Wkurza mnie...

merynosek

#4833133 Napisano: 16.11.2011 04:45:48
Wkurza mnie brak kasy na konkursy paragonowe...
Wkurza mnie, że 2 osoby teoretycznie umówiły się ze mną na wymianę i się nie odzywają! A na forum oczywiście są...
A tak liczyłam na te wymiany, byłyby prezenty...

I wkurza mnie i zastanawia pewna sprawa...
Czy fakt, że nie mam mgr przed nazwiskiem, nie pracuję i mam kilka kg nadwagi sprawia, że nie jestem godna poszanowania? Ostatnio odnoszę takie wrażenie...
0 0

frodo

#4833187 Napisano: 16.11.2011 05:16:23
Wkurza mnie, że znowu nie udało mi się odebrać nagrody z Rossnetu z konkursu BIELENDA.
Wkurza mnie, że ktoś zeskanował moją kartę kredytową i dokonał za jej pomocą tranzakcji w Hiszpanii. Bank wie o tym oszustwie ale i tak zaksiegował te operacje, więc pewnie będę musiała je splacić... A skąd ja na to wezmę pieniądze??? Chyba wszystko mnie dzisiaj wkurza...
0 0

calliope

#4833215 Napisano: 16.11.2011 05:33:20
Wkurza mnie, że mieli mi dziś po południu przywieźć ze sklepu nowe meble i nawet nie zadzwonili, że jednak nie przyjadą. Tyle czasu czekania na nic emotka
0 0

mia

#4833242 Napisano: 16.11.2011 05:47:23
merynosek napisał(a):

Wkurza mnie, że 2 osoby teoretycznie umówiły się ze mną na wymianę i się nie odzywają! A na forum oczywiście są...

Czy fakt, że nie mam mgr przed nazwiskiem, nie pracuję i mam kilka kg nadwagi sprawia, że nie jestem godna poszanowania? Ostatnio odnoszę takie wrażenie...

Oszalałaś??? emotka

A ja pracuję, jestem raczej szczupła, mam mgr przed nazwiskiem i zapewniam Cię, że to nic nie zmienia, ponieważ... Mam odczucie, że powinnam mieć 10 lat mniej, już dawno przed nazwiskiem dr (to niestety wcale nie żart), i nowe wystrzałowe ciuchy, a nie stare dżinsy i wtedy może byłoby coś lepiej... emotka

Więc może obie dajmy sobie na spocznij i skupmy się na tym, co mamy, a nie na tym czego nie mamy, olewając innych ciepłym strumieniem... emotka
0 0

Gość: awi

#4833301 Napisano: 16.11.2011 06:12:07

mia napisał(a):

merynosek napisał(a):

Oszalałaś??? emotka

A ja pracuję, jestem raczej szczupła, mam mgr przed nazwiskiem i zapewniam Cię, że to nic nie zmienia, ponieważ... Mam odczucie, że powinnam mieć 10 lat mniej, już dawno przed nazwiskiem dr (to niestety wcale nie żart), i nowe wystrzałowe ciuchy, a nie stare dżinsy i wtedy może byłoby coś lepiej... emotka

Więc może obie dajmy sobie na spocznij i skupmy się na tym, co mamy, a nie na tym czego nie mamy, olewając innych ciepłym strumieniem... emotka

Hej, merynosku, na zimową depresję jeszcze za wcześnie emotka Nosek do góry, pierś do przodu i jazda na długi spacer wymyślać hasła;) Ja tak robię gdy czuję się jak człowiek do wyrzucenia i to mi bardzo pomaga nabrać dystansu do wszelkich moich braków i niewygód...
0 0

Gość: pola731

#4833312 Napisano: 16.11.2011 06:16:51
awi napisał(a):

mia napisał(a):

merynosek napisał(a):

Oszalałaś??? emotka

Hej, merynosku, na zimową depresję jeszcze za wcześnie emotka Nosek do góry, pierś do przodu i jazda na długi spacer wymyślać hasła;) Ja tak robię gdy czuję się jak człowiek do wyrzucenia i to mi bardzo pomaga nabrać dystansu do wszelkich moich braków i niewygód...

