Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4607655 Napisano: 12.08.2011 05:07:02
niemiłosiernie wkurza mnie merlin emotka emotka emotka emotka

cały dzień nie idzie się zalogować i przesyłki sprawdzić emotka

infolinia to parodia - ciekawe czy za godzinę oczekiwania na linii (a minuty lecą ...) ktoś odbierze emotka

ceny - zakręcone, promocji czy konkursów - zero

jednym słowem emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4608316 Napisano: 12.08.2011 10:17:21
A mnie wkurza, ze zepsuł mi sie późnym wieczorem przeplywowy ogrzewacz...albo gniazdko... emotka
0 0

Gość: katrin22

#4608653 Napisano: 13.08.2011 09:09:16
wkurza mnie, że głowa mnie boli, i zero wyrozumiałości u męża...
0 0

damsel

#4608662 Napisano: 13.08.2011 09:11:23
Wkurza mnie że ktoś mi sprzątnął teraz nivea sprzed nosa emotka
0 0

joan

#4608861 Napisano: 13.08.2011 10:53:07
A mnie wkurza... wieczne biadolenie w stylu ojejo, nikt nie chce pomóc, nikt nie chce dać wskazówki, nikt mi nie wygra za darmo, nikt nie klika ble ble emotka Dla takich malkontentów mam jedną radę - zamiast prosić na forum, gdzie Twój post może zaginąć pośród wielu innych, napisz na PW do osób, którym Ty pomogłaś, które Ty wsparłaś w ciężkich chwilach, którym Ty poprawiłaś humor itp. emotka

Bo są tutaj osoby naprawdę fajne i bezinteresowne. Ciągłe skamlenie, że ich na forum nie ma, bo forum się zmienia, strasznie mnie wk* emotka Nie wiecie, gdzie szukać grzybów i twierdzicie, że las do d*py emotka Tak naprawdę, to nie jest mi przykro, ze względu na własną osobę, bo nigdy nie sugerowałam, że k-a-ż-d-e-m-u pomogę, wesprę w bojach, podeślę linka, oddam paragon / głos / nagrodę. Swoimi wypowiedziami krzywdzicie natomiast ludzi, co pomocą swoją się nie afiszują, bo bardziej doceniają spokój na PW, niż tytuł Dobrej Duszyczki Roku.

Co do odpłatności za wskazówkę - sądzicie, że ludziom się przyśniły te wskazówki / raporty? emotka Nie pomyśleliście, że może ktoś siedział zgarbiony nad laptopem przez dwie godziny, żeby to rozkminić? Szkoda Wam pięciu złotych? To też sobie dwie godziny posiedźcie emotka
0 0

benasia

#4609422 Napisano: 13.08.2011 04:16:12
wkurza mnie ze gdy wchodzę na szukam zamiast zobaczyć coś sensownego widzę kilka stron szukam pomocy w Nivea emotka
0 0

zdolnabestia

#4609430 Napisano: 13.08.2011 04:22:09
benasia napisał(a):

wkurza mnie ze gdy wchodzę na szukam zamiast zobaczyć coś sensownego widzę kilka stron szukam pomocy w Nivea emotka

Zastanawiałam się właśnie ostatnio nad zrobieniem wątku w stylu wygraj mi. Ale jak znam życie to i tak prośby o pomoc w wygraniu czegoś byłyby dodatkowo w szukam i pomocy...
Dla paragonów też otwarty został osobny wątek, bo się wszyscy wkurzali i nadal można znaleźć w szukam pytania o paragony.
0 0

Gość: rafi323raf

#4609463 Napisano: 13.08.2011 04:53:44
Ale mniej jest już tych pytań o paragony w innych wątkach, także otwarcie tematu wygraj mi... może się przydać emotka
0 0

anialistopad

#4609468 Napisano: 13.08.2011 04:55:28
joan napisał(a):

A mnie wkurza... wieczne biadolenie w stylu ojejo, nikt nie chce pomóc, nikt nie chce dać wskazówki, nikt mi nie wygra za darmo, nikt nie klika ble ble emotka Dla takich malkontentów mam jedną radę - zamiast prosić na forum, gdzie Twój post może zaginąć pośród wielu innych, napisz na PW do osób, którym Ty pomogłaś, które Ty wsparłaś w ciężkich chwilach, którym Ty poprawiłaś humor itp. emotka

Bo są tutaj osoby naprawdę fajne i bezinteresowne. Ciągłe skamlenie, że ich na forum nie ma, bo forum się zmienia, strasznie mnie wk* emotka Nie wiecie, gdzie szukać grzybów i twierdzicie, że las do d*py emotka Tak naprawdę, to nie jest mi przykro, ze względu na własną osobę, bo nigdy nie sugerowałam, że k-a-ż-d-e-m-u pomogę, wesprę w bojach, podeślę linka, oddam paragon / głos / nagrodę. Swoimi wypowiedziami krzywdzicie natomiast ludzi, co pomocą swoją się nie afiszują, bo bardziej doceniają spokój na PW, niż tytuł Dobrej Duszyczki Roku.

