Wkurza mnie...

efelinkaaa

#4508556 Napisano: 05.07.2011 05:28:46
Mój Syn wytzrymał całe 45min w kinie... połowa filmu.. potem były krzyki, piski, darcie i wyszliśmy emotka
0 0

ziolko

#4508562 Napisano: 05.07.2011 05:30:41
efelinkaaa napisał(a):

Mój Syn wytzrymał całe 45min w kinie... połowa filmu.. potem były krzyki, piski, darcie i wyszliśmy emotka

dlaczego???? emotka

ile lat ma syn?
0 0

Gość: czarnygreg

#4508576 Napisano: 05.07.2011 05:36:19
efelinkaaa napisał(a):

może film był nudny, emotka
0 0

efelinkaaa

#4508581 Napisano: 05.07.2011 05:37:28
ziolko napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dlaczego???? emotka

ile lat ma syn?

2 i pół... byliśmy n Autach 2 emotka chyba za mało zygzaka w tym filmie jak dla Niego..
0 0

Gość: czarnygreg

#4508587 Napisano: 05.07.2011 05:38:45
jak na 2 latka 45 minut to i tak dużo,
a może ekolog Ci rośnie? i za autami nie przepada?
emotka
0 0

efelinkaaa

#4508594 Napisano: 05.07.2011 05:42:23
czarnygreg napisał(a):

emotka

a gdzie tam ekolog, Zygzaka (pierwszą część) może oglądać 3 razy dziennie.. Nie wiem co Mu się stało.. pierwszy raz byłam z Nim w kinie emotka
Wyszłam, bo już ludzie zaczęli się przesiadać...

Może następnym razem będzie lepiej.. echh
0 0

Gość: sarsaparilla

#4508604 Napisano: 05.07.2011 05:45:37
efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emotka

a gdzie tam ekolog, Zygzaka (pierwszą część) może oglądać 3 razy dziennie.. Nie wiem co Mu się stało.. pierwszy raz byłam z Nim w kinie emotka

W kinie jest głośno, no i dziecko jest uziemione, nie ruszy się z fotela. W domu może wstać, komentować, wygłupiać się. Chyba dla 2,5 latka kino to za wiele. Moja poszła w wieku 3,5 roku, wyszła zachwycona.
0 0

Gość: polec

#4508622 Napisano: 05.07.2011 05:50:12
sarsaparilla napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emotka

W kinie jest głośno, no i dziecko jest uziemione, nie ruszy się z fotela. W domu może wstać, komentować, wygłupiać się. Chyba dla 2,5 latka kino to za wiele. Moja poszła w wieku 3,5 roku, wyszła zachwycona.

nie ma reguły.
mój ma 4 lata byliśmy w weekend na autach i też wysiedział tylko 1,5 godziny, resztę pochodził i później na kolanach u taty.

A to jego n-ta wizyta w kinie
0 0

efelinkaaa

#4508628 Napisano: 05.07.2011 05:51:05
sarsaparilla napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emotka

całkiem mozliwe.. w sumie hałas chyba Mu aż tak bardzo nie przeszkadzał, tylko te uziemienie.. pomimo tego, że uwielbia Zygzaka, widziałam, że Mu się nudziło.. Zresztą, mogę spokojnie stwierdzić, że 1 część (przynajmniej początek) była rzeczywiście dużo lepsza emotka

No nic, spróbujemy po wakacjach wyjść znowu, na coś krótszego emotka

lecę spędzać kolejny wieczór bez męża.. jeszcze tylko 2 tygodnie emotka emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#4508634 Napisano: 05.07.2011 05:52:41
madzia34 napisał(a):

plocia napisał(a):

a mnie wkurzya NIVEA ..... wrrrr kosmetyki do testowania, dziś mi raczyli odpisać że jednak nie ma mnie na liście i kosmetyku nie otrzymam. emotka
ja pierpapier... tyle dni siedziałam i polowałam w końcu się udało, link potwierdzony a teraz się okazuje że cenzura..... i jak wiem nie tylko mnie tak w h... zrobiono, bo keiti też z nimi się wykłócała i parę os. na FB także.....
niech se te kosmetyki w d... wsadzą a na pocieszenie w @ mi napisali że znów organizują nowy konkurs i bym w nim wzięła udział.... emotka jasne, i znów będzie że wygrałam a potem znów jakieś ćmaju baju.... emotka emotka emotka emotka

mam to samo ja i mama:(

ja też, kłociłam sie z nimi na fb ale to jest bez sensu, wysmiałam ich to mydlenie oczu nowym konkiem emotka
0 0

czika

#4508642 Napisano: 05.07.2011 05:55:46
aneczkar10 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

plocia napisał(a):

