Wkurza mnie...

mia

#4623069 Napisano: 21.08.2011 10:19:57
emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa emotka teraz po tym stolcu to już mam po obiedzie - teraz to już nic nie zjem emotka zbyt obrazowo sobie to wyobraziłam
a wc jeśli chodzi o wygląd było piękne - tylko że ta baba jakoś nie wiem na stojąco szczała ?? emotka bo to trzeba mieć zdolności aby ściany obszczać

Może to nie była babka, tylko transseksualista? emotka
A tak poza tym, to bardzo dobrze Cię rozumiem... emotka
0 0

Gość: eveliina

#4623078 Napisano: 21.08.2011 10:36:23
właśnie wróciłam z urlopu... było tak bosko, że teraz nie mogę odnaleźć się w zimnej, szarej, polskiej codzienności emotka
0 0

Gość: vilemo

#4623498 Napisano: 21.08.2011 03:59:54
nie mam już siły na ten konkurs z bazgrania... co mam trochę wyższą średnią, to mi ją zbiją jedynkami... bez sensu tyle starania, kupię sobie żel pod prysznic... emotka
0 0

doalki

#4623519 Napisano: 21.08.2011 04:15:47
Wkurza mnie choróbsko paskudne co mnie dopadło emotka Temperatura pod 39 skacze, gardło boli, nos zatkany- w lecie chorować to juz trzeba mieć pecha. Oby tylko dzieci i mąż się nie zarazili.
0 0

Gość: misiulka

#4623525 Napisano: 21.08.2011 04:20:34
doalki napisał(a):

Wkurza mnie choróbsko paskudne co mnie dopadło emotka Temperatura pod 39 skacze, gardło boli, nos zatkany- w lecie chorować to juz trzeba mieć pecha. Oby tylko dzieci i mąż się nie zarazili.

wiem co czujesz - ja co roku w lato choruje- tylko w tym roku jakoś mnie nic nie złapało emotka dziwne emotka
0 0

efelinkaaa

#4623541 Napisano: 21.08.2011 04:34:17
mia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

efelinkaaa emotka teraz po tym stolcu to już mam po obiedzie - teraz to już nic nie zjem emotka zbyt obrazowo sobie to wyobraziłam
a wc jeśli chodzi o wygląd było piękne - tylko że ta baba jakoś nie wiem na stojąco szczała ?? emotka bo to trzeba mieć zdolności aby ściany obszczać

Może to nie była babka, tylko transseksualista? emotka
A tak poza tym, to bardzo dobrze Cię rozumiem... emotka

a może miała....
http://www.shewee.com/

(linku do youtube nie wstawię, ale tak - > to jest lejek dla kobiet do sikania na stojąco..)

emotka emotka

btw, ciekawy wynalazek emotka
0 0

zarania

#4623547 Napisano: 21.08.2011 04:37:25
vilemo napisał(a):

nie mam już siły na ten konkurs z bazgrania... co mam trochę wyższą średnią, to mi ją zbiją jedynkami... bez sensu tyle starania, kupię sobie żel pod prysznic... emotka

Masz rację, też byłam zła na siebie że tyle czasu poświęciłam temu konkursowi i nic nie wygrałam.
0 0

joan

#4623655 Napisano: 21.08.2011 06:05:10
grancias napisał(a):

Ehhh, ale mam doła emotka tyle konków w tym miesiacu rozwiazanych i susza emotka a dzisiaj Meksyk koło nosa przeszedł emotka najgorsze, ze takie fajne prace poslalem ... kurcze czesciej wygrywam jak wysle cos na opierd ... niz jak sie przyloze emotka

Też mnie wkurzył Meksyk / bestfilm, posłałam dwie prace (z czego jedna wyszła całkiem całkiem), niczego nie wygrałam emotka Ale nie chodzi o to, że nie wpadła nagroda - to był jeden z najgorszych filmów, jakie kiedykolwiek widziałam w kinie! emotka Co za absolutny gniot, mój facet określił go jako film nie-fabularny, brak słów...
0 0

bobilcia

#4623693 Napisano: 21.08.2011 06:27:16
A mnie dziś wkurzyło niesamowicie, że ludzie przychodzą na 2dniowe wesele a dają w kopercie 20zł emotka
0 0

