Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: skorpionka82
tak, wg przepisów adresatem/nadawcą może być tylko 1 osoba.
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak niestety jest ;( ja kiedys wyslalam przesyłke z allegro i adres z wysyłki miał dwa imiona (małżenstwo) i paczka polecona wróciła ;(
Gość: hittmanka
To już jest jakieś wydziwianie... ja całe życie adresuje kartki na święta czy z wakacji na np. imiona dziadków, wujków bo pozdrowienia są dla obojga... a teraz mam wysyłać im osobno? to jest chore
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie by było:) dziekuje za informację;)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się zdziwiłam jak moje dzieci wysyłaly razem list, to pani zapytała czy to jest małżństwo, bo jeśli nie, to jedno imię musi skreślić.I tak zrobiła- i na kopercie, i na kartce
Gość: pola731
ja wysyłałam do us nasze zeznanie podatkowe - wspólne - i też musiałam kreślić ,
Gość: postscript
jak w zeszlym roku wyslalem do mojej redakcji kartke z wakacji, to wypisalem imiona wszystkich. zajelo to pol kartki, a potem byl adres. na zyczenia zostalo tylko ciut miejsca. ale to kartka z wakacji. komu by mieli odeslac, skoro podpisalem sie tylko P?
Gość: konkursy15
zwykłych kartek i listów nie odsyłają
przepis dotyczy tylko listów poleconych
Gość: skorpionka82
ok, zwykłych listów to NIE DOTYCZY.
Tylko poleconych.
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczta Polska zapewne wącha czas i stwierdziła, że dostarczanie listów, gdzie widnieje dwóch adresatów, jest zbyt niebezpieczne. Szczególnie w obecnych czasach, gdy jest coraz więcej rozwodów i innych podobnych, niemiłych akcji
Gość: marielu
przy listach poleconych wynika to z przepisów, nie dotyczy to listów zwykłych .
PP jeśli coś wącha to ew nagrody w waszych kopertach
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: aneczkar10
https://www.faceb...osts/220152038016693
przynajmniej sie wygadałam, ale to i tak nic nie zmieni
Gość: postscript
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marielu
joan
Postów 18744
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
marielu - o tak,robienie sobie kuku tu i tam to ich specjalność
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo się boję bo lekarz chirurg mówi że jakby plyn był czysty to nie jest tak zle a w tej sytuacji to moze byc cos z panewka więzadlami ...jejku jak sie boje kolano to taka kontuzja juz na cale lata a on marzyl o AWF
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasami tak źle wygląda na początku, zobaczysz, po oczyszczeniu i zaopatrzeniu rany noga na pewno szybko się wygoi.A ten , kto zalecił zrobienie RM w 3 dni mógłby sam Wam go załatwić.Wkurza mnie bezmyślność niektórych, którzy każą nam zwykłym szarakom załatwiać sprawy niemożliwe.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez napisałam co mysle , 2 konkurs i 2 nagroda która nie dotrze porazka!