Wkurza mnie...

Gość: errorr

#4907608 Napisano: 17.12.2011 05:49:03
O rzesz w mordę emotka Dostałem doładowanie z GFK na 30 zł. emotka .
W PLAY jest promocja ,,Świąteczne Złotówki''doładuj za 30zł wyślij kod *111*247*1# a dostaniesz 50zł na rozmowy,sms,mms ważne 30 dni emotka
Tak uczyniłem emotka I co mam emotka
Stan konta 0,03 zł. a w ramach środków promocyjnych 50 zł.ważne 30 dni .
Tylko że nie idzie tymi środkami promocyjnymi wysyłać sms premium emotka
Biuro obsługi tel. 790 500 500 opłata 1,50zł orzesz w mordę drogo,ale zadzwonię myślę ,kasy opór a co, stać mnie,popytam o co kaman emotka .Zapisałem sobie pytania na odwrocie starego paragonu żeby nie przeciągać rozmowy.
I se pogadałem ...z automatem -,,nie masz wystarczających środków na kącie żeby zrealizować połączenie'' emotka .O rzesz w mordę emotka
To kurna z kim mam gadać ? Do kogo wysyłać sms/mms ?
Jak ten starter służy mi tylko do wysyłania na konkursy emotka

Ps.مع السلامة mówię tym z Play .error
0 0

moskala22

#4907626 Napisano: 17.12.2011 05:57:23
Zgłaszam sie i zgłaszam do wieeeeeeeeeeeeeeeeeelu konkursów, a nagród ani widu ani słychu emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4907654 Napisano: 17.12.2011 06:12:02
errorr napisał(a):

W PLAY jest promocja ,,Świąteczne Złotówki''doładuj za 30zł wyślij kod *111*247*1# a dostaniesz 50zł na rozmowy,sms,mms ważne 30 dni emotka
Biuro obsługi tel. 790 500 500 opłata 1,50zł orzesz w mordę drogo,ale zadzwonię myślę ,kasy opór a co, stać mnie,popytam o co kaman emotka .Zapisałem sobie pytania na odwrocie starego paragonu żeby nie przeciągać rozmowy.
I se pogadałem ...z automatem -,,nie masz wystarczających środków na kącie żeby zrealizować połączenie'' emotka .O rzesz w mordę emotka

czyli zjedli Twoje 30 zeta emotka emotka emotka
0 0

slibeer

#4907707 Napisano: 17.12.2011 06:57:26
Wkurza mnie że już 6dzień nie ma mojego kota emotka
Najgorsze jest to że zostawił młodego ale musi wrócić!
0 0

kadett33

#4907721 Napisano: 17.12.2011 07:08:56
wsciekly napisał(a):

errorr napisał(a):

za 30zł wykupiła 50zł na konto promocyjne które może wydać na rozmowy, smsy i mms pewnie tylko w playu
0 0

monia24

#4907724 Napisano: 17.12.2011 07:12:27
kadett33 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

errorr napisał(a):

za 30zł wykupiła 50zł na konto promocyjne które może wydać na rozmowy, smsy i mms pewnie tylko w playu

http://www.telepo...ateczne-zlotowki.pdf

8. Warunkiem aktywacji Pakietu jest posiadanie na koncie kwoty w wysokości 30 zł oraz utrzymywanie
w dniu aktywacji Pakietu Okresu waŜności połączeń wychodzących. Warunkiem korzystania z
Promocyjnych złotówek jest utrzymywanie Okresu waŜności połączeń wychodzących.
9. Opłata za Pakiet w wysokości 30 zł pobierana jest automatycznie w chwili dokonania aktywacji
Pakietu zgodnie z pkt 4 powyŜej. Przyznanie Promocyjnych złotówek następuje w ciągu 24 godzin
od chwili aktywacji Pakietu.

Więc nie ma się co wkurzać
emotka
0 0

#4907743 Napisano: 17.12.2011 07:22:57
ale w innych sieciach znaczy to zgoła co innego - doładowanie pozostaje doładowaniem, a konto promocyjne to dodatkowy bonus

źle Play sformułował swoją ofertę i tyle emotka
0 0

mia

#4907749 Napisano: 17.12.2011 07:25:33
slibeer napisał(a):

Wkurza mnie że już 6dzień nie ma mojego kota emotka
Najgorsze jest to że zostawił młodego ale musi wrócić!

