Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4479891 Napisano: 25.06.2011 04:10:14
szekelka napisał(a):

Zastanawiam się czy iść tam i walczyć? Czy ma sens? Jak im powiem, żeby sprawdzili kamery? No po prostu ręce opadają co to za szczęście, można się pociąć z radości... A jeszcze na stoisku siedziały dziewczyny z kupą proszków i miały pralkę za plecami, obejrzałam sobie swoją potencjalną wygraną i ucieszyłam się, że zagram... Jadę tam się pokłócić, no nie zdzierżę po prostu. Najśmieszniejsze jest to, że do Wawy mam ponad 300 km, przyjechałam dziś z inną ważną sprawą, przy okazji postanowiłam zrobić zakupy konkursowe i jest jak jest. A w tymbarku (już na konkurs lipcowy kupionym;)) miałam dziś kapselek: Spotka Cię dziś coś miłego. No to spotkało: odplamiacz gratis.

leć do najbliższego Reala, kup Ariela na oddzielny paragon (żeby nie dali w prezencie emotka ), wyślij podobne hasełko z innego fonu

a jak wygrasz za pierwszy esek, to co za problem poprosić o pomoc na forum (tu nie trzeba podawać numeru paragonu) emotka emotka
0 0

anialistopad

#4479895 Napisano: 25.06.2011 04:11:27
szekelka napisał(a):

Zastanawiam się czy iść tam i walczyć? Czy ma sens? Jak im powiem, żeby sprawdzili kamery? No po prostu ręce opadają co to za szczęście, można się pociąć z radości... A jeszcze na stoisku siedziały dziewczyny z kupą proszków i miały pralkę za plecami, obejrzałam sobie swoją potencjalną wygraną i ucieszyłam się, że zagram... Jadę tam się pokłócić, no nie zdzierżę po prostu. Najśmieszniejsze jest to, że do Wawy mam ponad 300 km, przyjechałam dziś z inną ważną sprawą, przy okazji postanowiłam zrobić zakupy konkursowe i jest jak jest. A w tymbarku (już na konkurs lipcowy kupionym;)) miałam dziś kapselek: Spotka Cię dziś coś miłego. No to spotkało: odplamiacz gratis.

daruj sobie i kup nowy odplamiacz i wyślij hasło z drugiego numeru w sklep[ie wezmą cię za wariatkę już to przerabiałam kiedyś i usłyszałam od kierownika , że powinnam sie cieszyć z gratisowych zakupów a nie jeszcze mieć jakieś obiekcje co do pracy jego podwładnych
0 0

#4479898 Napisano: 25.06.2011 04:12:23
czarnygreg napisał(a):

szekelka, a moze jest na forum ktoś kto gra w W-wie? oboje przecież nie wygracie, w razie czego odkupisz paragon, chyba nie ma sensu się miotać po sklepie, wezmą cie za jakąś nawiedzoną, bo przecież to na razie potencjalna wygrana( jak w TQG)

ale to nie TQG i za tydzień będą wyniki a za 2 pralki w domu emotka
0 0

Gość: szekelka

#4479900 Napisano: 25.06.2011 04:14:02
skorpionka82 napisał(a):

szekelka napisał(a):

Zastanawiam się czy iść tam i walczyć? Czy ma sens?

niestety, obawiam się, że nawet Twoja walka i zapis kamer nic nie pomogą. Wszak i tak nie będziesz mieć paragonu z wcześniejszą godziną emotka

A tam się wysyłało nr paragonu? Jeśli nie, to może znajdzie się ktoś, kto ma paragon, a jeszcze nie wysłał zgłoszenia?

Macie rację, poczekam i zobaczę co z tego będzie, w razie czego odstąpię komuś wygraną lub odkupię paragon. Sama pracowałam na kasie i wiem, że paragonu nie da się wystawić wstecz, zaćmienie mnie ogarnęło. Za tydzień rodzę i mam jakieś podkręcone nerwy ostatnio, trzeba się uspokoić i nie uprzedzać faktów i nie robić rabanu:) Już mi lepiej. Mąż mnie podsumował: Oj tam, i tak nie wygrasz to co się martwisz.
0 0

#4479901 Napisano: 25.06.2011 04:14:36
szekelka, moja kumpela kiedyś tez poszła się awanturować o brak jakiegoś produktu na paragonie

i.... patrzyli na nią jak na złodziejkę emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4479909 Napisano: 25.06.2011 04:19:54
szekelka napisał(a):

Macie rację, poczekam i zobaczę co z tego będzie, w razie czego odstąpię komuś wygraną lub odkupię paragon. Sama pracowałam na kasie i wiem, że paragonu nie da się wystawić wstecz, zaćmienie mnie ogarnęło. Za tydzień rodzę i mam jakieś podkręcone nerwy ostatnio, trzeba się uspokoić i nie uprzedzać faktów i nie robić rabanu:) Już mi lepiej. Mąż mnie podsumował: Oj tam, i tak nie wygrasz to co się martwisz.

oj to ostatnie dni, nie stresuj się więc emotka Szkoda dzidzi emotka
0 0

Gość: rashu

#4479941 Napisano: 25.06.2011 04:34:40
wsciekly napisał(a):

szekelka napisał(a):

leć do najbliższego Reala, kup Ariela na oddzielny paragon (żeby nie dali w prezencie emotka ), wyślij podobne hasełko z innego fonu

a jak wygrasz za pierwszy esek, to co za problem poprosić o pomoc na forum (tu nie trzeba podawać numeru paragonu) emotka emotka

najbliższego ? miasto i ulicę się podaje emotka
0 0

#4479949 Napisano: 25.06.2011 04:38:04
sorka myślałem że chodziło o ten sam sms emotka co nie zmienia faktu że i tak 2 zgłoszenie będzie plagiatem
0 0

#4479950 Napisano: 25.06.2011 04:38:11
rashu, ale szkoda fajnego hasełka i może dziewczyna zagrać na inny sklep
0 0

#4479952 Napisano: 25.06.2011 04:39:17
rashu napisał(a):

sorka myślałem że chodziło o ten sam sms emotka co nie zmienia faktu że i tak 2 zgłoszenie będzie plagiatem

co najwyżej autoplagiatem emotka emotka emotka
0 0

#4479954 Napisano: 25.06.2011 04:40:44
wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

no to już lepiej z tego samego fona wysłać żeby był autoplagiat emotka lepsze mniejsze zło emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4479981 Napisano: 25.06.2011 04:52:12
rashu napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

no to już lepiej z tego samego fona wysłać żeby był autoplagiat emotka lepsze mniejsze zło emotka

jak z tego samego nr, jak numer już spalony bo paragonu nie ma?
a wszystkie pewnie będą potrzebne paragony emotka
0 0

#4480013 Napisano: 25.06.2011 05:12:43
szekelka napisał(a):

jutro lecę do tego Reala - może też jakieś gratisy wpadną emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#4480020 Napisano: 25.06.2011 05:14:36
wsciekly napisał(a):

szekelka, moja kumpela kiedyś tez poszła się awanturować o brak jakiegoś produktu na paragonie

i.... patrzyli na nią jak na złodziejkę emotka

Ja niedawno (byłam wtedy zakręcona jak słoik na zimę) robiłam zwykłe zakupy i mąż dał mi 200zł, a ja myślałam, że tam jest 100zł i zapłaciłam za zakupy i patrzę, a kobitka wydaje mi do 200zł, więc sobie myślę, co ona robi, przecież dałam jej 100zł i mówię jej, że się pomyliła, że ja 100zł dałam, a ona popatrzyła do kasy i mówi, że na 100% 200zł no to sobie myślę No Ok i faktycznie miałam 200zł emotka a na drugi dzień ta ekspedientka się mi tłumaczyła, że ona by nikogo nigdy nie oszukała emotka a ja mówię, że to ja bym się oszukała jak coś, no dziwna baba, okazało się, że ona myślała, że ja ją sprawdzam. ehhh
0 0

Gość: szekelka

#4480065 Napisano: 25.06.2011 05:32:26
Oj Ludziki, jak wy pocieszyć umiecie:))) Hasełko fajne, ale prawdopodobieństwo wygranej marne, choć na moje hasełka (rzecz jasna inne niż dzisiejsze) wcześniej już ktoś wygrał na forum dwie praleczki jak Ariel grał jeszcze w Carrefour bodajże. I wymyślałam hasełka za uśmiech dwóm osobom. Teraz wcale nie muszę wygrać więc odpuszczam i nawet mi wstyd, że tyle rabanu zrobiłam na forum w związku z tym. Zaraz zbieramy się do domu i mam nadzieje na pustą trasę E8, która jest po prostu fatalna do jazdy. I jak pragnę zdrowia już nie chcę więcej gratisów od Reala:)
0 0

magica

#4480100 Napisano: 25.06.2011 05:47:28
Wkurza mnie strona Jupik!
Żadnego kodu nie mogę wprowadzić!
Piszą, że błędny itp i żeby skontaktować się z admninem, a konkurs do niedzieli!!!

CZY KTOŚ MA PODOBNY PROBLEM?

proszę o info...
0 0

Gość: zeida

#4480112 Napisano: 25.06.2011 05:56:10
wkurza mnie mój mąż, który nie zna się na żartach - z okazji dnia ojca ułożyłam dla niego rymowankę, odebraliśmy z In Posta i się zaczęło- darł się, że go ośmieszyłam. Poszło wiele przykrych słów no i dziś jest cichy dzień. Ale jak on z sąsiadami gada o d... maryni i o żonach, to ja przymykam oko i się nie wkurzam. Ach ! emotka
0 0

#4480120 Napisano: 25.06.2011 06:02:29
rafi323raf napisał(a):

rashu napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rashu napisał(a):

jak z tego samego nr, jak numer już spalony bo paragonu nie ma?
a wszystkie pewnie będą potrzebne paragony emotka

no nie wiadomo czy będą chcieli wszystkie czy tylko wygrany, jak wyśle na różne numery to będzie plagiat a nie autoplagiat - ruletka emotka
0 0

Gość: lucja

#4480146 Napisano: 25.06.2011 06:11:17
zeida napisał(a):

wkurza mnie mój mąż, który nie zna się na żartach - z okazji dnia ojca ułożyłam dla niego rymowankę, odebraliśmy z In Posta i się zaczęło- darł się, że go ośmieszyłam. Poszło wiele przykrych słów no i dziś jest cichy dzień. Ale jak on z sąsiadami gada o d... maryni i o żonach, to ja przymykam oko i się nie wkurzam. Ach ! emotka

ja mam 4 cichy dzień z facetem... I wszystko mnie wkurza. Już nie wiem jak to dalej będzie.

Jak się za długo chodzi z facetem to tak jest. Albo małżeństwo albo rozpad, dłużej się nie da emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4480231 Napisano: 25.06.2011 06:58:03
szekelka napisał(a):

I jak pragnę zdrowia już nie chcę więcej gratisów od Reala:)

dlatego ja paragony sprawdzam zaraz po odejściu od kasy. Dzięki temu ostatnio odzyskałam 53zł za tabletki do zmywarki, które wg etykiety i ceny w gazetce miały kosztować 14,99 ;/
0 0