Wkurza mnie...

edith

#4830933 Napisano: 15.11.2011 05:59:04
edith napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie a nawet gorzej niż wkurza nasz rząd na czele z Tuskiem, już lepiej by chyba rządził rządem Kaczor Donald niż on

Popieram
emotka I jeszcze jedno mialam tego nie pisac ale co mi tam napsze żeby ludzi oświecic bo mnie trafia jak widze co mowią w telewizji i gazetach...i mam to gdzieś ze zaraz będą różne opinie...otoż syn jest kibicem nie KIBOLEM byl na marszu w Warszawie ale nie na USTAWCE i od niego wiem jak to wyglądalo naprawdę..manifestacja się odbyła byly tysiące ludzi,z dziecmi,starszych ..ale tego telewizja nie pokazala tylko zadymy ...cholerna prowokacja..bo fajnie jest pokazywac cale zlo..nikt nie napisze ze kibice oddają krew,szpik,ze robią paczki Mikolajkowe,że zabierają dzieci z Domu Dziecka na mecze i wiele innych dobrych rzeczy..i dlatego nie lubię Tuska..jest wielkie zakłamanie w telewizji i gazetach..szok...nie lubię też już Karolaka i głupiej Szczuki..ulżyłam sobie a teraz piszcie co chcecie emotka

i jeszcze jedno jestem DUMNA że mam takiego wspanialego i dobrego syna który jest KIBICEM i pomaga innym z kolegami..
0 0

efelinkaaa

#4830966 Napisano: 15.11.2011 06:10:51
własnie oglądałam, że chcą ograniczyć ulgę prorodzinną i dawać becikowe tylko dla najbiedniejszych (czyli: pracuje jeden rodzic za najniższą krajową) emotka
i weź tu człowieku miej dzieci..
w sumie na pomoc od państwa nie ma co liczyć, ale becikowe przydało się chociażby na wózek i łózeczko emotka (bo z ulgi my odliczamy... dosłownie grosze emotka )
0 0

monika1985monik

#4830973 Napisano: 15.11.2011 06:14:23
efelinkaaa napisał(a):

własnie oglądałam, że chcą ograniczyć ulgę prorodzinną i dawać becikowe tylko dla najbiedniejszych (czyli: pracuje jeden rodzic za najniższą krajową) emotka
i weź tu człowieku miej dzieci..
w sumie na pomoc od państwa nie ma co liczyć, ale becikowe przydało się chociażby na wózek i łózeczko emotka (bo z ulgi my odliczamy... dosłownie grosze emotka )

Dokładnie też mnie zagotowało jak się o tym dowiedziałam emotka
0 0

cudaczek121

#4830980 Napisano: 15.11.2011 06:15:58
Siostrzeniec coś mi nacisnął na laptopie,bo mam ekran w nim odwrócony tak jakbym chciała czytać książkę czy gazetę.Jak mam to naprawić emotka
0 0

mia

#4830989 Napisano: 15.11.2011 06:18:11
Wkurza mnie nie tyle brak wygranych, bo ostatnio w mało czym brałam udział, ile w pierwszym rzędzie to, że nawet to co wygrane nie przychodzi, poza jakimiś cenzurarelami...
A na koncie manko emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4831023 Napisano: 15.11.2011 06:30:51
i jeszcze dodam, że synek ma coś z językiem.. kurde, nie wiem co, ale ciągle pokazuje, że go boli, nie chce jeśc, nie chce pić.. ma też 3 białe plamki na dziąśle.. poczatkowo pomyślałam, że to plesniawki (no tak, po antybiotyku...), ale język czysty z przodu.. 2 dni gorączkował bez innych objawów (wtedy myślałam, że to trzydniówka, i po konsultacji telefonicznej miałam obserwować czy wyskoczy wysypka)a dzisiaj ten bolący język.. emotka

nie no, jak nie urok to s....... emotka
0 0

edith

#4831036 Napisano: 15.11.2011 06:36:31
efelinkaaa napisał(a):

i jeszcze dodam, że synek ma coś z językiem.. kurde, nie wiem co, ale ciągle pokazuje, że go boli, nie chce jeśc, nie chce pić.. ma też 3 białe plamki na dziąśle.. poczatkowo pomyślałam, że to plesniawki (no tak, po antybiotyku...), ale język czysty z przodu.. 2 dni gorączkował bez innych objawów (wtedy myślałam, że to trzydniówka, i po konsultacji telefonicznej miałam obserwować czy wyskoczy wysypka)a dzisiaj ten bolący język.. emotka