Gość: tato999

#4623703 Napisano: 21.08.2011 06:30:03
bobilcia napisał(a):

A mnie dziś wkurzyło niesamowicie, że ludzie przychodzą na 2dniowe wesele a dają w kopercie 20zł emotka

dobrze że 20 zł a nie pustą kopertę emotka

0 0

#4623712 Napisano: 21.08.2011 06:34:11
aurorcia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

e ja Wam powiem jeszcze coś lepszego - od tego czasu sama miele sobie mięsko
kupiłam mielone Morliny z indyczka ( wiadomo najchudsze a młody ma problem z kilogramami więc uważamy na to co je) no i oczywiście nie brałam czegoś mielonego przez sklep tylko przez producenta jak się wydawało dobrej firmy
no to do dzieła zaczynamy ugniatać - patrze jakaś brula - łapię ją i UWAGA kawał niezmielonej starej kiełbasy w plastrach - fuj aż się zazieleniła była cała śliska fle przyłożyłam do nosa aż śmierdziała
tak tak kochani producenci dostają do zwrotu przeterminowane kiełbasy (do utylizacji) a później je mielą do mięsa i dają jako mielone z nowym terminem ważności
od razu następnego dnia udałam się do sklepu po maszynkę do mielenia mięsa
a Morlin nie tykam - skoro są w stanie robić takie świństwa to dalej sami sobie dopowiedzcie co może być w ich kiełbasach - skoro do mielonego takie coś dają
emotka
mało tego dodam - po tej akcji (bo pokazałam mamie) to i ona sobie maszynkę kupiła i Morliny szerokim łukiem omija - po czasie żałuję iż nie zaniosłam tego do sanepidu - może gdyby dostali kare za takie praktyki to być może bardziej by uważali (i chociażby te starocie by dobrze mielili aby klient nie zdążył się zorientować co ma tam zmielone)
a fuj aż mi niedobrze

Ja od kilku lat mam maszynkę i gotowego mięsa mielonego nawet za dopłatą nie chcę jak sobie wspomnę to pomielone nie wiadomo co (w mięsie indyczym nawet kości były zmielone,które były jednak wyczuwalne i mięso całe do kosza,bo nawet psu nie można czegoś takiego dać,bo mu przełyk i całą resztę porani)ja też na samą myśl mam mdłości brrr...
emotka

przeciez mozna w sklepie miesnym poprosic o zmielenie kazdego rodzaju miesa

0 0

monia24

#4623718 Napisano: 21.08.2011 06:36:05
tato999 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kupiłam mielone Morliny z indyczka ( wiadomo najchudsze a młody ma problem z kilogramami więc uważamy na to co je) no i oczywiście nie brałam czegoś mielonego przez sklep tylko przez producenta jak się wydawało dobrej firmy
no to do dzieła zaczynamy ugniatać - patrze jakaś brula - łapię ją i UWAGA kawał niezmielonej starej kiełbasy w plastrach - fuj aż się zazieleniła była cała śliska fle przyłożyłam do nosa aż śmierdziała
tak tak kochani producenci dostają do zwrotu przeterminowane kiełbasy (do utylizacji) a później je mielą do mięsa i dają jako mielone z nowym terminem ważności
a Morlin nie tykam - skoro są w stanie robić takie świństwa to dalej sami sobie dopowiedzcie co może być w ich kiełbasach - skoro do mielonego takie coś dają
emotka
mało tego dodam - po tej akcji (bo pokazałam mamie) to i ona sobie maszynkę kupiła i Morliny szerokim łukiem omija - po czasie żałuję iż nie zaniosłam tego do sanepidu - może gdyby dostali kare za takie praktyki to być może bardziej by uważali (i chociażby te starocie by dobrze mielili aby klient nie zdążył się zorientować co ma tam zmielone)
a fuj aż mi niedobrze

Ja od kilku lat mam maszynkę i gotowego mięsa mielonego nawet za dopłatą nie chcę jak sobie wspomnę to pomielone nie wiadomo co (w mięsie indyczym nawet kości były zmielone,które były jednak wyczuwalne i mięso całe do kosza,bo nawet psu nie można czegoś takiego dać,bo mu przełyk i całą resztę porani)ja też na samą myśl mam mdłości brrr...
emotka

można, Panie z miłymi uśmiechami i bez żadnego ale zmielą w brudnej maszynce. Naprawdę myślisz że myją je po każdym użyciu? Czasem od rana resztki mięcha się w niej kiszą do popołudnia, bleeeee
0 0

aurorcia

#4623719 Napisano: 21.08.2011 06:36:48
tak,ale jak już pisałam wyżej,ciekawe jak często ją myją?!Bo wierzyć mi się nie chce,że robią to dokładnie po każdym mieleniu! emotka
0 0

