Wkurza mnie...

Gość: vilemo

#4810713 Napisano: 05.11.2011 01:09:32
wkurza mi, że dźwigałam coś ciężkiego i coś mi się stało z nadgarstkiem - mogę ruszać ręką i pisać, ale podnoszenie przedmiotów sprawia mi ból i ta kość tak jakoś mocniej wyszła albo spuchła...
0 0

Gość: ati88

#4810715 Napisano: 05.11.2011 01:11:28
Wkurzam się na samą siebie.. rano wszystko w biegu zjadłam tylko pół kromki i pojechałam na zakupy.. a tam orzechy cos czego nigdy sobie nie odmawiam.. przyjechałam do domu i jadłam jak szalona jeden za drugim, tylko skorupki strzelały chyba ponad pół kilo zjadłam a teraz boli mnie brzuch emotka
0 0

dolly

#4810718 Napisano: 05.11.2011 01:12:02
vilemo napisał(a):

wkurza mi, że dźwigałam coś ciężkiego i coś mi się stało z nadgarstkiem - mogę ruszać ręką i pisać, ale podnoszenie przedmiotów sprawia mi ból i ta kość tak jakoś mocniej wyszła albo spuchła...

zrób sobie zimny okład i obserwuj, skoro możesz ruszać, to pewnie naciągnęłaś mięśnie. Jakby puchło bardziej to lepiej wybrać się do ortopedy.
0 0

Gość: vilemo

#4810722 Napisano: 05.11.2011 01:13:52
dzięki... to pewnie mięśnie -już robię okład... emotka
0 0

dolly

#4810723 Napisano: 05.11.2011 01:14:47
ati88 napisał(a):

Wkurzam się na samą siebie.. rano wszystko w biegu zjadłam tylko pół kromki i pojechałam na zakupy.. a tam orzechy cos czego nigdy sobie nie odmawiam.. przyjechałam do domu i jadłam jak szalona jeden za drugim, tylko skorupki strzelały chyba ponad pół kilo zjadłam a teraz boli mnie brzuch emotka

dużo picia i zjedz coś normalnego żeby Cię nie zatkało
0 0

dolly

#4810726 Napisano: 05.11.2011 01:15:57
vilemo napisał(a):

dzięki... to pewnie mięśnie -już robię okład... emotka

później możesz tez altacetem albo sodą przykładać
0 0

moskala22

#4810729 Napisano: 05.11.2011 01:16:53
dolly napisał(a):

moskala22 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

wkurza mnie że w czasie suszy nagrodowej spieprzyłam nawet Chupa Chucka - nie doczytałam że musza być 3 zdania minimum

z drugiej strony może i lepiej że to spieprzyłam bo skanu dowodu to chyba bym nie wysłała.

Aha i wkurza mnie fakt, że nie wiem czemu moje 6-miesięczne dziecko jest takie niespokojne i marudne

może ząbkuje?

właśnie chyba nie, chociaż już sama nie wiem
0 0

dolly

#4810737 Napisano: 05.11.2011 01:21:55
moskala22 napisał(a):

dolly napisał(a):

moskala22 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

wkurza mnie że w czasie suszy nagrodowej spieprzyłam nawet Chupa Chucka - nie doczytałam że musza być 3 zdania minimum

z drugiej strony może i lepiej że to spieprzyłam bo skanu dowodu to chyba bym nie wysłała.

Aha i wkurza mnie fakt, że nie wiem czemu moje 6-miesięczne dziecko jest takie niespokojne i marudne

może ząbkuje?

daj samej skórki od chleba, taka długą, żebyś mogła kontrolować i zobacz czy się uspokoi, jak nie chcesz skórki to musisz palcem pojeździć po dziąśle i zobaczyć jak się będzie zachowywać, a i może coś wyczujesz
0 0

kalisto1986

#4810755 Napisano: 05.11.2011 01:29:45
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja jak wysylam do kogos scan mojego dowodu to zawsze przerabiam go w 2-3 programach ,zamalowuje pesel i serie i numer dowodu.Pozostawiam imie nazwisko i adres..mogą wysylac

i dostajesz nagrody emotka emotka emotka

TAK!!!

to działaj tak dalej
emotka emotka emotka

dopóki ktoś się nie skapnie, że coś tu nie gra

a niby dlaczego ma być coś nie tak ?
Przecież to jest normalne, że nie wyśle ksero dowodu ze wszystkimi danymi łącznie z seriom i peselem emotka
Również zawsze zamazuje te dane, ewentualnie jest są potrzebne pisze na dowodzie do wglądu agencji lub coś podobnego i dodatkowo go przekreślam.
Przecież nawet w banku jak biorą ksero dowodu to od razu go przekreślają.

tqg wysłałam kiedyś takiego kwiatka że sama się śmiałam
:P

Mi kiedyś w TQG powiedzieli, że jak zamaże choćby jedną literkę to nie dostanę nagrody. Więc wysłałam skan dowodu , w tym samym dniu poszłam go unieważnić i złożyłam podanie o wyrobienie nowego dowodu.
Niestety, sobie nie ufam a co dopiero pracownikowi jakiejś agencji, nie wspominając , że nie wiem kto ma dostęp do ich skrzynki mailowej.
A przypadku jakiś kłopotów nikt Wam nie pomoże, i jak ktoś weźmie w Waszym imieniu kredyt to współczuję, zwłaszcza jeśli to będzie lucas bank.
Dowód osobisty jest za darmo, podanie można wypełnic w domu, więc żaden problem wyrobić nowy.

a nam kiedyś TQG nie wydała stówy do kauflanda, bo ktoś w skanie adres zamalował emotka

nigdy nie wysyłam całego dowodu, zwłaszcza do tqg, gdzie wiem co się dzieje z danymi osobowymi, gwarantuje, że nie tylko agencja ma do nich dostep - wiecej nie napisze ...

