Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4509270 Napisano: 05.07.2011 08:24:09
katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie mój szanowny mąż, kupił coś bez mojej wiedzy, i teraz to naprawia, więc się pytam czyje to, a on, że nie ważne,wrrr to znowu pytam, a on, że jego, to mówię, po co ci 3 taki sam!!! i dlaczego mnie nawet nie poinformowałeś, że kupiłeś, a on, że nie musi mi się tłumaczyć emotka no nie musi to fakt, ale chyba na tym polega małżeństwo, na partnerstwie!!!! przecież mu nie zabroniłabym. GRRRRRRRR, nie gadam z nim!!!

pewnie trzeci motor lub kosiare sobie kupił i dziwisz sie chłopu emotka

trzecią piłę i to jeszcze do naprawy!!! chyba będzie wszystkimi kończynami ciął drzewo
emotka

no to masz kino w chacie - Edward Deep Nożycoręki emotka
0 0

lizzie

#4509274 Napisano: 05.07.2011 08:25:07
katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie mój szanowny mąż, kupił coś bez mojej wiedzy, i teraz to naprawia, więc się pytam czyje to, a on, że nie ważne,wrrr to znowu pytam, a on, że jego, to mówię, po co ci 3 taki sam!!! i dlaczego mnie nawet nie poinformowałeś, że kupiłeś, a on, że nie musi mi się tłumaczyć emotka no nie musi to fakt, ale chyba na tym polega małżeństwo, na partnerstwie!!!! przecież mu nie zabroniłabym. GRRRRRRRR, nie gadam z nim!!!

trzecią piłę i to jeszcze do naprawy!!! chyba będzie wszystkimi kończynami ciął drzewo
emotka

Eeee, spójrz na to z innej strony emotka Mężczyźni to dzieci - wiadomo to nie od dziś. Muszą mieć zabawki. Lepiej, że bawi się piłami, niż miałby kupować sobie trzecią lalkę dmuchaną emotka emotka emotka

W temacie: wkurza mnie kurier Siódemki. Nie dostarczył mi trzech przesyłek (a może więcej, tylko o 3 wiem). Przesyłki wróciły do nadawców, wysyłają mi drugi raz. Już ja sobie z nim jutro porozmawiam emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#4509275 Napisano: 05.07.2011 08:25:14
ziolko napisał(a):

skąd ja to znam.... tata teraz chowa różne rzeczy przed mamą, jak kupi emotka
rózne kupuje, nowe i do naprawy

emotka heehehe... znaaam to emotka
ale fakt, po co 3 wiertarka? itp?

właśnie, po co? a jak ja sobie coś kupię to się zawsze spowiadam co kupiłam, ile wydałam i inne pierdoły, ale od dziś się skończyło moje tłumaczenie, bo i tak się nie kapnie, czy mam nowy kosmetyk czy ciuch emotka widać, faceci uczą rozumu!
0 0

#4509283 Napisano: 05.07.2011 08:27:45
lizzie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka

Eeee, spójrz na to z innej strony emotka Mężczyźni to dzieci - wiadomo to nie od dziś. Muszą mieć zabawki. Lepiej, że bawi się piłami, niż miałby kupować sobie trzecią lalkę dmuchaną emotka emotka emotka

W temacie: wkurza mnie kurier Siódemki. Nie dostarczył mi trzech przesyłek (a może więcej, tylko o 3 wiem). Przesyłki wróciły do nadawców, wysyłają mi drugi raz. Już ja sobie z nim jutro porozmawiam emotka emotka emotka

dobre z tymi lalkami emotka masz rację, niech się pobawi. A co do Siódemki to chyba najgorsza firma kurierska, takimi gratami jeżdżą i nie na czas, choć dziś ze streetcomu szybko mi przywiózł, ale to pewnie przypadek
0 0

ziolko

#4509286 Napisano: 05.07.2011 08:28:53
jakiś czas temu słyszałam historię, że jedna babka zamawiała sobie różne rzeczy na allegro, dostawa na adres pracy.
Żeby mąż się nie zorientował emotka
jak coś zauważył, to mówiła, że to jej siostry albo dla siostry emotka
aż pewnego dnia zapomniała napisac o zmianie adresu i paczka poszła do domu, mąż odebrał i dzwoni do żonki, co to tu przyszło. A ona w szoku, że się w tak głupi sposób zdradziła

emotka

0 0

79magda

#4509287 Napisano: 05.07.2011 08:28:58
lizzie napisał(a):

Kurczę, to chyba najbardziej felerna firma, też mam z takim jednym wiecznie problemy, rano nie, po południu nie... Oznajmił mi, że pracuje od 10 do 14...emotka Każdy by chciał tak pracować...
0 0

#4509296 Napisano: 05.07.2011 08:31:25
ziolko napisał(a):

jakiś czas temu słyszałam historię, że jedna babka zamawiała sobie różne rzeczy na allegro, dostawa na adres pracy.
Żeby mąż się nie zorientował emotka
jak coś zauważył, to mówiła, że to jej siostry albo dla siostry emotka
aż pewnego dnia zapomniała napisac o zmianie adresu i paczka poszła do domu, mąż odebrał i dzwoni do żonki, co to tu przyszło. A ona w szoku, że się w tak głupi sposób zdradziła

emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4509302 Napisano: 05.07.2011 08:32:09
Odnośnie kupowania bzdetów to mój właśnie kupił sobie rower. Ale nie mógł być taki prosto ze sklepu, trzeba go pomalować (u jakiegoś flachowca od rowerów) tak, żeby był oryginalny, inny niż wszystkie, rozumiecie. I gadżetów musi być mnogo. Ciekawe tylko kiedy będzie na nim jeździł bo on nie ma na to czasu. Oficjalnie kupił sobie takie cudeńko, żeby mi jeździć po warzywa na targ. Ech.
0 0

ziolko

#4509305 Napisano: 05.07.2011 08:33:07
sarsaparilla napisał(a):