Na pewno wróci emotka
Koty już tak mają, że lubią niestety przydługie wypady emotka
0 0

#4907756 Napisano: 17.12.2011 07:30:22
zarania napisał(a):

Mam gorącą nadzieję, że admini wlepią karniaki wszystkim osobom, które dyskutują w zakładce wygraj mi/wygram za.... Przecież żeby tam cokolwiek znaleźć to należy się przekopać przez tonę bzdur! Plucie jadem powinno być zakazane. Wystarczy mi nienawiść, jaką można znaleźć na tablicach FB ws. organizacji konkursów.

zgadzam się z Tobą i nie mogłem się powstrzymać, żeby nie stanąć w obronie kilku osób

mam nadzieję, że pomogło
0 0

mia

#4907761 Napisano: 17.12.2011 07:33:01
zarania napisał(a):

Mam gorącą nadzieję, że admini wlepią karniaki wszystkim osobom, które dyskutują w zakładce wygraj mi/wygram za.... Przecież żeby tam cokolwiek znaleźć to należy się przekopać przez tonę bzdur! Plucie jadem powinno być zakazane. Wystarczy mi nienawiść, jaką można znaleźć na tablicach FB ws. organizacji konkursów.

No, z ust mi to wyjęłaś!
Generalnie nie jestem zainteresowana zbytnio tym topem, ale jak tam weszłam i zobaczyłam, co się wyprawia, to szczęka mi opadła emotka
Pomijając, że od takich dyskusji jest PW, to zeszło już to na poziom wprost żenujący emotka
0 0

Gość: errorr

#4907764 Napisano: 17.12.2011 07:34:05
wsciekly napisał(a):

ale w innych sieciach znaczy to zgoła co innego - doładowanie pozostaje doładowaniem, a konto promocyjne to dodatkowy bonus

źle Play sformułował swoją ofertę i tyle emotka

8. Warunkiem aktywacji Pakietu jest posiadanie na koncie kwoty w wysokości 30 zł oraz utrzymywanie
w dniu aktywacji Pakietu Okresu waŜności połączeń wychodzących. Warunkiem korzystania z
Promocyjnych złotówek jest utrzymywanie Okresu waŜności połączeń wychodzących.
9. Opłata za Pakiet w wysokości 30 zł pobierana jest automatycznie w chwili dokonania aktywacji
Pakietu zgodnie z pkt 4 powyŜej. Przyznanie Promocyjnych złotówek następuje w ciągu 24 godzin
od chwili aktywacji Pakietu.........

Na koncie było 30,03 zł ,w dniu aktywacji Pakietu Okresu waŜności połączeń wychodzących wynosił rok
emotka .Warunkiem korzystania z
Promocyjnych złotówek jest utrzymywanie Okresu waŜności połączeń wychodzących który wynosił u mnie rok emotka
Opłata za Pakiet w wysokości 30 zł pobierana jest automatycznie w chwili dokonania aktywacji co się stało emotka I tak jak napisał wsciekly cyt.czyli zjedli Twoje 30 zeta emotka emotka emotka .

monia24
Więc nie ma się co wkurzać
emotka

Zaprawdę powiadam Wam że nie ma co się wkurzać tylko trzeba się wk..wić na Playa .
0 0

#4907766 Napisano: 17.12.2011 07:38:21
error, po prostu Play za dużo kręci

ale to nie wyjdzie im na dobre, bo przecież Heyah, T-mobile i Orange tez już wydłużyły ważność konta i będą się mogli ugryźć

zawsze można przenieść numer lub zainwestować w nowe startery
0 0

jola29k

#4907794 Napisano: 17.12.2011 07:53:07
sarsaparilla napisał(a):

Wkurza mnie, że córka jest chora 4 raz w ciągu 2 miesięcy. Wcześniej nie chorowała, w przedszkolu jest makabra.

Z góry przepraszam ludzi, którym nie odklikałam w Rossnecie kartek. Sama nie biorę jednak udziału w tym konkursie, tydzień temu wyszłam z szpitala po czymś nagłym i niespodziewanym, mam tonę zaległych tłumaczeń, chore dziecko, czuję się fatalnie, choć w postach tego nie widać.

skąd ja to znam , jak syn zaczoł chodzic do przedszkola to chyba wszystko zaliczył od zapalenia płuc 14 dni w szpitalu do szkarlatyny . On tez był co chwile chory jakaś osoba na forum poleciła mi imuno glukan naprawde działa na mojego syna teraz chodzi do 1 klasy i był raz chory od wrzesnia .Będzie dobrze zobaczysz emotka emotka
0 0

zdolnabestia

#4907796 Napisano: 17.12.2011 07:53:36
zarania napisał(a):

Usunęłam wszystkie posty nie związane z tematem. Karniaki się nie posypały, bo nikt nikogo bezpośrednio nie obraził. Na przyszłość proszę o PW, zanim rozwinie się kilka stron niepotrzebnych dyskusji.

Zarania - skasowałam tutaj niechcący Twój post, chciałam zacytować i z przyzwyczajenia nacisnęłam usuń emotka
0 0

#4907805 Napisano: 17.12.2011 07:58:20
zdolnabestia napisał(a):

zarania napisał(a):

Usunęłam wszystkie posty nie związane z tematem. Karniaki się nie posypały, bo nikt nikogo bezpośrednio nie obraził. Na przyszłość proszę o PW, zanim rozwinie się kilka stron niepotrzebnych dyskusji.

Zarania - skasowałam tutaj niechcący Twój post, chciałam zacytować i z przyzwyczajenia nacisnęłam usuń emotka

dobra robota emotka
0 0

Agnes

#4907924 Napisano: 17.12.2011 09:06:02
moskala22 napisał(a):

Zgłaszam sie i zgłaszam do wieeeeeeeeeeeeeeeeeelu konkursów, a nagród ani widu ani słychu emotka

nie jesteś sama też mnie to wkurza
0 0

Agnes

#4907926 Napisano: 17.12.2011 09:07:20
a i jeszcze zaczyna mnie wkurzac tłum ludzi w Galeriach Handlowych itp
dziś na zakupy pojechałam o 9 rano myślać że będzie mało ludzi ale widać takie same myśli miało setki innych osób
0 0

baxter

#4907936 Napisano: 17.12.2011 09:18:33
ela napisał(a):

wkurza mnie że ludzie którzy mówią że odbiorą kartkę wcale tego nie robią , ja nie oczekuję potwierdzenia na pw bo wiem że można sie przy tym pogubić ( sama nie potwierdzam ale uczciwie odbieram) a tu mam ponad 30 nie odebranych -i jak sie tu nie wurzać emotka emotka emotka emotka

no to ja mam ponad 60 niepotwierdzonych emotka
0 0

joan

#4907947 Napisano: 17.12.2011 09:27:04
Agnes napisał(a):

a i jeszcze zaczyna mnie wkurzac tłum ludzi w Galeriach Handlowych itp
dziś na zakupy pojechałam o 9 rano myślać że będzie mało ludzi ale widać takie same myśli miało setki innych osób

Oj, dziś rano przy Carrefourze zobaczyłam zbiegowisko, myślałam, że coś się stało, bo przecież sklep był zamknięty, a to ludzie ustawili się w kolejce do marketu emotka Tymczasem pod Kauflandem z samego rana menele żebrali 'na alkohol, niy na narkotyki'. Jak mawiała Pani Frau: Armagiedą!

Mnie wkurza, że biorę udział w eksperymencie, gdzie stopień zmęczenia jest odwrotnie proporcjonalny do posiadanej gotówki, co oznacza, że wkrótce padnę, jak drzewo w lesie tropikalnym, a pochowają mnie w kartonie emotka
0 0

ziolko

#4907951 Napisano: 17.12.2011 09:30:12
a mnie wkurza dudnienie 2 piętra wyżej, aż czuć drgania w ścianach i drzwiah

jesli do 23 nie przestaną, to idę do nich i mam to w nosie, co sobie o mnie pomyślą ;/

dudnienie rano, w południe i w nocy - luuudzie

a niskie tony powodują rezonans a u mnie wściekliznę emotka emotka
0 0