Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: klisza
na stronce pojawiło się dziś.
Ja zgłoszenie wysłałam 11 czerwca i się nie załapałam
ale jestem zła
Gość: mitu4
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. może i dziś się pojawiło, babka mówiła, że oni dostali info wczoraj po południu i niby od razu zamieścili
już sama nie wiem.. to najdroższy konkurs promo, w jakim brałam udział
wiem, że inni więcej wydają, ale na moje warunki to było sporo i jestem po prostu zła
szczególnie, że informacje były, że można wysyłać zgłoszenia, bo jest szansa na kasę
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przyłączam się!
alaalex40 i luk1990
lizzie
Postów 1169
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: czarnygreg
-polo!!!
-smolar po raz n...ty!
-namiot z Lidla, ze go jeszcze nie ma!
-konkursy w których nie wygrywam!
-konkursy, bo nie ma fajnych dla mnie!
-konkurs w real bo Łódź nie bierze udziału!
-konkurs warta w abc bo paragonu się nie dało odkupić, wymienić od nikogo a wygranych teraz ze hej!
-głowa, że mnie boli!
-uczulenie, które mi się rozlazło i wyglądam jak łaciata!
-real że z pralką nie dzwoni!
-całokształt!
-dynastia Tudorów, ze się skończyła a innego fajnego serialu brak, Borgias-słabe, i mi nie podeszli!
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam 14.06 ale juz nie liczyłam na wygraną gdy doczytałam w mdw. że jeden konkursowicz wygrał 10 tyś. a wysłał 1.06 .Wystarczyło kilku takich konkursowiczów i już było po wygranych.Wkurzam się że tak pózno dowiedziałam się o konkursie.Nagrody rozeszły się w kilka dni
Gość: rafi323raf
jomajd86
Postów 2402
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
jola29k
Postów 2317
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: mariolakal
I ja również !!!
Poza tym wkurza mnie to, że nie kumam FB i rzadko tam zaglądam, a teraz zauważyłam, ze było prawie 500 piłek do zgarnięcia... Mój wnusio je kolekcjonuje...
Gość: mariolakal
Gość: misiulka
Mariola wystarczy jak tutaj czasem wejdziesz do wątku Konkursy na fb - i tam są linki do takich konków- piłeczki też były- zdaje się kajeczka podawała
Gość: eevaa88
Mnie wkurza to ze zawsze musze takie okazje przegapic...
A na maxa wkurza mnie moj maz ktory za pare dni bedzie musial pracy szukac bo firma w ktorej pracuje bankrutuje- trzeba sie z kasa liczyc bo kto wie ile potrwa znalezienie nowej... a on mi wlasnie pisze smsa ze kupuje sobie bron, tak dla zabawy. Jak dziecko
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp