Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jolcia1984
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziołko racja po TWOJEJ stronie i nie tłumacz się bo nie widzę powodu.
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: sarsaparilla
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Temat sie rozjechał..dalej:)
Gość: sarsaparilla
Ale! Znalazłam zaginionego w zeszły wtorek pilota! Leżał za łóżkiem i się ze mnie śmiał, bezczelny.
Gość: monisia23
Co do dzieci, są różne dzieci i różne matki,
ale obce osoby mają cenzura do gadania i takie wtrącanie się jest co najmniej chore! Pewnie sama popatrzyłabym się krzywo, ale to matka powinna się wstydzić i uciekać ze sklepu z dzieckiem, a nie obce osoby chrzanić i upominać nie swoje dzieci i obce matki BEZ JAJ
Mi nigdy nikt nic nie powiedział, bo na szczęscie moje dzieci zabieram bez problemów do sklepów itd. i się nie martwię, ale nie potrafiłabym jakiejs mamie dosrać, bo jej dziecko płacze!!!
A co do nowych 'adminek', to porządek podoba mi się bardziej, ale czy usunięci takiej buźki
Aha i bez najeżdżania na mnie ja też mam swoje zdanie
My np. z dziećmi nie bylismy jeszcze w kinie, bo mój młodszy to taki dzikus, że pewnie jego reakcja byłaby taka jak tej dziewczynki.
Wiem jednak, że nadejdzie czas, że pójdziemy i wiem, że gdyby moje dzieci odstawiały taki cyrk to zwyczajnie było by mi wstyd i wyszłabym.
A gdyby starszy oglądał z zaciekawieniem a młodszy ryczał, to na pewno ja czy mąż z młodszym wyszedł by na spacer na czas filmu. Niestety nie każdy rodzic mysli, ciekawe przez ile czasu dziecko zrywało im się w nocy po cudownym wypadzie do kina?
Gość: iwonciaaa
Rozbrajają mnie sąsiedzi mający dzieci, które potrafią drzeć się cały dzień jakby je ktoś ze skóry obdzierał, jeżdżą na małych samochodzikach, które buczą bardziej chyba niż quady.
A kiedy ja nieco głośniej, puszczę sobie muzykę, że słyszą zaledwie lekko jakieś dzwięki, od razu jest wielkie halooo i najchętniej telefon do straży miejskiej.
Ja rozumiem , dziecko to dziecko, dziecko musi się wykrzyczeć, wybawić.
Ale wszystko ma swoje granice.
Też chcę spokojnie posiedzieć na ogródku, pójść do kina, obejrzeć film ( bo w końcu zapłaciłam za bilet) bez krzyków, wrzasków i rzucania popcornem, też chce iść na zakupy, bez oglądania dzieci wydzierających sie i turlających po podłodze, bo mama nie kupiła jajka niespodzianki.
Gdzieś jest umiar
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wkurza mnie wypowiadanie sie w imieniu wszystkich.
Mnie sie podoba jak jest teraz!
Ziolko jest
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
Gość: iwonciaaa
ja też nie lubię, jak jednostka twierdzi, że jest ogółem.
Ziolko jest świetna !
Gość: katrin22
Ja już pisałam, że teraz w końcu forum mi się podoba, ład i porządek. Nowe moderatorki dają radę!!! i dzięki im za to
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta prawda!!!! ja do sklepu chodzę na zakupy, a nie na przeszpiegi. Wrzeszczące dziecko mi nie przeszkadza, to sprawa rodziców, i nie lubię jak ktoś komuś zwraca uwagę, nie ma prawa!!!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się, nareszcie jest porządek
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
;)
bo to całe zamieszanie właśnie z tego powodu poszło
Gość: sophie
Ale nie ma się co dziwić ,że dziecko się nie umie zachować .Moje dziecko 1 raz w kinie było mając chyba 2 lub 3 latka i było ok ,była bardzo zaciekawiona I siedziała spokojnie .A tak wzięli dzieci 1 raz do kina i zachowują się jak z buszu ,sama bym wyprosiła aby uspokoili to swoje rozbrykane towarzystwo gdzieś na boku
Mi właśnie te pytania przeszkadzały, od tego są odpowiednie topy, a ludziom nie chce się poszukać na forum i idą na łatwiznę. Teraz jest super! tak trzymać!
Gość: sophie
A co tam takiego strasznego było w tej bajce ,że tak przezywała ?
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co byście na to powiedzieli?