Wkurza mnie...

Gość: goralecka

#4840171 Napisano: 19.11.2011 07:49:37
wkurza mnie, że mi nie działa strona szlachetnej paczki emotka
0 0

Gość: allice

#4840185 Napisano: 19.11.2011 07:54:24
wkurza mnie mąż... poszedł dziś kupic sobie coś do ubrania. Kupił sobie dwa swetry... takie same emotka jak można kupic sobie dwa takie same swetry ? emotka
0 0

ziolko

#4840219 Napisano: 19.11.2011 08:15:04
allice napisał(a):

wkurza mnie mąż... poszedł dziś kupic sobie coś do ubrania. Kupił sobie dwa swetry... takie same emotka jak można kupic sobie dwa takie same swetry ? emotka

widać bardzo mu sie podobały i chciał zawsze mieć swój ulubiony sweter na sobie - bez przerwy na pranie emotka
0 0

Gość: zakreconam

#4840569 Napisano: 19.11.2011 11:07:28
allice napisał(a):

Mój narzeczony kupił dwie pary takich samych spodni. Byłam z nim i ledwie udało mi się trzecią parę wybić mu z głowy. Tok myślenia facetów jest świetny.
0 0

Gość: ati88

#4840582 Napisano: 19.11.2011 11:14:15
zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

Mój narzeczony kupił dwie pary takich samych spodni. Byłam z nim i ledwie udało mi się trzecią parę wybić mu z głowy. Tok myślenia facetów jest świetny.

hmm poczułam sie dziwnie emotka mam swoje ulubione spodnie- czarne - zawsze kupuje 2 pary bo moim zdaniem sa świetne emotka

wkurza mnie katar, bol głowy, ledwo mowie i przez chorobe mam mase zaległości z pisaniem pracy i innymi rzeczami... emotka
0 0

kalisto1986

#4840619 Napisano: 19.11.2011 11:47:29
zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

weszłam się powkurzać, ale aż zapomniałam na co emotka
Aż spytałam mojego męża, czy kupiłby kilka rzeczy takich samych i kamień spadł mi z serca, aż zdziwił się, że tak można emotka

Ciekawe jakby faceci zareagowali na taki sam obiad codziennie emotka
0 0

Gość: nocti

#4840639 Napisano: 20.11.2011 12:34:39
ati88 napisał(a):

zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

hmm poczułam sie dziwnie emotka mam swoje ulubione spodnie- czarne - zawsze kupuje 2 pary bo moim zdaniem sa świetne emotka

wkurza mnie katar, bol głowy, ledwo mowie i przez chorobe mam mase zaległości z pisaniem pracy i innymi rzeczami... emotka

Ja też mam dwa takie same... biustonosze emotka Mąż mi jeden kupił i tak mi się spodobał, że kupiłam drugi bo wiadomo, że każda rzecz się jednak zużywa, a ja mam zawsze problem z dobraniem odpowiedniego emotka

A skoro o narzekaniu na Mężów mowa to... mój mi obiecał pomóc w konkursie i jak na razie lipa. Chyba Go nigdy nie przeciągnę na tą mroczną stronę mocy konkursomaniaków emotka emotka
0 0

toka

#4840663 Napisano: 20.11.2011 06:45:19
karolkas napisał(a):

joan napisał(a):

karolkas napisał(a):

nie no ja sie pociacham, zmusiłam sie dzis zeby kreatywnie zrobic zdjęcie potrawy na konkurs, zdjęcie zostało zrobione,wysłane,potrawa zjedzona. a ja teraz patrze na zdjęcie ze przez pomyłkę nóż jest po lewej stronie potrawy, a widelec po prawej.Wrrrr nic mi ostatnio nie idzie

Wejdź np. do Infran View i zmień zdjęcie poprzez odbicie lustrzane emotka

no zmieniłam,choc mi sie juz to nie podoba,Sama na siebie zła jestem, jaka ostatnio sierota jestem, nic, no nic mi nie wychodzi, nawet fotka głupiej potrawy

nie znam się bo jestem praworęczna ale może leworęczni tak układają sztućce wiec nie przejmuj się.A poza tym oceniana będzie potrawa a nie sztucce emotka
0 0

Gość: artemia

#4841750 Napisano: 20.11.2011 06:38:13
Wkurzają mnie oszuści, biorący udział w konkursach, plagiatujący czyjeś wypowiedzi, podpisując jako własne i nie przestrzegający regulaminu emotka emotka emotka emotka
Qrde jak biorę udział to jestem uczciwa i nie robię wałków, może trzeba to zmienić emotka
Głupi pomysł emotka emotka
0 0

Gość: allice

#4842133 Napisano: 20.11.2011 09:28:50
zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

heh no to mój ma też już na koncie zakup dwóch takich samych par spodni (jak widac jest mistrzem w takich zakupach)... na szczęście jedne sobie podarł i już została jedna para emotka może kupując dwie rzeczy zakłada właśnie taką ewentualnośc, że z jedną parą może się coś stac i wtedy ma tą drugą emotka
faceci są jacyś dziwni i czasem wkurzający...
0 0

cudaczek121

#4842169 Napisano: 20.11.2011 09:44:46
allice napisał(a):

zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

heh no to mój ma też już na koncie zakup dwóch takich samych par spodni (jak widac jest mistrzem w takich zakupach)... na szczęście jedne sobie podarł i już została jedna para emotka może kupując dwie rzeczy zakłada właśnie taką ewentualnośc, że z jedną parą może się coś stac i wtedy ma tą drugą emotka
faceci są jacyś dziwni i czasem wkurzający...