cóż mam rzec ? może pocieszy Cię to ,że wczoraj i dziś nie było mnie w domu z 48 h 27 - byłam w pracy z której na czysto będzie 120zł... czasem się zastanawiam ,czy warto taksię szarpać - nagrody są super - to prawda , ale ciężko je spieniężyć (jeśli już to za naprawdę małe pieniądze ) a czynszu nimi nie zapłacę
Więc Merynosku - głowa do góry - będzie lepiej emotka
0 0

Gość: pola731

#4833337 Napisano: 16.11.2011 06:25:58
olcia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ciekawe, co z tego wyniknie

http://wiadomosci...07851,wiadomosc.html

to teraz strach napisać, czy ktoś ma tv i płaci abo

byłam wczoraj na poczcie świadkiem ciekawej reklamacji
Babka ma firmę i postanowiła w biurze postawić sobie radio i legalnie z niego korzystać.
Zgłosiła radioodbiornik na poczcie,dostała blankiety wpłat, regularnie wszystko płacila i po paru miesiącach przyszli do niej z kontroli i powiedzieli,że korzysta nielegalnie ,bo powinna płacić do nich (chyba do ZAIKSU )
-reszta rozmowy odbywała się już kierownika Poczty.
Babka poszła złożyć wymówienie umowy.

Dla mnie to wniosek,że nie warto być zbyt uczciwym emotka

jak zaczęło być głośno o zaiksie też zlikwidowałam radio w pracy - miałam jeden odbiornik - stał na zapleczu , tam gdzie miałam swoje szpargały , regały z dokumentami - tam żaden klient nie ma prawa zajrzeć - -i tez opłacałam abonament radiowy - panowie z ZAIKSU kontrolowali mnie kilkakrotnie,czasem przychodzili jako tajniacy - wchodzili , kupowali jakieś baterie , czy długopis... - czy aby napewno nie leci radio w pomieszczeniu handlowym - w końcu też wypowiedziałam umowę bo te parę minut dziennie nie było warte nerwów .
Przy ostatniej takiej wizycie handlowej zaprosiłam ich na zaplecze , pokazałam wyrejestrowaną książeczkę i pustą półkę po odbiorniku - i jakoś przestało im być po drodze po baterię za 0,70 zł
0 0

Gość: bc14

#4833346 Napisano: 16.11.2011 06:29:56
wkurza mnie,ze znikneły moje wpisy na tablicy i organiaztor konkursu pyta sie dlaczego ? ja nie skasowałam a wpisów nie ma ;/
wiecie co z tym zrobić?

a jak w ogole właczam FB i widze ,ze przymuszaja ludzi do podania nr telefonu to emotka emotka emotka
0 0

merynosek

#4833576 Napisano: 16.11.2011 08:00:19
Dzięki za dobre słowa emotka
Od razu zrobiło mi się lepiej emotka
I już się tak nie wkurzam, chociaż nadal mi nieco ciężko na serduchu...
Pozdrawiam!!!
0 0

karolkas

#4833589 Napisano: 16.11.2011 08:07:21
wkurza mnie streetcom i te głupie maile, że się na mnie zawiedli , bo wypełniłam tylko 6 raportów z kampanii Acidolacu a powinnam 12. Noż kurde, mam zmyślać? jak nie mam koleżanek, to co mam ludzi zaczepiać na ulicy? I tak oddałam swój zapas Acidolacu bo głupio mi było tylko ulotki dawać.
0 0

Gość: sabikus

#4833596 Napisano: 16.11.2011 08:10:56
karolkas napisał(a):

wkurza mnie streetcom i te głupie maile, że się na mnie zawiedli , bo wypełniłam tylko 6 raportów z kampanii Acidolacu a powinnam 12. Noż kurde, mam zmyślać? jak nie mam koleżanek, to co mam ludzi zaczepiać na ulicy? I tak oddałam swój zapas Acidolacu bo głupio mi było tylko ulotki dawać.

ja sobie tez zostawiłam tylko 1 opakowanie bo przeciez nie dam 4 tabletek emotka
0 0

masza

#4833607 Napisano: 16.11.2011 08:14:00
bony z Kauflandu, które dziś rano przyszły pocztą emotka nieaktywne, musiałam za zakupy płacić gotówką
0 0

