Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
a ja nie
to tylko durne foremki jak ich nie wygrałam to przecież się nie będę wkurzać
Gość: skorpionka82
masz rację! grunt to zdrowy rozsądek
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dziękuje już mi ktoś napisał i nauczka nie grac na męża bo on wszystko kasuje
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja wczoraj dzwoniłam ale niestety brak wygranej
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak też kiedyś robił Wawel(kto pierwszy ten lepszy),wysyłałam razem wszystkie zgłoszenia i jedne wygrane,inne nie
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: kotek11
a mnie wkurzyli bo na forum u nas wyszlo, ze jednak nie sprawdzali dat stempla i wygraly zgloszenia z wczensiejsza data wysylki niz rozpoczecie konkursu,.... no coz.. ja posle jeszcze raz.... piec lubie to palme do ciasta sie wykorzysta
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zachęcilam koleżankę ktora nie jest na forum ale lubi konkursy do Kruszwicy,wysłala w piątek i w poniedzialek po 5 zgloszeń w sumie 10 ,sama wysłalam 2 w poniedzialek ,ja wygrałam ona nie i jest mi z tego powodu glupio,juz nikogo nie będę zachęcać bo ja to traktuje jak zabawe ale niektorzy ambicjonalnie do tego podchodzą
edi999a
Postów 1393
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wkurzyło mnie Bebiko- koszmar, co zrobili z wynikami i w jaki sposób wybrali zwycięzców.
Gość: kotek11
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
komentarze pod tym zdjęciem i sama fotka z ironicznym podpisem też mnie wkurza...
czy w tym kraju człowiek nie ma prawa być tym kim chce??
Gość: prozac
A innym nawet nie dadzą liznąć !
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo po jedną gałkę nie warto iść. Bynajmniej osobiście bym nie poszła, bo mi nie po drodze.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: hittmanka
ps. właśnie jak to napisałam co powyżej to zadzwonił na domofon i się do mnie gramoli
więc już się nie wkurzam
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie mam i mama też nie ma,więc to nie to
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego samego miasta czasem listy ida dłużej niż z innego
Bo nie idzie list prosto z twojej poczty do skrzynki adresata, lecz niestety często leci z innymi paczkami do sortowni, gdzie jako miejscowa jest odkładana i idzie z resztą.
Kolega pracuje na sortowni i mówił, że czasem te miejscowe odkładają i czekają dłużej
Wkurza mnie wszystko
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój polecony ostatnio 20 km szedł tydzień
Trzeba wysyłać z takich miejsc, gdzie szybko puszczają listy dalej
Czekając na...
pioge7
Postów 8459
Data rejestracji 25.05.2008