Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo... witaj w klubie
dla mnie też taka pogoda byłaby wymarzona
echh...
wkurza mnie, że niestety teraz nie pojadę
anialistopad
Postów 14218
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: vivi-mi
Gość: kamisiek
mam 2 maluchów ....5 i 3 latka i potrafią głośno płakać, marudzić i zdarza im się być niegrzecznym...jak to dzieciom.....skoro zabawka była w sklepie...no cóż trzeba się liczyć z takim dziecięcym zachowaniem......a jeśli ktoś zwróciłby mi uwagę że nie umiem dzieci wychować i się wstydzić.....no cóż moja droga.....po takim jednym zachowaniu małego człowieczka .....wstyd o tym pisać......
wkurza mnie post ....vivi-mi ..... krótko mówiąc...
Gość: sarsaparilla
Otóż w wózkach siedziały 2 na oko 2,5 letnie dziewczynki, które z nudów urządziły sobie zabawę w to, kto się głośniej będzie wydzierał. Darły się te dzieci jak głupie a mamusie zadowolone, że laski mają zajęcie, prowadziły ożywioną konwersację. Kiedy zwróciłam im uwagę, powiedziały kilka cierpkich słów o tym, że to tylko dzieci i że się bawią, co mi to przeszkadza.
Przeszkadzało, nawet córa lat 4 zatykała uszy i mówiła o tym, jakie te małe są niegrzeczne.
cudaczek121
Postów 6818
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wkurzyli mnie w Cinema city,bo siostra poszła odebrać za mnie dvd Auta za rejestrację w serwisie i jej nie wydali,pomimo że napisałam jej upoważnienie do odbioru
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: plocia
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem o czym piszesz... niestety..
Ja z synkiem już nawet nie wchodzę do sklepu, gdzie sa takie zabawki na 2złotówki - samochody, karuzele.. Jest więcej krzyku niż to warte. Niestety moje dziecko należy do uparciuchów i buntowników.. Nie jest niewychowane, jest dość grzeczny, ale gdy widzi te zabawki (głównie pociąg w stokrotce) dostaje białej gorączki...
Gość: kamisiek
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie masakrycznie, że ludzie piszą nie na temat w mdw, w dziś dotarła... oraz w teraz - i to wszystko przez PASTY i jakieś próbki
pytania o linki, o rodzaj listu.. zupełnie jakby nie można było wejść gdzieś albo napisać do kogoś na pw
zaraz karniaki się posypią
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pod oknem mam pisakownice i regularnie widziałem /słyszałem taki obrazek, gdzie mamusie spokojnie rozmawiają a dzieci robią zawody, które głośniej się wydrze. Kiedyś strasznie się tym wkurzałem, teraz zamykam dźwiękoszczelne okna i mam spokój.
Gość: kryska31
Straszliwie demonizujecie to, co napisałam. Ja nie miałam pretensji do dzieci tylko do mam, którym darcie paszczy na cały regulator w środku hipermarketu w niczym nie przeszkadzało.
Bo mamusie były wręcz ubawione zachowaniem córek i nawet nie myślały o zwróceniu im uwagi. To było problemem. Normalna mama próbowałaby je uspokoić, nieważne z jakim skutkiem.
No to się już nie odzywam.
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czemuż to??
pioge7
Postów 8456
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nagrody będą losowane po 40 w kaŜdym losowaniu. chodzi o wypiekacze do chleba a w żadnym losowaniu nie wyłonili tylu... mają 31, 35 ale nie 40 co z pozostałymi? podzielili między siebie?
Gość: kryska31
A temu,że chyba władza do głowy uderzyla
Gość: vivi-mi
A czy ty wrzeszczałabyś na cały sklep do sklepowej, że to jest tylko dziecko i ma prawo tak się zachowywać? Wielka pani potraktowała pracownice jak śmiecie.Rozumiem dziecko może krzyknąć, wtedy je uspokajasz i po problemie. A nie zarzucasz ludziom, że to norma choć kilka starszych osób nie mogło wytrzymać tego wrzasku. Dzieci trzeba wychowywać, a nie pozwalać im na wszystko. A wkurza mnie, że poza jednym starszym panem i mną nikt nawet nie próbował bronić tej kasjerki. Ja bym na jej miejscu uspokoiła i przeprosiła za hałas a nie upokarzała pracowników, bo to tylko jej cud-dziecko. Widocznie coś ze mną jest nie tak.