Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#4494599 Napisano: 30.06.2011 08:25:11
goralecka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

No już nie przesadzajcie... Pewnie, że teraz wszędzie bezrobocie, ale nic dziwnego, bo zbyt mało osób zdecydowało się na konkretny zawód, idac na studia ogólne o niczym. Ważny jest dobry wybór kierunku. Ja skończyłam dwa i jeden własnie taki o niczym więc mogę go sobie wsadzić w... Dobrze, że drugi był rozsądniejszym wyborem, ale to był tylko głos rozsądku. Zatem polecam studiować dwa- jeden dla przyjemności, a drugi dla kariery emotka

jasne tyle, że nie każdy ma finansowe możliwości żeby studiować dwa kierunki. Owszem jeszcze są bezpłatne studia ale za chwile drugi będzie płatny.Także proste to nie jest emotka A też nie każdy urodził się z matematyczno-technicznym umysłem
emotka i mnie to wkurza, że stałam w kolejce po humanistyczny jak umysły rozdawali emotka

a mi się chyba w ogóle nie chciało stać w tej kolejce, i żadnego nie dostałem
emotka
i teraz idę na wyczucie emotka
0 0

madzia34

#4494628 Napisano: 30.06.2011 08:33:09
wkurzyłam sie bo
1 mąz zalaminował mi legitym,acje zanim ja podpisałam-czy jest jakis pisak który sie nie ściera??
2 podczas robienia kolacji zrabał sie mój wygrany sandwicz super wypas
emotka emotka emotka
0 0

mia

#4494662 Napisano: 30.06.2011 08:38:57
madzia34 napisał(a):

wkurzyłam sie bo
1 mąz zalaminował mi legitym,acje zanim ja podpisałam-czy jest jakis pisak który sie nie ściera??
2 podczas robienia kolacji zrabał sie mój wygrany sandwicz super wypas
emotka emotka emotka

1) Oczywiście, że są - te do płyt CD na przykład. Ale co za problem podpisywać ja na bieżąco, np. przy konduktorze (starło się właśnie, proszę pana)? emotka
2) Wygrasz jeszcze lepszy emotka
0 0

dawidekk

#4494682 Napisano: 30.06.2011 08:43:38
rafi323raf napisał(a):

goralecka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

No już nie przesadzajcie... Pewnie, że teraz wszędzie bezrobocie, ale nic dziwnego, bo zbyt mało osób zdecydowało się na konkretny zawód, idac na studia ogólne o niczym. Ważny jest dobry wybór kierunku. Ja skończyłam dwa i jeden własnie taki o niczym więc mogę go sobie wsadzić w... Dobrze, że drugi był rozsądniejszym wyborem, ale to był tylko głos rozsądku. Zatem polecam studiować dwa- jeden dla przyjemności, a drugi dla kariery emotka

jasne tyle, że nie każdy ma finansowe możliwości żeby studiować dwa kierunki. Owszem jeszcze są bezpłatne studia ale za chwile drugi będzie płatny.Także proste to nie jest emotka A też nie każdy urodził się z matematyczno-technicznym umysłem
emotka i mnie to wkurza, że stałam w kolejce po humanistyczny jak umysły rozdawali emotka

a mi się chyba w ogóle nie chciało stać w tej kolejce, i żadnego nie dostałem
emotka
i teraz idę na wyczucie emotka

Ja też na wyczucie, jeden kierunek mam wybrany, który jest o wszystkim i o niczym jednocześnie, a drugi bardzo sprecyzowany emotka

Wkurza mnie pogoda, Ciągle pada...
0 0

edith

#4494741 Napisano: 30.06.2011 09:05:55
kotek11 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

edith napisał(a):

