Wkurza mnie...

Gość: roxana

#4564053 Napisano: 26.07.2011 06:47:00
mama2006 napisał(a):

roxana napisał(a):

Jestem wściekła bo kupiłam 2 produkty garniera,wydała na nie 30 zł a tu patrzę w regulaminie,że moje tesco nie bierze udziału w konkursie;>

to ja tak się urządziłam z realem

kosmetyki jakoś zuzyje,choć już 3 dezodoranty na półce stoją, ale jestem zła bo fajny konk przejdzie koło nosa,eh
0 0

Gość: nice

#4564147 Napisano: 26.07.2011 07:08:04
kozuszka38 napisał(a):

wkurza mnie,że kolejna promocyjna butelka Tymbarku nie ma naklejki z kodem pod etykietą emotka

może jest pod kapslem?
0 0

Gość: wsciekly

#4564151 Napisano: 26.07.2011 07:09:18
nice napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

wkurza mnie,że kolejna promocyjna butelka Tymbarku nie ma naklejki z kodem pod etykietą emotka

może jest pod kapslem?

bo na niektórych są po 2 emotka
0 0

mia

#4564239 Napisano: 26.07.2011 07:26:17
joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie każdorazowo lektura wątku paragony po smsach rozwiązujących konkursy ... i przestaje mnie dziwić potencjalność

Dokładnie, w niektórych konkursach już dla zasady nie biorę udziału, bo na samą myśl o nich, dosłownie mnie mdli emotka A jeszcze bardziej mnie mdli, gdy czytam słitaśne gratulacje takich wygranych emotka I wnerwia mnie również, że ciągle te same osoby szukają paragonów w tym zupełnie zbędnym wątku. Konkursowe deja vu emotka Wkurza mnie taki skrajny materializm; jest dla mnie czymś zupełnie niezrozumiałym...

emotka emotka
Aż mi się lepiej zrobiło, że ktoś jeszcze ma takie zdanie, i trochę mniej się już wkurzam na dzisiejszy fatalny (nie chodzi o konkursy) dzień emotka
0 0

#4564277 Napisano: 26.07.2011 07:37:30
mia napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie każdorazowo lektura wątku paragony po smsach rozwiązujących konkursy ... i przestaje mnie dziwić potencjalność

Dokładnie, w niektórych konkursach już dla zasady nie biorę udziału, bo na samą myśl o nich, dosłownie mnie mdli emotka A jeszcze bardziej mnie mdli, gdy czytam słitaśne gratulacje takich wygranych emotka I wnerwia mnie również, że ciągle te same osoby szukają paragonów w tym zupełnie zbędnym wątku. Konkursowe deja vu emotka Wkurza mnie taki skrajny materializm; jest dla mnie czymś zupełnie niezrozumiałym...

emotka emotka
Aż mi się lepiej zrobiło, że ktoś jeszcze ma takie zdanie, i trochę mniej się już wkurzam na dzisiejszy fatalny (nie chodzi o konkursy) dzień emotka

popieram, bo zawsze gram z emotka
0 0

Gość: pola731

#4564449 Napisano: 26.07.2011 08:10:35
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

emotka emotka

popieram, bo zawsze gram z emotka

no mam wrażenie ,że ten wątek to nie jest koło ratunkowe jak chyba miało być w założeniu tylko sposób na
0 0

joan

#4564531 Napisano: 26.07.2011 08:30:26
pola731 napisał(a):

no mam wrażenie ,że ten wątek to nie jest koło ratunkowe jak chyba miało być w założeniu tylko sposób na

Jeśli 3 osobom na miesiąc zdarzy się jakaś paragonowa wpadka, to jest naprawdę max - można to spokojnie chyba podciągnąć pod inny wątek. A jeżeli ktoś szuka paragonu na konkurs, w którym jeszcze nie zagrał, może wpisać info do Zakupy na konkursy. Wątek PARAGONY stał się jednym wielkim bagnem, w którym ręka rękę myje. Szkoda tylko, że obie uwalone po łokcie emotka Ale wiesz, nie ma jednej prawdy na świecie; my możemy to postrzegać tak, ktoś inny - odwrotnie.
0 0

#4564542 Napisano: 26.07.2011 08:33:17
niesmak budzi, gdy te same osoby w tych samych sklepach, agencjach czy konkursach co 2 - 3 tygodnie znowu poszukują paragonu emotka

o czymś to świadczy emotka
0 0

joan

#4564560 Napisano: 26.07.2011 08:37:51
wsciekly napisał(a):

niesmak budzi, gdy te same osoby w tych samych sklepach, agencjach czy konkursach co 2 - 3 tygodnie znowu poszukują paragonu emotka

