Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
to ile ten domek kosztuje
Gość: hittmanka
700
Gość: mrilka
dzięki, od razu mi lepiej
Gość: wsciekly
do usług, królowo
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, oj tam, za 530 na Allegro taki domek można kupić
Gość: szogun102
Wiem że Ci to nie pomoże ale zobacz na mój http://zapodaj.net/7315623afd79.jpg.html .
Lecz ja mam jeszcze wydruk z karty płatniczej do tej transakcji i posłałem razem
A historyjkę o tym paragonie napisałem im lepszą w @ jak na tenże konkurs w SMS-sie (nie ograniczała mnie ilość znaków)
Może przejdzie a może nie i mnie wkurza że teraz czekam na decyzję jury .
Gość: karo108
papryczka20
Postów 120
Data rejestracji 21.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybym była w jury to bym ci uznała ten paragon bo według mnie w miarę widać, że pierwsze 2 produkty wyglądają na produkty Bobovity w porównaniu z 2 kolejnymi
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Halo, może jednak ktoś miał podobny problem????
Gość: szogun102
Miałem podobną sytuację z jakimiś napojami w Tesco trzeba było kupić za 10zł chyba soków wziąłem cztery po 3 zł.=12zł. potem się okazało że dwa w cenie jednego były i wyszło 6zł. Wygrałem i zaczęły się problemy
A co do tego mojego paragonu to nie ma nazwy sklepu ani daty zakupu
Wszystko jest na tym drugim bo płaciłem kartą Visa(dobrze że zbieram te kwitki)wkurza mnie że wszystkie tranzakcie rejestruje i nic
Gość: andziakadula
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie muchy w nosie u mojego meza ach te chlopy
Gość: cudaczek
A nigdy nie wpadłaś na to dlaczego wtyczka do raida ma właśnie taki, a nie inny kształt???
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jenny21
moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak mnie
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: jenny21
Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie?
Gość: czarnygreg
kurcze, mamusie takie jesteśmy troskliwe a potem jest księciunio jeden i drugi
Gość: ariadnaa
jak najbardziej
wkurza mnie to, że od 3 tygodzni jestem chorą i ciągle boli mnie gardło i dziś dostąłam zastrzyki...
Gość: czarnygreg
tak, jakbym o swoim słyszała, a ja się wkurzam i robię sama, a to błąd, trzeba poczekać aż podniesie 4 litery i się pofatyguje, trzeba zresztą przyznać ze w końcu robi o co proszę ale czasem chcę JUŻ!!!