Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4492796 Napisano: 30.06.2011 10:32:35
a ja w Lu GO wygrałam jednym smsem, i starczy więcej nie próbowałam, az dziw ze sie udało,
emotka
0 0

Gość: amif

#4492809 Napisano: 30.06.2011 10:35:03
turli napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wkurza mnie Machina Rozpieszczania. Czekam jeszcze na 2 nagrody a oni dziś, po ponad 2 miesiącach od odesłania oryginalnych paragonów, informują mnie, że przesyłka nie dotarła. Oczywiście chcą by im ponownie odesłać oryginalne paragony, tylko skąd ja mam je wytrzasnąć. Zrobiłem wcześniej ksero, ale ksera nie chcą uznać. Kij im w ...

a nie masz potwierdzenia nadania listu?

Tak samo i umnie niech się udławią tymi nagrodami,dwa razy dzwonili twierdzą że nie mają paragonów
emotka emotka
0 0

fryteczka

#4492824 Napisano: 30.06.2011 10:37:41
...,ze zrobilam wczoraj zakupy w piotrze i pawle i zapomnialam wyslac zgloszenia emotka emotka emotka moze dlatego,ze nie dostalam kuponu ani urna nie stala...grrrrr
0 0

ziolko

#4492832 Napisano: 30.06.2011 10:40:05
dzwońcie na pocztę, najlepiej do placówki docelowej adresata, i dowiadujcie się, czy faktycznie listy nie dotarły!!

albo złóżcie reklamację, wtedy na pewno będzie odp czy list odebrany, czy nie.

Jeśli nie to odszkodowanie będzie

jesli tak to egzekwować od agencji czy organizatora
0 0

orchidea27

#4492859 Napisano: 30.06.2011 10:48:49
Mnie dziś wkurza moja T jak Teściowa emotka
0 0

czika

#4492911 Napisano: 30.06.2011 11:05:33
co za wredni i bezczelni telemarketerzy mnie nękają w pracy
wrrrrrrrrrrr
chcą wcisnąć wszystko na chama
0 0

Gość: andziakadula

#4492917 Napisano: 30.06.2011 11:07:51
aneta2208 napisał(a):

że mówią ze zagłsowali a nie zagłsowali... ludzie myślą ze naparwdę się nie zorientuję... emotka Przecież wiem ile mam głosów...

U MNIE TAK SAMO A JAK IM PISZÊ ŻE NIE MAM POWIADOMIENIA NA FB I ILOŚÆ GŁOSÓW SIÊ NIE ZMIENIAŁA ODPISUJ¡ ŻE ROBIÊ Z NICH JAKIŚ OSZUSTÓW
0 0

ziolko

#4492928 Napisano: 30.06.2011 11:11:58
andziakadula nie pisz z CapsLockiem, tylko normalnie, duże litery są postrzegane jako krzyk emotka
0 0

Gość: kotek11

#4492948 Napisano: 30.06.2011 11:19:18
mam wnerwa na samą siebie.... gdzieś zapodziałam moje magiczne rozpiski konursowe.... czy ja dostane wreszcie natchnienie do sprzatania .. oj nie - posprzatalam wlasnie dzis i nadal ich nie ma ;(
0 0

mia

#4492963 Napisano: 30.06.2011 11:25:50
fryteczka napisał(a):

...,ze zrobilam wczoraj zakupy w piotrze i pawle i zapomnialam wyslac zgloszenia emotka emotka emotka moze dlatego,ze nie dostalam kuponu ani urna nie stala...grrrrr

Za to w moim stała urna wielkości lodówki emotka
A panie w kasie i na sklepie same namawiały, żeby brać udział... przy mnie trzy osoby zrezygnowały z brania kuponów, aż żal - szkoda tylko, że paragony zabrały emotka
Sądząc po odgłosach opadania kuponu, coś tam na samym dnie lodówki było, ale nie za wiele... Może uda się załapać, jeśli równie mało smsów poszło emotka
0 0

Gość: yaro2004

#4493119 Napisano: 30.06.2011 12:11:40
klisza napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

joan napisał(a):

misiak66 napisał(a):

lista zwyciezców na LU GO emotka emotka emotka emotka emotka czy ta agencja ma konto na fb moze ?

Ale dlaczego Cię to wkurza?

mnie też wkurza, prześledź ja sobie emotka

wcześniej Radoszyce królowały. Poprostu ściema jakich mało. To jakis przekręt - pisałam juz kilka razy o tym tutaj na forum.

To nie żadna ściema, to loteria, wygrywa osoba coi wiecej zainwestuje. Sam wygrałem sporo, bo tutaj nie ma limitu nagród na osobe przecież.