no to ja chyba z Twoim mężem mogę sobie rękę podać,bo w Timotei zamówiłam 3 pary kaloszy rozmiar 37,bo zapomniałam,że mama i siostry noszą 38 emotka W sumie kalosze już przyszły i od biedy siostry wcisną swoje nogi nawet na grubszą skarpetę,ale to trzeba być mną,żeby zrobić taką głupotę emotka A co do kupowania takich samych rzeczy,to zdarza mi się kupić kilka par tych samych skarpetek,majtek czy podkolanówek,bo jak są pakowane po kilka sztuk to co mam zrobić emotka
0 0

malenka89

#4842173 Napisano: 20.11.2011 09:46:12
śmiejcie się, śmiejcie, ale ja też kiedyś kupiłam sobie 2 pary takich samych spodni emotka emotka akurat była wyprzedaż, mega mi się te spodnie spodobały, pomyślałam, że jak przetrę to drugich takich i to w tej cenie już nie dostanę no i kupiłam na zapas emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwek

#4842219 Napisano: 20.11.2011 10:22:50
Allice, mamy chyba wspólnego męża. Mój mąż tydzień temu kupił sobie sweterek, a wczoraj przytargał drugi identyczny. Cytat Byłem święcie przekonany, że mam inny. emotka emotka
0 0

Gość: bc14

#4842220 Napisano: 20.11.2011 10:23:59
emotka emotka emotka emotka
zaczynam wchodzic do watku wkurza mnie aby poprawic sobie humor:)
0 0

efelinkaaa

#4842224 Napisano: 20.11.2011 10:27:11
zrobiłam pracę konkursową, nasiedziałam się nad nię pól dnia... kiedy chciałam wysłać wyczytałam, że mił być projekt okładki gry... a ja zrobiłam okładkę gazety... emotka emotka

no nic, wysłałam wersję okrojoną.. taką jaką zapisałam ze 3 godziny temu emotka
0 0

dolly

#4842261 Napisano: 20.11.2011 10:56:06
bc14 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
zaczynam wchodzic do watku wkurza mnie aby poprawic sobie humor:)

to witam w klubie emotka
ja jak już kupuję te same koszulki, to przynajmniej w innym kolorze
emotka
0 0

dolly

#4842264 Napisano: 20.11.2011 10:59:31
No to właśnie się wkurzyłam i to mega- kto mi wpisał lokalizację w profilu!!!!
Bez jaj- jakbym chciała mieę lokalizację to sama bym ją wpisała emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#4842332 Napisano: 21.11.2011 02:11:56
nocti napisał(a):

ati88 napisał(a):

zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

Ja też mam dwa takie same... biustonosze emotka Mąż mi jeden kupił i tak mi się spodobał, że kupiłam drugi bo wiadomo, że każda rzecz się jednak zużywa, a ja mam zawsze problem z dobraniem odpowiedniego emotka

A skoro o narzekaniu na Mężów mowa to... mój mi obiecał pomóc w konkursie i jak na razie lipa. Chyba Go nigdy nie przeciągnę na tą mroczną stronę mocy konkursomaniaków emotka emotka

Ja także kupuje takie same skarpetki - co najmniej 2 takie same emotka
Może dla facetów liczą się walory użytkowe, a jak coś jest najlepsze lub doskonałe, to po co to zmieniać? emotka A już na pewno to nie jest powód do lamentowania z powodu takiej pierdoły.
Lepsze 2 takie same sweterki niż 20 różnych par butów emotka
0 0

tusiek

#4842342 Napisano: 21.11.2011 06:16:52
wkurza mnie ze od 4 nie śpię.Jak ja dotrwam do wieczora skoro teraz najchetniej zakopałabym się w pościeli. emotka
0 0

Gość: tato999

#4842343 Napisano: 21.11.2011 06:17:50
smsowicz napisał(a):

nocti napisał(a):

ati88 napisał(a):

zakreconam napisał(a):

allice napisał(a):

Ja także kupuje takie same skarpetki - co najmniej 2 takie same emotka
Może dla facetów liczą się walory użytkowe, a jak coś jest najlepsze lub doskonałe, to po co to zmieniać? emotka A już na pewno to nie jest powód do lamentowania z powodu takiej pierdoły.
Lepsze 2 takie same sweterki niż 20 różnych par butów emotka

no mi jeszcze się nie zdarzyło kupić 2 takich samych rzeczy ale mój chłopak ma swoje ulubione skarpetki i żadnych innych nie chce tylko te więc ma ich 9 par emotka

i jakoś nie jest dla mnie to powód do wkurzxania przynajmniej nie muszę kombinować jakie mu teraz kupić emotka
0 0