Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: klisza
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby była bliżej to z przyjemmnością
do 20-25 stopni maksymalnie, upały po 30-35 stopni w cieniu to nie dla mnie
Gość: wsciekly
ja mam playa
jeżeli trzeba najpierw przerywam połączenie, czyszczę historię (najlepiej całą dobę) i łączę się na nowo (mam wówczas nowe IP)
operacja na niecałą minutkę
Gość: karo108
no ja tez 20-25 i jestem w raju, ale teraz za oknem mam 10, ulewe i wiatr - co mi sie w ogole nie podoba
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc już macie sposób na spędzenie czasu
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm
może w ramach poprawy nastroju jakiś ciekawy kurier się trafi
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za gnój
ok. 800 zdjęć
nie, nie przeboleję tego chyba do konca zycia, a jego bede tepic w myslach
jestem taka zla, ze szkoda gadac
juz z pewnoscia aparat przehandlowany:(, ale zal pieknych kolorowych zdjec
jakbym spotkala, to bym ubila gada
czy takie rzeczy wgole sie zglasza na policje? pewnie nie ma szans na odnalezienie
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kamisiek
jokan
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale rowerek to nie aparat, chyba latwiej znalezc
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłoś!!!
będziesz miała spokój a nie zastanawianie się, czy dobrze zrobiłaś odpuszczając sobie
kto wie, może się znajdzie?
a jeśli nie to będziesz wiedziała, że zrobiłaś co mogłaś, aby go odzyskać
Gość: kamisiek
no...i ja tak myslałam...że co tam będą szukać rowerka o wartości 200 zł....i byłam w błędzie...Ty go też nie popełnij...ziółko ma rację ze swej strony zrób wszystko co możesz..
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przecież było mówione, że w każdym etapie mozna dostać 1 kosmetyk. Ale może się mylę.
antylopia
Postów 2066
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi sie ze bylo mowione, jedna osoba moze dostac tylko jeden kosmetyk i dlatego trzeba sie bylo zastanowic co chcesz testowac.
Moja paczka z nivei zostala stratowana na poczcie wrrr
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wkurzaj się, mają rację. W regulaminie napisano, że każdy może przesłać tylko jedno zgłoszenie w czasie promocji (czy jakoś tak, nie mam regulaminu). A promocja trwała od daty rozpoczęcia, do daty zakończenia jako jedna całość.
W temacie: że nie mam pomysłu na 2h korków, a mijają kolejne godziny...
Gość: skorpionka82
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie się wydawało, że ktoś pisał że 1 nagroda na 1 etap.ale może mi się wydawało.Dzięki.
jokan
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
http://fotoblogia...stolen-camera-finder
Przeczytaj, to bardzo praktyczne i być może jednak uda Ci się odzyskać ten aparat w najbliższej przyszłości. Dużo ludzi zamieszcza teraz zdjęcia a w internecie, więc może akurat.
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane