Wkurza mnie...

dolly

#4812853 Napisano: 06.11.2011 06:11:47
radosna napisał(a):

Wkurza mnie, że mój 3-letni synek będzie musiał uczyć się w szkole chińskiego!
http://wyborcza.b...tegiczne_spolki.html

o rany, a mnie się śniło, że pracuję właśnie w jakiejś wielkiej korporacji u .....
emotka
0 0

anta

#4812911 Napisano: 06.11.2011 06:39:30
wa mnie, ze niektórym nie moge zagłosować, poniewaz wyświetla sie tak:

To połączenie jest niezaufane

Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego
połączenia z serwerem www.chwilizanki.pl, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.
Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny
dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się
z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.

Co teraz zrobić?

Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega
bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę.
W tej sytuacji nie należy kontynuować.

Szczegóły techniczne

Rozumiem zagrożenie

ma tak ktos ?? i co mam zrobić?
0 0

Gość: rafi323raf

#4812929 Napisano: 06.11.2011 06:48:11
radosna napisał(a):

Wkurza mnie, że mój 3-letni synek będzie musiał uczyć się w szkole chińskiego!
http://wyborcza.b...tegiczne_spolki.html

faaajnie, chiński to przyszłościowy język emotka
0 0

martu18

#4814108 Napisano: 07.11.2011 09:13:16
wkurza mnie moja twarz...
emotka emotka
0 0

aurorcia

#4814143 Napisano: 07.11.2011 09:21:46
mariolakal napisał(a):

przed chwilą dostałam e-fakturę z t-mobile i zdziwiłam się dość wysokim rachunkiem, gdyż ostatnio staram się kontrolować... Otóż okazało się, że mam zapłacić 38 zł. za SMS-y, które przychodziły do mnie codziennie około godz. 9.00 pt. NAGRODA... Niestety, nie pamiętam, z jakiego numeru bo je od razu kasowałam... emotka Jutro przyfiluję tych drani, ale jak to wycofać??? Oni mnie zrujnują... Czy któś też ma podobny problem ??? emotka

tak,ja miałam taki problem a raczej mąż,tyle tylko że sms NAGRODA przychodził 18.15 i za to kasowanie smsów nam wyszło ok 50 zł
emotka emotka emotka dzwoniłam do T-mobile i okazało się,że wysyłając smsa darmowego automatycznie zgodziłam się na otrzymywanie płatnych smsów! emotka jaki człowiek stary,taki głupi i jeszcze mąż do mnie z pretensjami,że to ja mu kazałam odesłać tego darmowego smsa,a skąd ja miałam wiedzieć??Udało się tak z operatorem załatwić,że zapłaciliśmy to na połowę(25 T-mobile i 25 zł my)a do tego jeszcze się brat ze mnie śmiał,że dałam się na to nabrać a podobno o tych darmowychsmsach trąbili wszędzie,że to naciąganie.Cóż,człowiek uczy się na błędach emotka
0 0

ania1234

#4814164 Napisano: 07.11.2011 09:28:22
martu18 napisał(a):

emotka emotka

Rety, to co się stało?! emotka emotka emotka
0 0

melissa

#4814170 Napisano: 07.11.2011 09:31:20
ania1234 napisał(a):

martu18 napisał(a):

emotka emotka

Rety, to co się stało?! emotka emotka emotka

emotka Moim zdaniem wszystko z nią w porządku:)
0 0

martu18

#4814210 Napisano: 07.11.2011 09:44:08
jest mniej więcej koloru takiego emotka a to wszystko po maści od dermatologa, która miała pomóc...
i idź tu człowieku się lecz...
0 0

ania1234

#4814218 Napisano: 07.11.2011 09:46:22
martu18 napisał(a):

jest mniej więcej koloru takiego emotka a to wszystko po maści od dermatologa, która miała pomóc...

Współczuję... Ale jutro będzie lepiej! emotka Zobaczysz emotka
0 0

dolly

#4814222 Napisano: 07.11.2011 09:48:09
martu18 napisał(a):

o rety, to kiepsko, trzeba zawsze spróbować nowy specyfik na kawałku skóry- nieważne czy to krem czy specjalistyczna maść- nie chcę sie mądrzyć, tylko nad na przyszłość piszę
0 0

martu18

#4814233 Napisano: 07.11.2011 09:54:03
dolly napisał(a):

martu18 napisał(a):

o rety, to kiepsko, trzeba zawsze spróbować nowy specyfik na kawałku skóry- nieważne czy to krem czy specjalistyczna maść- nie chcę sie mądrzyć, tylko nad na przyszłość piszę

