Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
a mi się chyba w ogóle nie chciało stać w tej kolejce, i żadnego nie dostałem
i teraz idę na wyczucie
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
1 mąz zalaminował mi legitym,acje zanim ja podpisałam-czy jest jakis pisak który sie nie ściera??
2 podczas robienia kolacji zrabał sie mój wygrany sandwicz super wypas
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
1) Oczywiście, że są - te do płyt CD na przykład. Ale co za problem podpisywać ja na bieżąco, np. przy konduktorze (starło się właśnie, proszę pana)?
2) Wygrasz jeszcze lepszy
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też na wyczucie, jeden kierunek mam wybrany, który jest o wszystkim i o niczym jednocześnie, a drugi bardzo sprecyzowany
Wkurza mnie pogoda, Ciągle pada...
merp
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie mogę sie odwolac dzisiaj zajrzalam do regulaminu a tam pisze że prace przestrzenne nie będą brane pod uwage ale ona miala tylko 2 elementy
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jokobela
Gość: mariolakal
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj maż wrócił z pracy i powiedział,ze stracił rpacę (dopiero co w lutym to przeżywałam) a on sobie ŻARTOWAŁ...wryyy Jednak okazało się,ze naprawdę zwolnili wszystkich którzy poprzez agencję pracy byli zatrudnieni, ok 100 osób..
Gość: dzikanimfa
to niesprawiedliwe, że niektórzy maja po 100 szans, a np. ja tylko 5...
Gość: postscript
wreszcie ktos zastrzegle, ze nie wolno robic prac z elementami przestrzennymi (czyt. wiatraczkami, swiecidelkami i innymi cenzurarelami), na czym tu wiekszosci zalezalo, zeby ktos tam nie mogl zgarniac wszystkich samochodow, a Ty narzekasz?
sorki, ale to wyglada tak, jakby u innych elementy przestrzenne byly zle, ale jak sami je robimy to oczywiscie jest dobrze i pierwsza nagroda sie nalezy.
ja jestem za calkowitym przestrzeganiem regulaminu. jesli odpowiedz ma byc na kuponie, to ma na nim byc - nie inaczej. jesli ma byc wrzucona do urny, to ma sie do niej zmiescic, a nie byc wyslana osobno makieta. albo zaczniemy wreszcie przestrzegac regulaminow, przepisow i innych praw, albo nasz kraj bedzie wiecznie taki beznadziejny, gdzie kazdy kombinuje tylko jak obejsc przepisy )bo przeciez one sa po to, zeby je lamac).
no, wyrzucilem zale, moge isc zrobic kawe
Gość: iwonciaaa
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam bezprzewodowy i też mam 5 szans
pomimo odłączania,resetowania itp. pisze,że już wykorzystałam 5 szans
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
marta85
Postów 677
Data rejestracji 19.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
bo musisz usunąć ciasteczka lub wyczyścić historię za ostanie godziny
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach ciężkie jest życie konkursowicza.
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam bezprzewodowy,kasuje historię i mimo to mam tez tylko 5 szans(nieudanych oczywiście) i to mnie wkurza
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dla mnie - wspaniała
nienawidzę upałów
oooooooooooooooooooooo
moja ulubiona reklama właśnie leci... ale mnie wkurzaaa
tusiek
Postów 697