Wkurza mnie...

agusia32

#4480274 Napisano: 25.06.2011 07:21:45
szekelka napisał(a):

Wkurza mnie, że pojechałam do sklepu Real przy Puławskiej w Wawie, kupiłam odplamiacz ariel na konkurs, wysłałam przygotowane hasła na konkurs już z samochodu a w domu sprawdzam rachunek i odplamiacza NIE MA!!! Nie skasowali mi go tylko dali w prezencie!! Jasny szlag by to trafił, z moim szczęściem wygram na to hasło i nie mam paragonu emotka Nawet jak teraz pojadę i każę dobić ten odplamiacz (wezmą mnie zapewne za wariatkę) to wybiją mi z inną godziną paragon i nic z tego... Ja się zastrzelę po prostu...

Myślałam, że tylko ja mam takie szczęście
emotka Też kiedyś coś kupowałam na konkurs, już nie pamiętam co i akurat to się nie nabiło emotka
0 0

kajeczka

#4480278 Napisano: 25.06.2011 07:23:15
agusia32 napisał(a):

szekelka napisał(a):

Wkurza mnie, że pojechałam do sklepu Real przy Puławskiej w Wawie, kupiłam odplamiacz ariel na konkurs, wysłałam przygotowane hasła na konkurs już z samochodu a w domu sprawdzam rachunek i odplamiacza NIE MA!!! Nie skasowali mi go tylko dali w prezencie!! Jasny szlag by to trafił, z moim szczęściem wygram na to hasło i nie mam paragonu emotka Nawet jak teraz pojadę i każę dobić ten odplamiacz (wezmą mnie zapewne za wariatkę) to wybiją mi z inną godziną paragon i nic z tego... Ja się zastrzelę po prostu...

emotka Też kiedyś coś kupowałam na konkurs, już nie pamiętam co i akurat to się nie nabiło emotka

ja kiedyś w Carrefour zgrzewkę Łaciatego dostałam emotka ,a na paragonie-nie ma emotka
0 0

Gość: grusia25

#4480289 Napisano: 25.06.2011 07:31:07
kajeczka napisał(a):

agusia32 napisał(a):

szekelka napisał(a):

ja kiedyś w Carrefour zgrzewkę Łaciatego dostałam emotka ,a na paragonie-nie ma emotka

skąd ja to znam emotka ja kupiłam zgrzewke wody żywiec- przyjechałam do domu wieczorem wysłalam hasło ,potem wyciagam paragon i chciałam sprawdzic czy pisze dobitnie ,ze to woda Zywiec-Zdrój nisko gazowana -patrze a tam 1*1,69 zamiast 6 razy emotka emotka emotka tak,ze zgrzewke wody kupiłam za 1,69zł ,jak kurde wygram to się chyba potne mam nadzieje ,ze niewygram emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4480291 Napisano: 25.06.2011 07:31:34
lucja napisał(a):

zeida napisał(a):

wkurza mnie mój mąż, który nie zna się na żartach - z okazji dnia ojca ułożyłam dla niego rymowankę, odebraliśmy z In Posta i się zaczęło- darł się, że go ośmieszyłam. Poszło wiele przykrych słów no i dziś jest cichy dzień. Ale jak on z sąsiadami gada o d... maryni i o żonach, to ja przymykam oko i się nie wkurzam. Ach ! emotka

ja mam 4 cichy dzień z facetem... I wszystko mnie wkurza. Już nie wiem jak to dalej będzie.

Jak się za długo chodzi z facetem to tak jest. Albo małżeństwo albo rozpad, dłużej się nie da emotka

jejku myślałam że tylko mój jest taki gburowaty emotka po ślubie oni się zamieniają w totalnych buców emotka
0 0

ziolko

#4480293 Napisano: 25.06.2011 07:32:13
hehe... ja kiedyś w tesco masło dostałam za darmo emotka

ale nie na konkurs emotka
0 0

Gość: miriam

#4480302 Napisano: 25.06.2011 07:33:23
wkurza mnie,że mi pdf nie czyta, a ja nie wiem jak to naprawić

może ktos mi jeden regulamin wklei na PW?

z góry dziekuję
0 0

kajeczka

#4480303 Napisano: 25.06.2011 07:33:28
ziolko napisał(a):

hehe... ja kiedyś w tesco masło dostałam za darmo emotka

ale nie na konkurs emotka

wtedy się człowiek cieszy nawet nie z gratisu,a z tego,że nie na konkurs kupił emotka
0 0

Gość: wall.e

#4480313 Napisano: 25.06.2011 07:36:21
andziakadula napisał(a):

postscript napisał(a):

isiulka napisał(a):

Kiedyś w teraz był podany link do konkursu freelancity, wtedy rejestracja była darmowa, ale sam serwis jest płatny od 30.06.2011 wiec tylko w ramach przypomnienia lepiej napiszcie od razu ze chcecie aby usunięto wam konto w przeciwnym wypadku możecie się spodziewać rachunku na 120 zł. Wkurza mnie , że takie konkursy wogole pojawiają się w bazie.

dzis dostalem z 10 powiadomien od nich, ze za 5 dni konczy sie abonament. nawet nie pamietalem, ze mam tam konto. nie wiem, czy chcieliby kasy, gdybym nic nie zrobil, ale dzieki za powiadomienie - usunalem konto w cholere. niech spadaja emotka

ja to samo tyle tego mi wysłali że szok lece usuwać to badziewie

To coś takiego jak POBIERACZEK swego czasu ? emotka . Ale mnie wkurza że nie czytam regulaminów do końca emotka .Konto usunięte emotka
0 0

isiulka

#4480340 Napisano: 25.06.2011 07:43:33
wall.e napisał(a):

andziakadula napisał(a):

postscript napisał(a):

isiulka napisał(a):

Kiedyś w teraz był podany link do konkursu freelancity, wtedy rejestracja była darmowa, ale sam serwis jest płatny od 30.06.2011 wiec tylko w ramach przypomnienia lepiej napiszcie od razu ze chcecie aby usunięto wam konto w przeciwnym wypadku możecie się spodziewać rachunku na 120 zł. Wkurza mnie , że takie konkursy wogole pojawiają się w bazie.

dzis dostalem z 10 powiadomien od nich, ze za 5 dni konczy sie abonament. nawet nie pamietalem, ze mam tam konto. nie wiem, czy chcieliby kasy, gdybym nic nie zrobil, ale dzieki za powiadomienie - usunalem konto w cholere. niech spadaja emotka

ja to samo tyle tego mi wysłali że szok lece usuwać to badziewie

To coś takiego jak POBIERACZEK swego czasu ? emotka . Ale mnie wkurza że nie czytam regulaminów do końca emotka .Konto usunięte emotka

To nie pobieraczek, ale jak sie rejestrowaliśmy to konto było darmowe. Natomiast od 30 czerwca, kończy się darmowy abonament i odtąd będzie odpłatny 120 zł.
0 0

Gość: moderatorek

#4480525 Napisano: 25.06.2011 08:30:08
ziolko napisał(a):

heyy + 1 punkt karny - top Kliknijcie to nie spam, wystarczy raz dać linka, a nie kilkanaście ;/
heyy + 1 punkt - za spamowanie - dziękujemy za pobyt na forum

wkurza mnie ziolko. znowu usuniesz mój post,żeby nikt nie widział? emotka
widać,że przyjemność Ci sprawia wielką. heyy nie był użytkownikiem od paru dni,że spamował. napisałaś do niego/niej na priv chociaż? Niektórym zależy na wygranej i co chwilę odświeżają swoje posty,bo im po prostu zależy na każdym głosie.
Woda sodowa? Ale opanuj się, bo dzięki Tobie może się pomniejszyć rola użytkowników, a chyba nie taka rola moderatorki emotka
0 0

ziolko

#4480544 Napisano: 25.06.2011 08:34:14
moderatorek - to, że masz taki nick nie znaczy, że masz uprawnienia emotka

poza tym jesli Admini uważaliby, że robię źle, to by nie dawali mi uprawnień

Heyy dostał wcześniej karniaki za spam i to nie ode mnie

Wiedziałam, że usuwając posty mogę się narazić komuś, ale to nie znaczy, że wszędzie ma być spam i burdel emotka

tak - będę usuwała posty, jesli będą obrażać/wkurzać mnie lub innych

w razie następnych pytań zapraszam na pw emotka
0 0

Gość: moderatorek

#4480550 Napisano: 25.06.2011 08:36:47
ziolko napisał(a):

moderatorek - to, że masz taki nick nie znaczy, że masz uprawnienia emotka

poza tym jesli Admini uważaliby, że robię źle, to by nie dawali mi uprawnień

Heyy dostał wcześniej karniaki za spam i to nie ode mnie

Wiedziałam, że usuwając posty mogę się narazić komuś, ale to nie znaczy, że wszędzie ma być spam i burdel emotka

tak - będę usuwała posty, jesli będą obrażać/wkurzać mnie lub innych

w razie następnych pytań zapraszam na pw emotka

to tylko nick. każdy jest człowiekiem pod tym nickiem...
Bardzo dobrze,że pojawili się nowi moderatorzy, bo starsi nie mają już tyle czasu (gratulacje Melissa), ale zachowuj się odpowiedzialnie może, jak na tą rolę przystało. nie przekreślaj od razu ludzi.
powodzenia w karierze na forum
0 0