Gość: wsciekly

#4833621 Napisano: 16.11.2011 08:21:34
masza napisał(a):

bony z Kauflandu, które dziś rano przyszły pocztą emotka nieaktywne, musiałam za zakupy płacić gotówką

dziwne emotka emotka emotka emotka emotka

do tej pory przysyłali takie czerwone BONY UPOMINKOWE z doklejoną kartą podobną do bankomatowej

i te bony były od razu aktywne

czyżby coś się zmieniło, czy trafiłaś na niekompetentny personel emotka emotka emotka
0 0

slonecznik1309

#4833646 Napisano: 16.11.2011 08:29:11
wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

do tej pory przysyłali takie czerwone BONY UPOMINKOWE z doklejoną kartą podobną do bankomatowej

czyżby coś się zmieniło, czy trafiłaś na niekompetentny personel emotka emotka emotka

teraz tez takie czerwone przysłali emotka
0 0

masza

#4833648 Napisano: 16.11.2011 08:29:26
wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

Do tej pory też tak miałam/ dziś nie chciały wejść, a Pani w informacji pokazała mi jak skaner odczytuje 0 na koncie/ Jutro dzwonię do TQG emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4833669 Napisano: 16.11.2011 08:35:38
karolkas napisał(a):

A gdzie było napisane, że 12??
0 0

#4833681 Napisano: 16.11.2011 08:39:22
A poza tym mnie wkurza durna kampania Millenium. Przysłali koszmarną, różową torbę na zakupy (jakbym nie miała 100 w domu), notes z magnesem na lodówkę i rób im kampanię. Wysyłaj maile do setek znajomych, kieruj do oddziałów, sama se drukuj ulotki najlepiej. Jaka płaca taka praca drodzy państwo. Paranoja.
0 0

Gość: plocia

#4833692 Napisano: 16.11.2011 08:42:17
pola731 napisał(a):

olcia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ciekawe, co z tego wyniknie

http://wiadomosci...07851,wiadomosc.html

to teraz strach napisać, czy ktoś ma tv i płaci abo

byłam wczoraj na poczcie świadkiem ciekawej reklamacji
Babka ma firmę i postanowiła w biurze postawić sobie radio i legalnie z niego korzystać.
Zgłosiła radioodbiornik na poczcie,dostała blankiety wpłat, regularnie wszystko płacila i po paru miesiącach przyszli do niej z kontroli i powiedzieli,że korzysta nielegalnie ,bo powinna płacić do nich (chyba do ZAIKSU )
-reszta rozmowy odbywała się już kierownika Poczty.
Babka poszła złożyć wymówienie umowy.

Dla mnie to wniosek,że nie warto być zbyt uczciwym emotka

jak zaczęło być głośno o zaiksie też zlikwidowałam radio w pracy - miałam jeden odbiornik - stał na zapleczu , tam gdzie miałam swoje szpargały , regały z dokumentami - tam żaden klient nie ma prawa zajrzeć - -i tez opłacałam abonament radiowy - panowie z ZAIKSU kontrolowali mnie kilkakrotnie,czasem przychodzili jako tajniacy - wchodzili , kupowali jakieś baterie , czy długopis... - czy aby napewno nie leci radio w pomieszczeniu handlowym - w końcu też wypowiedziałam umowę bo te parę minut dziennie nie było warte nerwów .
Przy ostatniej takiej wizycie handlowej zaprosiłam ich na zaplecze , pokazałam wyrejestrowaną książeczkę i pustą półkę po odbiorniku - i jakoś przestało im być po drodze po baterię za 0,70 zł

Należy je zarejestrować w placówce Poczty Polskiej w ciągu 14 od wejścia w ich posiadanie.

a w jaki sposób Pan mi powie od ilu dni mam ten Tv czy radio i od jakiego dnia powinnam płacić ? nie mam obowiązku brać na wszystko faktury czy paragonu, a TV czy radio mogłam dostać wczoraj w prezencie ....
0 0

#4833696 Napisano: 16.11.2011 08:43:40
No i właśnie odkryłam, że mam 3cm rysę na ekranie nowiutkiego lapa! Kurka to nie moja wina, podejrzewam młodą. No to teraz będę miała lapa z rysą przez kolejne 4 lata emotka emotka .
0 0

karolkas

#4833710 Napisano: 16.11.2011 08:54:55
sarsaparilla napisał(a):

karolkas napisał(a):

A gdzie było napisane, że 12??

w tej książeczce, że dostaje sie dla trzech kolezanek misie plus 12 ulotek ktore trzeba rozdać. I oni mi ciagle piszą o tym, ze mam 12 raportow napisac z rozdania tych ulotek.
0 0