Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
duże prawdopodobieństwo jest że wygrasz jak najpierw sobie kupisz
u mnie sie parę razy sprawdziło
musze wycieczkę zarezerwować coś mi sie zdaje
Gość: kotek11
i jeszcze wkurzam sie ze mi tylek urosnie..bo zeby nie siedziec przy kompie poszlam do kuchni i .. w piekarniku siedzi tarta ze sliwkami...
Gość: tato999
ajjj dziewczyny
ja miałam przerwę w graniu prawie 2 lata
cały czas byłam tu na forum ale grałam sporadycznie a teraz wena i chęć wróciła ale ciekawe z jakim skutkiem
konkursy to nie całe Wasze życie
szukajcie sensu gdzie indziej i szczęścia bo trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie płakać nad tym czego mieć nie można
Gość: jolcia12
Gość: pacyffk
domyślam się, że tak będzie łatwiej i to mnie dobija
Gość: pola731
konkursy to niewielka część mojego życia - ale fajnie jest jak się wiedzie bo chyba każdy lubi widzieć efekty swoich działań ; jak pracujesz to chcesz widzieć fajną kasę na koncie , jak masz dzieci chcesz żeby je wychować na ludzi ,jak studiujesz chcesz zdobywać wiedzę i zdawać egzaminy a jak grasz w konkursach to chcesz wygrywać, trafiać
Gość: wall.e
Gość: see
Gram regularnie (codziennie niemal), ale biorę udział w konkursach w których nagroda może mi się przydać (właśnie denerwują mnie osoby, które rzucają się na wszystko, a potem nie mają co z tym zrobić albo np. ględzą, że wygrały nudny film). W Lotto wysyłam Dużego, Kaskadę i od czasu do czasu Multi Multi. Zastanawiam się czy nie obstawiać meczów
Gość: roxana
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może masz i rację, ale ja np. nie zaczepiam obcych ludzi na PW pytając o wskazówki, bo i tak nie mam pewności że powiedzą prawdę. Takimi informacjami wymieniam się jedynie z dobrymi znajomymi. Jestem na tyle uczciwa, że zwyczajnie odmawiam dzielenia się moją wiedzą. I wkurza mnie bardzo to, że jak człowiek się pochwali w MDW to odrazu mu skrzynkę zapełniają prośbami o pomoc i wskazówki.
Czy kiedykolwiek publicznie twierdziłam, że jestem altruistką
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
to na pewno nie, za to otwarcie głosisz, że wygrywasz rzeczy za odpłatnością
po co być życzliwym, skoro za to nie ma przelewu
mia
Postów 17576
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No to mamy dokładnie to samo zdanie...
Tyle, że mnie to nie wkurza, a raczej... mierzi...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: beata82roksana82
mnie tez to wkurza
no dokładnie, ja też cierpliwie odpowiadałam odnoście dove i miałam nadzieję, że komuś się uda dzięki moim podpowiedziom, bo samodzielna wygrana smakuje najlepiej
będę próbować w nivea sama i jeśli się uda, to można liczyć na moje podpowiedzi (bez opłat)
marzanna
Postów 1484
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mam te same odczucia, niesmaczne to było, tym bardziej, że ta szminka kosztuje raptem 19 zł, a taką karierę zrobiła na tym forum, jakby była warta majątek
\"Some people are wise. Some otherwise\"
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
w dove to niektorym osobom nawet potrafilam printscreena podeslac z zaznaczonymi kosmetykami
niestety - pamietam jak zaczynalam zagladac na to forum.. panowala przyjacielska atmosfera.. widac bylo ze ludzie sie ze soba dziela wiedza.. a teraz... szok -zawisc, brak pomocy blizniemu.... wrrr
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej nie rozumiem skąd te pytania na PW o podpowiedzi skoro odrazu po moich wpisach widać że nie jestem życzliwa? Przy okazji - podpowiadałam w dove, tic tac, leonie, lenorze i kilku innych konkursach, ale to moja sprawa czy się udzielam bezinteresownie czy nie. Kogo moja postawa wkurza to najlepiej niech omija mnie z daleka.