Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4607371 Napisano: 12.08.2011 02:54:16
pacyffk napisał(a):

a mnie wkurza, że chciałabym wygrać rower miejski, biorę udział w konkursach z rowerami i nic emotka ((

duże prawdopodobieństwo jest że wygrasz jak najpierw sobie kupisz emotka
u mnie sie parę razy sprawdziło emotka
musze wycieczkę zarezerwować coś mi sie zdaje emotka
0 0

Gość: kotek11

#4607373 Napisano: 12.08.2011 02:54:37
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie rossnet i opoznienia

a jeszcze bardziej wkurzam sie sama na siebie - zamiast grac w konkursach siedze i czytam forum emotka i bezmyslnie fb przegladam....

a milam regularnie grac..dobrze chociaz ze na razie systematycznie bloga uzupelniam..

i jeszcze wkurzam sie ze mi tylek urosnie..bo zeby nie siedziec przy kompie poszlam do kuchni i .. w piekarniku siedzi tarta ze sliwkami...
0 0

Gość: tato999

#4607375 Napisano: 12.08.2011 02:55:06
pola731 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wszystko mnie wkurza, a zwłaszcza to ze nie potrafię wygrać tego o czym marzę. I czy się staram wykonując pracę czy totalnie zlewam to i tak nie wygrywam. Czy ekstra malowanki, czy wyklejanki, czy laurki, nic nie jest doceniane. I ze od miesiąca nie wygrałam nic sensownego i jestem sfrustrowana i czuje, ze jestem nic nie warta ani to co pisze, ani to co robię. nawet na urlop nie mogę pojechać, bo pogoda do d... Deprecha mnie dopadla czy jak?, ale czemu tak wcześnie.

wiem ,że łatwo się mówi - ale urlop od konkursów naprawdę pomaga - miałam tak jak Ty miesiąc temu - wszystko mnie wkurzało - teraz też mnie wkurza to ,że nie wygrywam, ale znacznie mniej - zapamiętałam sobie zdanie w konkursach się nie przegrywa tylko nie zawsze się wygrywa (czy jakoś tak ) - pomaga mi

ajjj dziewczyny emotka
ja miałam przerwę w graniu prawie 2 lata emotka
cały czas byłam tu na forum ale grałam sporadycznie a teraz wena i chęć wróciła ale ciekawe z jakim skutkiem emotka

konkursy to nie całe Wasze życie

szukajcie sensu gdzie indziej i szczęścia bo trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie płakać nad tym czego mieć nie można
0 0

Gość: jolcia12

#4607380 Napisano: 12.08.2011 02:56:55
wkurza mnie ze nie mogę znaleźć paragonu który schowałam gdzieś po to własnie aby go nie zgubić i teraz nie wiem gdzie emotka
0 0

Gość: pacyffk

#4607390 Napisano: 12.08.2011 02:59:56
czarnygreg napisał(a):

pacyffk napisał(a):

a mnie wkurza, że chciałabym wygrać rower miejski, biorę udział w konkursach z rowerami i nic emotka ((

duże prawdopodobieństwo jest że wygrasz jak najpierw sobie kupisz emotka
u mnie sie parę razy sprawdziło emotka
musze wycieczkę zarezerwować coś mi sie zdaje emotka

domyślam się, że tak będzie łatwiej i to mnie dobija emotka
0 0

Gość: pola731

#4607403 Napisano: 12.08.2011 03:05:28
tato999 napisał(a):

pola731 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wszystko mnie wkurza, a zwłaszcza to ze nie potrafię wygrać tego o czym marzę. I czy się staram wykonując pracę czy totalnie zlewam to i tak nie wygrywam. Czy ekstra malowanki, czy wyklejanki, czy laurki, nic nie jest doceniane. I ze od miesiąca nie wygrałam nic sensownego i jestem sfrustrowana i czuje, ze jestem nic nie warta ani to co pisze, ani to co robię. nawet na urlop nie mogę pojechać, bo pogoda do d... Deprecha mnie dopadla czy jak?, ale czemu tak wcześnie.

wiem ,że łatwo się mówi - ale urlop od konkursów naprawdę pomaga - miałam tak jak Ty miesiąc temu - wszystko mnie wkurzało - teraz też mnie wkurza to ,że nie wygrywam, ale znacznie mniej - zapamiętałam sobie zdanie w konkursach się nie przegrywa tylko nie zawsze się wygrywa (czy jakoś tak ) - pomaga mi

ajjj dziewczyny emotka
ja miałam przerwę w graniu prawie 2 lata emotka
cały czas byłam tu na forum ale grałam sporadycznie a teraz wena i chęć wróciła ale ciekawe z jakim skutkiem emotka
konkursy to nie całe Wasze życie
szukajcie sensu gdzie indziej i szczęścia bo trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie płakać nad tym czego mieć nie można

konkursy to niewielka część mojego życia - ale fajnie jest jak się wiedzie bo chyba każdy lubi widzieć efekty swoich działań ; jak pracujesz to chcesz widzieć fajną kasę na koncie , jak masz dzieci chcesz żeby je wychować na ludzi ,jak studiujesz chcesz zdobywać wiedzę i zdawać egzaminy a jak grasz w konkursach to chcesz wygrywać, trafiać emotka
0 0

Gość: wall.e

#4607410 Napisano: 12.08.2011 03:09:38
kiro napisał(a):

Mial ktos tak na facebooku,nie wiem za bardzo o jaka chodzi aplikacje?
Konto niedostępne

Konto chwilowo niedostępne z powodu prac technicznych dotyczących aplikacji. Usługa będzie ponownie dostępna w ciągu kilku najbliższych godzin. Przepraszamy za wszystkie utrudnienia powstałe z tej przyczyny. emotka

W wiadomościach radio ZET mówili że to jacyś oszuści chcą wyłudzić dane do kont i żeby w żadnym wypadku teraz nie zmieniać hasła itp. Przekierowuje to to na ich stronę łudząco podobną do facebooka . Wkurza mnie to.
0 0

Gość: see

#4607474 Napisano: 12.08.2011 03:38:03
agamaty napisał(a):

see napisał(a):

eguleta napisał(a):

mnie wkurza moj pech

Mnie też...
W tym roku nic nie wygrałam. Wysyłam regularnie Lotto i miałam jedną trójkę...Jestem zła. Czytam regularnie wątek o wygranych i nie wiem jak wciąż te same osoby wygrywają coś każdego dnia i to nawet kilka tych samych rzeczy...

a grasz tylko w Lotto czy w coś innego też? Trudno wygrać jak się czyta tylko watek MDW...

Mnie dziś wkurza wszystko...

Gram regularnie (codziennie niemal), ale biorę udział w konkursach w których nagroda może mi się przydać (właśnie denerwują mnie osoby, które rzucają się na wszystko, a potem nie mają co z tym zrobić albo np. ględzą, że wygrały nudny film). W Lotto wysyłam Dużego, Kaskadę i od czasu do czasu Multi Multi. Zastanawiam się czy nie obstawiać meczów emotka
0 0

Gość: roxana

#4607540 Napisano: 12.08.2011 04:14:19
wkurza mnie jak cholera, że są osoby na forum, które wygrywają rzeczy chętnie za niemałą opłatą emotka , ale żeby podpowiedzieć komuś,kto chce samodzielnie wygrać choć raz na jedno konto, to nie bo interes na forum przestanie się kręcić emotka
0 0

zarania

#4607560 Napisano: 12.08.2011 04:23:13
roxana napisał(a):

wkurza mnie jak cholera, że są osoby na forum, które wygrywają rzeczy chętnie za niemałą opłatą emotka , ale żeby podpowiedzieć komuś,kto chce samodzielnie wygrać choć raz na jedno konto, to nie bo interes na forum przestanie się kręcić emotka

Może masz i rację, ale ja np. nie zaczepiam obcych ludzi na PW pytając o wskazówki, bo i tak nie mam pewności że powiedzą prawdę. Takimi informacjami wymieniam się jedynie z dobrymi znajomymi. Jestem na tyle uczciwa, że zwyczajnie odmawiam dzielenia się moją wiedzą. I wkurza mnie bardzo to, że jak człowiek się pochwali w MDW to odrazu mu skrzynkę zapełniają prośbami o pomoc i wskazówki. emotka
Czy kiedykolwiek publicznie twierdziłam, że jestem altruistką emotka
0 0

#4607570 Napisano: 12.08.2011 04:27:25
zarania napisał(a):

roxana napisał(a):

Może masz i rację, ale ja np. nie zaczepiam obcych ludzi na PW pytając o wskazówki, bo i tak nie mam pewności że powiedzą prawdę. Takimi informacjami wymieniam się jedynie z dobrymi znajomymi. Jestem na tyle uczciwa, że zwyczajnie odmawiam dzielenia się moją wiedzą. I wkurza mnie bardzo to, że jak człowiek się pochwali w MDW to odrazu mu skrzynkę zapełniają prośbami o pomoc i wskazówki. emotka

to na pewno nie, za to otwarcie głosisz, że wygrywasz rzeczy za odpłatnością emotka
po co być życzliwym, skoro za to nie ma przelewu emotka
0 0

mia

#4607571 Napisano: 12.08.2011 04:27:35
roxana napisał(a):

