Wkurza mnie...

zdolnabestia

#4481327 Napisano: 26.06.2011 10:37:15
Wiele postów w tym wątku dotyczyło bałaganu na forum. Ludziom nie podobały się posty nie na temat, spamowanie, ogólny chaos. Teraz stopniowe wprowadzanie porządku też się niektórym nie podoba. Oj ciężko będzie wszystkim dogodzić emotka
0 0

Gość: postscript

#4481328 Napisano: 26.06.2011 10:38:15
onlyrybka napisał(a):

moderatorek napisał(a):

ziolko napisał(a):

heyy + 1 punkt karny - top Kliknijcie to nie spam, wystarczy raz dać linka, a nie kilkanaście ;/
heyy + 1 punkt - za spamowanie - dziękujemy za pobyt na forum

wkurza mnie ziolko. znowu usuniesz mój post,żeby nikt nie widział? emotka
widać,że przyjemność Ci sprawia wielką. heyy nie był użytkownikiem od paru dni,że spamował. napisałaś do niego/niej na priv chociaż? Niektórym zależy na wygranej i co chwilę odświeżają swoje posty,bo im po prostu zależy na każdym głosie.
Woda sodowa? Ale opanuj się, bo dzięki Tobie może się pomniejszyć rola użytkowników, a chyba nie taka rola moderatorki emotka

moje posty też wykasowane

nie wiedziałam, że w topie 'kliknijcie' można pisać z określoną częstotiwością emotka
emotka

i bardzo dobrze. to samo powinno byc w topie sprzedam/wymienie, bo w kolko te same smieci, ktorych nikt nie chce. np. ja chce miec taki brzuch za 4,99 zl, ktore wystawiane tam jest chyba od 2 dwoch lat. zal
0 0

#4481335 Napisano: 26.06.2011 10:39:46
efelinkaaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

...jesli Admini uważaliby, że robię źle, to by nie dawali mi uprawnień.
Wiedziałam, że usuwając posty mogę się narazić komuś, ale to nie znaczy, że wszędzie ma być spam i burdel emotka tak - będę usuwała posty, jesli będą obrażać/wkurzać mnie lub innych

Tak trzymaj.
Trzeba ukrócić to bezhołowie.
Każdy ma swoje zdanie oczywiście jedynie słuszne ale jak trzeba ponieść konsekwencje złego zachowania, to nie rób nikomu krzywdy, bo to taki dobry kolega. Do bani z kolesiostwem!
Dobrze robisz, ziółko, a głosami narzekających się nie przejmuj. Rozumni przyznają Ci rację.

emotka

otóż to emotka A mnie wkurzają ludzie pokroju moderatorka,którzy widzą w nowych adminach na forum tylko pęd do tzw. władzy, ale nie raczą zauważyć tego,że Osoby te zupełnie za darmo i bezinteresownie poświęcają swój wolny czas na to,aby nam tu na Forum żyło się łatwiej,bardziej przejrzyście i przyjemniej emotka A to przecież jest nasze wspólne dobro emotka

jednak uważam, że dział kliknijcie należy do wyjątków pod tym względem emotka

wkurza mnie mąż, standard. Zarwał łózko i od 2 tygodni nie może naprawić.. Paszczur!

rozwiniesz temat lozka? emotka
0 0

isiulka

#4481381 Napisano: 26.06.2011 11:03:13
nie wiedziałam, że w topie 'kliknijcie' można pisać z określoną częstotiwością
No to chyba logiczne, żeby nie robić syfu. Przecież jakby każdy po 50 razy wysyłał tego samego linka jeden za drugim i tak co 10 minut, wyobrażasz sobie jaki byłby bałagan? Musi być jakiś porządek. Mnie to spamowanie też wkurza, powinno być jedno ogłoszenie jednej osoby max 1 raz na jednej stronie. A wysyłanie 10 razy tego samego wpisu tylko denerwuje, i na pewno nie pomoże to tej proszącej osobie

Denerwuje mnie , że takie rzeczy trzeba tłumaczyć, a nie są one oczywiste dla każdego.
0 0

onlyrybka

#4481412 Napisano: 26.06.2011 11:17:31
isiulka napisał(a):

No to chyba logiczne, żeby nie robić syfu. Przecież jakby każdy po 50 razy wysyłał tego samego linka jeden za drugim i tak co 10 minut, wyobrażasz sobie jaki byłby bałagan? Musi być jakiś porządek. Mnie to spamowanie też wkurza, powinno być jedno ogłoszenie jednej osoby max 1 raz na jednej stronie. A wysyłanie 10 razy tego samego wpisu tylko denerwuje, i na pewno nie pomoże to tej proszącej osobie

Denerwuje mnie , że takie rzeczy trzeba tłumaczyć, a nie są one oczywiste dla każdego.

dla mnie top 'kliknijcie' jest inny niż wszystkie
emotka

ma ściśle określoną grupę odbiorców
0 0

Gość: wsciekly

#4481422 Napisano: 26.06.2011 11:23:49
efelinkaaa napisał(a):

karo108 napisał(a):

baby dla bab potrafią być więcej niż paskudne emotka
tutaj się zgodzę w 100 %, faceta nawet nie ruszyła by sprawa tych fotek, ale kobita odrazu z pazurami, niestety poziomu za wysokiego nie pokazała emotka

Ja mam wrażenie, że to osoba, która wstawiła swoją fotkę do konkursu. Ma w znajomych wszytskie osoby, które rzucają się na konkurencję i wyrażają niepochlebne opinie, a tylko pod jej zdjęciem wypowiedziały się pozytywnie emotka
Zresztą widać, że konta utworzone tylko po to aby napisać kilka złośliwych komentarzy w TYM konkursie, gdzie do wygrania jest: uwaga, uwaga: olejek do włosów o wartości ok 20-30zł...

i tym sposobem nie trzeba być Sherlockiem, żeby dojść do sedna sprawy emotka emotka emotka
0 0

#4481424 Napisano: 26.06.2011 11:24:53
zdolnabestia napisał(a):

Wiele postów w tym wątku dotyczyło bałaganu na forum. Ludziom nie podobały się posty nie na temat, spamowanie, ogólny chaos. Teraz stopniowe wprowadzanie porządku też się niektórym nie podoba. Oj ciężko będzie wszystkim dogodzić emotka

ludziom nie dogodzisz emotka
0 0

#4481430 Napisano: 26.06.2011 11:27:22
kochaniutka napisał(a):

http://www.facebo...p;type=1&theater

Małgorzata z Oleśnicy

zaraza, zaraz emotka - na e-konkach tez jest małgorzatakp czy tak jakoś

taka najbardziej cięta na monięu
0 0

krzysiek1693

#4481436 Napisano: 26.06.2011 11:32:06
Wkurza mnie, że wygrałem nagrodę, a nie mogę pochwalić się nią na forum, bo nie ma tego konkursu w bazie. Jestem pewien, że właśnie stąd mam info o konku, bo na innych forach nie bywam ;/
0 0

#4481440 Napisano: 26.06.2011 11:33:33
isiulka napisał(a):

może Admini do regulaminu powinni wprowadzić zapis, że prośby o kliki i linki do takich konkursów mogą się pojawiać tylko raz na stronie, bo będą usuwane

to załatwiłoby sprawę i nikt nie mógłby mieć pretensji o czyszczenie postów

a za nagminne łamanie tego zapisu groziłby karniak
0 0

#4481443 Napisano: 26.06.2011 11:34:36
krzysiek1693 napisał(a):

Wkurza mnie, że wygrałem nagrodę, a nie mogę pochwalić się nią na forum, bo nie ma tego konkursu w bazie. Jestem pewien, że właśnie stąd mam info o konku, bo na innych forach nie bywam ;/

może konkurs był w topie TERAZ lub ZAPOWIEDZI

nie wszystkie konkursy maja szczęście trafić do bazy
0 0

Gość: malgorzatap

#4481451 Napisano: 26.06.2011 11:42:40
wsciekly napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Małgorzata z Oleśnicy

Ale to nie ja agencie NCIS emotka
0 0

#4481455 Napisano: 26.06.2011 11:44:46
malgorzatap napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Małgorzata z Oleśnicy

Ale to nie ja agencie NCIS emotka

sorki, królowo Małgorzato emotka

kładę głowę pod topór emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#4481850 Napisano: 26.06.2011 02:25:50
Na Nocy kina wybraliśmy film między innymi Krzyk 4 co mnie niezmiernie wkurza! Ten film to chyba parodia poprzednich części! Cała sala co chwilę się śmiała. Zdecydowanie odradzam emotka
0 0

Gość: errorr

#4482991 Napisano: 26.06.2011 09:19:37
Skończył się długi weekend emotka
0 0

picola

#4483058 Napisano: 26.06.2011 09:39:32
myślałam, że nigdy tu nic nie napiszę bo naprawde mam duży dystans do siebie i świata, ale wkurza mnie, że ludzie tak nieuczciwie pogrywaja na konkursach klikanych. Wiem, wiem, tak było zawsze, ale dałam się skusić, a teraz mnie nosi ze złości.
0 0

Gość: loker

#4483073 Napisano: 26.06.2011 09:44:50
picola napisał(a):

myślałam, że nigdy tu nic nie napiszę bo naprawde mam duży dystans do siebie i świata, ale wkurza mnie, że ludzie tak nieuczciwie pogrywaja na konkursach klikanych. Wiem, wiem, tak było zawsze, ale dałam się skusić, a teraz mnie nosi ze złości.

nie tylko Ciebie
emotka
0 0

Gość: gosiulek

#4483275 Napisano: 27.06.2011 06:45:19
dostałam do wypełnienia ankietę z NIVEA o kremie przeciwzmarszczkowym ale kremu do testowania nie dostałam. emotka
0 0

aurorcia

#4483278 Napisano: 27.06.2011 06:47:40
gosiulek napisał(a):

dostałam do wypełnienia ankietę z NIVEA o kremie przeciwzmarszczkowym ale kremu do testowania nie dostałam. emotka

a u mnie już dawno kosmetyki w domu, u znajomych i rodziny też a na ok. 14 kosmetyków-1 ankieta
0 0

#4483736 Napisano: 27.06.2011 09:49:42
ze na zapunktowani od wczoraj jest jakas zamuła i nie dodaje kodow. ciagle czekam na weryfikacje
0 0