Wkurza mnie...

fryteczka

#4470612 Napisano: 22.06.2011 08:39:16
katrin22 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wkurza mnie konkurs nivea - testowanie produktow emotka
zastanawialam sie jak glupia dlaczego czesc ludzi ktorym wygralam juz dawno dostala a ja nie .. i co ? gloszenia nie ma w systemie.
przez ich niedopracowana aplikacje cenzura z kosmetyku.. ciekawe ile os jezcze nie dostanie.

ja nie dostanę,bo niby nie klinęłam w przeciągu 2 godzin,niestety myla się

napisz na ich stronie FB. Mi nie przyszło potwierdzenie na mail i napisałam do nich, oni pisali, że to wina wp, ale napisałam, że to nie moja wina i napisali, że mi przyślą i przysłali, wczoraj doszedł dezodorant, a potwierdzenia do dziś na mail nie mam.

Tobie uwzglednili..innym po Tobie juz nie emotka za duzo by tego bylo
0 0

Gość: katrin22

#4470614 Napisano: 22.06.2011 08:39:46
delfinka101 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - wąż emotka emotka

przyłączam się- mój tez mnie wkurza emotka

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka

ja słyszę, już, już, za momencik

Jak czytam wasze wpisy to uświadamiam sobie jaka ja byłam wredna zona.Jak tylko marudził,ze mama mu prasowała ubrania zanim poukladała w szafie to po wypraniu zapakowałam karton i wysłałam do tesciowej z andotacją,ze ja źle skladam i prasuje wiec wysyłam to do niej...tesciowa poprasowała i odesłałą złozone ale mój maz nigdy wiecej nie zaryzykował marudzenia.Kiedy zapytał co ja cały dzien robie ze niby taka zmęczona jestem to przez 3 dni nie robiłamz akupów,nie myłam anczyc,nie odkurząłm,nieprałam,nie sprzątałam.Brałam syna i na całyd zien wychodziłam..obiadów tez nie gotowałam..Potem zdziwiona pytałam; a to samo sie nei zrobiło?Przeciez pranie to pralka robi,powiedz jej ,ze niemasz już czystych ubran moze ci wypierze..Jak pytał o obiad to mowiłam,ze nie wiem skoro ja nic nie robie to pewnie ktoś przyjdzie i ugotuje,potem pewnie pozmywa..Skonczyły się głupie pytania.Nadal musze walczyc aby zmywał po sobie i nie odstawiał filiżanki po kawie na szafę ale juz jest lepiej:)Teraz sam pilnuje naszego księcia:)
Zróbcie sobie wolne, skoro i9 tak cały dzien nic nie robicie to chociaż to będzie prawda:)

Delfinka101 jesteś boska!!!! Mój nie mówi, że jego mama robiła tak, a ja tak, na szczęście, ale też uważa, że w domu co to za robota, pralka pierze, zmywarka zmywa, a obiad też nic wielkiego, w końcu mam na to cały dzień, po prostu wróżka wszytsko robi, a ja tylko odpoczywam, bo On ciężko pracuje, wrrrrrr. Zastosuję Twoją metodę chyba.
0 0

Gość: katrin22

#4470619 Napisano: 22.06.2011 08:41:22
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

zastanawialam sie jak glupia dlaczego czesc ludzi ktorym wygralam juz dawno dostala a ja nie .. i co ? gloszenia nie ma w systemie.
przez ich niedopracowana aplikacje cenzura z kosmetyku.. ciekawe ile os jezcze nie dostanie.

napisz na ich stronie FB. Mi nie przyszło potwierdzenie na mail i napisałam do nich, oni pisali, że to wina wp, ale napisałam, że to nie moja wina i napisali, że mi przyślą i przysłali, wczoraj doszedł dezodorant, a potwierdzenia do dziś na mail nie mam.

Tobie uwzglednili..innym po Tobie juz nie emotka za duzo by tego bylo

To niesprawiedliwe...

0 0

Gość: aneczkar10

#4470676 Napisano: 22.06.2011 08:56:31
aneczkar10 napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

a gdzie pytałyscie?

na @,zresztą na FB NIvea jest tam podany adres @

ok,dzieki, bo ja też nie dostałam z I etapu

ja też dostałam odp. że to wina wp, a ja w link kliknęłam zaraz po otrzymaniu. Wkurzyłam się emotka
0 0

Gość: postscript

#4471284 Napisano: 22.06.2011 12:01:22
iwonciaaa napisał(a):

zaraz mi brzuch oderwie, a oczywiście w domu nikogo nie ma, a w apteczce zostało jedno puste pudełko po tabletkach. Nienawidzę okresu emotka

moj brzuch tez mnie boli, jak nie wiem co, ale ja nie mam okresu..
0 0

ziolko

#4471298 Napisano: 22.06.2011 12:04:29
postscript napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

zaraz mi brzuch oderwie, a oczywiście w domu nikogo nie ma, a w apteczce zostało jedno puste pudełko po tabletkach. Nienawidzę okresu emotka

może długo nie byłaś w wc? albo za dużo gazów? emotka
chyba, że to jakiś ostry ból brzucha na dole po prawej stronie, to oznaczałoby wyrostek
0 0

Gość: misiulka

#4471306 Napisano: 22.06.2011 12:06:53
ziolko napisał(a):

postscript napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

chyba, że to jakiś ostry ból brzucha na dole po prawej stronie, to oznaczałoby wyrostek

a ja myślę że postscript to facet emotka i sie po prostu grochu najadł to go brzuch boli emotka
0 0

Gość: postscript

#4471409 Napisano: 22.06.2011 12:38:37
misiulka napisał(a):

ziolko napisał(a):

postscript napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

a ja myślę że postscript to facet emotka i sie po prostu grochu najadł to go brzuch boli emotka

facet, facet
wzialem jakas tabletke i ciut puscilo. wczoraj cos nieswiezego musialem zjesc
0 0

