Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że synek po antybiotykach chyba dalej jest chory, dalej kaszle i ze drugi zaczyna tez chorować. Że nie mam pracy, a mąż ma problemy i nowy rok zacznie się nieciekawie. Że ogólnie się nic nie udaje
-------------------
-------------------
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
jejku skąd ja znam ten stan
karkocka
Postów 3892
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
synek też to kiedyś miał i nie dawał sobie smarować (ma straszny odruch wymiotny ) i wpadłam na pomysł, lekarstwo przelałam do małej buteleczki po jakimś soczku z atomizerem i tak mu pryskałam, zadziałało
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sa tzw, afty?
Bo wtedy Tamtum verde czyni cuda i znieczula i leczy
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, afty ma również. Tantum verde psikam gardełko, bo ma zaczerwienione.. a dziąsła mam smarować: witaminą B12+VitC(oba roztwory z ampułek), nystatyną i aphtinem..
karkocka - wczoraj był dramat ze smarowaniem, ale dzisiaj jakoś pozwolił włożyć sobie gazik do paszczki i wysmarować.. Był bardzo dzielny rano
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję... mój ma 17 miesięcy i dopiero się wyleczyliśmy... babka mi jeszcze poleciła płukanie szałwią lub rumiankiem żeby odkazić... a dopóki nie ma gancjany (chyba tak się to pisze?!) to podobno nie jest tak źle (to tak na pociesznie
Gość: sarsaparilla
Choroby u małej też mnie wkurzają, 2 anginy w ciągu miesiąca. Ciekawe co dalej.
Karolka u nas też swego czasu małż miał niefajnie w pracy (ktoś kradł na potęgę a oni muszą to spłacać do tej pory, ktoś - czytaj syn szefa). Na szczęście synalka przenieśli, choć 4000 długu na łeb chłopaki mają, ale jak spłacą, będzie ok. Zarabiają tyle, że te 4000 nie są takie straszne rozłożone na 2 lata, bo jak się okazało synalek kradł też sporo z wspólnej kasy ich wszystkich (był kierownikiem zmiany to mógł), tak że zarabiali mniej niż powinni. Brzmi dziwnie ale nie będę się wdawać w szczegóły. Co do pracy, to znajdziesz prędzej czy później:). Wtedy będziesz narzekać na zmęczenie.
My obydwoje pracujemy ale za to nie mamy dla siebie czasu wieczorami:), jeżeli wiesz o czym mówię:).
Dobra, jest spóźniona maturzystka na korki, później was pocieszę;).
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry, ale dla mnie niejasna sytuacja, syn szefa kradł, a płacą pracownicy? coś mi się tu niezgadza
Efelinkaaa, nie chcę się wtrącać, w zalecenia lekarskie, ale Ty na zmianę smarujesz nystatyną i aphtinem? Bo nystatyna rozumiem, ale po co wtedy aphtinem???
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: yaro2004
Gość: azych2
http://myapple.pl...dpd-ostrzezenie.html
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: lucja
i mnie wkurza ludzka zazdrość i mściwość.. Siebie nie widzą, ale kogoś zgnębić to pierwsi... Brak słów.
Gość: polec
Poszłam dzisiaj do Carrefoura, kupiłam gerbera za 30 zł i nie wiem jakim cudem przytachałam mleko nestle, 3 słoiki z gerbera i dwie kaszki bobovita....ręce mi opadły !
Ale to jeszcze nic. Wysłałam przed chwilą zadowolona smsy na Winiary Carrefour, wchodzę na stronę carrefoura, patrzę a na paragonie zupy, tylko zapomniałam o tej cholernej dyni.
Dobijcie mnie !!!!!!
Gość: prozac
Jasne, jaki ten Michał biedny, trzeba dać mu szansę obojętnie jaką powłokę przyjmie !!! Piękny, wszyscy dookoła mówią !
Co jest grane ? Dlaczego wszyscy wstydzą się wypowiedzieć ?
Chłop wygra top model ???
A ta Asia ? Zęby jak klawisze fortepianu i wszyscy mówią, że toto piękne jest ! Ludzie !
W photoshopie każdy i każda może być piękna.
martwi mnie, że w dzisiejszych czasach wygrywa ten, co igra na współczuciu innych...
agicho
Postów 2973
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: amif
ciekawe co będzie tańsze, nowy piekarnik czy zepsute ustrojstwo
Gość: pola731
Ja mam - od 2 godzin nie mogę wysłać smsa - z zadnego telefonu ;
aanneettaa
Postów 414
Data rejestracji 29.07.2008