ziolko

#4480557 Napisano: 25.06.2011 08:37:35
dziękuję emotka

powodzenie na pewno się przyda emotka

0 0

onlyrybka

#4480583 Napisano: 25.06.2011 08:44:12
moderatorek napisał(a):

ziolko napisał(a):

heyy + 1 punkt karny - top Kliknijcie to nie spam, wystarczy raz dać linka, a nie kilkanaście ;/

widać,że przyjemność Ci sprawia wielką. heyy nie był użytkownikiem od paru dni,że spamował. napisałaś do niego/niej na priv chociaż? Niektórym zależy na wygranej i co chwilę odświeżają swoje posty,bo im po prostu zależy na każdym głosie.
Woda sodowa? Ale opanuj się, bo dzięki Tobie może się pomniejszyć rola użytkowników, a chyba nie taka rola moderatorki emotka

moje posty też wykasowane

nie wiedziałam, że w topie 'kliknijcie' można pisać z określoną częstotiwością emotka
emotka
0 0

Gość: cb656Old

#4480611 Napisano: 25.06.2011 08:52:56
ziolko napisał(a):

...jesli Admini uważaliby, że robię źle, to by nie dawali mi uprawnień.
Wiedziałam, że usuwając posty mogę się narazić komuś, ale to nie znaczy, że wszędzie ma być spam i burdel emotka tak - będę usuwała posty, jesli będą obrażać/wkurzać mnie lub innych

Tak trzymaj.
Trzeba ukrócić to bezhołowie.
Każdy ma swoje zdanie oczywiście jedynie słuszne ale jak trzeba ponieść konsekwencje złego zachowania, to nie rób nikomu krzywdy, bo to taki dobry kolega. Do bani z kolesiostwem!
Dobrze robisz, ziółko, a głosami narzekających się nie przejmuj. Rozumni przyznają Ci rację.

emotka
0 0

cudaczek121

#4480624 Napisano: 25.06.2011 09:00:11
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wiedziałam, że usuwając posty mogę się narazić komuś, ale to nie znaczy, że wszędzie ma być spam i burdel emotka tak - będę usuwała posty, jesli będą obrażać/wkurzać mnie lub innych

Tak trzymaj.
Każdy ma swoje zdanie oczywiście jedynie słuszne ale jak trzeba ponieść konsekwencje złego zachowania, to nie rób nikomu krzywdy, bo to taki dobry kolega. Do bani z kolesiostwem!
Dobrze robisz, ziółko, a głosami narzekających się nie przejmuj. Rozumni przyznają Ci rację.

emotka

otóż to emotka A mnie wkurzają ludzie pokroju moderatorka,którzy widzą w nowych adminach na forum tylko pęd do tzw. władzy, ale nie raczą zauważyć tego,że Osoby te zupełnie za darmo i bezinteresownie poświęcają swój wolny czas na to,aby nam tu na Forum żyło się łatwiej,bardziej przejrzyście i przyjemniej emotka A to przecież jest nasze wspólne dobro emotka
0 0

anta

#4480628 Napisano: 25.06.2011 09:01:49
a mnie wkurza
jak ktos kilka razy cytuje swoje wiadomości które pózniej zajmują bardzo dużo miejsca na jednej stronie
a cieszy mnie
ze może bedzie teraz porządek /prosze nie karac mnie, ze troche nie w temacie/
0 0

notta

#4480649 Napisano: 25.06.2011 09:11:30
Ale mnie dzisiaj pomidor wkurzył emotka
0 0

efelinkaaa

#4480651 Napisano: 25.06.2011 09:12:22
cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Tak trzymaj.

emotka

otóż to emotka A mnie wkurzają ludzie pokroju moderatorka,którzy widzą w nowych adminach na forum tylko pęd do tzw. władzy, ale nie raczą zauważyć tego,że Osoby te zupełnie za darmo i bezinteresownie poświęcają swój wolny czas na to,aby nam tu na Forum żyło się łatwiej,bardziej przejrzyście i przyjemniej emotka A to przecież jest nasze wspólne dobro emotka

jednak uważam, że dział kliknijcie należy do wyjątków pod tym względem emotka

wkurza mnie mąż, standard. Zarwał łózko i od 2 tygodni nie może naprawić.. Paszczur!
0 0

Gość: moniaainom

#4480669 Napisano: 25.06.2011 09:21:44
onlyrybka napisał(a):

moderatorek napisał(a):

ziolko napisał(a):

moje posty też wykasowane

nie wiedziałam, że w topie 'kliknijcie' można pisać z określoną częstotiwością emotka
emotka

O, to jednak trafiłaś do wątku kliknijcie? Bo już się zastanawiałam czy Cię zablokować, żebyś nie spamowała mi więcej pw.
0 0