Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
różne są rodzaje ekshibicjonizmu
lizzie
Postów 1169
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
W swoim zgłoszeniu zamieszczajcie prośbę do komisji, aby w konkursie np. na hasło nagradzało hasło, a nie laurkę, w konkursie opisowym - opis.
Monika mi na gg napisała, że takie oświadczenie to próba wpłynięcia na decyzje komisji
Doskonale zdaje sobie sprawę, że bez laurek NIKT by nie zwrócił uwagi na jej pożal się Boże prace
Gość: katrin22
lizzie
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Tfu, nie na forum napisała, tylko na gg
Gość: friq
Ja dalej nie wiem kto to ta Pani Monika
niejednym
Gość: postscript
najdluzej trzy tygodnie - bez komputera i internetu. czterech tygodni nikt by mi nigdy nie dal
Gość: moniaainom
A mojego gg nie chciała?
jak szpieg z krainy deszczowców Karrramba
dokładnie jak szpieg
lizzie
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
No nie chciała
W temacie (bo ktoś gotów pomyśleć, że mnie nic nie wkurza) - wkurza mnie, że jeszcze klika dni do podpisania umowy o sprzedanie mieszkania - kilka dni niepewności, czy kupujący się nie rozmyśli
Niedługo nie będzie się świetnie bawiła, bo i firmy konkursowe już nie będą się litowały nad laurkami. Dla mnie prawdziwy gracz to taki co się nie płaszczy przed jury, nie bierze na litość i ma honor przede wszystkim!
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a agencje i tak zrobią swoje
czyli jak widać, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.....
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sarsaparilla
Mi przywalili parę stówek za książkę pożyczoną parę lat temu. Tyle, że w międzyczasie nie było żadnych upomnień, wezwanie przyszło pocztą. No cóż, moja wina. I tak, wkurzyłam się barrrdzo:).
Pewnie, że olać, bo maila można w każdej chwili usunąć i mogą nadmuchać
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh, no jak ja wypożyczałam jeszcze książki w szkole, to nie miałam tego maila
Na serio jedyne co mam na koncie to ten bilecik, ale po 9 latach i tak już jest dawno przedawnione..
Nie wiem skąd mają mojego maila, chyba z kosmosu wzięli..
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mandat za bilet juz dawno jest przedawniony, chyba, że wcześniej dostawałas upomnienia.
Coś kiedyś było o jakiejś stronce, że wąłsnei mailami próbowali ściągnąc kasę, kto się dał nabrać to ma w plecy. Ja bym chyba odpisała, ze nie korzystałam z żadnego podbieraczka i postraszyć, że na nagabywanie też jest paragraf
Może to próba wyłudzenia kasy, więc olać dziadów!!! a z jakiego maila piszą?