Wkurza mnie...

karolkas

#4834581 Napisano: 17.11.2011 11:22:38
Wkurza mnie niemoc konkursowa, ze nic mi się nie udaje, nic nie chce, nic nie potrafię wymyśleć.
Że synek po antybiotykach chyba dalej jest chory, dalej kaszle i ze drugi zaczyna tez chorować. Że nie mam pracy, a mąż ma problemy i nowy rok zacznie się nieciekawie. Że ogólnie się nic nie udaje emotka Wyżaliłam się, może mi się lepiej zrobi
0 0

isiulka

#4834592 Napisano: 17.11.2011 11:25:39
karolkas napisał(a):

Wkurza mnie niemoc konkursowa, ze nic mi się nie udaje, nic nie chce, nic nie potrafię wymyśleć.
Że synek po antybiotykach chyba dalej jest chory, dalej kaszle i ze drugi zaczyna tez chorować. Że nie mam pracy, a mąż ma problemy i nowy rok zacznie się nieciekawie. Że ogólnie się nic nie udaje emotka Wyżaliłam się, może mi się lepiej zrobi

jejku skąd ja znam ten stan emotka
0 0

karkocka

#4834606 Napisano: 17.11.2011 11:32:04
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

ma grzybicę, że nystatyna?

wirusowe zapalenie jamy ustnej,
nystatyna miejscowo do smarowania.

synek też to kiedyś miał i nie dawał sobie smarować (ma straszny odruch wymiotny ) i wpadłam na pomysł, lekarstwo przelałam do małej buteleczki po jakimś soczku z atomizerem i tak mu pryskałam, zadziałało
0 0

masza

#4834622 Napisano: 17.11.2011 11:37:27
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

to sa tzw, afty?
Bo wtedy Tamtum verde czyni cuda i znieczula i leczy
0 0

efelinkaaa

#4834625 Napisano: 17.11.2011 11:39:44
masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

to sa tzw, afty?
Bo wtedy Tamtum verde czyni cuda i znieczula i leczy

tak, afty ma również. Tantum verde psikam gardełko, bo ma zaczerwienione.. a dziąsła mam smarować: witaminą B12+VitC(oba roztwory z ampułek), nystatyną i aphtinem..

karkocka - wczoraj był dramat ze smarowaniem, ale dzisiaj jakoś pozwolił włożyć sobie gazik do paszczki i wysmarować.. Był bardzo dzielny rano emotka
0 0

beniaminowa

#4834643 Napisano: 17.11.2011 11:44:11

współczuję... mój ma 17 miesięcy i dopiero się wyleczyliśmy... babka mi jeszcze poleciła płukanie szałwią lub rumiankiem żeby odkazić... a dopóki nie ma gancjany (chyba tak się to pisze?!) to podobno nie jest tak źle (to tak na pociesznie emotka )
0 0

Gość: sarsaparilla

#4834707 Napisano: 17.11.2011 12:10:06
Co do Streetcomu to akurat mnie zaczynają wkurzać ich kampanie. Paczki ubogie (miałam Acidolac, fajna rzecz, niezwykle przydatna o tej porze roku bo zużyłam 2 paczki już na córę, ale kurka za mało tego w paczce dla innych!), o Millenium pisałam, żenada na całego.

Choroby u małej też mnie wkurzają, 2 anginy w ciągu miesiąca. Ciekawe co dalej.

Karolka u nas też swego czasu małż miał niefajnie w pracy (ktoś kradł na potęgę a oni muszą to spłacać do tej pory, ktoś - czytaj syn szefa). Na szczęście synalka przenieśli, choć 4000 długu na łeb chłopaki mają, ale jak spłacą, będzie ok. Zarabiają tyle, że te 4000 nie są takie straszne rozłożone na 2 lata, bo jak się okazało synalek kradł też sporo z wspólnej kasy ich wszystkich (był kierownikiem zmiany to mógł), tak że zarabiali mniej niż powinni. Brzmi dziwnie ale nie będę się wdawać w szczegóły. Co do pracy, to znajdziesz prędzej czy później:). Wtedy będziesz narzekać na zmęczenie.
My obydwoje pracujemy ale za to nie mamy dla siebie czasu wieczorami:), jeżeli wiesz o czym mówię:).

Dobra, jest spóźniona maturzystka na korki, później was pocieszę;).
0 0

dolly

#4834828 Napisano: 17.11.2011 01:00:54
sarsaparilla napisał(a):

Karolka u nas też swego czasu małż miał niefajnie w pracy (ktoś kradł na potęgę a oni muszą to spłacać do tej pory, ktoś - czytaj syn szefa). Na szczęście synalka przenieśli, choć 4000 długu na łeb chłopaki mają, ale jak spłacą, będzie ok. Zarabiają tyle, że te 4000 nie są takie straszne rozłożone na 2 lata, bo jak się okazało synalek kradł też sporo z wspólnej kasy ich wszystkich (był kierownikiem zmiany to mógł), tak że zarabiali mniej niż powinni. Brzmi dziwnie ale nie będę się wdawać w szczegóły. Co do pracy, to znajdziesz prędzej czy później:). Wtedy będziesz narzekać na zmęczenie.
My obydwoje pracujemy ale za to nie mamy dla siebie czasu wieczorami:), jeżeli wiesz o czym mówię:).

