Wkurza mnie...

ludzka_istota

#4811189 Napisano: 05.11.2011 06:21:43
czarnygreg napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że cósik jest nie tak z PW... Nie dochodzą moje niektóre wiadomości... Czy ktoś też tak ma ??? emotka

mhm, też mi się zdarzyło wyraźnie ktoś nie dostał

też tak miewam emotka i też mnie to wkurza, mowiąc delikatnie
0 0

mia

#4811235 Napisano: 05.11.2011 06:46:15
skarb888 napisał(a):

Wkurzają mnie takie akcje niezgodne z regulaminem.

Przeglądam właśnie zgłoszenia na konkurs Tymbarku i widzę całą plagę naśladowczyń (z tego forum) znanej wszystkim specjalistki od wrzucania linków z prezentacjami na konkursy OPISOWE.

np. ghost268:
http://www.youtub.../watch?v=Q7oAy7iDb0A

Regulamin jest jednoznaczny:
wpisanie pracy konkursowej zawierającej opis mieszkania swoich marzeń. Maksymalna objętość tekstu to 3000 znaków.

Miejmy nadzieję,że Komisja nagrodzi najlepszy TEKST, bo takie niezgodne z regulaminem działania budzą po prostu mój niesmak.

No comments... Nie wiem, czy bardziej to niesmaczne, czy smutne... emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#4811237 Napisano: 05.11.2011 06:47:39
mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Przeglądam właśnie zgłoszenia na konkurs Tymbarku i widzę całą plagę naśladowczyń (z tego forum) znanej wszystkim specjalistki od wrzucania linków z prezentacjami na konkursy OPISOWE.

np. ghost268:

wpisanie pracy konkursowej zawierającej opis mieszkania swoich marzeń. Maksymalna objętość tekstu to 3000 znaków.

Miejmy nadzieję,że Komisja nagrodzi najlepszy TEKST, bo takie niezgodne z regulaminem działania budzą po prostu mój niesmak.

No comments... Nie wiem, czy bardziej to niesmaczne, czy smutne... emotka emotka

link ma mniej niż 3 000 znaków emotka o co się wkurzać i tak z jury nie wygracie emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4811276 Napisano: 05.11.2011 07:08:41
tato999 napisał(a):

mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

np. ghost268:

link ma mniej niż 3 000 znaków emotka o co się wkurzać i tak z jury nie wygracie emotka

Mnie to zakrawa o takie żebranie, a nie prace konkursową. Mogli jeszcze wstawić zdjęcie jak załatwiają potrzebę na podwórku żeby podkreślić dramaturgię całej sytuacji.
Już nie mówiąc o tym że wykorzystanie cudzych fotografii urządzonych wnętrz, też pewnie zakrawa o jakiś plagiat.
0 0

joan

#4811295 Napisano: 05.11.2011 07:20:24
kochaniutka napisał(a):

Mogli jeszcze wstawić zdjęcie jak załatwiają potrzebę na podwórku żeby podkreślić dramaturgię całej sytuacji.

emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#4811314 Napisano: 05.11.2011 07:32:40
oj tam zawsze można na społeczność konkursową liczyć jak widać emotka jednego dnia robicie z laską miziu miziu na forum , ach i och, i buziaki , pierdu pierdu a za pare dni bach na szafot, w smołe, pierze , na wóz i fiuuuu w gnój emotka

do roboty, hasła wymyślać, wiersze pisać, makiety robić, prezentacje tworzyć i ufać że los i ... jury właśnie sie do was uśmiechnie emotka
0 0

Gość: vilemo

#4811320 Napisano: 05.11.2011 07:36:47
marielu napisał(a):

do roboty, hasła wymyślać, wiersze pisać, makiety robić, prezentacje tworzyć i ufać że los i ... jury właśnie sie do was uśmiechnie emotka

fakt, już piszę, nie moja gitara, nie powinnam się wtrancać emotka
0 0

skarb888

#4811335 Napisano: 05.11.2011 07:45:56
Laska poleciała po bandzie - sama nie szanuje własnej prywatności,więc dlaczego wszyscy mają przyklaskiwać,że niby wszystko cacy?

Ja na pewno nie wykorzystywałabym wizerunku własnego dziecka dla wyżebrania nagrody,że o łamaniu regulaminu nawet nie wspomnę,i nie mam szacunku dla tych, którzy dla nagrody gotowi są na takie publiczne żebry i upokarzanie własnej rodziny. Jeśli koniecznie musi pokazywać zdjęcia rodziny, niech się wykazuje w konkursach fotograficznych. I tyle.
0 0

isiulka

#4811382 Napisano: 05.11.2011 08:13:03
joan napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Mogli jeszcze wstawić zdjęcie jak załatwiają potrzebę na podwórku żeby podkreślić dramaturgię całej sytuacji.

emotka emotka

emotka emotka
0 0

Gość: polec

#4811408 Napisano: 05.11.2011 08:24:50
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#4811430 Napisano: 05.11.2011 08:38:12
skarb888 napisał(a):

Laska poleciała po bandzie - sama nie szanuje własnej prywatności,więc dlaczego wszyscy mają przyklaskiwać,że niby wszystko cacy?

Ja na pewno nie wykorzystywałabym wizerunku własnego dziecka dla wyżebrania nagrody,że o łamaniu regulaminu nawet nie wspomnę,i nie mam szacunku dla tych, którzy dla nagrody gotowi są na takie publiczne żebry i upokarzanie własnej rodziny. Jeśli koniecznie musi pokazywać zdjęcia rodziny, niech się wykazuje w konkursach fotograficznych. I tyle.

Litości żebrania czy wygrania ?
Nie widze tam nic w stylu błagam dajcie mi tą nagrode emotka
Jeśli napisałaś dobre hasło to po co przeżywać ?
Wygra lepszy i już, a moim zdaniem opis może być jak najbardziej w formie ilustracji/zdjec/filmu niepotrzebne skreślić, do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin emotka

Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu emotka
0 0

Gość: usmiech

#4811452 Napisano: 05.11.2011 08:46:50
kalisto1986 napisał(a):

do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin emotka

Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu emotka

Wierzysz w moc swojego pisania z takimi rażącymi błędami ortograficznymi? emotka emotka

Fiu fiu emotka Pogratulować bezkrytycznego podejścia do własnej osoby emotka

Sorry za OFF TOPA, ale nie mogłem się powstrzymać:)
0 0

kalisto1986

#4811466 Napisano: 05.11.2011 08:52:43
usmiech napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

do puki regulamin tego nie zastrzeże

Wierzysz w moc swojego pisania z takimi rażącymi błędami ortograficznymi? emotka emotka

Mimo, błędów, które popełniłam i tak wierze w moc pisania emotka

A nie ma osób nie omylnych emotka
0 0

zaczytana-pola

#4811467 Napisano: 05.11.2011 08:52:45
usmiech napisał(a):

Kto jak kto, ale kalisto1986, nawet pomimo tego, że zrobiła jakiś tam błąd na brak wygranych narzekać nie może... bezkrytyczne podejście? emotka Przecież dziewczyna nie napisała: jestem najlepsza, napisała, że wierzy w siebie, a to jest jednak różnica. Co innego- wierzę, że mi się uda, a co innego- uda mi się, bo jestem najlepsza. emotka Człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do błędów emotka
0 0

Gość: pantiktak

#4811482 Napisano: 05.11.2011 08:58:20
DO PUKI nie śpi wróg, DO TOND będę na zakupy konkursowe jeździć, PUKI starczy NUG emotka
0 0

#4811488 Napisano: 05.11.2011 09:00:53
ilonar2301 napisał(a):

usmiech napisał(a):

Kto jak kto, ale kalisto1986, nawet pomimo tego, że zrobiła jakiś tam błąd na brak wygranych narzekać nie może... bezkrytyczne podejście? emotka Przecież dziewczyna nie napisała: jestem najlepsza, napisała, że wierzy w siebie, a to jest jednak różnica. Co innego- wierzę, że mi się uda, a co innego- uda mi się, bo jestem najlepsza. emotka Człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do błędów emotka

Adwokat diabła? emotka

Kobieto, więcej luzu. Jestem sprzed etapu usprawiedliwiania wszystkiego dysleksją, dysortografią i innymi dysfunkcjami;)

Razi mnie za to kaleczenie języka ojczystego, błędy ortograficzne i niechlujstwo, niestety powszechne na forach.
0 0

#4811491 Napisano: 05.11.2011 09:01:50
pantiktak napisał(a):

DO PUKI nie śpi wróg, DO TOND będę na zakupy konkursowe jeździć, PUKI starczy NUG emotka

emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4811502 Napisano: 05.11.2011 09:07:26
usmiech adwokat diabła? emotka ja nie bronię, ja stwierdzam fakty... Każdy z nas ma prawo do błędu( czy to życiowy, ortograficzny, czy interpunkcyjny) emotka Nie napisałam, ze Kali ma dysleksję, czy dysortografię i nie usprawiedliwiam jej w ten sposób. Kobieto, więcej luzu- i wzajemnie emotka
0 0

Gość: errorr

#4811541 Napisano: 05.11.2011 09:26:44
marielu napisał(a):

oj tam zawsze można na społeczność konkursową liczyć jak widać emotka jednego dnia robicie z laską miziu miziu na forum , ach i och, i buziaki , pierdu pierdu a za pare dni bach na szafot, w smołe, pierze , na wóz i fiuuuu w gnój emotka

Wkurza mnie że jestem zbyt chudy emotka a chcę ten Twój tekst mieć na koszulce emotka marielu czy mogę parę linijek zrobić na kalesonach emotka .Oczywiście Ty decydujesz gdzie ma być jakie słowo emotka Troluje do Cie emotka
0 0

joan

#4811546 Napisano: 05.11.2011 09:28:04
errorr - naprawdę chcesz mieć napisane na kalesonach PIERDU PIERDU? emotka
0 0