To może by zapalenie jamy ustnej bardzo boli syn to mial występuje gorączka i smarowalam mu wodnym roztworem gencjany ale to na zlecenie lekarza emotka
0 0

Gość: polec

#4831043 Napisano: 15.11.2011 06:40:33
efelinkaaa napisał(a):

A to nie są AFTY czasem ???

Takie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Afta
0 0

efelinkaaa

#4831064 Napisano: 15.11.2011 06:49:26
oo własnie takie podobne niby białe wgłebienia. Strasznie Go bolą, nie chce nic jeść.. tylko na razie z tego co widzę są na dolnej wardze, ale na górną nie da sobie zajrzeć emotka

aftowe zapalenie jamy ustnej.. hmm.. przyczyny się zgadzają (ostatnio były antybiotyki na anginę i niedobory żelaza od dawna).. gorączka dwa dni bez innych objawów..

i teraz nie wiem czy jechac na pogotowie, czy czekać do jutra?
0 0

Gość: rafi323raf

#4831066 Napisano: 15.11.2011 06:49:46
edith napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie a nawet gorzej niż wkurza nasz rząd na czele z Tuskiem, już lepiej by chyba rządził rządem Kaczor Donald niż on

Popieram
emotka I jeszcze jedno mialam tego nie pisac ale co mi tam napsze żeby ludzi oświecic bo mnie trafia jak widze co mowią w telewizji i gazetach...i mam to gdzieś ze zaraz będą różne opinie...otoż syn jest kibicem nie KIBOLEM byl na marszu w Warszawie ale nie na USTAWCE i od niego wiem jak to wyglądalo naprawdę..manifestacja się odbyła byly tysiące ludzi,z dziecmi,starszych ..ale tego telewizja nie pokazala tylko zadymy ...cholerna prowokacja..bo fajnie jest pokazywac cale zlo..nikt nie napisze ze kibice oddają krew,szpik,ze robią paczki Mikolajkowe,że zabierają dzieci z Domu Dziecka na mecze i wiele innych dobrych rzeczy..i dlatego nie lubię Tuska..jest wielkie zakłamanie w telewizji i gazetach..szok...nie lubię też już Karolaka i głupiej Szczuki..ulżyłam sobie a teraz piszcie co chcecie emotka

hej hej, Karolak i Szczuka byli na kolorowej niepodległej, a prawda jest taka, że to chuligani z marszu niepodległościowego się bili z policją, tylko że wszelkie prawicowe strony zrzucają winy na kolorową niepodległą, także nie wiem dlaczego ich obwiniasz o to. Chyba, że tak po prostu ich nie lubisz, bez związku z tymi wydarzeniami...

0 0

#4831073 Napisano: 15.11.2011 06:50:56
efelinkaaa napisał(a):

oo własnie takie podobne niby białe wgłebienia. Strasznie Go bolą, nie chce nic jeść.. tylko na razie z tego co widzę są na dolnej wardze, ale na górną nie da sobie zajrzeć emotka

aftowe zapalenie jamy ustnej.. hmm.. przyczyny się zgadzają (ostatnio były antybiotyki na anginę i niedobory żelaza od dawna).. gorączka dwa dni bez innych objawów..

i teraz nie wiem czy jechac na pogotowie, czy czekać do jutra?

Możesz spokojnie czkeać do jutra, onie są groźme, tylko bolą jak diabli, nawet dorosłch.

Daj małemu dużo pić, najlepiej przez słomkę

0 0

#4831078 Napisano: 15.11.2011 06:52:08
A jak nie masz w domu nic takiego, to płukanie buzi naparem z rumianku powinno trochę złagodzić ból.
0 0

efelinkaaa

#4831082 Napisano: 15.11.2011 06:54:22
dzieki, mam w szafce aphtin to posmaruję przed snem.. dziękuję bardzo za pomoc emotka
0 0

#4831103 Napisano: 15.11.2011 07:03:51
efelinkaaa napisał(a):

dzieki, mam w szafce aphtin to posmaruję przed snem.. dziękuję bardzo za pomoc emotka

super, emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4831120 Napisano: 15.11.2011 07:06:08
rafi323raf napisał(a):

edith napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Popieram

hej hej, Karolak i Szczuka byli na kolorowej niepodległej, a prawda jest taka, że to chuligani z marszu niepodległościowego się bili z policją, tylko że wszelkie prawicowe strony zrzucają winy na kolorową niepodległą, także nie wiem dlaczego ich obwiniasz o to. Chyba, że tak po prostu ich nie lubisz, bez związku z tymi wydarzeniami...

polecam...ogladnać

http://www.youtub...7TA0NjpV8vPImdca8zRA
0 0

Gość: dorota19791

#4831137 Napisano: 15.11.2011 07:11:37
wkurza mnie...
to ze jestem sierota zyciowa
tak ... naprawde...
ostatnio tylko wszystko spierdzielam...
nie mam nic w zyciu pokukladane , emotka
skleroza?
nie to jest to ze nigdy do niczego nie potrafie przylozyc sie na tyle ile chce:(
nie umiem nawet znalezc dobrej pracy...
nawet stracilam przez to kogos na kim mi bardzo zalezalo, moze przez to sie tak zdolowalam ze nic mi teraz nie wychodzi;/
Asia nie przepraszalam Cie jeszcze....
:wstydzi:
wiem ze jestes na mnie zla i masz takie prawo ja sama jestem na siebie zla:(
ide ryczec w poduche ale troche mi lepiej
0 0

Gość: rafi323raf

#4831148 Napisano: 15.11.2011 07:16:48
kubatbg napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

edith napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Popieram

polecam...ogladnać

tak tak, mogę teraz dać inne 'stronnicze' filmiki czy to z lewa czy z prawa. Do wyboru do koloru.
Ci niemcy to napadli jakoś po południu, po czym zostali przewiezieni na komisariat, a główna rozruba wybuchła niestety przy marszu niepodległości, gdy oni już grzecznie w celach siedzieli - ale wiadomo, że jak się chce, to nawet można winę na UFO zwalić i zrobić stosowny filmik.
0 0

#4831216 Napisano: 15.11.2011 07:48:35
Moim zdaniem strasznym błędem było w ogóle wydanie pozwolenia lewakom na kontr-manifestacje na planie przemarszu prawicowców emotka

manifestacja tolerancyjna która miała za zadanie na 1 planie zablokować druga moim zdaniem była z góry nastawiona nie ma kolorowy happening tylko na podsycanie agresji...

nie przypominam sobie aby ktoś kiedykolwiek pozwolił na przemarsz tą sama trasą 2 odrębnych manifestacji (np. w przypadku marszów gejów i lesbijek )

0 0

Gość: moniaainom

#4831225 Napisano: 15.11.2011 07:53:11
kubatbg napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

edith napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Popieram

polecam...ogladnać

A ja się naogladałam tych filmików i doszłam tylko do jednego wniosku- manipulacja słowem i obrazem z jednej i drugiej strony. Weźmy chociaż ten filmik z Twojego linku. Robi wrażenie, to fakt, ale przyznasz chyba, że tez jest stronniczy. Fragmenty wyrwane z całości, manipulacja muzyką (na końcu nawet można się wzruszyć, patrząc na łyse głowy machające flagą), a do tego teksty, które sugerują z góry odbiór tego materiału. Jak już ktos wspomniał, można nakręcić wszystko i wbić ludziom do głowy nawet rzeczy niemożliwe. Najważniejsze to miec własny rozum i nie dać sobą sterować. Ciężko mi oceniać fakty, bo nie było mnie na tym marszu więc wszystkie materiały odbieram z dystansem.
0 0

#4831231 Napisano: 15.11.2011 07:54:55
oczywisćie ze tak w pelni sie zgodze z twoją wypowiedzią ale .. grzesio napisał ze

że to chuligani z marszu niepodległościowego się bili z policją

a to widac nie do końca prawda.. widocznie widział tlyko filmiki manipulujące w 2 strone emotka
0 0