Dobra, jest spóźniona maturzystka na korki, później was pocieszę;).

sorry, ale dla mnie niejasna sytuacja, syn szefa kradł, a płacą pracownicy? coś mi się tu niezgadza emotka emotka emotka

efelinkaaa napisał(a):

(...) nystatyną i aphtinem..

Efelinkaaa, nie chcę się wtrącać, w zalecenia lekarskie, ale Ty na zmianę smarujesz nystatyną i aphtinem? Bo nystatyna rozumiem, ale po co wtedy aphtinem???
0 0

efelinkaaa

#4834854 Napisano: 17.11.2011 01:14:52
hej dolly - nystatyne mam 3 razy dziennie, a aphtin i te witaminki po posiłkach, piciu.. chociaz tak często Go nie gnębie, bo mój synek odbija sobie 3 dnia prawie głodówki i dzisiaj ciągle coś przeżuwa emotka
0 0

Gość: yaro2004

#4835232 Napisano: 17.11.2011 03:52:54
Wkurza mnie że cały dzień nie mam zasięgu w PLAY - GRRRRRR
0 0

Gość: azych2

#4835363 Napisano: 17.11.2011 04:55:14
Wkurza mnie ludzka nieuczciwość
http://myapple.pl...dpd-ostrzezenie.html
0 0

bridget

#4835370 Napisano: 17.11.2011 04:57:29
a mnie wkurza wczoraj rozwalony zderzak w aucie:/ całkowity brak czasu na konkursy, praca która nie daje satysfakcji ani kasy:/ i niekonczacy sie remont emotka emotka
0 0

Gość: lucja

#4835377 Napisano: 17.11.2011 04:59:55
kubatbg napisał(a):

Jak zawsze ... ogromna ludzka pi** zawiść(zazdrość) nie wiem jak to juz nawet nazwać która potrafi nawet najfajniejsze wspomnienia po człowieku spier... emotka

i mnie wkurza ludzka zazdrość i mściwość.. Siebie nie widzą, ale kogoś zgnębić to pierwsi... Brak słów.
0 0

Gość: polec

#4835406 Napisano: 17.11.2011 05:12:54
Ja nie wiem, na jakim świecie ja żyję.

Poszłam dzisiaj do Carrefoura, kupiłam gerbera za 30 zł i nie wiem jakim cudem przytachałam mleko nestle, 3 słoiki z gerbera i dwie kaszki bobovita....ręce mi opadły !
Ale to jeszcze nic. Wysłałam przed chwilą zadowolona smsy na Winiary Carrefour, wchodzę na stronę carrefoura, patrzę a na paragonie zupy, tylko zapomniałam o tej cholernej dyni.

Dobijcie mnie !!!!!!
emotka
0 0

Gość: prozac

#4835456 Napisano: 17.11.2011 05:47:00
A mnie wkurza taka jawna pochwała pirógomanii w top model !
Jasne, jaki ten Michał biedny, trzeba dać mu szansę obojętnie jaką powłokę przyjmie !!! Piękny, wszyscy dookoła mówią !
Co jest grane ? Dlaczego wszyscy wstydzą się wypowiedzieć ?
Chłop wygra top model ???
A ta Asia ? Zęby jak klawisze fortepianu i wszyscy mówią, że toto piękne jest ! Ludzie !
W photoshopie każdy i każda może być piękna.
martwi mnie, że w dzisiejszych czasach wygrywa ten, co igra na współczuciu innych...
0 0

agicho

#4835490 Napisano: 17.11.2011 06:05:22
Wkurza to mało powiedziane...PLUS.nie mogę od godziny doładować konta,bo...nie! Ktoś też ma dziś problemy z tą siecią?
0 0

Gość: amif

#4835514 Napisano: 17.11.2011 06:17:22
wkurza mnie piekarnik, z każdym razem coraz bardziej spala ciasto (mimo zmniejszanej temperatury), okazało się, że nawalił programator temperatury emotka
ciekawe co będzie tańsze, nowy piekarnik czy zepsute ustrojstwo emotka
0 0

Gość: pola731

#4835536 Napisano: 17.11.2011 06:29:33
agicho napisał(a):

Wkurza to mało powiedziane...PLUS.nie mogę od godziny doładować konta,bo...nie! Ktoś też ma dziś problemy z tą siecią?

Ja mam - od 2 godzin nie mogę wysłać smsa - z zadnego telefonu ;
0 0

aanneettaa

#4835544 Napisano: 17.11.2011 06:33:25
masza napisał(a):

wsciekly napisał(a):

masza napisał(a):

bony z Kauflandu, które dziś rano przyszły pocztą emotka nieaktywne, musiałam za zakupy płacić gotówką

dziwne emotka emotka emotka emotka emotka

do tej pory przysyłali takie czerwone BONY UPOMINKOWE z doklejoną kartą podobną do bankomatowej

i te bony były od razu aktywne

czyżby coś się zmieniło, czy trafiłaś na niekompetentny personel emotka emotka emotka

Do tej pory też tak miałam/ dziś nie chciały wejść, a Pani w informacji pokazała mi jak skaner odczytuje 0 na koncie/ Jutro dzwonię do TQG emotka

dzisiaj swoimi płaciłam i było ok
0 0

Gość: nice

#4835550 Napisano: 17.11.2011 06:36:35
pola731 napisał(a):

agicho napisał(a):

Ja mam - od 2 godzin nie mogę wysłać smsa - z zadnego telefonu ;

ja od godz. 15 ani zadzwonić ani sprawdzić stanu konta ani wysłać smsa premium emotka
0 0