Wkurza mnie...

Gość: marielu

#4485878 Napisano: 27.06.2011 07:19:48
mój małż jak mu wbijałam się w brzuch stwierdził że odreagowywuje 20 lat bycia razem emotka emotka i sie kurna nie pomylił o ! emotka
0 0

joan

#4485886 Napisano: 27.06.2011 07:21:46
edith - wcale nie na całe lata, będzie dobrze, mówię Ci. A do ortopedy idziecie prywatnie?
0 0

edith

#4485889 Napisano: 27.06.2011 07:22:32
marielu napisał(a):

mój małż jak mu wbijałam się w brzuch stwierdził że odreagowywuje 20 lat bycia razem emotka emotka i sie kurna nie pomylił o ! emotka

Samo wbijanie nic tylko syna szczypie i tez mowi ze się odreagowuję za wzystkie lata emotka
0 0

edith

#4485895 Napisano: 27.06.2011 07:24:27
joan napisał(a):

edith - wcale nie na całe lata, będzie dobrze, mówię Ci. A do ortopedy idziecie prywatnie?

Niewiem co mamy robic to wszystko dzisiaj sie stalo sprobuje jutro zalatwic w innej przychodni prywatnie to ostatecznosc a rezonans niewiem kiedy emotka
0 0

luk1990

#4485913 Napisano: 27.06.2011 07:31:13
edith napisał(a):

joan napisał(a):

Niewiem co mamy robic to wszystko dzisiaj sie stalo sprobuje jutro zalatwic w innej przychodni prywatnie to ostatecznosc a rezonans niewiem kiedy emotka

wszystko bedzie dobrze;] trzymajcie się!
a nasza służba zdrowia też mnie wkurza;/
zrobiło mi się jakieś dziwne znamię na nodze i chciałam do dermatologa iść to mi powiedzieli że wolny termin jest we ...wrześniu;/
do tego czasu to wiadomo co sie moze stac emotka
idę pojutrze prywatnie...tylko na co ta składka idzie emotka
0 0

efelinkaaa

#4485917 Napisano: 27.06.2011 07:32:35
edith napisał(a):

joan napisał(a):

Moja mama tez miała kontuzję i robiła sobie zastrzyki w brzuch - przeciw zakrzepicy. Nic nie bolało, na pewno trudniej zrobić sobie.. brrrrrr...
edith - trzymam kciuki za zdrówko syna! Szkoda, że lekarz nie mógł Wam wystawić skierowania na pilny rezonans...
0 0

joan

#4485919 Napisano: 27.06.2011 07:32:50
edith napisał(a):

marielu napisał(a):

Samo wbijanie nic tylko syna szczypie i tez mowi ze się odreagowuję za wzystkie lata emotka

Mój zostawił sobie jedną albo dwie strzykawki na wszelki wypadek emotka Jak mnie wkurzy, też sobie odreaguję te wszystkie lata, a co! emotka Wcześniej nie chciałam mu robić zastrzyków, bo jestem zbyt kochana emotka

edith - warto pójść na prywatną konsultację do ortopedy. Niestety, nie znam żadnego, inaczej bym Ci kogoś ze Śląska poleciła.
0 0

Gość: marielu

#4485926 Napisano: 27.06.2011 07:34:43
wkurza mje że stary nadmuchał balona, namalował oczyska jak talerze, domalował nos co wyglonda jak penis z jajkami, uśmiech jezd ale jeno trzy kły i podpisał moim imieniem i dał dziecku mówionc ze może do przedszkola zabrać.... emotka

normalnie tylko lać dziada emotka emotka
0 0

Gość: taaga20

#4485927 Napisano: 27.06.2011 07:34:57
edith napisał(a):

joan napisał(a):

nie chce cię straszyć ale na rezonans się czeka ponad 1,5 miesiąca z NFZ - no chyba że prywatnie 380 zł ...
też mnmie wkurza służba zdrowia emotka
po jak w łapę nie dasz to żaden lekarz nic nie chce robić ;/
człowiek z bólu umiera a oni terminy na operację dają za 3 miesiące emotka
0 0

edith

#4485928 Napisano: 27.06.2011 07:35:32
efelinkaaa napisał(a):

edith napisał(a):

joan napisał(a):

Moja mama tez miała kontuzję i robiła sobie zastrzyki w brzuch - przeciw zakrzepicy. Nic nie bolało, na pewno trudniej zrobić sobie.. brrrrrr...
edith - trzymam kciuki za zdrówko syna! Szkoda, że lekarz nie mógł Wam wystawić skierowania na pilny rezonans...