No to mamy dokładnie to samo zdanie...emotka
Tyle, że mnie to nie wkurza, a raczej... mierzi... emotka
0 0

aurorcia

#4607586 Napisano: 12.08.2011 04:36:32
mnie też to mierzi,bo to jasne,że nie wymyślę komuś wierszyka czy hasełka na konkurs,ale jak ktoś pyta jak wygrałam to czy tamto (wczoraj o zestaw Nivea 40 wiadomości i uczciwie powiem,że na każdego odpisałam z tym większość to było kopiuj wklej emotka )to piszę uczciwie jak wygrałam,chociaż nie wiem czy to komuś pomoże,bo często to raczej fuks a więcej już nie gram,bo raz,że nie można a dwa to po co? a zestawów jest dużo i tak jest w wielu takich konkursach.
0 0

Gość: beata82roksana82

#4607588 Napisano: 12.08.2011 04:37:43
mia napisał(a):

roxana napisał(a):

mnie tez to wkurza emotka
0 0

#4607593 Napisano: 12.08.2011 04:40:10
aurorcia napisał(a):

mnie też to mierzi,bo to jasne,że nie wymyślę komuś wierszyka czy hasełka na konkurs,ale jak ktoś pyta jak wygrałam to czy tamto (wczoraj o zestaw Nivea 40 wiadomości i uczciwie powiem,że na każdego odpisałam z tym większość to było kopiuj wklej emotka )to piszę uczciwie jak wygrałam,chociaż nie wiem czy to komuś pomoże,bo często to raczej fuks a więcej już nie gram,bo raz,że nie można a dwa to po co? a zestawów jest dużo i tak jest w wielu takich konkursach.

no dokładnie, ja też cierpliwie odpowiadałam odnoście dove i miałam nadzieję, że komuś się uda dzięki moim podpowiedziom, bo samodzielna wygrana smakuje najlepiej emotka
będę próbować w nivea sama i jeśli się uda, to można liczyć na moje podpowiedzi (bez opłat) emotka
0 0

marzanna

#4607596 Napisano: 12.08.2011 04:41:23
mia napisał(a):

roxana napisał(a):

Mam te same odczucia, niesmaczne to było, tym bardziej, że ta szminka kosztuje raptem 19 zł, a taką karierę zrobiła na tym forum, jakby była warta majątek emotka
0 0

aurorcia

#4607598 Napisano: 12.08.2011 04:43:05
nie ma jak wygrana samodzielnie ewentualnie po wskazówkach i radach innych forumowiczów emotka
0 0

Gość: kotek11

#4607603 Napisano: 12.08.2011 04:45:16
roxana napisał(a):

aurorcia napisał(a):

no dokładnie, ja też cierpliwie odpowiadałam odnoście dove i miałam nadzieję, że komuś się uda dzięki moim podpowiedziom, bo samodzielna wygrana smakuje najlepiej emotka
będę próbować w nivea sama i jeśli się uda, to można liczyć na moje podpowiedzi (bez opłat) emotka

w dove to niektorym osobom nawet potrafilam printscreena podeslac z zaznaczonymi kosmetykami emotka

niestety - pamietam jak zaczynalam zagladac na to forum.. panowala przyjacielska atmosfera.. widac bylo ze ludzie sie ze soba dziela wiedza.. a teraz... szok -zawisc, brak pomocy blizniemu.... wrrr
0 0

#4607620 Napisano: 12.08.2011 04:51:06
mi też się wydawało, że to forum jest po to, żeby sobie przesyłać info, linki i ogólnie pomagać, a nie do kwitnącego konkursowego handlu emotka
0 0

zarania

#4607623 Napisano: 12.08.2011 04:52:04
roxana napisał(a):

zarania napisał(a):

roxana napisał(a):

to na pewno nie, za to otwarcie głosisz, że wygrywasz rzeczy za odpłatnością emotka
po co być życzliwym, skoro za to nie ma przelewu emotka

Tym bardziej nie rozumiem skąd te pytania na PW o podpowiedzi skoro odrazu po moich wpisach widać że nie jestem życzliwa? Przy okazji - podpowiadałam w dove, tic tac, leonie, lenorze i kilku innych konkursach, ale to moja sprawa czy się udzielam bezinteresownie czy nie. Kogo moja postawa wkurza to najlepiej niech omija mnie z daleka. emotka
0 0