Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly: przez 9 lat nie było żadnego odzewu o bilet..
Gość: wsciekly
olej sprawę - firmy windykacyjne działają w oparciu o działalność gospodarczą
w takim przypadku zobowiązania przedawniają się po 3 latach (przy zobowiązaniach telekomunikacyjnych już po 2 latach)
dopiero wyrok sądowy przedłuża możliwość egzekwowania takiego zobowiązania na 10 lat
ale tego zazwyczaj nie posiadają windykatorzy i bazują na naiwności ludzkiej
założenie jest takie, że ktoś się wystraszy i będzie płacić
kontaktują się z Tobą na maila, bo zapewne ktoś podał nieprawdziwe dane, brak telefonu i właśnie Twój adres mailowy do korespondencji (może przypadkiem, może celowo...)
czy w mailu nie podają tytułu zobowiązania - mandat, zaległości telekomunikacyjne, itd. itp. ?
o dużą kwotę chodzi ?
a nie byłaś przypadkiem konsultantką jakiejś firmy kosmetycznej ?
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w życiu! Nigdy nie byłam konsultantką
W mailu nie jest podane nic konkretnego:
PROSIMY O PILNY KONTAKT
Szanowny Panie,
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o kontakt z firmą Intrum Justitia Sp. Z o.o. pod numerem telefonu ..... podając w rozmowie numer sprawy wskazany w ramce powyżej.
W przypadku braku możliwości kontaktu z Pana strony prosimy o podanie swojego numeru kontaktowego pod adresem mailowym: ..... podając w tytule numer sprawy.
Postaramy się zadzwonić najszybciej jak to możliwe.
Sprawa pilna!
No i numer sprawy.. to wszystko, nic więcej. Nawet nie wiem o co chodzi
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiem szczerze, ja to się dziwię trochę, że Cię ciekawość nie zżera. Ja bym od razu zadzwoniła jak podaja numer i wiedziałabym o co chodzi i od razu wyjaśniła pomyłkę
a wkurza mnie, że sami nie napisali o co chodzi, no ale może to poufne
Gość: swibek
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O właśnie! A na podany przez nich numer nie dzwoń - może to być zakamuflowana linia premium
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raczej nie będę do nich dzwoniła.. nie chcę, żeby mieli mój numer, bo wtedy dopiero zacznie się gnębienie
Dzięki wszystkim za odpowiedzi
joan
Postów 18745
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To chyba w ogóle jest tak, że dopóki się do nich nie odezwiesz, ich próba kontaktu z Tobą nosi status nieskutecznej...
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18745
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co za tupet!
Gość: annish
Podsumowując: w razie wygranych bonów wycieczkowych nie radze zwlekać z realizacją
Gość: annish
Gość: kubas1234
Gość: plocia
ja pierpapier... tyle dni siedziałam i polowałam w końcu się udało, link potwierdzony a teraz się okazuje że cenzura..... i jak wiem nie tylko mnie tak w h... zrobiono, bo keiti też z nimi się wykłócała i parę os. na FB także.....
niech se te kosmetyki w d... wsadzą a na pocieszenie w @ mi napisali że znów organizują nowy konkurs i bym w nim wzięła udział....
bo lwia część tych kosmetyków należy się agencji
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
mam to samo ja i mama:(
jak nie zmieniałaś IP, to tak Cię uziemili
Gość: plocia
jakie IP wygrałam sobie, wygrałam mamie w 3 etapie a kosmetyk ma juz z 2 tyg. u siebie w domu, wygrałam koleżance w pracy - też ma krem do rąk już z tydzień w domu.....
takie ściemnianie, mydlenie oczu nowym konkursem - i pewnie i tam niby wygram a potem się okaże że jednak nie