Wkurza mnie...

Gość: tato999

#4830369 Napisano: 15.11.2011 01:41:25
aerdna napisał(a):

amif napisał(a):

brak listy nagrodzonych w Kruszwicy, na infolinię nie można się dodzwonić emotka

Mam ten sam problem... emotka emotka emotka

a ja nie emotka

to tylko durne foremki jak ich nie wygrałam to przecież się nie będę wkurzać emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4830375 Napisano: 15.11.2011 01:43:40
tato999 napisał(a):

a ja nie emotka

to tylko durne foremki jak ich nie wygrałam to przecież się nie będę wkurzać emotka

masz rację! grunt to zdrowy rozsądek emotka
0 0

jola29k

#4830389 Napisano: 15.11.2011 01:48:21
jola29k napisał(a):

wkurzył mnie mój mąż skasował emeila z wiadomościa wygrany zapas Haribo Lidl i teraz nie wiem na jaki adres mam wysłac paragon może ktoś tez wygrał i napisze emotka emotka

dziękuje już mi ktoś napisał i nauczka nie grac na męża bo on wszystko kasuje
0 0

jola29k

#4830394 Napisano: 15.11.2011 01:49:07
amif napisał(a):

brak listy nagrodzonych w Kruszwicy, na infolinię nie można się dodzwonić emotka

ja wczoraj dzwoniłam ale niestety brak wygranej
0 0

tereniagno

#4830405 Napisano: 15.11.2011 01:51:41
hittmanka napisał(a):

kinga1 napisał(a):

grandprix napisał(a):

tato999 napisał(a):

grandprix napisał(a):

Wkurza mnie Kruszwica, i że nie ma mnie na liście, chociaż wysłałam zgłoszenie o 8 rano pierwszego dnia konkursu w Warszawie.

przecież nie ma listy jeszcze

Tak, ale dzwoniłam na infolinię. Pani trochę się zamotała mówiąc, ze widocznie mnie nie wylosowali. Na moje pytanie, czy było losowanie odpowiedziała jednak, że nie, że wybierali wg kolejności zgłoszeń. Nie sądzę, żeby zgłoszenie wysłane tego samego dnia z innego miasta doszło szybciej niż to z tego samego miasta. Po co robią konkursy dla najszybszych, jak i tak wybierają, jak popadnie.

wg mnie zawalili im skrytke i wyciagali jakie popadnie byle było,tak mysle

też tak myślę... jeżeli w pierwszej dostawie bylo np 400 złoszeń to wzięli pierwsze lepsze, ewentualnie sprawdzili stempel i tyle emotka

Tak też kiedyś robił Wawel(kto pierwszy ten lepszy),wysyłałam razem wszystkie zgłoszenia i jedne wygrane,inne nie emotka
0 0

Gość: kotek11

#4830515 Napisano: 15.11.2011 02:29:29
tereniagno napisał(a):

hittmanka napisał(a):

kinga1 napisał(a):

grandprix napisał(a):

tato999 napisał(a):

grandprix napisał(a):

Wkurza mnie Kruszwica, i że nie ma mnie na liście, chociaż wysłałam zgłoszenie o 8 rano pierwszego dnia konkursu w Warszawie.

Tak, ale dzwoniłam na infolinię. Pani trochę się zamotała mówiąc, ze widocznie mnie nie wylosowali. Na moje pytanie, czy było losowanie odpowiedziała jednak, że nie, że wybierali wg kolejności zgłoszeń. Nie sądzę, żeby zgłoszenie wysłane tego samego dnia z innego miasta doszło szybciej niż to z tego samego miasta. Po co robią konkursy dla najszybszych, jak i tak wybierają, jak popadnie.

wg mnie zawalili im skrytke i wyciagali jakie popadnie byle było,tak mysle

też tak myślę... jeżeli w pierwszej dostawie bylo np 400 złoszeń to wzięli pierwsze lepsze, ewentualnie sprawdzili stempel i tyle emotka

Tak też kiedyś robił Wawel(kto pierwszy ten lepszy),wysyłałam razem wszystkie zgłoszenia i jedne wygrane,inne nie emotka

a mnie wkurzyli bo na forum u nas wyszlo, ze jednak nie sprawdzali dat stempla i wygraly zgloszenia z wczensiejsza data wysylki niz rozpoczecie konkursu,.... no coz.. ja posle jeszcze raz.... piec lubie to palme do ciasta sie wykorzysta
0 0

aurorcia

#4830521 Napisano: 15.11.2011 02:31:42
niestety ja nie wygrałam ani zgłoszeniem wysłanym w piątek,ani tym poniedziałek rano wysłanym priorytetem,więc to tak jak ktoś już wcześniej pisał-na pewno było losowanie,bo nie dojdą i tak które zgłoszenie wcześniej dotarło! emotka
0 0

edith

#4830531 Napisano: 15.11.2011 02:34:56
aurorcia napisał(a):

niestety ja nie wygrałam ani zgłoszeniem wysłanym w piątek,ani tym poniedziałek rano wysłanym priorytetem,więc to tak jak ktoś już wcześniej pisał-na pewno było losowanie,bo nie dojdą i tak które zgłoszenie wcześniej dotarło! emotka

Zachęcilam koleżankę ktora nie jest na forum ale lubi konkursy do Kruszwicy,wysłala w piątek i w poniedzialek po 5 zgloszeń w sumie 10 ,sama wysłalam 2 w poniedzialek ,ja wygrałam ona nie i jest mi z tego powodu glupio,juz nikogo nie będę zachęcać bo ja to traktuje jak zabawe ale niektorzy ambicjonalnie do tego podchodzą emotka
0 0

edi999a

#4830548 Napisano: 15.11.2011 02:42:11
Co do Kruszwicy, to mam wrażenie, że nagrodę gwarantowaną dostają ci, którzy dodzwonią się na infolinię i zapytają, czy są na liście...

