Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: monisia23
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wyjdź, a jak zacznie padać to wróć
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ej no dokładnie! Zawsze tak jest! Piękna pogoda, wszystko si, a jak wyjdę to zaczyna padać
merp
Gość: karla0689
Gość: dorota19791
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ciesz się,że to tylko broń za kilkaset zł zapewne.Mój ojciec w ramach takiej zabawki dla dużych chłopców kupił sobie szwedzką łódź wędkarską za 30 tysięcy złotych w systuacji,gdy za kilka miesięcy przenosi się do nowego biura,na które musiał wziąć ogromny kredyt, więc powinien oszczędzać każdy grosz
Ja bym absolutnie zakazała partnerowi kupowania jakiejkolwiek broni,jeśli ma w perspektywie utratę pracy,bo jak będzie miał depresję spowodowaną brakiem zajęcia,może jej użyć w niepożądany sposób
Wkurza mnie to,że mam potworny,męczący katar
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo u mnie 'troszkę' popadało, aż mi z sufitu kapało
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: annaszura
może ciepły okład na kark pomoże?
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to to odczarować?
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od.. kilku dni???
ciesz się, że nie kilku tygodni lub miesięcy
jak masz zastój w konkursach to zrób sobie dobrowolną przerwę, wtedy po przerwie wrócisz pełna zapału i pomysłów
jokan
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki ziolko
nie chodzi mi o to, że nie wygrywam, ale nie wygrywam przez pecha - dzisiaj np. miałam nagrodę w kieszeni można by powiedzieć, ale na czas nie udało mi się zrobić zdjęcia i posłać w neta, bo miałam burzę i neta nie miałam
nie będę tu pisać wszystkiego, ale kilka nagród mi przeszło blisko koło nosa... ech...no trudno;-)
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odpocznij od konkursów (wiem, trudno.. cały czas się myśli, co tam jest nowego, co przepadło, a może właśnie na fb jest konkurs??
ale sama miałam kilka dni wolnego i odżyłam
jokan
Postów 8821
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację
wkurzyła mnie dzisiejsza burza: zalany garaż
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
usunęli wcześniejszy post konkursowy i wszystkie wpisy ludzi i od nowa zbierają
na mojego maila NIE odpisali, bo po co???
Gość: krzyszu
pozostaje chyba tylko zgłaszać oszustwo na fb
Gość: roxana
polecam satysfakcjonujący sex-przechodzi jak ręką odjął
wkurza mnie nagrodowa susza,nie złapałam się nawet na 1000 oilatum'ów i 500 piłek,omg a powróciłam do konkow po przerwie,eh
Gość: errorr
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spam zgłaszałam na fb i nic to nie dało
ango
Postów 292
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Ty jestes z mojego miasta?
Regulamin tego konkursu tez byl jakis niekompletny- nie wiadomo jak losowali- czy to na sklepy, miasta, czy ogólnie? jak ogolnie to po co te urny? wolalabym poczta przeslac- mialabym pewnosc ze dotarlo.
W dobrym temacie pisze? o marudzeniu?
nie bawię się w konkursy klikane- działa w obie strony
Gość: errorr
pączkujesz ? .
Chciałbym żeby moją żonę głowa bolała raz do roku a wkurza mnie że moje życzenie jest chyba nierealne