Co się tak gorączkujecie ?
0 0

Gość: annish

#4493177 Napisano: 30.06.2011 12:29:36
Moj tato wygral bon do apteki w pierwszym tygodniu Loreala (gral wg regulaminu wiec byl pewny, ze to karta a nie szminka!). Wlasnie dostal maila, ze wygral kosmetyki. Ciekawe czy mu uznaja print screen z info o wygranej zrobiony zaraz po... emotka
0 0

fryteczka

#4493318 Napisano: 30.06.2011 01:08:43
annish napisał(a):

Moj tato wygral bon do apteki w pierwszym tygodniu Loreala (gral wg regulaminu wiec byl pewny, ze to karta a nie szminka!). Wlasnie dostal maila, ze wygral kosmetyki. Ciekawe czy mu uznaja print screen z info o wygranej zrobiony zaraz po... emotka

a masz tam napisane ,ze wygralas karte ?

wlasnie widze,ze nie jestes 1 osoba ,ktora dostala @ z inna nagroda niz miala byc emotka
0 0

Gość: dymek1303

#4493338 Napisano: 30.06.2011 01:14:07
wkurza mnie OTTO, kupon rabatowy na 40zl mial byc wazny do konca czerwca a juz wczoraj byl nieaktywny

0 0

edith

#4493404 Napisano: 30.06.2011 01:33:11
Jeszcze czegoś takiego nie mialam jestem wkurzona na siebie na maxa emotka Poraz pierwszy przez regulamin przeszla mi kolo nosa taka nagroda emotka emotka Dzisiaj z nr warszawskiego mialam telefon ze mam specjalna nagrode pozakonkursowa bo nie spelniala warunkow.Chodzi o konkurs plastyczny w sieci Smyk Tomek i przyjaciele robiłam z synem prace przez tydzien bo nagroda rewelacyjna wyjazd dla 4 osobowej rodziny do Parku Wielka Brytania za 25 tysiakow emotka I pani powiedziala ze gdyby nie 2 elementy przestrzenne ktore byly w pracy to bylaby 1 nagroda emotka emotka Ale mam sie nie martwic bo wysla piękna nagrode specjalna emotka No kurcze zeby wszyscy tak sie trzymali regulaminow emotka Ciekawe kto zabral moja nagrode emotka
0 0

Gość: annish

#4493555 Napisano: 30.06.2011 02:25:00
fryteczka napisał(a):

annish napisał(a):

wlasnie widze,ze nie jestes 1 osoba ,ktora dostala @ z inna nagroda niz miala byc emotka

nie mam napisane o kosmetykach oczywiscie ale jest godzina laptopowa, wiec moze...
0 0

Gość: tato999

#4493561 Napisano: 30.06.2011 02:26:33
edith napisał(a):

Jeszcze czegoś takiego nie mialam jestem wkurzona na siebie na maxa emotka Poraz pierwszy przez regulamin przeszla mi kolo nosa taka nagroda emotka emotka Dzisiaj z nr warszawskiego mialam telefon ze mam specjalna nagrode pozakonkursowa bo nie spelniala warunkow.Chodzi o konkurs plastyczny w sieci Smyk Tomek i przyjaciele robiłam z synem prace przez tydzien bo nagroda rewelacyjna wyjazd dla 4 osobowej rodziny do Parku Wielka Brytania za 25 tysiakow emotka I pani powiedziala ze gdyby nie 2 elementy przestrzenne ktore byly w pracy to bylaby 1 nagroda emotka emotka Ale mam sie nie martwic bo wysla piękna nagrode specjalna emotka No kurcze zeby wszyscy tak sie trzymali regulaminow emotka Ciekawe kto zabral moja nagrode emotka

durna baba

po cholere to gadała
0 0

margo466

#4493572 Napisano: 30.06.2011 02:28:36
annish napisał(a):

fryteczka napisał(a):

annish napisał(a):

nie mam napisane o kosmetykach oczywiscie ale jest godzina laptopowa, wiec moze...

sprawdz jeszcze dzień i godzinę w regulaminie
0 0

malineczka23

#4493574 Napisano: 30.06.2011 02:29:44
edith napisał(a):

ale pech!
0 0

Gość: kotek11

#4493626 Napisano: 30.06.2011 02:47:52
malineczka23 napisał(a):

edith napisał(a):

ale pech!

a ja bym sie odwołała od decyzji... czy w regulaminie było rysunkowa emotka jszcze było placa plastyczna to jest to szeroko rozumiane znaczenie- może być rysunek, malunek, wyklejanka, origami etc...
0 0