a mnie wkurzya NIVEA ..... wrrrr kosmetyki do testowania, dziś mi raczyli odpisać że jednak nie ma mnie na liście i kosmetyku nie otrzymam. emotka
ja pierpapier... tyle dni siedziałam i polowałam w końcu się udało, link potwierdzony a teraz się okazuje że cenzura..... i jak wiem nie tylko mnie tak w h... zrobiono, bo keiti też z nimi się wykłócała i parę os. na FB także.....
niech se te kosmetyki w d... wsadzą a na pocieszenie w @ mi napisali że znów organizują nowy konkurs i bym w nim wzięła udział.... emotka jasne, i znów będzie że wygrałam a potem znów jakieś ćmaju baju.... emotka emotka emotka emotka

mam to samo ja i mama:(

ja też, kłociłam sie z nimi na fb ale to jest bez sensu, wysmiałam ich to mydlenie oczu nowym konkiem emotka

dokładnie to samo mam
0 0

Gość: agusia222

#4508660 Napisano: 05.07.2011 05:59:51
wkurzają mnie czarne chmury za oknem.... emotka
0 0

efelinkaaa

#4508711 Napisano: 05.07.2011 06:05:49
asior24 napisał(a):

Mój synek zaczął chodzić do kina nawet jeszcze zanim skończył dwa latka ale wybieraliśmy się na poranki Mini Mini - trwają godzinkę, na ogół tłumów nie ma (w Multikinie do którego chodzimy czasami oprócz nas było dosłownie kilka osób) więc nie był przywiązany bez możliwości poruszania, a zawsze puszczali po trzy bajki z postaciami które oglądał na Mini Mini.
Spróbuj może tak mu się spodoba i będzie zainteresowany, najważniejsze żeby polubił kino i chodził do niego z przyjemnością.
Mój synek teraz od poranków woli długie bajki, i właśnie odkryl jak fajnie ogląda się filmy 3D emotka

Tak, tylko ja mam do multikina ok 120km... emotka Są teatrzyki godziny dla rodziny i tam ładnie siedzi, ale teatrzyk to nie to samo emotka
0 0

fryteczka

#4509148 Napisano: 05.07.2011 07:47:42
..,ze w moje dzisiejsze wygrane albo dzis dotarla nagroda z ... ludzie piszą awizo emotka bez przesady ..
0 0

ziolko

#4509227 Napisano: 05.07.2011 08:12:18
fryteczka napisał(a):

..,ze w moje dzisiejsze wygrane albo dzis dotarla nagroda z ... ludzie piszą awizo emotka bez przesady ..

niii maaa emotka
0 0

Gość: katrin22

#4509238 Napisano: 05.07.2011 08:15:34
Wkurza mnie mój szanowny mąż, kupił coś bez mojej wiedzy, i teraz to naprawia, więc się pytam czyje to, a on, że nie ważne,wrrr to znowu pytam, a on, że jego, to mówię, po co ci 3 taki sam!!! i dlaczego mnie nawet nie poinformowałeś, że kupiłeś, a on, że nie musi mi się tłumaczyć emotka no nie musi to fakt, ale chyba na tym polega małżeństwo, na partnerstwie!!!! przecież mu nie zabroniłabym. GRRRRRRRR, nie gadam z nim!!!
0 0

Gość: wsciekly

#4509251 Napisano: 05.07.2011 08:18:57
efelinkaaa napisał(a):

za dużo wrażeń na 1 raz chłopak miał (duży ekran, mega dźwięk, hałasy, sporo ludzi...)

zobaczysz, że za 2-3 lata z kina go nie będziesz mogla wyciągnąć emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4509255 Napisano: 05.07.2011 08:19:43
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie mój szanowny mąż, kupił coś bez mojej wiedzy, i teraz to naprawia, więc się pytam czyje to, a on, że nie ważne,wrrr to znowu pytam, a on, że jego, to mówię, po co ci 3 taki sam!!! i dlaczego mnie nawet nie poinformowałeś, że kupiłeś, a on, że nie musi mi się tłumaczyć emotka no nie musi to fakt, ale chyba na tym polega małżeństwo, na partnerstwie!!!! przecież mu nie zabroniłabym. GRRRRRRRR, nie gadam z nim!!!

pewnie trzeci motor lub kosiare sobie kupił i dziwisz sie chłopu emotka
0 0

Gość: katrin22

#4509261 Napisano: 05.07.2011 08:21:06
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

pewnie trzeci motor lub kosiare sobie kupił i dziwisz sie chłopu emotka

trzecią piłę i to jeszcze do naprawy!!! chyba będzie wszystkimi kończynami ciął drzewo
emotka
0 0

ziolko

#4509265 Napisano: 05.07.2011 08:22:40
skąd ja to znam.... tata teraz chowa różne rzeczy przed mamą, jak kupi emotka
rózne kupuje, nowe i do naprawy

emotka heehehe... znaaam to emotka
ale fakt, po co 3 wiertarka? itp?
0 0