Chirurg powidzial ze z jego strony to wszystko teraz dalsze leczenie u ortopedy przychodni i to on da skierowanie na rezonans tylko ze mamy byc za 3 dni a niema terminow emotka
0 0

Gość: iskierka

#4485943 Napisano: 27.06.2011 07:40:03
edith napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

edith napisał(a):

joan napisał(a):

Chirurg powidzial ze z jego strony to wszystko teraz dalsze leczenie u ortopedy przychodni i to on da skierowanie na rezonans tylko ze mamy byc za 3 dni a niema terminow emotka

u nas na rezonas trzeba czekać pół roku ,ale chyba to nie dotyczy takich nagłych przypadków?
0 0

joan

#4485981 Napisano: 27.06.2011 07:54:09
Kule, niczego antystresowego nie ma w tv emotka I jak tu wrzucić na luz emotka Poza tym, kto o tej porze ogląda SpongeBoba na Vivie? Czy to kiedyś nie był kanał muzyczny? emotka To pobija nawet Big Brothera na RTL2 i Godzillę na kabel 1 emotka
0 0

dawidekk

#4486117 Napisano: 27.06.2011 08:46:25
joan napisał(a):

Kule, niczego antystresowego nie ma w tv emotka I jak tu wrzucić na luz emotka Poza tym, kto o tej porze ogląda SpongeBoba na Vivie? Czy to kiedyś nie był kanał muzyczny? emotka To pobija nawet Big Brothera na RTL2 i Godzillę na kabel 1 emotka

Proszę Cie.. czy Mtv nie bylo kiedys programem muzycznym? Przecież tego najstarsi górale nie pamiętają..

Wkurza mnie, że jutro idę do roboty emotka cieszę się, że mam ale wkurza mnie, że tylko do 1 lipca emotka
0 0

Gość: postscript

#4486120 Napisano: 27.06.2011 08:46:35
joan napisał(a):

godzilla leciala? ale ta stara? o kurde, przegapilem emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#4486129 Napisano: 27.06.2011 08:49:45
efelinkaaa napisał(a):

edith napisał(a):

joan napisał(a):

brałam przeciwko zakrzepicy w ciąży - ze 3 miesiące codziennego kłucia w wieeeelki brzuch , tylko szczypie lekko , będzie dobrze - zobaczysz
0 0

joan

#4486142 Napisano: 27.06.2011 08:54:37
dawidekk - mogłabym powiedzieć, że pamiętam tamte zamierzchłe czasy, ale przecież jestem na to zbyt młoda emotka

postscript - ta z Jeanem Reno, młodsza.
0 0

Gość: jolcia12

#4486167 Napisano: 27.06.2011 09:08:01
joan napisał(a):

telewizja? a co to w ogóle jest? emotka

jejku nie pamietam kiedy ostatnio cos ciekawego ogladałam ( nawet nie wiem gdzie się pilot zapodział) emotka moze dlatego że jestem wybredna- ogladam głównie filmy dokumentalne, a najlepiej to polskie...
0 0

Gość: postscript

#4486201 Napisano: 27.06.2011 09:21:03
joan napisał(a):

dawidekk - mogłabym powiedzieć, że pamiętam tamte zamierzchłe czasy, ale przecież jestem na to zbyt młoda emotka

postscript - ta z Jeanem Reno, młodsza.

a to nic nie stracilem. dzieki emotka
0 0

Gość: goralecka

#4486345 Napisano: 27.06.2011 10:30:23
wkurza mnie zart Jamesa Blunta http://www.facebo...p;type=1&theater

na poczatku sie wkurzylam,ze tak Polske potraktował a teraz sie wkurzam na te komentarze naszych rodakow. Bo niby czemu ciagle robimy z siebie taki narod cierpietnikow nieszczesliwcow i ludzi z kompleksami?W innych krajach taki zart przeszedłby nie zauwazony a u nas...ok moze nie mamy najlepszej opinii w swiecie ale coraz mniej obcokrajowcow mysli o naszym kraju ze jestesmy jacys zacofani i biedni.
0 0

Gość: friq

#4486444 Napisano: 28.06.2011 05:49:35
Ale się wkurzyłem na kumpla;/ od niedzieli mówimy o dzisiejszym wyjeździe na ryby, wszystko gotowe, wstałem po 6.00. Zjadałem a ten mnie ku... wystawił... Tel wyłączony i elo emotka
0 0