Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jenny21
Znam to, tez sie irytuje i zaczynam robic sama, a tak tylko utwierdzam go w tym sposobie bycia. No moj jak sie zabierze za robote to zrobi, ale zanim sie zabierze hehe ojojoj
Gość: iwonciaaa
Kochane teraz to ja się boję wychodzić za mojego
Gość: tato999
mamusie się też troszczą o swoje córki tylko że kobiety nie są z natury egoistkami
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to możemy sobie rękę podać
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: kala405
oj zgadzam sie mój ma 8 lat a juz powoli tresure przechodzi
Gość: kala405
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie w sumie o tresure nie chodziło,ale raczej o to aby być w razie czego samowystarczalnym,ale problem nie jest tylko z młodymi mężczyznami,którzy wyrastają na leni,którym się nawet kanapki nie chce zrobić,bo często małe dziewczynki są wychowywane na księżniczki i potem wyrastają z nich rozpieszczone pannice,które tylko paznokcie malują .brrrrrrrr
Gość: sarsaparilla
Nie znam takich kobiet:). Natomiast księciuniów trochę jest, mniejszych lub większych. Mój na przykład nawet kanapki sobie w domu nie zrobi bo on jest tak zmęczony po tygodniu pracy, że nie może ruszyć palcem. Trochę posprząta, pozmywa ale te żarcie doprowadza mnie do szału..
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
zastanawialam sie jak glupia dlaczego czesc ludzi ktorym wygralam juz dawno dostala a ja nie .. i co ? gloszenia nie ma w systemie.
przez ich niedopracowana aplikacje cenzura z kosmetyku.. ciekawe ile os jezcze nie dostanie.
Gość: beata82roksana82
ja nie dostanę,bo niby nie klinęłam w przeciągu 2 godzin,niestety myla się
Gość: aneczkar10
a gdzie pytałyscie?
Gość: beata82roksana82
na @,zresztą na FB NIvea jest tam podany adres @
Gość: katrin22
napisz na ich stronie FB. Mi nie przyszło potwierdzenie na mail i napisałam do nich, oni pisali, że to wina wp, ale napisałam, że to nie moja wina i napisali, że mi przyślą i przysłali, wczoraj doszedł dezodorant, a potwierdzenia do dziś na mail nie mam.
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczkar10
ok,dzieki, bo ja też nie dostałam z I etapu
Gość: katrin22
ja słyszę, już, już, za momencik
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak czytam wasze wpisy to uświadamiam sobie jaka ja byłam wredna zona.Jak tylko marudził,ze mama mu prasowała ubrania zanim poukladała w szafie to po wypraniu zapakowałam karton i wysłałam do tesciowej z andotacją,ze ja źle skladam i prasuje wiec wysyłam to do niej...tesciowa poprasowała i odesłałą złozone ale mój maz nigdy wiecej nie zaryzykował marudzenia.Kiedy zapytał co ja cały dzien robie ze niby taka zmęczona jestem to przez 3 dni nie robiłamz akupów,nie myłam anczyc,nie odkurząłm,nieprałam,nie sprzątałam.Brałam syna i na całyd zien wychodziłam..obiadów tez nie gotowałam..Potem zdziwiona pytałam; a to samo sie nei zrobiło?Przeciez pranie to pralka robi,powiedz jej ,ze niemasz już czystych ubran moze ci wypierze..Jak pytał o obiad to mowiłam,ze nie wiem skoro ja nic nie robie to pewnie ktoś przyjdzie i ugotuje,potem pewnie pozmywa..Skonczyły się głupie pytania.Nadal musze walczyc aby zmywał po sobie i nie odstawiał filiżanki po kawie na szafę ale juz jest lepiej:)Teraz sam pilnuje naszego księcia:)
Zróbcie sobie wolne, skoro i9 tak cały dzien nic nie robicie to chociaż to będzie prawda:)
fryteczka
Postów 4292
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
czyli zapewnie nie dostaniesz..robia z ludzi idiotow - praktycznie od razu link potwierdzilam a beda mi wmawiac ,ze nie
Gość: pola731
fryteczka
Postów 4292
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
widocznie zlepotwierdzilysmy link