Jeszcze czegoś takiego nie mialam jestem wkurzona na siebie na maxa emotka Poraz pierwszy przez regulamin przeszla mi kolo nosa taka nagroda emotka emotka Dzisiaj z nr warszawskiego mialam telefon ze mam specjalna nagrode pozakonkursowa bo nie spelniala warunkow.Chodzi o konkurs plastyczny w sieci Smyk Tomek i przyjaciele robiłam z synem prace przez tydzien bo nagroda rewelacyjna wyjazd dla 4 osobowej rodziny do Parku Wielka Brytania za 25 tysiakow emotka I pani powiedziala ze gdyby nie 2 elementy przestrzenne ktore byly w pracy to bylaby 1 nagroda emotka emotka Ale mam sie nie martwic bo wysla piękna nagrode specjalna emotka No kurcze zeby wszyscy tak sie trzymali regulaminow emotka Ciekawe kto zabral moja nagrode emotka

ale pech!

a ja bym sie odwołała od decyzji... czy w regulaminie było rysunkowa emotka jszcze było placa plastyczna to jest to szeroko rozumiane znaczenie- może być rysunek, malunek, wyklejanka, origami etc...

Niestety nie mogę sie odwolac dzisiaj zajrzalam do regulaminu a tam pisze że prace przestrzenne nie będą brane pod uwage ale ona miala tylko 2 elementy emotka
0 0

jasnoniebieska

#4494834 Napisano: 30.06.2011 09:40:00
Cały tydzień dzień po dniu zbieram głosy, żeby jakaś pi****** Skwara mnie przegoniła w ostatnie pół godziny! Żałosne! Ludzie to mają tupet! Szkoda, że ZigZap w ogóle się tym nie przejmuje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: jokobela

#4494900 Napisano: 30.06.2011 10:07:04
ja wiedziałam ze tak będzie dlatego jakiś czas temu odpuściłam sobie zbieranie głosów....
ilonaaa93 napisał(a):

Cały tydzień dzień po dniu zbieram głosy, żeby jakaś pi****** Skwara mnie przegoniła w ostatnie pół godziny! Żałosne! Ludzie to mają tupet! Szkoda, że ZigZap w ogóle się tym nie przejmuje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

0 0

Gość: mariolakal

#4495113 Napisano: 01.07.2011 07:03:36
Wkurza mnie, że wczoraj moją synową zwolniono z pracy bez uprzedzenia /miała umowę na czas określony/, a od dzisiaj przeprowadzają się na nowe mieszkanie z dużo droższym czynszem... emotka
0 0

delfinka101

#4495117 Napisano: 01.07.2011 07:05:39
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj moją synową zwolniono z pracy bez uprzedzenia /miała umowę na czas określony/, a od dzisiaj przeprowadzają się na nowe mieszkanie z dużo droższym czynszem... emotka

Wczoraj maż wrócił z pracy i powiedział,ze stracił rpacę (dopiero co w lutym to przeżywałam) a on sobie ŻARTOWAŁ...wryyy Jednak okazało się,ze naprawdę zwolnili wszystkich którzy poprzez agencję pracy byli zatrudnieni, ok 100 osób..
0 0

Gość: dzikanimfa

#4495165 Napisano: 01.07.2011 07:28:56
Wkurza mnei że nie moge wygrac w Daxie, bo nie mam neta bezprzewodowego...
to niesprawiedliwe, że niektórzy maja po 100 szans, a np. ja tylko 5... emotka emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#4495669 Napisano: 01.07.2011 09:11:15
edith napisał(a):

kotek11 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

edith napisał(a):

Jeszcze czegoś takiego nie mialam jestem wkurzona na siebie na maxa emotka Poraz pierwszy przez regulamin przeszla mi kolo nosa taka nagroda emotka emotka Dzisiaj z nr warszawskiego mialam telefon ze mam specjalna nagrode pozakonkursowa bo nie spelniala warunkow.Chodzi o konkurs plastyczny w sieci Smyk Tomek i przyjaciele robiłam z synem prace przez tydzien bo nagroda rewelacyjna wyjazd dla 4 osobowej rodziny do Parku Wielka Brytania za 25 tysiakow emotka I pani powiedziala ze gdyby nie 2 elementy przestrzenne ktore byly w pracy to bylaby 1 nagroda emotka emotka Ale mam sie nie martwic bo wysla piękna nagrode specjalna emotka No kurcze zeby wszyscy tak sie trzymali regulaminow emotka Ciekawe kto zabral moja nagrode emotka

ale pech!

a ja bym sie odwołała od decyzji... czy w regulaminie było rysunkowa emotka jszcze było placa plastyczna to jest to szeroko rozumiane znaczenie- może być rysunek, malunek, wyklejanka, origami etc...

