na Allegro taki domek można kupić emotka
0 0

Gość: szogun102

#4469767 Napisano: 21.06.2011 08:06:53
papryczka20 napisał(a):

Wiem że Ci to nie pomoże ale zobacz na mój http://zapodaj.net/7315623afd79.jpg.html .
Lecz ja mam jeszcze wydruk z karty płatniczej do tej transakcji i posłałem razem emotka .
A historyjkę o tym paragonie napisałem im lepszą w @ jak na tenże konkurs w SMS-sie (nie ograniczała mnie ilość znaków) emotka
Może przejdzie a może nie i mnie wkurza że teraz czekam na decyzję jury . emotka
0 0

Gość: karo108

#4469808 Napisano: 21.06.2011 08:18:01
pozdrowienia dla pana z cysterny, który mi dzisiaj zajechał drogę emotka co tam, że wyhamowałam 20 cm za jego tylnymi światłami, fajnie było - całe życie przed oczami emotka
0 0

papryczka20

#4469837 Napisano: 21.06.2011 08:24:37
szogun102 napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

Wiem że Ci to nie pomoże ale zobacz na mój http://zapodaj.net/7315623afd79.jpg.html .
Lecz ja mam jeszcze wydruk z karty płatniczej do tej transakcji i posłałem razem emotka .
A historyjkę o tym paragonie napisałem im lepszą w @ jak na tenże konkurs w SMS-sie (nie ograniczała mnie ilość znaków) emotka
Może przejdzie a może nie i mnie wkurza że teraz czekam na decyzję jury . emotka

gdybym była w jury to bym ci uznała ten paragon bo według mnie w miarę widać, że pierwsze 2 produkty wyglądają na produkty Bobovity w porównaniu z 2 kolejnymi emotka Mój mąż chciał jechać się wykłócać do Carrefoura, że chce mieć ceny na paragonie takie jak na półce emotka już widzę zdziwienie babek, że ktoś się wykłóca o zapłacenie wyższej ceny niż na paragonie
emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

adamaszek

#4469879 Napisano: 21.06.2011 08:40:01
adamaszek napisał(a):

Wkurza mnie, że kolejne Gymnasiony są zamykane. Nie mogę doprosić się odpowiedzi, kiedy dostanę pieniądze za niewykorzystany karnet (ważny do końca roku). Paranoja jakaś!!!!! Może komuś udało się odzyskać kasę???

Halo, może jednak ktoś miał podobny problem????
0 0

Gość: szogun102

#4469920 Napisano: 21.06.2011 08:51:50
papryczka20 napisał(a):

szogun102 napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

gdybym była w jury to bym ci uznała ten paragon bo według mnie w miarę widać, że pierwsze 2 produkty wyglądają na produkty Bobovity w porównaniu z 2 kolejnymi emotka Mój mąż chciał jechać się wykłócać do Carrefoura, że chce mieć ceny na paragonie takie jak na półce emotka już widzę zdziwienie babek, że ktoś się wykłóca o zapłacenie wyższej ceny niż na paragonie
emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Cen Ci nie dobiją niestety.Poszukaj lepiej paragonu tutaj.
Miałem podobną sytuację z jakimiś napojami w Tesco trzeba było kupić za 10zł chyba soków wziąłem cztery po 3 zł.=12zł. potem się okazało że dwa w cenie jednego były i wyszło 6zł. Wygrałem i zaczęły się problemy
emotka Dużo by trzeba było pisać ale w końcu to był ich rabat i ich wewnętrzny konkurs uznali mi to emotka
A co do tego mojego paragonu to nie ma nazwy sklepu ani daty zakupu emotka
Wszystko jest na tym drugim bo płaciłem kartą Visa(dobrze że zbieram te kwitki)wkurza mnie że wszystkie tranzakcie rejestruje i nic emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4470003 Napisano: 21.06.2011 09:17:26
wkurzają mnie muchy a raid w kontakcie się skończył emotka
0 0

edith

#4470006 Napisano: 21.06.2011 09:18:24
andziakadula napisał(a):

A mnie muchy w nosie u mojego meza ach te chlopy emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4470009 Napisano: 21.06.2011 09:19:40
edith napisał(a):

andziakadula napisał(a):

A nigdy nie wpadłaś na to dlaczego wtyczka do raida ma właśnie taki, a nie inny kształt??? emotka weź mu przymierz emotka
0 0

edith

#4470014 Napisano: 21.06.2011 09:21:13
cudaczek napisał(a):

edith napisał(a):

andziakadula napisał(a):

A nigdy nie wpadłaś na to dlaczego wtyczka do raida ma właśnie taki, a nie inny kształt??? emotka weź mu przymierz emotka

emotka emotka dobre dobre ide zaraz przmierze obrazonemu emotka
0 0

Gość: jenny21

#4470087 Napisano: 21.06.2011 09:51:24
karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - wąż emotka emotka

przyłączam się- mój tez mnie wkurza emotka

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu
0 0

bridget

#4470102 Napisano: 21.06.2011 09:57:37
jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka
0 0

Gość: jenny21

#4470115 Napisano: 21.06.2011 10:02:45
keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4470122 Napisano: 21.06.2011 10:04:54
a ja się właśnie staram wychować syna tak żeby później przyszła synowa na mnie nie pomstowała, sprzątanko, odkurzanie, kurs gotowania i żadnego usługiwania małemu księciu,
kurcze, mamusie takie jesteśmy troskliwe a potem jest księciunio jeden i drugi emotka
0 0

Gość: ariadnaa

#4470128 Napisano: 21.06.2011 10:06:36
jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka

jak najbardziej emotka

wkurza mnie to, że od 3 tygodzni jestem chorą i ciągle boli mnie gardło i dziś dostąłam zastrzyki... emotka niecierpie ich...
0 0

Gość: czarnygreg

#4470130 Napisano: 21.06.2011 10:07:16
jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

tak, jakbym o swoim słyszała, a ja się wkurzam i robię sama, a to błąd, trzeba poczekać aż podniesie 4 litery i się pofatyguje, trzeba zresztą przyznać ze w końcu robi o co proszę ale czasem chcę JUŻ!!!
0 0