No, wydawać by się mogło, że te osoby mają zarąbiste szczęście, ale z drugiej strony, są chyba wybitnie pechowe emotka

Nawet się nie zająknę, o czym opisane przez Ciebie zachowanie świadczy moim zdaniem, bo szkoda słów...
0 0

#4564569 Napisano: 26.07.2011 08:39:36
joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

No, wydawać by się mogło, że te osoby mają zarąbiste szczęście, ale z drugiej strony, są chyba wybitnie pechowe emotka

Nawet się nie zająknę, o czym opisane przez Ciebie zachowanie świadczy moim zdaniem, bo szkoda słów...

to przejrzyj sobie tylko 5 - 6 ostatnich stron PARAGONÓW a łacina sama ciśnie się na usta emotka
0 0

dawidekk

#4564578 Napisano: 26.07.2011 08:41:42
joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Dajesz! Mów emotka

W temacie, wkurza mnie iż jestem leniwy
0 0

Gość: pola731

#4564585 Napisano: 26.07.2011 08:42:55
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

to przejrzyj sobie tylko 5 - 6 ostatnich stron PARAGONÓW a łacina sama ciśnie się na usta emotka

stopka Joan oddaje to , co teraz czuję emotka
To, CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Ważne jest tylko JAK.
0 0

joan

#4564603 Napisano: 26.07.2011 08:47:51
wsciekly napisał(a):

Spoko loco, ja zawsze czytam ten wątek, tak z masochistycznej ciekawości. Krew mnie zalewa od czasu do czasu, ale przynajmniej niektóre zapomniane zakamarki organizmu stają się lepiej ukrwione. Zaczęłam jednak unikać pewnych konkursów, jak ognia; i tak zawsze mam w zanadrzu coś alternatywnego. Łaciną w kontekście paragonów nie operuję; sprawdzam, czy ten i ów cwaniak działa tam, gdzie przewidziałam i wracam w swoje strony.

dawidekk - lenistwo to zaleta. Sprawia, że człowiek zaczyna szukać mądrych rozwiązań i zyskuje mnóstwo czasu, a czas = pieniądz emotka
0 0

ziolko

#4564604 Napisano: 26.07.2011 08:47:51
woow...
niektórzy zakładają sobie nowe konta tylko po to, aby szukać paragony, i to na masową skalę

poza tym posiadanie wielu kont na tym forum jest nielegalne emotka emotka
0 0

Gość: polec

#4564618 Napisano: 26.07.2011 08:52:12
Ale jestem wkurzona. mam 3 paragony na felixa i na wszystkich kwota 4,5 zł, a tam miało być 5 zł. Wrrr!!!.
ale jestem głąb !!!
0 0

dawidekk

#4564628 Napisano: 26.07.2011 08:54:36
wsciekly napisał(a):

łacina sama ciśnie się na usta emotka

Chodzi o to iż, petunia non olet? emotka

joan napisał(a):

dawidekk - lenistwo to zaleta. Sprawia, że człowiek zaczyna szukać mądrych rozwiązań i zyskuje mnóstwo czasu, a czas = pieniądz emotka

Taka opcja jest dobra! Skoro lenistwo to zaleta to oznacza iż nie jest wadą co z kolei skłania mnie do zmiany stopki emotka ot i już, nowa emotka
0 0

barszcz

#4564630 Napisano: 26.07.2011 08:55:40
Wkurza mnie konkurs Urinal-wciąż mnie zwodzę,że nagroda przyjdzie dziś lub jutro,a bonu jak nie był,tak nie ma!Już nie wiem co robić!! emotka
0 0

joan

#4564633 Napisano: 26.07.2011 08:55:58
ziolko napisał(a):

woow...
niektórzy zakładają sobie nowe konta tylko po to, aby szukać paragony, i to na masową skalę

poza tym posiadanie wielu kont na tym forum jest nielegalne emotka emotka

Ostatni majstersztyk to TATALENKI, nawiasem mówiąc laureat konkursu w Almie, w którym brałam udział, ale nie wygrałam. Trzy posty na forum, trzy poszukujące paragonów. Taki forumowy pseudoświeżak. Jakoś nie mogłabym mu powiedzieć wzruszyła mnie Twoja historia. Wolę swoje paragony wyrzucić, bo stać mnie na to, szczególnie mentalnie emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4564691 Napisano: 26.07.2011 09:15:06
wkurza mnie gra memory na Marks&Spencer, zawiesza sie emotka i trzeba od początku...
0 0

joan

#4564706 Napisano: 26.07.2011 09:20:11
dawidekk - zmieniłeś stopkę po to, żeby Ci romantyczne laseczki o meymonialnymi? emotka
0 0