Odnośnie kupowania bzdetów to mój właśnie kupił sobie rower. Ale nie mógł być taki prosto ze sklepu, trzeba go pomalować (u jakiegoś flachowca od rowerów) tak, żeby był oryginalny, inny niż wszystkie, rozumiecie. I gadżetów musi być mnogo. Ciekawe tylko kiedy będzie na nim jeździł bo on nie ma na to czasu. Oficjalnie kupił sobie takie cudeńko, żeby mi jeździć po warzywa na targ. Ech.

i raz dwa to cudeńko z mnóstwem gadżetów ktoś rąbnie z tego targu emotka
0 0

mia

#4509311 Napisano: 05.07.2011 08:34:47
ziolko napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

No jak takie znaczne będzie to chyba nie... emotka
Najwyżej gadżety buchnie emotka
0 0

ziolko

#4509319 Napisano: 05.07.2011 08:35:48
zawsze ktoś może znowu przemalować na mniej znaczne emotka

juz widziałam zdjęcie, że rower był przypięty za koło do latarni, rower zniknął, koło zostało emotka
0 0

#4509339 Napisano: 05.07.2011 08:40:29
ziolko napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

ale takie cudeńko nie kupuje się w Decathlonie czy Go Sporcie emotka

to musi być z tandety lub sklepiku ze starociami

potem takie cudeńko własnoręcznie się poleruje, maluje, zmienia śrubki i inne akcesoria

i każdy detal jest znany, bliski i taki niepowtarzalny

a że rowerro coraz bardziej przypomina bicykl dziadka żaden menel na targu się nie połakomi , bo to jest kamuflaż na muzeum emotka emotka emotka
0 0

#4509353 Napisano: 05.07.2011 08:43:03
Rzecz w tym, że targ to wymówka i ja o tym dobrze wiem:P.

A mój mądry tata niedawno zostawił swój wypacykowany rower przy garażu kiedy podjechał nim po samochód. Przypomniał sobie o tym po półgodzinie, oczywiście roweru już tam nie było:).
0 0

Gość: iskierka

#4509360 Napisano: 05.07.2011 08:44:33
ziolko napisał(a):

juz widziałam zdjęcie, że rower był przypięty za koło do latarni, rower zniknął, koło zostało emotka

Mojej kuzynce zrobili podobnie.Wychodzi po 22giej z pracy a tam na stojaku przed marketem samo koło przypięte.Poszła na policje i biedna sama zaczęła szukać.Ramę znalazła kilkadziesiąt metrów dalej w ciemnym parku emotka
0 0

#4509363 Napisano: 05.07.2011 08:44:54
ziolko napisał(a):

dobrze, że cała latarnia nie zniknęła emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: plocia

#4509367 Napisano: 05.07.2011 08:45:46
Zastanawiam się ile tak osób nabrała NIVEA- ciekawe czy dane adresowe które wpisałam też usunęli z bazy czy będą mnie teraz spakowamć emotka

a co do bzdetów to mój mąż komputerowiec, 2 lata temu kupił taką kierownicę z biegami co podłącza się pod kompa i ala prowadzisz samochód zmieniasz biegi, i pytam po co to kupił - uslyszałam że dla synka który jest u mnie w brzuszku .. a ja do niego - a co będzie jeśli będzie dziewczynka ? (bo wiedziałam że będzie) a on na to - to ją nauczę jeżdzić emotka zgadzam się z lizzie - mężczyźni to duże dzieci emotka
0 0

#4509368 Napisano: 05.07.2011 08:45:47
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

ale takie cudeńko nie kupuje się w Decathlonie czy Go Sporcie emotka

to musi być z tandety lub sklepiku ze starociami

potem takie cudeńko własnoręcznie się poleruje, maluje, zmienia śrubki i inne akcesoria

i każdy detal jest znany, bliski i taki niepowtarzalny

a że rowerro coraz bardziej przypomina bicykl dziadka żaden menel na targu się nie połakomi , bo to jest kamuflaż na muzeum emotka emotka emotka

OOO! Dokładnie! Tyle, że pierniczenie się z tym kosztuje parę stówek czy nawet więcej. Nowy już ma, stoi w piwnicy od kilku lat:D. I zrozum tu faceta.
0 0

#4509370 Napisano: 05.07.2011 08:46:35
więc katrin masz szczęście, emotka że chłop piły zbiera a nie rowery emotka
0 0

#4509381 Napisano: 05.07.2011 08:49:54
No i właśnie się dowiedziałam ile to będzie kosztowało, bardzo delikatnie i cicho powiedziane. 4 razy więcej niż sam rower. Piły to błogosławieństwo, będziesz mieć za to Katrin dużo drzewa do kominka:D.
0 0

#4509414 Napisano: 05.07.2011 08:57:17
sarsaparilla napisał(a):

No i właśnie się dowiedziałam ile to będzie kosztowało, bardzo delikatnie i cicho powiedziane. 4 razy więcej niż sam rower. Piły to błogosławieństwo, będziesz mieć za to Katrin dużo drzewa do kominka:D.

mój staruszek taki bicykl już dziesiąty rok robi i ciągle mu coś nie gra emotka
0 0