Wkurza mnie...

pioge7

#4475481 Napisano: 24.06.2011 07:24:41
ale się wkur**łem teraz emotka
chcę oglądnąć zdjęcia swoje z płyty, którą oglądałem parę miesięcy temu a tu płyta pusta, a wiem ze to ta bo podpisana jest i nie ma zdjęć na niej emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka jest pusta
0 0

Gość: annish

#4475503 Napisano: 24.06.2011 07:39:53
wsciekly napisał(a):

annish napisał(a):

nivea...wysłałam maila z danymi swoimi i dziewczyn, którym udalo mi sie zamówić kosmetyki. Czekam na odpowiedz czy jestesmy w bazie czy przepadlo. Pal sześć mnie (chociaz serio chcialam ten balsam) ale zamowilam tez dzieczynom, które bardzo liczyły na nie i byly przeszczęśliwe, ze dostaną coś za darmo. Niektore zamowienia byly jeszcze z pierwszej tury a zadna nic nie dostala. Jest mi zwyczajnie przykro, ze narobilam im nadziei emotka Ciekawe co odpisza...

a może poczta nawaliła - tez się zdarza
emotka

no zdarza się, zdarza...dlatego najpierw napisalam do Nivea zeby sprawdzili czy mam w ogole na co czekac i sie dopytywac..
0 0

#4475516 Napisano: 24.06.2011 07:43:47
pioge7 napisał(a):

chcę oglądnąć zdjęcia swoje z płyty, którą oglądałem parę miesięcy temu a tu płyta pusta, a wiem ze to ta bo podpisana jest i nie ma zdjęć na niej emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka jest pusta

a oglądales je na tym samym kompie? Zdarza się, że niektore blokują dostęp do rzeczy znajdujących sie na nosnikach (czasami przez wirusy) i pliki są ukryte. Mam tak z moim aparatem. Zdjęcia na nim są a na laptopach znajomych pokazywało, że karta jest pusta.
0 0

pioge7

#4475531 Napisano: 24.06.2011 07:52:22
annish napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a oglądales je na tym samym kompie? Zdarza się, że niektore blokują dostęp do rzeczy znajdujących sie na nosnikach (czasami przez wirusy) i pliki są ukryte. Mam tak z moim aparatem. Zdjęcia na nim są a na laptopach znajomych pokazywało, że karta jest pusta.

no tak na tym kompie je oglądałem emotka

wkurza mnie to coraz bardziej miałem tam takie świetne zdjęcia
0 0

#4475566 Napisano: 24.06.2011 08:07:00
pioge7 napisał(a):

annish napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no tak na tym kompie je oglądałem emotka

wkurza mnie to coraz bardziej miałem tam takie świetne zdjęcia

a w między czasie nie ogladal ich ktoś na innym? mi wciąż się zdarza, ze zapisuje cos na pendrive, otwieram np w pracy, przychodze do domu i niektorych plikow nie widze bo są poukrywane, wracam do pracy, otwieram na tym samym lapku i są. Jedyne co moge Ci polecic do spróbowac otworzyc plyte u kogos, gdzie otwierales ją ostatnio albo po prostu na innym kompie, potem mozna zmienic ustawienia plikow ukrytych
0 0

anialistopad

#4477278 Napisano: 24.06.2011 04:41:34
a mnie wkurza konkurs czysty błysk czysty zysk nie dostałam swojej nagrody , paragon miałam dobry odesłałam wszystko na czas tylko przez pomyłkę napisałam , że to płyn fairy zamiast pur .Dzwoniłam do nich rozmawiałam z panią miała , z szefem uzgodnić czy mi wysłać nagrodę i czuję , że już mam po zestawie dziennym henkel i się wkurzyłam tym .Tak się cieszyłam z tego zestawu a tu du.... a blada emotka emotka
0 0

Gość: tsiknias

#4477290 Napisano: 24.06.2011 04:45:42
annish napisał(a):

wsciekly napisał(a):

annish napisał(a):

nivea...wysłałam maila z danymi swoimi i dziewczyn, którym udalo mi sie zamówić kosmetyki. Czekam na odpowiedz czy jestesmy w bazie czy przepadlo. Pal sześć mnie (chociaz serio chcialam ten balsam) ale zamowilam tez dzieczynom, które bardzo liczyły na nie i byly przeszczęśliwe, ze dostaną coś za darmo. Niektore zamowienia byly jeszcze z pierwszej tury a zadna nic nie dostala. Jest mi zwyczajnie przykro, ze narobilam im nadziei emotka Ciekawe co odpisza...

emotka

no zdarza się, zdarza...dlatego najpierw napisalam do Nivea zeby sprawdzili czy mam w ogole na co czekac i sie dopytywac..

ja też tak miałam, napisali mi na wallu że im przykro, emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4477298 Napisano: 24.06.2011 04:51:23
wk*rza jak diabli, że na tym forum tyle nietykalnych świętych krów, które

- konkursów do bazy nie dodają,
- informacji żadnych nie udzielają,
- regulaminem się nie podzielą,

ale za to mają prawo zaczepiać każdego, wbijać zęby w Bogu ducha winnych ludzi i uchodzi im to na sucho

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4477362 Napisano: 24.06.2011 05:25:57
A mnie wkurza jak ktoś od razu po pochwaleniem się wygraną głupkowato zaznacza, że nie podpowie jaki miał raport. Czy ja się o to pytam namolnie? Niech odpisuje na PW jak go o to ktoś prosi albo w ogóle na nie nie odpowiada, zamiast pisać te ironiczo-egoistyczne teksty. Bardzo mnie to kłuje w oczy.

Poza tym wkurza mnie moje dziecko, które chce mieć wszystko natychmiast. Do tego mam przeogromną ochotę na arbuza. Napiłabym się odrdzewiacza rur czyli Pepsi ale się odchudzam. Bu:D.

Chyba powinnam wziąć Nerwosol, jak siebie czytam, robi mi się słabo:D.
0 0

Gość: annaszura

#4477365 Napisano: 24.06.2011 05:27:15
teściowa i jej porządki wielkanocne
0 0

Gość: skorpionka82

#4477376 Napisano: 24.06.2011 05:32:24
annaszura napisał(a):

w czerwcu??? emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#4477457 Napisano: 24.06.2011 06:05:06
tsiknias napisał(a):

annish napisał(a):

wsciekly napisał(a):

annish napisał(a):

emotka

ja też tak miałam, napisali mi na wallu że im przykro, emotka

ja miałam to samo, ale dyskusja z nimi jest bez sensu emotka
0 0

Gość: pola731

#4477465 Napisano: 24.06.2011 06:07:17
wkurza mnie egzaminacyjny weekend - powinnam się uczyć ale mi nie wchodzi wiedza , fajne konkursy się kończą a ja weny nie mam - i tak źle i tak niedobrze
0 0

Gość: kiro

#4477467 Napisano: 24.06.2011 06:08:04
wsciekly napisał(a):

ale za to mają prawo zaczepiać każdego, wbijać zęby w Bogu ducha winnych ludzi i uchodzi im to na sucho

za świete krowypowinienies zostac zbanowany
emotka sam nie dodajesz konkursów a w kazdym poście cie pełno emotka
0 0

Gość: annaszura

#4477497 Napisano: 24.06.2011 06:21:22
skorpionka82 napisał(a):

annaszura napisał(a):

w czerwcu??? emotka

tak, energia ją rozpiera przed ślubem drugiego syna emotka
0 0

ziolko

#4477500 Napisano: 24.06.2011 06:22:13
właśnie czytam książkę, w której występują święte krowy emotka

więc... za dotknięcie takiego zwierzaka naprawdę grozi poważna kara, z karą skrócenia o głowę włącznie emotka

faktycznie, krówki robią co chcą, nie zważając na innych, ale nic ich to nie obchodzi

wniosek sami wyciągnijcie emotka

a dlaczego bana od razu??

emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4477519 Napisano: 24.06.2011 06:32:14
kiro napisał(a):

wsciekly napisał(a):

za świete krowypowinienies zostac zbanowany
emotka sam nie dodajesz konkursów a w kazdym poście cie pełno emotka

i tu się też mylisz emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#4477523 Napisano: 24.06.2011 06:34:00
Wkurza mnie moja rodzinka emotka Mama nie dalej jak wczoraj mówi do mnie,że może bym wygrała jakiś telewizor,małą zmywarkę,lodówkę i pralko-suszarkę,bo szkoda przecież wydawać pieniądze,skoro można to wygrać emotka A jak jej mówię,że w Realu czy Tesco są konki z tymi nagrodami,to kręci nosem,bo ona woli w Lidlu i Segrosie robić zakupy emotka
0 0

Gość: postscript

#4478845 Napisano: 25.06.2011 10:56:21
skorpionka82 napisał(a):

annaszura napisał(a):

w czerwcu??? emotka

jest lepsza od mojej! emotka
0 0

tusiek

#4478876 Napisano: 25.06.2011 11:04:40
wkurza mnie loreal-jak zawsze emotka emotka emotka