#4623720 Napisano: 21.08.2011 06:38:51
monia24 napisał(a):

tato999 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

emotka
a fuj aż mi niedobrze

emotka

można, Panie z miłymi uśmiechami i bez żadnego ale zmielą w brudnej maszynce. Naprawdę myślisz że myją je po każdym użyciu? Czasem od rana resztki mięcha się w niej kiszą do popołudnia, bleeeee

a czy mieso ktore jest zmielone kilka godzin wczesniej tak szybko sie w tej maszynce popsuje? gdzie pomieszczenie jest tak kliamtyzowane ze az dreszcze sa jak wchodzisz

jesli maja zbyt to w maszynce nie zalega mieso sprzed kilku godzin

poza tym zawsze mozesz poprosic o umycie maszynki przed zmieleniem emotka q
0 0

cudaczek121

#4623748 Napisano: 21.08.2011 06:57:52
tato999 napisał(a):

bobilcia napisał(a):

każdy daje tyle na ile go stać emotka Ja np. jak byłam na weselu dałam 200 zł emotka
0 0

aleksa123

#4623763 Napisano: 21.08.2011 07:05:54
cudaczek121 napisał(a):

tato999 napisał(a):

bobilcia napisał(a):

każdy daje tyle na ile go stać emotka Ja np. jak byłam na weselu dałam 200 zł emotka

Dokładnie. Każdy daje tyle na ile go stać. Nie masz pieniędzy na wesele nie zapraszaj gości.
Wkurza mnie takie lecenie na kasę
0 0

joka

#4623771 Napisano: 21.08.2011 07:09:27
wkurza mnie wszystko emotka a szczególnie ja bo boje się zmian emotka i to mnie bardzo wkurza, mieszkam z rodzicami oni parter ja piętro mała córa zaczeła mieć nerwy i zachełam się wsciekać, moja mama pretensje i żale żeby córe pozwolić na wszystko, mam dosyć nerwów mąż... wynajmować w bloku a ja ...jak zwykle sama niewiem bo duży dom ale brak poczucia myje swoje brudy, magisterka od roku w szufladzie rok bezrobocia mąż w rozjezdzie ...myśl wyjechać do innego miasta w poszukiwaniu pracy ...ale ja ...jak to ja ...przeżywam i stoje myślami w miejscu emotka
0 0

#4623776 Napisano: 21.08.2011 07:10:50
aleksa123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tato999 napisał(a):

bobilcia napisał(a):

Dokładnie. Każdy daje tyle na ile go stać. Nie masz pieniędzy na wesele nie zapraszaj gości.
Wkurza mnie takie lecenie na kasę

mój kolega ostatnio wszedł na temat pięniędzy jakie dostaje się na weselu

a ja go spytałam czy robi wesele po to żeby ono mu się zwróciło? bo jeśli tak to po co w ogóle robić

od razu skończył temat
0 0

Gość: monisia23

#4623787 Napisano: 21.08.2011 07:14:22
Dokładnie każdy daje tyle na ile go stać, choć przyznaję, że mnie było by głupio dać w prezencie slubnym 20zł. Gdybym nie miała, nie poszłabym, albo bym pożyczyła....
Gdybym dostała 20zł w kopercie, nie byłabym wkurzona, było by mi szkoda osoby, która tyle w owym prezencie mi dała-tyle w tym temacie.
0 0

Gość: mariolakal

#4623822 Napisano: 21.08.2011 07:30:59
Jestem bez laptopa od kilku dni, gdyż wysiadł całkowicie... Korzystam z kompa tylko grzecznościowo i za chwilę oślepnę bo monitor jest zryty... emotka Z nerwów wzięłam się za szukanie koszul ślubnych moich synusiów bo będą potrzebne i nie znalazłam żadnej... emotka Dostaję na łeb bez laptopa, a nie mam kasy na naprawę... emotka
0 0