emotka no właśnie miałam tak zrobić, ale mówię co tam, dermatolog na pewno wie co mi przypisuje i wysmarowałam całą twarz...
emotka emotka emotka a teraz potrzebny mi taki worek żeby z domu wyjść...
0 0

isiulka

#4814236 Napisano: 07.11.2011 09:54:34
dolly napisał(a):

martu18 napisał(a):

a kiedy nakładałaś maść, jeśli zawiera kwas salicylowy to kolor zejdzie za jakąś godzinkę emotka
0 0

tusiek

#4814242 Napisano: 07.11.2011 09:58:28
wkurza mnie nagrodowa pustka!!!! emotka
0 0

tusiek

#4814251 Napisano: 07.11.2011 10:02:51
aurorcia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

przed chwilą dostałam e-fakturę z t-mobile i zdziwiłam się dość wysokim rachunkiem, gdyż ostatnio staram się kontrolować... Otóż okazało się, że mam zapłacić 38 zł. za SMS-y, które przychodziły do mnie codziennie około godz. 9.00 pt. NAGRODA... Niestety, nie pamiętam, z jakiego numeru bo je od razu kasowałam... emotka Jutro przyfiluję tych drani, ale jak to wycofać??? Oni mnie zrujnują... Czy któś też ma podobny problem ??? emotka

tak,ja miałam taki problem a raczej mąż,tyle tylko że sms NAGRODA przychodził 18.15 i za to kasowanie smsów nam wyszło ok 50 zł
emotka emotka emotka dzwoniłam do T-mobile i okazało się,że wysyłając smsa darmowego automatycznie zgodziłam się na otrzymywanie płatnych smsów! emotka jaki człowiek stary,taki głupi i jeszcze mąż do mnie z pretensjami,że to ja mu kazałam odesłać tego darmowego smsa,a skąd ja miałam wiedzieć??Udało się tak z operatorem załatwić,że zapłaciliśmy to na połowę(25 T-mobile i 25 zł my)a do tego jeszcze się brat ze mnie śmiał,że dałam się na to nabrać a podobno o tych darmowychsmsach trąbili wszędzie,że to naciąganie.Cóż,człowiek uczy się na błędach emotka

Gdzieś czytałam ze nie mają porawa tak robic i w praktyce nie powinni ściągac za to kasy(chodzi o to że nie było podpisanej umowy i w esku nie była zawarta informacja o subskrypcji dalszych wiadomości)Poszperaj w necie napewno coś znajdziesz i nie daj sie naciągnąc
Ja miałam kiedyś podobnie ale zadzwoniłam,poinformowałam ze nie zapłacę bo nie było żadnej umowy cz tez aneksu i nigdzie nie ma mojego podpisu.Zagroziłamze pójde do telewizji z tym jak naciągają.Miałam zapłacic wówczas dodatkowo 50 zł.Nie zapłaciłam,darowali więc nie daj sie
0 0

martu18

#4814253 Napisano: 07.11.2011 10:03:57
isiulka napisał(a):

dolly napisał(a):

martu18 napisał(a):

a kiedy nakładałaś maść, jeśli zawiera kwas salicylowy to kolor zejdzie za jakąś godzinkę emotka

niestety - wczoraj wieczorem...
ale teraz troszkę przygasło - po kremie na oparzenia słoneczne... - jest jeszcze nadzieja, że będę wyglądała jak człowiek...
0 0

dolly

#4814300 Napisano: 07.11.2011 10:23:41
martu18 napisał(a):

isiulka napisał(a):

dolly napisał(a):

martu18 napisał(a):

niestety - wczoraj wieczorem...
ale teraz troszkę przygasło - po kremie na oparzenia słoneczne... - jest jeszcze nadzieja, że będę wyglądała jak człowiek...

staraj się nie wystawiać buzi na to dzisiejsze słońce (u mnie jest piękne), żebyś sobie większego podrażnienia nie zafundowała
0 0

zaczytana-pola

#4814357 Napisano: 07.11.2011 10:48:28
Wkurza mnie cisza... oby przed burzą emotka
0 0

mia

#4814716 Napisano: 07.11.2011 12:47:33
A mnie wkurza pieroński pech od rana (i nie tylko konkursowy niestety). Oby się tylko nie sprawdziło, że jaki początek tygodnia, taki cały tydzień! emotka
0 0

efelinkaaa

#4814802 Napisano: 07.11.2011 01:04:40
ból głowy....

głowa boli mnie bardzo rzadko, ale teraz strasznie ściska przy szczęce, w skroniach.. żeby to nie były niedoleczone zatoki emotka
0 0

ludzka_istota

#4814928 Napisano: 07.11.2011 01:37:59
a mnie nie tyle wkurza, co jest mi dziś smutno i depresyjnie emotka
0 0