Niestety nie mogę sie odwolac dzisiaj zajrzalam do regulaminu a tam pisze że prace przestrzenne nie będą brane pod uwage ale ona miala tylko 2 elementy emotka

wreszcie ktos zastrzegle, ze nie wolno robic prac z elementami przestrzennymi (czyt. wiatraczkami, swiecidelkami i innymi cenzurarelami), na czym tu wiekszosci zalezalo, zeby ktos tam nie mogl zgarniac wszystkich samochodow, a Ty narzekasz?
sorki, ale to wyglada tak, jakby u innych elementy przestrzenne byly zle, ale jak sami je robimy to oczywiscie jest dobrze i pierwsza nagroda sie nalezy.
ja jestem za calkowitym przestrzeganiem regulaminu. jesli odpowiedz ma byc na kuponie, to ma na nim byc - nie inaczej. jesli ma byc wrzucona do urny, to ma sie do niej zmiescic, a nie byc wyslana osobno makieta. albo zaczniemy wreszcie przestrzegac regulaminow, przepisow i innych praw, albo nasz kraj bedzie wiecznie taki beznadziejny, gdzie kazdy kombinuje tylko jak obejsc przepisy )bo przeciez one sa po to, zeby je lamac).
no, wyrzucilem zale, moge isc zrobic kawe
0 0

Gość: iwonciaaa

#4495678 Napisano: 01.07.2011 09:13:00
wkurza mnie poczta na interi, okazuje się, że wiele mailów ktore wysyłam nie dochodzi do adresatów, a ja głupia czekam... potem się okazuje, że nie dostali danych, a u mnie mail jest wysłany jak byk... nie wiem czego to wina emotka emotka emotka emotka
0 0

aurorcia

#4495697 Napisano: 01.07.2011 09:18:37
dzikanimfa napisał(a):

to niesprawiedliwe, że niektórzy maja po 100 szans, a np. ja tylko 5... emotka emotka emotka

a ja mam bezprzewodowy i też mam 5 szans emotka
pomimo odłączania,resetowania itp. pisze,że już wykorzystałam 5 szans
0 0

marta85

#4495760 Napisano: 01.07.2011 09:31:05
niezdany egzamin na prawo jazdy emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4495770 Napisano: 01.07.2011 09:33:07
aurorcia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

bo musisz usunąć ciasteczka lub wyczyścić historię za ostanie godziny
0 0

chmurka

#4495801 Napisano: 01.07.2011 09:39:09
pogoda emotka
0 0

tusiek

#4495823 Napisano: 01.07.2011 09:44:06
wkurza mnie pogoda,brak ciekawych konków i fakt,że na rozwiązanie konków na których mi bardzo zależy muszę długo czekac.
Ach ciężkie jest życie konkursowicza.
0 0

tusiek

#4495837 Napisano: 01.07.2011 09:46:23
wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

bo musisz usunąć ciasteczka lub wyczyścić historię za ostanie godziny

a ja mam bezprzewodowy,kasuje historię i mimo to mam tez tylko 5 szans(nieudanych oczywiście) i to mnie wkurza emotka
0 0

ziolko

#4495846 Napisano: 01.07.2011 09:47:29
co wy narzekacie na pogodę? moze i jest chłodniej, ale dzięki temu można odżyć emotka

jak dla mnie - wspaniała emotka

nienawidzę upałów emotka

oooooooooooooooooooooo

moja ulubiona reklama właśnie leci... ale mnie wkurzaaa emotka
0 0

tusiek

#4495856 Napisano: 01.07.2011 09:49:14
ziołko to jak lubisz chłody to na Grenlandie he he he

emotka
0 0