Wkurza mnie...

ziolko

#4472862 Napisano: 22.06.2011 09:55:17
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że forumowiczki myślą że facet jest od sprzątania emotka No kobiety drogie, przepraszam bardzo ale jak tak można się pytam? Rozumiem umyć podłogę i poodkurzać, ale żeby zmywać naczynia? No na Boga! Facet jest od zarabiania pieniędzy a Wy od wydawania emotka emotka

facet jest nie tylko od sprzątania emotka emotka

poza tym bardzo miło jest, jak baba nie musi się napracować, tylko jej facet pomoże, dzięki temu później lepiej wygląda dla owego faceta emotka

i dzięki temu można ją później inaczej zużytkować emotka

hahaha...

polecam książkę Joanny Chmielewskiej jak wytrzymać ze sobą nawzajem
Jak wytrzymać ze współczesną kobietą

Jak wytrzymać ze współczesną mężczyzną

naprawdę.. napisane lekkim, przyjemnym językiem.. a ilez prawdy tam jest emotka

0 0

dawidekk

#4472874 Napisano: 22.06.2011 10:03:38
musztarda napisał(a):

nudzi ci sie? wyczysc klawiature z okruchow emotka

Ta, albo rozbierz sie i pilnuj ubrań emotka

ziolko napisał(a):

facet jest nie tylko od sprzątania emotka emotka
poza tym bardzo miło jest, jak baba nie musi się napracować, tylko jej facet pomoże, dzięki temu później lepiej wygląda dla owego faceta emotka
i dzięki temu można ją później inaczej zużytkować emotka

O, proszę jak to potrafi zmobilizować kobieta emotka to chyba idę sprzątać emotka
0 0

ziolko

#4472879 Napisano: 22.06.2011 10:05:36
dawidek - idź idź...

najlepiej w samym fartuszku emotka

przyjemne z pożytecznym emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4472884 Napisano: 22.06.2011 10:09:15
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że forumowiczki myślą że facet jest od sprzątania emotka No kobiety drogie, przepraszam bardzo ale jak tak można się pytam? Rozumiem umyć podłogę i poodkurzać, ale żeby zmywać naczynia? No na Boga! Facet jest od zarabiania pieniędzy a Wy od wydawania emotka emotka

Wiesz, niektóre kobiety pracują zawodowo i spełniają się nie tylko w kuchni:). Do tego kupują sobie ciuchy za własną kasę a mężowe dzięki temu mogą nabywać bzdetne (naszym zdaniem) gadżety;).
0 0

Gość: postscript

#4473322 Napisano: 23.06.2011 09:06:00
cala noc gralem na zamknietej imprezie jako DJ. wlasciciel sali robil w ch*** tych, ktorzy ja od niego wynajeli. najpierw zaczal sie wykrecac, ze nie moga sie bawic do 3 w nocy, tylko o 3 sala ma byc posprzatana, potem jego ochrona dziwnym trafem zaczela wpuszcac obcych ludzi, a jego kelnerki wynosily napoje (kupione przez wynajmujacych) dla jakichs wiesniakow, ktorzy przyszli robic rozrobe. i gosc nic w tym zlego nie widzial. za to z morda przylecial do mnie, ze mam grac o polowe ciszej. powiedzialem, ze z takim slownictwem moze do lustra i nie on mi placi, wiec niech wyp***. poszedl naskarzyc. no to mu powiedzialem, ze wezwe policje, bo mam gdzies jego cwaniactwo. i sie troche uspokoil, ale i tak wszystko bylo juz zepsute.
trzy dziewczyny robily sobie 18-stke, a zaplakane wychodzily.
jeszcze mnie to trzyma emotka
0 0

isiulka

#4473372 Napisano: 23.06.2011 09:23:22
postscript napisał(a):

cala noc gralem na zamknietej imprezie jako DJ. wlasciciel sali robil w ch*** tych, ktorzy ja od niego wynajeli. najpierw zaczal sie wykrecac, ze nie moga sie bawic do 3 w nocy, tylko o 3 sala ma byc posprzatana, potem jego ochrona dziwnym trafem zaczela wpuszcac obcych ludzi, a jego kelnerki wynosily napoje (kupione przez wynajmujacych) dla jakichs wiesniakow, ktorzy przyszli robic rozrobe. i gosc nic w tym zlego nie widzial. za to z morda przylecial do mnie, ze mam grac o polowe ciszej. powiedzialem, ze z takim slownictwem moze do lustra i nie on mi placi, wiec niech wyp***. poszedl naskarzyc. no to mu powiedzialem, ze wezwe policje, bo mam gdzies jego cwaniactwo. i sie troche uspokoil, ale i tak wszystko bylo juz zepsute.

Typowe emotka swoją drogą dziwne, że już na początku nie było ustalone od której do której ma trwać impreza, ale wynoszenie alkoholu i wpuszczanie swoich na cudzą imprezę to norma emotka
0 0

joan

#4473385 Napisano: 23.06.2011 09:28:16
dawidekk napisał(a):

Święta racja! Facet ma zarabiać i to tyle, żeby u mnie w domu stała błyszcząca zmywarka. A że nie stoi... emotka

PS: Tak w ogóle, to mężczyzna jest od zarabiania, kobieta od wydawania, a od sprzątania - sympatyczna pani z wąsem. Ewentualnie dopuszczam opcję, że kobieta jest od konkursowania emotka
0 0

isiulka

#4473390 Napisano: 23.06.2011 09:31:07
dawidekk napisał(a):

heheh fajnie by było:) ale niestety to nie te czasy, że jedna osoba jest w stanie utrzymać całą rodzinę emotka a skoro oboje są zmuszeni zarabiać pieniądze to w obowiązkach domowych też powinien być podział emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4473392 Napisano: 23.06.2011 09:31:43
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Święta racja! Facet ma zarabiać i to tyle, żeby u mnie w domu stała błyszcząca zmywarka. A że nie stoi... emotka