Wkurzyło mnie Bebiko- koszmar, co zrobili z wynikami i w jaki sposób wybrali zwycięzców.
0 0

Gość: kotek11

#4830614 Napisano: 15.11.2011 03:14:42
edi999a napisał(a):

Co do Kruszwicy, to mam wrażenie, że nagrodę gwarantowaną dostają ci, którzy dodzwonią się na infolinię i zapytają, czy są na liście...

dzownilam na infolinie i nagrody nie mam...
0 0

zaczytana-pola

#4830617 Napisano: 15.11.2011 03:16:23
A mnie wkurza to, że mają listę, a jej nie podali emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4830625 Napisano: 15.11.2011 03:20:53
http://www.facebo...p;type=1&theater

komentarze pod tym zdjęciem i sama fotka z ironicznym podpisem też mnie wkurza...
czy w tym kraju człowiek nie ma prawa być tym kim chce??
0 0

Gość: prozac

#4830819 Napisano: 15.11.2011 05:04:04
Wkurza mnie, że nawet loda nie można wygrać ! Co za ludzie w tym kraju są ! Wszyscy tylko się chwalą - mam 2 x albo 3 razy emotka
A innym nawet nie dadzą liznąć !
0 0

zarania

#4830834 Napisano: 15.11.2011 05:12:10
prozac napisał(a):

Wkurza mnie, że nawet loda nie można wygrać ! Co za ludzie w tym kraju są ! Wszyscy tylko się chwalą - mam 2 x albo 3 razy emotka
A innym nawet nie dadzą liznąć !

Bo po jedną gałkę nie warto iść. Bynajmniej osobiście bym nie poszła, bo mi nie po drodze. emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4830860 Napisano: 15.11.2011 05:19:36
a mnie wkurza kurier DHL emotka czekam na przesyłkę i od rana ją śledzę ... odebrał ją o 6:18, ja jak ta głupia ci** siedzę cały dzień w domu a pajaca nie ma emotka jak ją zaawizuje to zrobię taką awanturę, że mu w pięty pójdzie emotka

ps. właśnie jak to napisałam co powyżej to zadzwonił na domofon i się do mnie gramoli emotka

więc już się nie wkurzam emotka
0 0

aurorcia

#4830868 Napisano: 15.11.2011 05:23:45
kotek11 napisał(a):

edi999a napisał(a):

dzownilam na infolinie i nagrody nie mam...

ja też nie mam i mama też nie ma,więc to nie to
0 0

kalisto1986

#4830879 Napisano: 15.11.2011 05:30:06
grandprix napisał(a):

tato999 napisał(a):

grandprix napisał(a):

Z tego samego miasta czasem listy ida dłużej niż z innego emotka
Bo nie idzie list prosto z twojej poczty do skrzynki adresata, lecz niestety często leci z innymi paczkami do sortowni, gdzie jako miejscowa jest odkładana i idzie z resztą.
Kolega pracuje na sortowni i mówił, że czasem te miejscowe odkładają i czekają dłużej emotka

Wkurza mnie wszystko emotka a w szczególności, że paczki nie dochodza które powinny już być, a nauczona pewnym przykładem zaczynam się już denerwować czy oby na pewno dojdą emotka
0 0

assal

#4830887 Napisano: 15.11.2011 05:34:37
Wysyłając coś, trzeba brać pod uwagę, że poczta potrafi wstrzymać przesyłkę.
Mój polecony ostatnio 20 km szedł tydzień emotka
Trzeba wysyłać z takich miejsc, gdzie szybko puszczają listy dalej emotka
0 0

pioge7

#4830908 Napisano: 15.11.2011 05:48:17
Wkurza mnie a nawet gorzej niż wkurza nasz rząd na czele z Tuskiem, już lepiej by chyba rządził rządem Kaczor Donald niż on
0 0

edith

#4830930 Napisano: 15.11.2011 05:57:12
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie a nawet gorzej niż wkurza nasz rząd na czele z Tuskiem, już lepiej by chyba rządził rządem Kaczor Donald niż on

Popieram
emotka I jeszcze jedno mialam tego nie pisac ale co mi tam napsze żeby ludzi oświecic bo mnie trafia jak widze co mowią w telewizji i gazetach...i mam to gdzieś ze zaraz będą różne opinie...otoż syn jest kibicem nie KIBOLEM byl na marszu w Warszawie ale nie na USTAWCE i od niego wiem jak to wyglądalo naprawdę..manifestacja się odbyła byly tysiące ludzi,z dziecmi,starszych ..ale tego telewizja nie pokazala tylko zadymy ...cholerna prowokacja..bo fajnie jest pokazywac cale zlo..nikt nie napisze ze kibice oddają krew,szpik,ze robią paczki Mikolajkowe,że zabierają dzieci z Domu Dziecka na mecze i wiele innych dobrych rzeczy..i dlatego nie lubię Tuska..jest wielkie zakłamanie w telewizji i gazetach..szok...nie lubię też już Karolaka i głupiej Szczuki..ulżyłam sobie a teraz piszcie co chcecie emotka
0 0