Wkurza mnie...

Gość: annish

#4493738 Napisano: 30.06.2011 03:29:49
margo466 napisał(a):

annish napisał(a):

fryteczka napisał(a):

annish napisał(a):

Moj tato wygral bon do apteki w pierwszym tygodniu Loreala (gral wg regulaminu wiec byl pewny, ze to karta a nie szminka!). Wlasnie dostal maila, ze wygral kosmetyki. Ciekawe czy mu uznaja print screen z info o wygranej zrobiony zaraz po... emotka

a masz tam napisane ,ze wygralas karte ?

Pamiętam doskonale bo to była pierwsza nasza wygrana z loreala wiec sprawdzalam kilka razy zaraz po. Tata ustrzelil ją 4 czerwca o 18 - ja tam widze karte...

wlasnie widze,ze nie jestes 1 osoba ,ktora dostala @ z inna nagroda niz miala byc emotka

nie mam napisane o kosmetykach oczywiscie ale jest godzina laptopowa, wiec moze...

sprawdz jeszcze dzień i godzinę w regulaminie

0 0

yetko

#4493768 Napisano: 30.06.2011 03:43:23
annish napisał(a):

margo466 napisał(a):

annish napisał(a):

fryteczka napisał(a):

annish napisał(a):

Moj tato wygral bon do apteki w pierwszym tygodniu Loreala (gral wg regulaminu wiec byl pewny, ze to karta a nie szminka!). Wlasnie dostal maila, ze wygral kosmetyki. Ciekawe czy mu uznaja print screen z info o wygranej zrobiony zaraz po... emotka

a masz tam napisane ,ze wygralas karte ?

Pamiętam doskonale bo to była pierwsza nasza wygrana z loreala wiec sprawdzalam kilka razy zaraz po. Tata ustrzelil ją 4 czerwca o 18 - ja tam widze karte...

wlasnie widze,ze nie jestes 1 osoba ,ktora dostala @ z inna nagroda niz miala byc emotka

nie mam napisane o kosmetykach oczywiscie ale jest godzina laptopowa, wiec moze...

sprawdz jeszcze dzień i godzinę w regulaminie

być może nikt nie wygrał kosmetyków o 17:45 i Twój tato trafił jeszcze przed 18:00
0 0

Gość: annish

#4493777 Napisano: 30.06.2011 03:46:26
nie sądze bo bardzo sie wtedy dziwilismy, ze było kolo 18:01 zanim sie wszystko załadowało a jednak wygrał
0 0

Gość: luzak

#4493857 Napisano: 30.06.2011 04:20:23
ziolko napisał(a):

wkurza mnie masakrycznie reklama, co zaczyna się Towarzysze i obywatele! węgiel BM Kobylin

ja pier...... emotka emotka emotka

na dodatek leci co 15 minut,prze tę reklamę chyba zmienię stacje bo nie da się tego słuchać
0 0

mia

#4493860 Napisano: 30.06.2011 04:21:16
annish napisał(a):

nie sądze bo bardzo sie wtedy dziwilismy, ze było kolo 18:01 zanim sie wszystko załadowało a jednak wygrał

Najlepiej napisz na ten temat zapytanie na FB l'Oreal; tam błyskawicznie reagują i wyjaśniają emotka
Powodzenia, a tak swoją drogą te kosmetyki są więcej warte niż karta...
0 0

ziolko

#4493903 Napisano: 30.06.2011 04:41:15
luzak napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie masakrycznie reklama, co zaczyna się Towarzysze i obywatele! węgiel BM Kobylin

na dodatek leci co 15 minut,prze tę reklamę chyba zmienię stacje bo nie da się tego słuchać

podobno leci na różnych stacjach ;/
ja słucham Merkurego i już mnie cos trafia ;/
nawet napisałam u nich na FB w tej sprawie, wczoraj jakoś mniej ją słyszałam, za to dziś od nowa ;/ masakra jakaś

http://www.facebo.../radiomerkury?ref=ts

może ktoś się dopisze emotka
0 0

dawidekk

#4494135 Napisano: 30.06.2011 06:06:19
Co do ch..a! Żeby zarejestrować się na rekrutację na studia, muszę przepisać obrazek, który się nie wyświetla emotka nie pójdę na studia emotka na żadnej przeglądarce nie działa emotka
0 0

delfinka101

#4494331 Napisano: 30.06.2011 07:09:17
wryyyy kupiłam produkty gerbera i zdechł mi internet, nie pusciłam smsa....Sprzedam wiec paragon z dzisiejszego dnia
0 0

Gość: marielu

#4494342 Napisano: 30.06.2011 07:12:20
dawidekk napisał(a):

Co do ch..a! Żeby zarejestrować się na rekrutację na studia, muszę przepisać obrazek, który się nie wyświetla emotka nie pójdę na studia emotka na żadnej przeglądarce nie działa emotka

może to i lepiej ? bedziesz więcej zarabiał i jest szansa ze nie skończysz na kasie w biedronce z magistrem w kieszeni albo jak mój listonosz z tytułem doktora harujący za trzech i dorabiający w nocy w jakimś magazynie jako fizyczny do dźwigania
emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4494357 Napisano: 30.06.2011 07:18:30
marielu napisał(a):

dawidekk napisał(a):

może to i lepiej ? bedziesz więcej zarabiał i jest szansa ze nie skończysz na kasie w biedronce z magistrem w kieszeni albo jak mój listonosz z tytułem doktora harujący za trzech i dorabiający w nocy w jakimś magazynie jako fizyczny do dźwigania
emotka

nie strasz, ja właśnie się zapisałem
emotka
0 0

maribog

#4494383 Napisano: 30.06.2011 07:25:41
rafi323raf napisał(a):

marielu napisał(a):

dawidekk napisał(a):

emotka

nie strasz, ja właśnie się zapisałem
emotka

oj prawda prawda- ja też jestem tego przykładem emotka
0 0

dawidekk

#4494404 Napisano: 30.06.2011 07:32:28

No ale chyba życie studenta jest tego warte? emotka
0 0

Gość: goralecka

#4494424 Napisano: 30.06.2011 07:37:37
to i ja dołącze do bandy straszącej studiami emotka warto studiować ale tylko dla przyjemności.
A życie studenta?kilka integracyjnych imprez, juwenalia, czas od sesji do sesji leci cholernie szybko, dźwigasz tony xerówek, sesja dwa razy w roku wyjmuje z życia ze 3 tygodnie kazdorozowo.
Ja swoje najlepsze imprezy przezylam w liceum emotka
...życie studenta jest cos warte jesli wyrobisz sobie mase znajomosci bo bez nich bedziesz tylko bezrobotnym emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4494461 Napisano: 30.06.2011 07:50:13
goralecka napisał(a):

to i ja dołącze do bandy straszącej studiami emotka warto studiować ale tylko dla przyjemności.
A życie studenta?kilka integracyjnych imprez, juwenalia, czas od sesji do sesji leci cholernie szybko, dźwigasz tony xerówek, sesja dwa razy w roku wyjmuje z życia ze 3 tygodnie kazdorozowo.
...życie studenta jest cos warte jesli wyrobisz sobie mase znajomosci bo bez nich bedziesz tylko bezrobotnym emotka

No już nie przesadzajcie... Pewnie, że teraz wszędzie bezrobocie, ale nic dziwnego, bo zbyt mało osób zdecydowało się na konkretny zawód, idac na studia ogólne o niczym. Ważny jest dobry wybór kierunku. Ja skończyłam dwa i jeden własnie taki o niczym więc mogę go sobie wsadzić w... Dobrze, że drugi był rozsądniejszym wyborem, ale to był tylko głos rozsądku. Zatem polecam studiować dwa- jeden dla przyjemności, a drugi dla kariery emotka
0 0

slavek

#4494492 Napisano: 30.06.2011 08:00:41
moniaainom napisał(a):

goralecka napisał(a):

No już nie przesadzajcie... Pewnie, że teraz wszędzie bezrobocie, ale nic dziwnego, bo zbyt mało osób zdecydowało się na konkretny zawód, idac na studia ogólne o niczym. Ważny jest dobry wybór kierunku. Ja skończyłam dwa i jeden własnie taki o niczym więc mogę go sobie wsadzić w... Dobrze, że drugi był rozsądniejszym wyborem, ale to był tylko głos rozsądku. Zatem polecam studiować dwa- jeden dla przyjemności, a drugi dla kariery emotka

moniaainom jakby to był FB to bym kliknął Lubię to! - mądre słowa napisałaś emotka
0 0

#4494502 Napisano: 30.06.2011 08:04:47
ziolko napisał(a):

luzak napisał(a):

ziolko napisał(a):

podobno leci na różnych stacjach ;/
ja słucham Merkurego i już mnie cos trafia ;/
nawet napisałam u nich na FB w tej sprawie, wczoraj jakoś mniej ją słyszałam, za to dziś od nowa ;/ masakra jakaś

http://www.facebo.../radiomerkury?ref=ts

może ktoś się dopisze emotka

ja słucham radia Centrum i faktycznie wczoraj też jej nie było, może co drugi dzień będą nas katować tą beznadzieją
0 0

ziolko

#4494508 Napisano: 30.06.2011 08:05:37
luzak, skąd jesteś, że słuchasz rc emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#4494540 Napisano: 30.06.2011 08:10:36
moniaainom napisał(a):

jasne tyle, że nie każdy ma finansowe możliwości żeby studiować dwa kierunki. Owszem jeszcze są bezpłatne studia ale za chwile drugi będzie płatny.Także proste to nie jest emotka A też nie każdy urodził się z matematyczno-technicznym umysłem
emotka i mnie to wkurza, że stałam w kolejce po humanistyczny jak umysły rozdawali emotka
0 0

#4494556 Napisano: 30.06.2011 08:15:17
ziolko napisał(a):

luzak, skąd jesteś, że słuchasz rc emotka emotka

prawie z Pleszewa
0 0

Gość: moniaainom

#4494575 Napisano: 30.06.2011 08:17:49
goralecka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

jasne tyle, że nie każdy ma finansowe możliwości żeby studiować dwa kierunki. Owszem jeszcze są bezpłatne studia ale za chwile drugi będzie płatny.Także proste to nie jest emotka A też nie każdy urodził się z matematyczno-technicznym umysłem
emotka i mnie to wkurza, że stałam w kolejce po humanistyczny jak umysły rozdawali emotka

A kto powiedział, że ja mam umysł matematyczny? Oba kierunki właściwie humanistyczne, ale jeden po prostu bardziej praktyczny. Dodam, że studiowałam dziennie oba, ale drugi rozpoczęłam po drugim roku tego pierwszego, bo inaczej nie wyrobiłabym się z czasem emotka A, żeby nie było! Pracowałam całe studia jako barmanka więc i na kasę dla studenta jest sposób. Na stypendium niestety nigdy się nie załapałam.
No własnie słyszałam, że teraz drugi kierunek będzie płatny, ale przyznam się, że nie znam dobrze tematu więc się nie wypowiadam.
0 0