Gość: annaszura

#4471553 Napisano: 22.06.2011 01:30:00
Wkurzaja mnie ciapciusie, które od dwóch dni powtarzają te same wyniki.
0 0

Gość: rashu

#4472280 Napisano: 22.06.2011 06:02:18
pffff znowu plus nie wysłał na batony emotka
0 0

Monika11

#4472302 Napisano: 22.06.2011 06:10:18
rashu napisał(a):

wysłał wysłał emotka
0 0

Gość: rashu

#4472335 Napisano: 22.06.2011 06:25:03
Monika11 napisał(a):

rashu napisał(a):

wysłał wysłał emotka

jak się sprawdza stan konta to co 2-3 raz usługa chwilowo niedostępna
0 0

leelee

#4472342 Napisano: 22.06.2011 06:27:00
rashu napisał(a):

Monika11 napisał(a):

rashu napisał(a):

wysłał wysłał emotka

jak się sprawdza stan konta to co 2-3 raz usługa chwilowo niedostępna

też to samo mam emotka
0 0

agusia147

#4472482 Napisano: 22.06.2011 07:22:52
katrin22 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - wąż emotka emotka

przyłączam się- mój tez mnie wkurza emotka

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka

ja słyszę, już, już, za momencik

Jak czytam wasze wpisy to uświadamiam sobie jaka ja byłam wredna zona.Jak tylko marudził,ze mama mu prasowała ubrania zanim poukladała w szafie to po wypraniu zapakowałam karton i wysłałam do tesciowej z andotacją,ze ja źle skladam i prasuje wiec wysyłam to do niej...tesciowa poprasowała i odesłałą złozone ale mój maz nigdy wiecej nie zaryzykował marudzenia.Kiedy zapytał co ja cały dzien robie ze niby taka zmęczona jestem to przez 3 dni nie robiłamz akupów,nie myłam anczyc,nie odkurząłm,nieprałam,nie sprzątałam.Brałam syna i na całyd zien wychodziłam..obiadów tez nie gotowałam..Potem zdziwiona pytałam; a to samo sie nei zrobiło?Przeciez pranie to pralka robi,powiedz jej ,ze niemasz już czystych ubran moze ci wypierze..Jak pytał o obiad to mowiłam,ze nie wiem skoro ja nic nie robie to pewnie ktoś przyjdzie i ugotuje,potem pewnie pozmywa..Skonczyły się głupie pytania.Nadal musze walczyc aby zmywał po sobie i nie odstawiał filiżanki po kawie na szafę ale juz jest lepiej:)Teraz sam pilnuje naszego księcia:)
Zróbcie sobie wolne, skoro i9 tak cały dzien nic nie robicie to chociaż to będzie prawda:)

Delfinka101 jesteś boska!!!! Mój nie mówi, że jego mama robiła tak, a ja tak, na szczęście, ale też uważa, że w domu co to za robota, pralka pierze, zmywarka zmywa, a obiad też nic wielkiego, w końcu mam na to cały dzień, po prostu wróżka wszytsko robi, a ja tylko odpoczywam, bo On ciężko pracuje, wrrrrrr. Zastosuję Twoją metodę chyba.

Haha Delfinka świetna jesteś emotka Dobry motyw. W sumie w końcu ja też w domu nic nie robię, w oczach lubego tylko siedzę przed kompem i fejsbuczek jak to on mawia. A sam siedzi i tłucze w jakąś durną grę i co chwila agaaaaa naleśniki bym zjadł, agaaa kolacyjke bym zjadł. Cholera jasna momentami szlag mnie trafia, bo przecież kiedyś mnie nie było i jakoś musiał sobie radzić. Łatwiej udać że nie potrafi się czegoś zrobić np. posmarowac kanapki masłem ;/... Ale przecież jest Aga ty nic nie robisz, a co krasnoludki zmywaja, piorą, gotują, zapieprzają z odkurzaczem, mopem, zbierają po całym domu brudne naczynia itd? Ale zrobię z tym porządek.
0 0

ziolko

#4472503 Napisano: 22.06.2011 07:32:38
hehe..
jak teraz byłam częściowo niechodliwa to od razu było w mieszkaniu widać, że nie posprzątane, że w koszu brudy leżą, że niestety trzeba mi coś podać.

Ale mój mężuś jest kochany i sam sobie prasował spodnie, koszule... nawet nie marudził, jak było byle co na obiad.

Mam tylko nadzieję, że charakter mu się nie zmieni, bo to by mnie wkurzyło emotka

0 0

Gość: czarnygreg

#4472517 Napisano: 22.06.2011 07:41:26
taaaak, ja tez kiedyś myślałam że jak nie będę sprzątać, zmywać itd to chłopa trochę wychowam, akurat! jemu bałagan nie przeszkadza, a mnie bardzo, muszę mieć posprzątane swoje hektary żeby wypocząć,
najlepiej nasze podejście do sprzątania obrazuje taka sytuacja:świeżo po wprowadzeniu się do nowego domu( paczki, pakunki, meble w przedpokoju, brak podłogi w stołowym,ogólnie koszmar)
ja: matko kochana! kiedy ja to do porządku doprowadzę!
mój małż: ale fajnie! sprzątać nie trzeba bo tak nie da rady!
0 0

joka

#4472519 Napisano: 22.06.2011 07:43:52
ludzka zazdrośc emotka
0 0

ziolko

#4472592 Napisano: 22.06.2011 08:09:55
oooo... ale burza się zapowiada emotka
w sensie dosłownym, za oknem, a nie na forum emotka
0 0

Gość: iskierka

#4472651 Napisano: 22.06.2011 08:29:51