Wkurza mnie...

karolkas

#4522540 Napisano: 10.07.2011 03:44:42
Wkurzyłam sie, ale juz mi przeszło.Pojechalismy z dziećmi na biwak, chcielismy im zrobić taki biwak pod namiotem, rozbilismy sie, wszystko ładnie pięknie, ale niestety wieczorem kolo nas rozbila sie jakaś ekipa starszej młodzieży i niestety skończyla się sielanka - młodziez piła, halasowala, smiała się, rzygała. O piatej nad ranem nie wytrzymalismy i mąż wyszedł i ich nawrzeszczał (bylismy ci niedobrzy), a nad ranem dodatkowo odkryliśmy ze w nocy porysowali nam auto. Mąz stwierdził, ze za taką nockę nie popusci. Do 16-tej czekaliśmy az kierowca wytrzeźwieje żeby spisać oświadczenia uszkodzenia. Gościu miał przekichane bo porysował nam nasze auto na gwarancji swoim jakims służbowym i się zaczął denerwować że mu cos w pracy zrobią.
Nie wiem albo się zestarzałam albo nam naprawdę zaleźli za skórę.
0 0

Gość: dzikanimfa

#4522548 Napisano: 10.07.2011 03:48:23
karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie, ale juz mi przeszło.Pojechalismy z dziećmi na biwak, chcielismy im zrobić taki biwak pod namiotem, rozbilismy sie, wszystko ładnie pięknie, ale niestety wieczorem kolo nas rozbila sie jakaś ekipa starszej młodzieży i niestety skończyla się sielanka - młodziez piła, halasowala, smiała się, rzygała. O piatej nad ranem nie wytrzymalismy i mąż wyszedł i ich nawrzeszczał (bylismy ci niedobrzy), a nad ranem dodatkowo odkryliśmy ze w nocy porysowali nam auto. Mąz stwierdził, ze za taką nockę nie popusci. Do 16-tej czekaliśmy az kierowca wytrzeźwieje żeby spisać oświadczenia uszkodzenia. Gościu miał przekichane bo porysował nam nasze auto na gwarancji swoim jakims służbowym i się zaczął denerwować że mu cos w pracy zrobią.

i bardzo dobrze, taki KWIAT POLSKIEJ MŁODZIEŻY trzeba przydeptać.
szacunek dla Was emotka
0 0

bartula

#4522552 Napisano: 10.07.2011 03:57:09
mój pierwszy wpis tutaj ale naprawdę się wkurzyłam na Lubelle,jak można zmienić tak regulamin, znowu wygra naklikane oszukane emotka
A właśnie miałam przeglądać rodzinne zbiory foto w poszukiwaniu smacznego kąska
0 0

Gość: grancias

#4522567 Napisano: 10.07.2011 04:07:36
wkurza mnie to zem len do kwadratu ;/ we wtorek obrona, a ja leze i sie bycze ;/ kurde a jutro do pracy ... ehhh mam nadzieje ze przygotuje sie jutro emotka w sumie cale studia uczylem sie dzien przed ;/
0 0

Gość: karo108

#4522570 Napisano: 10.07.2011 04:11:33
wkurza mnie (i to mało powiedziane), że w tych czasach obrączka na palcu faceta działa jak jakiś wabik.. na te baby, które nie potrafią sobie znaleźć normalnego, WOLNEGo faceta i do niego zwyczajnie wzdychać emotka
0 0

melissa

#4522572 Napisano: 10.07.2011 04:12:04
grancias napisał(a):

wkurza mnie to zem len do kwadratu ;/ we wtorek obrona, a ja leze i sie bycze ;/ kurde a jutro do pracy ... ehhh mam nadzieje ze przygotuje sie jutro emotka w sumie cale studia uczylem sie dzien przed ;/

Spoko luz - obrona to czysta formalność - nie znam nikogo,komu nie udałoby się obronić emotka

Będzie dobrze emotka
0 0

karolkas

#4522576 Napisano: 10.07.2011 04:14:47
dzikanimfa napisał(a):

karolkas napisał(a):

i bardzo dobrze, taki KWIAT POLSKIEJ MŁODZIEŻY trzeba przydeptać.
szacunek dla Was emotka

ehh tak strasznie nie chcielismy wyjśc na takich wapniaków, co to nie potrafią się bawić, ale widocznie granice też są jakieś.Sami przecież nie zawsze się zachowywalismy jak przystało.
A z autem gosciu probowal się dogadac, ale niestety naprawa musi byc gwarancyjna i pomimo tego że uszkodzenie nie duże ale kosztuje to 1200 zl. Gosciu sie wkurzył trochę. A nam sie odechcialo dalszego biwakowania i wrócilismy wczesniej.
0 0

karolkas

#4522578 Napisano: 10.07.2011 04:16:04
A tak przy okazji nie polecam pola biwakowego w Ińsku, masa ludzi, halas i widoki sa na zaparkowane auta zamiast na piekne jezioro.
0 0

Gość: drac

#4522589 Napisano: 10.07.2011 04:25:43
karolkas trzeba było pojechać na północ, gdzieś nad Zalew, np. Nowe Warpno, Miroszewo, Warnołęka i tam mielibyście prawdziwy święty spokój i biwak z naturą. Współczuje przeżyć.
W Ińsku jest super czyste jeziorko, ale co z tego emotka
0 0

kalisto1986

#4522726 Napisano: 10.07.2011 05:49:07
drac napisał(a):

karolkas trzeba było pojechać na północ, gdzieś nad Zalew, np. Nowe Warpno, Miroszewo, Warnołęka i tam mielibyście prawdziwy święty spokój i biwak z naturą. Współczuje przeżyć.