Co do odpłatności za wskazówkę - sądzicie, że ludziom się przyśniły te wskazówki / raporty? emotka Nie pomyśleliście, że może ktoś siedział zgarbiony nad laptopem przez dwie godziny, żeby to rozkminić? Szkoda Wam pięciu złotych? To też sobie dwie godziny posiedźcie emotka

zgadzam się z Tobą dlatego ja zawsze jak czegoś nie ogarniam pisze do kogoś kto może mi pomóc i ja też pomagam jeśli wiem jak coś wygrać
0 0

dawidekk

#4609490 Napisano: 13.08.2011 05:15:49
zdolnabestia napisał(a):

benasia napisał(a):

Zastanawiałam się właśnie ostatnio nad zrobieniem wątku w stylu wygraj mi. Ale jak znam życie to i tak prośby o pomoc w wygraniu czegoś byłyby dodatkowo w szukam i pomocy...
Dla paragonów też otwarty został osobny wątek, bo się wszyscy wkurzali i nadal można znaleźć w szukam pytania o paragony.

Opcja jest taka iż, jeżeli się założy taki wątek to chociaż będzie podstawa, żeby dawać karniaka dla tych co napiszą w innym temacie emotka

Wkurza mnie... hmmm.. jak zwykle brak piniędzy!
0 0

Gość: pacyffk

#4609500 Napisano: 13.08.2011 05:24:41
wkurza mnie pogoda. obiecywali pierwszy wakacyjny weekend ładnej pogody, a tu burza emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4609569 Napisano: 13.08.2011 06:04:28
rzeczywiście lepiej jest do kogoś napisać na PW o wskazówki jak wygrać, chociaż z drugiej strony nie wiadomo ile osób zna sposób na wygranie i do kogo dokładnie pisać, dlatego pojawiają się prośby tutaj.

Są osoby, które wprost przyznają, że wiedzą jak wygrać, ale do nich nie warto pisać, bo bezinteresownie się wskazówkami nie podzielą, są to osoby, które oczekują czegoś w zamian - pieniążki albo doładowanie emotka
0 0

joan

#4609682 Napisano: 13.08.2011 07:07:57
pacyffk napisał(a):

wkurza mnie pogoda. obiecywali pierwszy wakacyjny weekend ładnej pogody, a tu burza emotka

U mnie były dziś 2 burze i obstawiam trzecią, bo chmury kolorem przypominają pomyje. Ale... po drugiej burzy poszłam do sklepu i zobaczyłam deszcz, niespiesznie odparowujący z trawiastego boiska, na którym ojciec z synem puszczali latawca. Zachód słońca w tle przyprawiał o ciarki - mleczny róż tęczy na sklepieniu nieba, wielkie słońce barwy pomarańczy i otaczające je chmury, co przypominały płynną lawę. WOW!
0 0

Gość: akika24

#4609705 Napisano: 13.08.2011 07:19:01
joan napisał(a):

pacyffk napisał(a):

U mnie były dziś 2 burze i obstawiam trzecią, bo chmury kolorem przypominają pomyje. Ale... po drugiej burzy poszłam do sklepu i zobaczyłam deszcz, niespiesznie odparowujący z trawiastego boiska, na którym ojciec z synem puszczali latawca. Zachód słońca w tle przyprawiał o ciarki - mleczny róż tęczy na sklepieniu nieba, wielkie słońce barwy pomarańczy i otaczające je chmury, co przypominały płynną lawę. WOW!

Joan, Twoje opisy rzeczywistości są mega odwkurzajace, dziękuję emotka
0 0

maria1980

#4609754 Napisano: 13.08.2011 07:41:16
1-Że mam jeszcze tyle sprzątania po remoncie kuchni,a już brak sił...
2-Że pieniądze z lokaty rozeszły się przez ten remont momentalnie.
3-Że dzieci mają w tym roku fatalne wakacje!
4-Że zostawiłam włączony olej we frytkownicy i teraz zapach spalonego tłuszczu unosi się na klatce schodowej!
5-Że z samego rana musimy jechać do tesciowej-a przecież po tygodniu ciężkiej pracy plus wiecznym sprzątaniu mam prawo odpocząć!!!
ehh..wkurza mnie to,że tak wiele mnie wkurza.
0 0

Gość: szaloncia2

#4610340 Napisano: 14.08.2011 09:26:18
Wkurza mnie że ja walczę o każdy głosik, jestem pierwsza, mam 60 coś lajków, a po nicy lasce przybywa 140 lajków, zapewne z fejków emotka
0 0

anialistopad

#4610366 Napisano: 14.08.2011 09:38:48
wkurza mnie , że dziś rano wypiłam kawę i stawiając kubek poleciał mi na podłogę i się rozbił straciłam swój ulubiony kubek .I w czym ja teraz rano kawę wypije w szklance nienawidzę emotka emotka
0 0

radosna

#4610374 Napisano: 14.08.2011 09:41:51
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie , że dziś rano wypiłam kawę i stawiając kubek poleciał mi na podłogę i się rozbił straciłam swój ulubiony kubek .I w czym ja teraz rano kawę wypije w szklance nienawidzę emotka emotka

Kub sobie herbatę Sagę z misiowym kubkiem (jest kubek tatusia i kubek mamusi) - od dzisiaj będzie Twoim ulubionym emotka
0 0

anialistopad

#4610390 Napisano: 14.08.2011 09:53:50
radosna napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Kub sobie herbatę Sagę z misiowym kubkiem (jest kubek tatusia i kubek mamusi) - od dzisiaj będzie Twoim ulubionym emotka
[/może za jakiś czas tak by się stało ale na razie będę wspominać ten mój kubeczek ulubiony miałam go tyle czasu , no nic we wtorek ruszam po nowy kubek

0 0

Gość: arta

#4610512 Napisano: 14.08.2011 11:38:48
Wkurza mnie, że mam kaca. emotka emotka
0 0