Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
też tak miewam
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
No comments... Nie wiem, czy bardziej to niesmaczne, czy smutne...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: tato999
link ma mniej niż 3 000 znaków
Gość: kochaniutka
Mnie to zakrawa o takie żebranie, a nie prace konkursową. Mogli jeszcze wstawić zdjęcie jak załatwiają potrzebę na podwórku żeby podkreślić dramaturgię całej sytuacji.
Już nie mówiąc o tym że wykorzystanie cudzych fotografii urządzonych wnętrz, też pewnie zakrawa o jakiś plagiat.
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: marielu
do roboty, hasła wymyślać, wiersze pisać, makiety robić, prezentacje tworzyć i ufać że los i ... jury właśnie sie do was uśmiechnie
Gość: vilemo
fakt, już piszę, nie moja gitara, nie powinnam się wtrancać
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na pewno nie wykorzystywałabym wizerunku własnego dziecka dla wyżebrania nagrody,że o łamaniu regulaminu nawet nie wspomnę,i nie mam szacunku dla tych, którzy dla nagrody gotowi są na takie publiczne żebry i upokarzanie własnej rodziny. Jeśli koniecznie musi pokazywać zdjęcia rodziny, niech się wykazuje w konkursach fotograficznych. I tyle.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: polec
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Litości żebrania czy wygrania ?
Nie widze tam nic w stylu błagam dajcie mi tą nagrode
Jeśli napisałaś dobre hasło to po co przeżywać ?
Wygra lepszy i już, a moim zdaniem opis może być jak najbardziej w formie ilustracji/zdjec/filmu niepotrzebne skreślić, do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin
Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu
Gość: usmiech
do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin
Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu
Wierzysz w moc swojego pisania z takimi rażącymi błędami ortograficznymi?
Fiu fiu
Sorry za OFF TOPA, ale nie mogłem się powstrzymać:)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzysz w moc swojego pisania z takimi rażącymi błędami ortograficznymi?
Fiu fiu
Sorry za OFF TOPA, ale nie mogłem się powstrzymać:)
Mimo, błędów, które popełniłam i tak wierze w moc pisania
A nie ma osób nie omylnych
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto jak kto, ale kalisto1986, nawet pomimo tego, że zrobiła jakiś tam błąd na brak wygranych narzekać nie może... bezkrytyczne podejście?
Gość: pantiktak
Adwokat diabła?
Kobieto, więcej luzu. Jestem sprzed etapu usprawiedliwiania wszystkiego dysleksją, dysortografią i innymi dysfunkcjami;)
Razi mnie za to kaleczenie języka ojczystego, błędy ortograficzne i niechlujstwo, niestety powszechne na forach.
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: errorr
Wkurza mnie że jestem zbyt chudy
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0