Wkurza mnie...

dolly

#4843403 Napisano: 21.11.2011 02:03:40
l0ginka napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzie, spokojnie

pionas wprowadził zmiany, czyli automatyczne dopisywanie lokalizacji

jesli wam się nie podoba, to usuńcie

żaden problem emotka

automatyczne na podstawie czego?? ip? chyba nie ,bo moje iP wskazuje zupełnie inne miejsce..daleko, daleko stąd..
więc automatycznie skąd?
pytam, bo mnie to już jakiś czas temu wkurzyło emotka i trzyma do dziś emotka

o to samo chciałam zapytać, bardzo ciekawa automatyzacja, prawie sie wstrzeliła w tę moją lokalizację emotka Inwigilacja kurde bolek
0 0

Gość: nocti

#4843404 Napisano: 21.11.2011 02:04:03
efelinkaaa napisał(a):

najlepsza jest jedna pani, która napisała o uczestniczkach (ja tak to zrozumiałam..)

A ja się zastanawiam jak tu zagłosować na osobę, która ani opakowania, ani wnętrza nie ma pięknego. Taką osobę też można określić mianem towaru, ale takiego z odzysku.

Jak wchodzi w grę gotówka to się zaczyna... Nie ma to jak sympatyczne komentarze.
0 0

efelinkaaa

#4843444 Napisano: 21.11.2011 02:21:48
nocti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

najlepsza jest jedna pani, która napisała o uczestniczkach (ja tak to zrozumiałam..)

A ja się zastanawiam jak tu zagłosować na osobę, która ani opakowania, ani wnętrza nie ma pięknego. Taką osobę też można określić mianem towaru, ale takiego z odzysku.

Jak wchodzi w grę gotówka to się zaczyna... Nie ma to jak sympatyczne komentarze.

tam do wygrania są kosmetyki rimmel emotka
0 0

Gość: kiro

#4843539 Napisano: 21.11.2011 03:01:01
isiulka napisał(a):

Wkurza, a raczej rozbrajają mnie użytkownicy facebooka. Wchodze na nudle knorr zobaczyć , czy są wyniki a tam 100 wpisów jeden za drugim jakiejś kobiety , z pytaniem jak wam mija dzisiaj dzionek albo czesc kochany nudelku, ide spac kochany nudelku, milego dnia kochany nudelku. Zastanawiam się czy ludzie aż tak się nudzą, że potrafią cały dzień siedzieć na facebooku i rozmawiać z wirtualną paczką makaronu? I to w zasadzie dorośli ludzie emotka wiem, nic mi do tego jak ktoś spędza swój wolny czas, ale rozbraja mnie, że wchodząc na stronę nie mogę uzyskać odpowiedzi na to co mnie interesuje tylko muszę się przebić przez kilkadziesiąt bez sensownych wpisów i obrazków z napisem dzień dobry

dokladnie
emotka
i wkurza mnie jeszcze to ze adminka usuneła moj post na ktory chcialam uzyskac odpowiedz emotka chyba ma duzo czasu i cierpi na brak zajecia w domu ze za kazdym razem usuwa posty emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#4843563 Napisano: 21.11.2011 03:14:04
kiro - jesli pisałaś w nieodpowiednim temacie, to nie dziw się, że post został usunięty

może nie zauważyłaś, ale nie dałam karniaka emotka

(przypuszczam, że chodzi Ci o wpis w mdw - w mdw pytań NIE ma!! jesli chesz się o coś dowiedzieć to w szukam, pomocy, albo na pw!)

co do ilości czasu, to jest to moja sprawa na co go poświęcam - mogę siedzieć cała dobę na forum albo leżeć na kanapie i dłubać w nosie

(potoczne wyrażenie o leżeniu na kanapie i dłubaniu w nosie oznacza nadmiar czasu i brak zajęć, niekoniecznie ja to robię emotka ) - żeby nie było nieporozumień
0 0

Gość: debere

#4843590 Napisano: 21.11.2011 03:32:40
efelinkaaa napisał(a):

nocti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

tam do wygrania są kosmetyki rimmel emotka

i tysiąc złotych
0 0

bocin

#4843612 Napisano: 21.11.2011 03:44:48
Wkurza mnie facebook!
Pokazuje mi na tablicy tylko te posty, które mu się podoba, kiedy ja chciałby wszystkie, co by mieć zawsze na widoku informacje o nowych konkursach, bądź wynikach! emotka
0 0

Gość: vilemo

#4843615 Napisano: 21.11.2011 03:45:01
dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzie, spokojnie

pionas wprowadził zmiany, czyli automatyczne dopisywanie lokalizacji

jesli wam się nie podoba, to usuńcie

żaden problem emotka

automatyczne na podstawie czego?? ip? chyba nie ,bo moje iP wskazuje zupełnie inne miejsce..daleko, daleko stąd..
więc automatycznie skąd?
pytam, bo mnie to już jakiś czas temu wkurzyło emotka i trzyma do dziś emotka

o to samo chciałam zapytać, bardzo ciekawa automatyzacja, prawie sie wstrzeliła w tę moją lokalizację emotka Inwigilacja kurde bolek

wydaje mi się, że nie potrzeba do tego inwigilacji, system wie z jakiego miejsca się logujecie po IP;) tak samo prowadzący bloga, którego odwiedzacie mogą znać waszą lokalizację (kiedyś tak było na blogach wirtualnej polski), podobnie chyba działa facebook
0 0

