Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz do nich maila
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: goralecka
Gość: ewachem
tylko nalezy pamietac ze chodzi o fiolet w roztworze wodnym a nie alkoholowym (jak do pępka noworodków)
moj synek mial plesniawki kiedys, caly jezyk, strasznie cierpial, nie pomogl ani Aftin ani Nystatyna ani fiolet, ani znachorskie przepisy
pomogl antybiotyk
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla córki jak miała kilka miesięcy to dostałam od lekarza receptę na mieszankę w skład której wchodził Aftin, krople z wit. C i coś tam jeszcze. Błyskawicznie pomogło.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: pacyffk
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja jestem wielką zwolenniczką robienia soków za pomocą sokowirówki, praktycznie nigdy nie kupuje gotowca. I tylko taki sok nazywam 100%.
Gość: tato999
moja koleżanka mowi że przesadzam że tak patrze na etykiety
a ja całe życie byłam chowana na zdrowych rzeczach robionych samemu przez mamę - zamiast soczku kompocik, zamiast frytek z budki frytki wlasnej roboty (mniej tluste i z ziemniakow od wujka)
i jakos teraz nie ciagnie mnie do napojow i jedzenia fast food - oczywiście czasem mam ochote to sobie zjem ale nie biore bezmyslnie z polek wszystkiego szczegolnie jesli chodzi o soki czy mleko
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od kilku lat mam maszynkę i gotowego mięsa mielonego nawet za dopłatą nie chcę jak sobie wspomnę to pomielone nie wiadomo co (w mięsie indyczym nawet kości były zmielone,które były jednak wyczuwalne i mięso całe do kosza,bo nawet psu nie można czegoś takiego dać,bo mu przełyk i całą resztę porani)ja też na samą myśl mam mdłości brrr...
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas też są maszynki w sklepach,ale jak jestem w sklepie w południe to nie jestem pewna,czy pani nie mieliła nią o 8 rano i od tego czasu dokładnie ją umyła (wątpie)
okrysia
Postów 2519
Data rejestracji 18.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie to samo miałm tak jak opisala to emanuela24 .
Gość: andziakadula
byliśmy u lekarza i okazało się że nie są to pleśniawki tylko zapalenie jamy usntej. Pani powiedziała że teraz będziemy mieli dużo pracy z tym, przemywanie, lekarstwa i dieta tylko jaka Dieta jak mały nic do buzi nie chce wziąć chodzę za nim z łyżeczką i proszę że było chociaż kilka kropel herbaty wypił
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Przekonałyście mnie, zwłaszcza że właśnie z gotującej się kukurydzy wylazł mi robal ...bleeee
Ma ktoś maszynkę do mielenia mięsa na sprzedaż? Były kiedyś w Ajaxie (graf) do wygrania...? Ja nawet ją sobie wtedy wybrałam, ale przysłali zamiast niej odkurzacz...
Więc jak ktos ma coś na zbyciu to sprawzamn na PW
A w temacie drażnia mnie ludzie,wczoraj byłam na basenie, w pewnym momencie wjechał męzczyzna na wózku inwalidzkim i wszyscy ludzie nagle zaprzestali pływania i wgapiali swoje tępe gęby w faceta na wózku starającego się za pomocą dwóch ratowników wejść do wody... rzeczywiście nie można było tego przegapić
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś na obiad robię gołąbki z kaszy gryczanej z pieczarkami
Ostatni mam tyle fajnych przepisów na porawy z warzyw, że nawet o mięsie nie pomyślę. Teraz sezon i warzywa nie takie drogie i pyszne obiadki pełne witaminek można jeść.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te robaczki to w każdej mące wylęgają się, i tej z biedronki i z lidla i z osiedlowego sklepu.. tzreba trzymać ją szczelnie zamkniętą
ps. ja rónież zawsze mielę mięso w sklepie, chociaż dziwią mnie pytania ekspedientek myć mięso przed mieleniem?...
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na forum piszą -odklikam pw
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nic nie da - tylko to, że nie będą sie rozprzestrzeniały
ja kiedyś kupiłam mąkę luksusową, taką z żółtą górą i tez miałam takie robalki (brązowe, malutkie.. bllleeeh).. Dość często są spotykane niestety
a z tym kiblem.. masz rację - to plaga.. ludzie szczą jak popadnie..
jednak najgorszy kibel jaki widziałam był na izbie przyjęć w szpitalu.. brak deski (stała obok), rozwalona spłuczka a w środku sztolec pływał... ohyda!