Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: vilemo
Gość: ati88
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób sobie zimny okład i obserwuj, skoro możesz ruszać, to pewnie naciągnęłaś mięśnie. Jakby puchło bardziej to lepiej wybrać się do ortopedy.
Gość: vilemo
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dużo picia i zjedz coś normalnego żeby Cię nie zatkało
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
później możesz tez altacetem albo sodą przykładać
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie chyba nie, chociaż już sama nie wiem
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj samej skórki od chleba, taka długą, żebyś mogła kontrolować i zobacz czy się uspokoi, jak nie chcesz skórki to musisz palcem pojeździć po dziąśle i zobaczyć jak się będzie zachowywać, a i może coś wyczujesz
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy nie wysyłam całego dowodu, zwłaszcza do tqg, gdzie wiem co się dzieje z danymi osobowymi, gwarantuje, że nie tylko agencja ma do nich dostep - wiecej nie napisze ...
Nie mają prawa straszyć, że jak wyślesz zamazany dowód to nie wydadzą nagrody, nawet w instytucjach jeśli poprosisz przekreślą ci dowód.
Dziękuje nie skorzystam jak isia powiedziała, z kredytu którego nie ja wziełam ...
Ale widze, że w końcu zaczynają myśleć i nie chcą już tak szczegółowych danych.
Bo coś było nie tak skoro mase ludzi z firmy kurierskiej mieli wgląd do naszych peseli, nipów itp
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
Gość: wera
kserokopii dowodu osobistego, bądź innego dokumentu potwierdzającego tożsamość. kartę rowerową in zeskanuje
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczka155
Przynajmniej bawią się na świeżym powietrzu a nie siedzą przed kompem tak jak ja
Ale rozumiem Ciebie, no nic musisz wytrzymać hehe
Gość: mariolakal
Gość: czarnygreg
mhm, też mi się zdarzyło wyraźnie ktoś nie dostał
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życ mi nie daje
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Ja tam do TQG, jak wysyłałam skan dowodu jeszcze w czasach, jak tego żądali, to przekreślony na ukos na czerwono grubaśną linią. Zaznaczałam w mailu, że to dla bezpieczeństwa i nie było nigdy problemów z nagrodą!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wypadło nam wesele, nie powiem chętnie bym pojechała, chociaż trochę daleko, ale jeśli chcemy tam jechać, to niestety na mecz już raczej nie damy rady
a sukienkę już mam
aaa i odkryłam powód moich kulinarnych niepowodzeń - to własna interpretacja przepisów, np szklanka mąki, a ja dla pewności daję 1,5. piszą piec na blasze 25x25, a ja na dużej, bo przecież parę cm nie robi różnicy.
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeglądam właśnie zgłoszenia na konkurs Tymbarku i widzę całą plagę naśladowczyń (z tego forum) znanej wszystkim specjalistki od wrzucania linków z prezentacjami na konkursy OPISOWE.
np. ghost268:
http://www.youtub.../watch?v=Q7oAy7iDb0A
Regulamin jest jednoznaczny:
wpisanie pracy konkursowej zawierającej opis mieszkania swoich marzeń. Maksymalna objętość tekstu to 3000 znaków.
Miejmy nadzieję,że Komisja nagrodzi najlepszy TEKST, bo takie niezgodne z regulaminem działania budzą po prostu mój niesmak.
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ani uczciwie nie mam szans, ani też przy pomocy usług świadczonych przez specjalistów.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW