Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że 2 osoby teoretycznie umówiły się ze mną na wymianę i się nie odzywają! A na forum oczywiście są...
A tak liczyłam na te wymiany, byłyby prezenty...
I wkurza mnie i zastanawia pewna sprawa...
Czy fakt, że nie mam mgr przed nazwiskiem, nie pracuję i mam kilka kg nadwagi sprawia, że nie jestem godna poszanowania? Ostatnio odnoszę takie wrażenie...
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że ktoś zeskanował moją kartę kredytową i dokonał za jej pomocą tranzakcji w Hiszpanii. Bank wie o tym oszustwie ale i tak zaksiegował te operacje, więc pewnie będę musiała je splacić... A skąd ja na to wezmę pieniądze??? Chyba wszystko mnie dzisiaj wkurza...
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Oszalałaś???
A ja pracuję, jestem raczej szczupła, mam mgr przed nazwiskiem i zapewniam Cię, że to nic nie zmienia, ponieważ... Mam odczucie, że powinnam mieć 10 lat mniej, już dawno przed nazwiskiem dr (to niestety wcale nie żart), i nowe wystrzałowe ciuchy, a nie stare dżinsy i wtedy może byłoby coś lepiej...
Więc może obie dajmy sobie na spocznij i skupmy się na tym, co mamy, a nie na tym czego nie mamy, olewając innych ciepłym strumieniem...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: awi
Hej, merynosku, na zimową depresję jeszcze za wcześnie
Gość: pola731
cóż mam rzec ? może pocieszy Cię to ,że wczoraj i dziś nie było mnie w domu z 48 h 27 - byłam w pracy z której na czysto będzie 120zł... czasem się zastanawiam ,czy warto taksię szarpać - nagrody są super - to prawda , ale ciężko je spieniężyć (jeśli już to za naprawdę małe pieniądze ) a czynszu nimi nie zapłacę
Więc Merynosku - głowa do góry - będzie lepiej
Gość: pola731
jak zaczęło być głośno o zaiksie też zlikwidowałam radio w pracy - miałam jeden odbiornik - stał na zapleczu , tam gdzie miałam swoje szpargały , regały z dokumentami - tam żaden klient nie ma prawa zajrzeć - -i tez opłacałam abonament radiowy - panowie z ZAIKSU kontrolowali mnie kilkakrotnie,czasem przychodzili jako tajniacy - wchodzili , kupowali jakieś baterie , czy długopis... - czy aby napewno nie leci radio w pomieszczeniu handlowym - w końcu też wypowiedziałam umowę bo te parę minut dziennie nie było warte nerwów .
Przy ostatniej takiej wizycie handlowej zaprosiłam ich na zaplecze , pokazałam wyrejestrowaną książeczkę i pustą półkę po odbiorniku - i jakoś przestało im być po drodze po baterię za 0,70 zł
Gość: bc14
wiecie co z tym zrobić?
a jak w ogole właczam FB i widze ,ze przymuszaja ludzi do podania nr telefonu to
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od razu zrobiło mi się lepiej
I już się tak nie wkurzam, chociaż nadal mi nieco ciężko na serduchu...
Pozdrawiam!!!
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: sabikus
ja sobie tez zostawiłam tylko 1 opakowanie bo przeciez nie dam 4 tabletek
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: wsciekly
dziwne
do tej pory przysyłali takie czerwone BONY UPOMINKOWE z doklejoną kartą podobną do bankomatowej
i te bony były od razu aktywne
czyżby coś się zmieniło, czy trafiłaś na niekompetentny personel
slonecznik1309
Postów 3974
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz tez takie czerwone przysłali
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tej pory też tak miałam/ dziś nie chciały wejść, a Pani w informacji pokazała mi jak skaner odczytuje 0 na koncie/ Jutro dzwonię do TQG
Gość: sarsaparilla
A gdzie było napisane, że 12??
Gość: plocia
Należy je zarejestrować w placówce Poczty Polskiej w ciągu 14 od wejścia w ich posiadanie.
a w jaki sposób Pan mi powie od ilu dni mam ten Tv czy radio i od jakiego dnia powinnam płacić ? nie mam obowiązku brać na wszystko faktury czy paragonu, a TV czy radio mogłam dostać wczoraj w prezencie ....
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tej książeczce, że dostaje sie dla trzech kolezanek misie plus 12 ulotek ktore trzeba rozdać. I oni mi ciagle piszą o tym, ze mam 12 raportow napisac z rozdania tych ulotek.