Nie mają prawa straszyć, że jak wyślesz zamazany dowód to nie wydadzą nagrody, nawet w instytucjach jeśli poprosisz przekreślą ci dowód.
Dziękuje nie skorzystam jak isia powiedziała, z kredytu którego nie ja wziełam ...

Ale widze, że w końcu zaczynają myśleć i nie chcą już tak szczegółowych danych.
Bo coś było nie tak skoro mase ludzi z firmy kurierskiej mieli wgląd do naszych peseli, nipów itp
0 0

moskala22

#4810768 Napisano: 05.11.2011 01:37:19
dolly napisał(a):

moskala22 napisał(a):

dolly napisał(a):

moskala22 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

może ząbkuje?

daj samej skórki od chleba, taka długą, żebyś mogła kontrolować i zobacz czy się uspokoi, jak nie chcesz skórki to musisz palcem pojeździć po dziąśle i zobaczyć jak się będzie zachowywać, a i może coś wyczujesz

dzięki emotka
0 0

Gość: wera

#4810784 Napisano: 05.11.2011 01:44:18
Organizator przed wysłaniem nagrody poprosi uczestnika konkursu o przesłanie
kserokopii dowodu osobistego, bądź innego dokumentu potwierdzającego tożsamość. kartę rowerową in zeskanuje emotka
0 0

chmurka

#4810808 Napisano: 05.11.2011 01:57:33
Wkurzają mnie dzieciaki bawiące się z oknem w ewakuację samolotu emotka wisk taki ze głowa puchnie emotka
0 0

Gość: aneczka155

#4810827 Napisano: 05.11.2011 02:13:51
chmurka napisał(a):

Wkurzają mnie dzieciaki bawiące się z oknem w ewakuację samolotu emotka wisk taki ze głowa puchnie emotka

Przynajmniej bawią się na świeżym powietrzu a nie siedzą przed kompem tak jak ja emotka
Ale rozumiem Ciebie, no nic musisz wytrzymać hehe emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4810863 Napisano: 05.11.2011 02:42:23
Wkurza mnie, że cósik jest nie tak z PW... Nie dochodzą moje niektóre wiadomości... Czy ktoś też tak ma ??? emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4810870 Napisano: 05.11.2011 02:47:11
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że cósik jest nie tak z PW... Nie dochodzą moje niektóre wiadomości... Czy ktoś też tak ma ??? emotka

mhm, też mi się zdarzyło wyraźnie ktoś nie dostał
0 0

tusiek

#4810876 Napisano: 05.11.2011 02:52:03
Wkurza mnie mój eks........ emotka
Życ mi nie daje
0 0

mia

#4810923 Napisano: 05.11.2011 03:23:01
kalisto1986 napisał(a):

nigdy nie wysyłam całego dowodu, zwłaszcza do tqg, gdzie wiem co się dzieje z danymi osobowymi, gwarantuje, że nie tylko agencja ma do nich dostep - wiecej nie napisze ...

Nie mają prawa straszyć, że jak wyślesz zamazany dowód to nie wydadzą nagrody, nawet w instytucjach jeśli poprosisz przekreślą ci dowód.
Dziękuje nie skorzystam jak isia powiedziała, z kredytu którego nie ja wziełam ...

Ale widze, że w końcu zaczynają myśleć i nie chcą już tak szczegółowych danych.
Bo coś było nie tak skoro mase ludzi z firmy kurierskiej mieli wgląd do naszych peseli, nipów itp

Ja tam do TQG, jak wysyłałam skan dowodu jeszcze w czasach, jak tego żądali, to przekreślony na ukos na czerwono grubaśną linią. Zaznaczałam w mailu, że to dla bezpieczeństwa i nie było nigdy problemów z nagrodą! emotka
0 0

dzasmina

#4811155 Napisano: 05.11.2011 05:58:47
zepsuła mi się waga emotka nie no, na pewno się zepsuła emotka
i wypadło nam wesele, nie powiem chętnie bym pojechała, chociaż trochę daleko, ale jeśli chcemy tam jechać, to niestety na mecz już raczej nie damy rady emotka
a sukienkę już mam emotka nową, nieużywaną, kupioną kilka miesięcy temu... no właśnie, wtedy waga jeszcze dobrze wskazywała emotka

aaa i odkryłam powód moich kulinarnych niepowodzeń - to własna interpretacja przepisów, np szklanka mąki, a ja dla pewności daję 1,5. piszą piec na blasze 25x25, a ja na dużej, bo przecież parę cm nie robi różnicy. emotka
0 0

skarb888

#4811172 Napisano: 05.11.2011 06:09:21
Wkurzają mnie takie akcje niezgodne z regulaminem.

Przeglądam właśnie zgłoszenia na konkurs Tymbarku i widzę całą plagę naśladowczyń (z tego forum) znanej wszystkim specjalistki od wrzucania linków z prezentacjami na konkursy OPISOWE.

np. ghost268:

http://www.youtub.../watch?v=Q7oAy7iDb0A

Regulamin jest jednoznaczny:

wpisanie pracy konkursowej zawierającej opis mieszkania swoich marzeń. Maksymalna objętość tekstu to 3000 znaków.

Miejmy nadzieję,że Komisja nagrodzi najlepszy TEKST, bo takie niezgodne z regulaminem działania budzą po prostu mój niesmak.
0 0

zarania

#4811182 Napisano: 05.11.2011 06:14:41
Wkurza mnie że wygrana w Mentosach na FB jest dla mnie nieosiągalna. emotka
Ani uczciwie nie mam szans, ani też przy pomocy usług świadczonych przez specjalistów. emotka
0 0