#4843618 Napisano: 21.11.2011 03:46:23
bocin napisał(a):

Wkurza mnie facebook!
Pokazuje mi na tablicy tylko te posty, które mu się podoba, kiedy ja chciałby wszystkie, co by mieć zawsze na widoku informacje o nowych konkursach, bądź wynikach! emotka

przepraszam za post po poście, pod zmianą statusu masz sortuj według i zmień z najpierw wyróżnione na najpierw ostatnie emotka
0 0

bocin

#4843629 Napisano: 21.11.2011 03:51:30
vilemo napisał(a):

bocin napisał(a):

Wkurza mnie facebook!

przepraszam za post po poście, pod zmianą statusu masz sortuj według i zmień z najpierw wyróżnione na najpierw ostatnie emotka

Właśnie tak mam. Chodzi o to, że dostaję tylko część wpisów, jakie lubiane przeze mnie strony umieszczają na swoich tablicach. emotka
0 0

#4843646 Napisano: 21.11.2011 03:57:36
hmm to dziwne...facebook oszalał emotka
0 0

Gość: annish

#4843712 Napisano: 21.11.2011 04:21:58
Nie dziwi Was, ze w Kinder Bueno wygrywają jakieś smieszne nicki a jakos ani w zgloszeniu przez strone ani tel nie podaje sie niczego podobnego...jak oni to robią? Dzwonią do zwycięzców i pytają jaką ksywkę mają wpisać? emotka cos mi tu smierdzi...Moze ktos juz z forumowiczow wygral ale sie nie chwali i moze mi wyjasnic ten fenomen emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4843721 Napisano: 21.11.2011 04:23:47
annish napisał(a):

Nie dziwi Was, ze w Kinder Bueno wygrywają jakieś smieszne nicki a jakos ani w zgloszeniu przez strone ani tel nie podaje sie niczego podobnego...jak oni to robią? Dzwonią do zwycięzców i pytają jaką ksywkę mają wpisać? emotka cos mi tu smierdzi...Moze ktos juz z forumowiczow wygral ale sie nie chwali i moze mi wyjasnic ten fenomen emotka

podaje się emotka to są wyniki konkursu z biletami do kina
0 0

Gość: annish

#4843723 Napisano: 21.11.2011 04:24:15
Dobra, cofam, zle się wklikałam i nie zauwazylam ze to dopiero są zwyciezcy biletów emotka
0 0

Gość: amif

#4844099 Napisano: 21.11.2011 06:56:11
Wkurza mnie fax wysłany do nutelli ponoc nie czytelne numerki paragonów.Jestem w pracy do jutra i ponownie musze wysłsac emotka emotka
0 0

Gość: kiro

#4844488 Napisano: 21.11.2011 09:30:45
ziolko napisał(a):

kiro - jesli pisałaś w nieodpowiednim temacie, to nie dziw się, że post został usunięty

może nie zauważyłaś, ale nie dałam karniaka emotka

(przypuszczam, że chodzi Ci o wpis w mdw - w mdw pytań NIE ma!! jesli chesz się o coś dowiedzieć to w szukam, pomocy, albo na pw!)

co do ilości czasu, to jest to moja sprawa na co go poświęcam - mogę siedzieć cała dobę na forum albo leżeć na kanapie i dłubać w nosie

(potoczne wyrażenie o leżeniu na kanapie i dłubaniu w nosie oznacza nadmiar czasu i brak zajęć, niekoniecznie ja to robię emotka ) - żeby nie było nieporozumień

bez komentarza
0 0

Gość: kubatbg

#4845157 Napisano: 22.11.2011 09:41:13
http://fakty.inte...zany-na-trzy,1724848

emotka emotka Wku** mnie to Je** Komunistyczne Państwo ...
0 0

Monika11

#4845174 Napisano: 22.11.2011 09:46:52
Wkurza mnie plus dzisiaj chciałam wysłać sms-ka i cały czas wiadomości nie udało się wysłać i robię tak w kółko za chwilkę sprawdzam a tam zjadło mi całą kasę z konta a wiadomośc jak nie wysłana tak nie wysłana emotka
0 0

ziolko

#4845193 Napisano: 22.11.2011 09:53:03
Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie plus dzisiaj chciałam wysłać sms-ka i cały czas wiadomości nie udało się wysłać i robię tak w kółko za chwilkę sprawdzam a tam zjadło mi całą kasę z konta a wiadomośc jak nie wysłana tak nie wysłana emotka

złóż reklamację
0 0

notta

#4845206 Napisano: 22.11.2011 09:57:36
wkurza mnie że znowu sobie nagrodę zamarzyłam i się zmyłaaaaa emotka
0 0