i syfik zamiast wody emotka
nie lubie naszego zalewu emotka
też własnie kombinuje nas jakimś biwakiem, bo, aż mnie ciągnie do namiotu emotka ale chciałabym nad jakieś jeziorko, najlepiej dzikie ...

a wkurza mnie że auto nam się zepsuło emotka a tak było dobrze, niby awaria, która jest normą, po jakimś czasie ale czy musiało akurat teraz ;/ , na myśl, że teraz trzeba wydać kilkaset zlotych (choć nie wiem skąd je wziąć ) robi mi sie słabo, a nie możemy pozwolić sobie na kiludniowy brak auta
0 0

madzia34

#4522730 Napisano: 10.07.2011 05:50:41
kalisto1986 napisał(a):

drac napisał(a):

też własnie kombinuje nas jakimś biwakiem, bo, aż mnie ciągnie do namiotu emotka ale chciałabym nad jakieś jeziorko, najlepiej dzikie ...

a wkurza mnie że auto nam się zepsuło emotka a tak było dobrze, niby awaria, która jest normą, po jakimś czasie ale czy musiało akurat teraz ;/ , na myśl, że teraz trzeba wydać kilkaset zlotych (choć nie wiem skąd je wziąć ) robi mi sie słabo, a nie możemy pozwolić sobie na kiludniowy brak auta

to ja was zapraszam do szczecinka,jezioro w srodku miasta i wyciag do nart wodnych najdłuzszy w europie:)
0 0

karolkas

#4522760 Napisano: 10.07.2011 06:07:34
kalisto1986 napisał(a):

drac napisał(a):

kalisto ja na boże cialo bylam na dzikiej plazy na cieszynie lobeskim, blisko chociwla mielismy cisze ,spokoj, plaza prawie dla nas, po drzewko na ognisko do lasu chodzilismy, wędkowalisy, bylo ekstra. Wczoraj tam podjechalismy to była masa ludzi.teraz to chyba nigdzie sie spokoju nie za zna, podobno gdzies w czaplinku platne pole jest fajne
0 0

Gość: ewaewa

#4523241 Napisano: 10.07.2011 09:46:46
ale się wkurzyłam emotka

biorę (hmm... brałam) udział w konkursie odsercadladziecka.pl, dziś chciałam napisać kolejne zadanie weekendowe i zdążyłam napisać tylko 1 nic nie znaczące zdanie, a tu nagle mi się wywala info kolejne zadanie jutro o 12. Miało być przyjemnie, a szlag mnie trafia - nie wciskałam nic, nie zdążyłam napisać odpowiedzi, a tu zgłoszenie wysłane... no to mogę się pożegnać z konkursem, a tak mi zależało emotka
0 0

maria1980

#4523577 Napisano: 11.07.2011 08:15:26
Rossmann w moim mieście-jadę na wczasy i prawdopodobnie nie zmieszczę się w czasie odbioru jednej z nagród(choć miały być od 8.07),na moją prośbę by nagrodę odebrała inna osoba ,kierowniczka się naburmuszyła i zaczęła wyjeżdżać z tekstami ,że odbiór jedynie osobisty.I jak nie odbiorę to przepadnie!Bezsensu emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4523719 Napisano: 11.07.2011 08:59:57
złodzieje emotka wygrałam dla taty świetne słuchawki za kilka stów, on uwielbia muzykę więc był wniebowzięty. Słuchawki zabierał do pracy i chował w szafce, zamykanej na kłódkę. I ktoś mu je pod***** ;/
0 0

Gość: postscript

#4523797 Napisano: 11.07.2011 09:19:46
iwonciaaa napisał(a):

złodzieje emotka wygrałam dla taty świetne słuchawki za kilka stów, on uwielbia muzykę więc był wniebowzięty. Słuchawki zabierał do pracy i chował w szafce, zamykanej na kłódkę. I ktoś mu je pod***** ;/

zgloscie na policje. nawet jakby na szumie mialo sie skonczyc, niech zlodziej wie, ze nie jest bezkarny
0 0

Gość: pola731

#4523814 Napisano: 11.07.2011 09:23:05
a mnie wkurza ,że nie doszła jeszcze koszulka nie biegam - mam fajnego listonosza , chciałam mu ją podarować ,żeby wzbudzał uśmiech jak będzie z torbą z listami w niej szedł (ma duże poczucie humoru i myślę,że założyłby ją) ale on dziś idzie na miesięczny urlop a koszulki nie ma - za miesiąc już nie będzie zabawnie
0 0

ziolko

#4523821 Napisano: 11.07.2011 09:24:40
postscript napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

zgloscie na policje. nawet jakby na szumie mialo sie skonczyc, niech zlodziej wie, ze nie jest bezkarny

tez tak uważam, szczególnie, że warte były klikaset złotych jak piszesz
0 0

Gość: iwonciaaa

#4523839 Napisano: 11.07.2011 09:29:05
ziolko napisał(a):

postscript napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

tez tak uważam, szczególnie, że warte były klikaset złotych jak piszesz

tak właśnie zrobimy... Pewnie na szumie się skończy ;/ wiadomo nic nikomu się nie udowodni. ehhh emotka
0 0

Gość: wera

#4524061 Napisano: 11.07.2011 10:45:05
Nasz pi*** pogoda emotka albo deszcz pada a jak nie to upał 30 stopniowy.Ja chce 22 stopnie i chłodny wiaterek emotka
0 0