PS: Tak w ogóle, to mężczyzna jest od zarabiania, kobieta od wydawania, a od sprzątania - sympatyczna pani z wąsem. Ewentualnie dopuszczam opcję, że kobieta jest od konkursowania emotka

JOAN emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#4473393 Napisano: 23.06.2011 09:33:00
isiulka napisał(a):

postscript napisał(a):

Typowe emotka swoją drogą dziwne, że już na początku nie było ustalone od której do której ma trwać impreza, ale wynoszenie alkoholu i wpuszczanie swoich na cudzą imprezę to norma emotka

podobno bylo ustalone, ale gosc w trakcie to zmienil. nawet doradzalem tym dziewczynom, zeby w takim razie nie zaplacily mu pelnej kwoty (bo placic mialy na koniec). ale trudno juz.
gram tych imprez troche i z przyjemnoscia wspominam jedynie kilka. polowa lokali w powiecie jest juz na mojej czarnej liscie
0 0

lucynka20

#4473405 Napisano: 23.06.2011 09:39:08
isiulka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

heheh fajnie by było:) ale niestety to nie te czasy, że jedna osoba jest w stanie utrzymać całą rodzinę emotka a skoro oboje są zmuszeni zarabiać pieniądze to w obowiązkach domowych też powinien być podział emotka

emotka emotka emotka
0 0

leelee

#4474276 Napisano: 23.06.2011 03:04:30
Wkurza mnie PLUS, dzwoniłem odnośnie tego,że smsy na nr specjalne nie chcą się wysyłać. Kazali wysłać STOP BLOKADA na 8888. Wysłałem jednego sms-a na Ariel i na inny nr już znowu ,,Nieudane wysłanie wiadomości'' emotka
0 0

bridget

#4474279 Napisano: 23.06.2011 03:07:58
lucynka20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

emotka emotka emotka

niektorzy nie potrafia opcji podziału obowiazkow w ogole zrozumiec...
0 0

Gość: skorpionka82

#4474280 Napisano: 23.06.2011 03:08:16
kolejny 6pak żubra i znów pusto... znając życie, największą szansę na nagrodę mają sprzedawcy piwa w barach.. klient dostaje piwo bez kapselka, a ten wędruje do kieszeni sprzedawcy. Puszki też są czyszczone na koniec dnia z zawleczek...
a zwykły, szary człowiek nie ma szans emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4474314 Napisano: 23.06.2011 03:32:15
wkurza mnie że jestem zalogowana na rossnecie biorę udział w konkursie i co po napisaniu odpowiedzi błąd i od razu jestem wylogowana wiecie czemu tak się dzieje????????
0 0

Gość: andziakadula

#4474329 Napisano: 23.06.2011 03:39:25
elhad napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dziewczyny... też tak miałam emotka nic nie wychodziło ani z proszku ani normalnie robione i odkryłam stronkę http://kotlet.tv/ (to nie jest reklama) i dopiero zaczęło mi wszystko wychodzić. Są zdjęcia, filmiki i dokładny opis wraz z trickami emotka nie może się nie udać bo widać jaką ciasto musi mieć konsystencję ... polecam, przejrzyjcie sobie bo ja uwielbiam tą stronę emotka Pamiętam jak robiłam pierwszy raz w życiu faworki i ugniatałam je tłuczkiem do mięsa , domownicy stukali się w czoło a jak skończyłam to stwierdzili, że w życiu lepszych nie jedli emotka

Hittmanko dzięki za super kotletową stronkę - oj przyda się!

i ja też dziękuje powoli ogarniam ja fajna emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4474333 Napisano: 23.06.2011 03:41:48
andziakadula napisał(a):

elhad napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dziewczyny... też tak miałam emotka nic nie wychodziło ani z proszku ani normalnie robione i odkryłam stronkę http://kotlet.tv/ (to nie jest reklama) i dopiero zaczęło mi wszystko wychodzić. Są zdjęcia, filmiki i dokładny opis wraz z trickami emotka nie może się nie udać bo widać jaką ciasto musi mieć konsystencję ... polecam, przejrzyjcie sobie bo ja uwielbiam tą stronę emotka Pamiętam jak robiłam pierwszy raz w życiu faworki i ugniatałam je tłuczkiem do mięsa , domownicy stukali się w czoło a jak skończyłam to stwierdzili, że w życiu lepszych nie jedli emotka

Hittmanko dzięki za super kotletową stronkę - oj przyda się!

i ja też dziękuje powoli ogarniam ja fajna emotka

cieszę się , że mogłam się przydać emotka właśnie stygnie mi murzynek wg przepisu z tej stronki emotka
0 0

Gość: rita888

#4474347 Napisano: 23.06.2011 03:51:36
Macie rację dziewczyny, ta stronka jest świetna, odkryłam ją rok temu i już nie mam problemu z wymyslaniem obiadu emotka A wkurza mnie mój bolący nadgarstek i termin do ortopedy na środę (nie pasuje mi ) emotka
0 0

Gość: grusia25

#4474552 Napisano: 23.06.2011 06:03:53
wkurza mnie Simplus ,chciałam puscić smsa na batony a tu znowu nie wysłało emotka emotka emotka
0 0

Gość: stokrotka7856

#4474556 Napisano: 23.06.2011 06:05:36
grusia25 napisał(a):

wkurza mnie Simplus ,chciałam puscić smsa na batony a tu znowu nie wysłało emotka emotka emotka

u mnie tez nie wysłało emotka
0 0