Wkurza mnie...

Gość: tedance

#2219622 Napisano: 11.03.2009 04:44:04
tato999 napisał(a):

że większość wygranych to jakieś książki albo DVD gdzie obejrze raz albo przeczytam i mogę wyrzucić

kryzys daje sie we znaki

no wlasnie, bez sensu, dlatego nie gram o ksiazki czy dvd bo po co ma mi sie walac jakas makulatura,i tak to nie sa ksiazki w wiekszosci ktore chcialabym przeczytac,a grac o nie dla samej wygranej ksiazki czy filmu to srednio mi sie podoba emotka
0 0

ziolko

#2219628 Napisano: 11.03.2009 04:47:13
a mnie wkurza, że pytam się kogoś o coś na pw a ta osoba nie odpisuje emotka kurcze... a jak przychodzi co do czego to przysyłają linki do klikania emotka
0 0

joka

#2219635 Napisano: 11.03.2009 04:48:47
ace napisał(a):

moze nie tyle mnie wkurza co nie chce mi sie pracy mgr pisac emotka emotka

Ja mam to samo,szybciej bym napisała na temat konkursów emotka
0 0

Gość: ciepalka

#2219706 Napisano: 11.03.2009 05:15:38
wkurza mnie to, że mam malinowe włosy emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2219707 Napisano: 11.03.2009 05:16:08
kasiaw1431 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wkurza mnie ogromnie to że nie mogę wygrać huggisów emotka Normalnie modlę się codziennie o 1 paczkę (to znaczy ten piękny komplecik paczek) i aż płakać mi się chce bo mi się nie udaje, gram jak ta sierota i użalam się nad sobą i nic nie wychodzi dalej abuuuuu emotka emotka Już za te smsy trochę pieluszek bym kupiła emotka No i właśnie to też mnie wkurza emotka to wyrzucanie kasy na smsy, bezsensu emotka
Pogoda mnie wkurza, depreche mam emotka
Nigdy tak nie miałam, starzeję się chyba emotka

nie martw sie ja tez ich nie moge utrafic a niektorzy wygrali po kilka zestawow........ emotka

wkurzają mnie też te osoby które już wygrały któryś już tam komplet, najpierw w topie teraz piszą -kolejne huggiesy wpadły a potem szukam paragonu, jak nie mają paragonów to niech nie grają!!! pewnie dzieci też nie mają!!

nie oceniaj ja wygrałam kilka i szukałam 1 paragonu bo gdzieś posiałam a dzieci mam i mój młodszy synek nadal używa pieluszek więc nie oceniaj wszystkich

kasia ja cię rybko nie oceniam, ale przeszukalam twoje posty i zauważyłam że przynajmniej 5 razy paragony zgubiłaś od pieluch, i od innych produktów które trzeba było kupić aby zagrać,
mi po prostu żal du..pe ściska że nie mogę wygrać, a smsy codziennie ślę i to z 2 telefonów,nie miej mi tego za złe...
a Ciebie podziwiam bo sobie radzisz, pewnie też lekko nie masz ,bo kto bogaty to se kupi pampersy zamiast czas marnować emotka
0 0

Gość: anavaX

#2219734 Napisano: 11.03.2009 05:28:52
joka napisał(a):

ace napisał(a):

i ja męczę się z tego powodu, brak sił i motywacji
0 0

Gość: gocha26

#2219742 Napisano: 11.03.2009 05:34:03
tedance napisał(a):

tato999 napisał(a):

że większość wygranych to jakieś książki albo DVD gdzie obejrze raz albo przeczytam i mogę wyrzucić

kryzys daje sie we znaki

no wlasnie, bez sensu, dlatego nie gram o ksiazki czy dvd bo po co ma mi sie walac jakas makulatura,i tak to nie sa ksiazki w wiekszosci ktore chcialabym przeczytac,a grac o nie dla samej wygranej ksiazki czy filmu to srednio mi sie podoba emotka

Ja też nie gram o to co nie jest mi potrzebne emotka
0 0

Gość: melisa

#2219771 Napisano: 11.03.2009 05:46:55
tato999 napisał(a):

kryzys daje sie we znaki

niektórzy nie znają pojęcia allegro. Jak cię wkurza oddaj mi. Mam domową bibliotekę + filmotekę. Jak coś nie jest w moim guście to sprzedaję i za te pieniądze kupują coś co w moim guście jest.

Dodam jeszcze, że sporo osób pisze: nie gram o to co mi niepotrzebne, skąd wiesz co ci jutro będzie potrzebne, albo to co dzisiaj jest ci potrzebne, jutro już nie będzie?
Zresztą to jest taka filozofia hipokryty, bo 6 telefonów komórkowych też nie jest jednej osobie potrzebne, więc po co gra?

samantha22 napisał(a):

wkurza mnie listonoszka, która przyszła na miesięczne zastępstwo - odkąd jest, żadne nagrody mi nie przychodzą
niech już wraca mój listonosz emotka

miałam ten sam problem, wrócił mój listonosz i też nie mam żadnych wygranych emotka
0 0

Gość: ulisses

#2219783 Napisano: 11.03.2009 05:50:57
anava napisał(a):

joka napisał(a):

ace napisał(a):

i ja męczę się z tego powodu, brak sił i motywacji

Skad ja to znam... emotka
0 0

Gość: justinax

#2219786 Napisano: 11.03.2009 05:51:39
wkurza mnie moje lenistwo i brak ochoty na cokolwiek emotka
0 0

Gość: gocha26

#2219847 Napisano: 11.03.2009 06:08:11
melisa napisał(a):

Dodam jeszcze, że sporo osób pisze: nie gram o to co mi niepotrzebne, skąd wiesz co ci jutro będzie potrzebne, albo to co dzisiaj jest ci potrzebne, jutro już nie będzie?
Zresztą to jest taka filozofia hipokryty, bo 6 telefonów komórkowych też nie jest jednej osobie potrzebne, więc po co gra?

to mam grać, zeby dzieci po chałupie rozwalały? skoro mi nie jest potrzebne, to może komuś sie przyda emotka
a na allegro nie sprzedaję
0 0

mimbla

#2219865 Napisano: 11.03.2009 06:12:37
Wkurza mnie, że Olay nas tak olewa, przysyła ankiety do wypełnienia a kremy chyba jeszcze się produkują, albo zużyli je sami pracownicy ich marketingu.
0 0

Gość: bibianna

#2219873 Napisano: 11.03.2009 06:14:40
mimbla napisał(a):

Wkurza mnie, że Olay nas tak olewa, przysyła ankiety do wypełnienia a kremy chyba jeszcze się produkują, albo zużyli je sami pracownicy ich marketingu.

mimbla napisał(a):

racja ja juz nie licze że ten krem dotrze
0 0

Gość: snupy3

#2220051 Napisano: 11.03.2009 07:01:54
Ja dostałam już dawno,ale niedawno też wygrałam inny krem z glamour,la roche posay i trochę mnie dziwi fakt,że ankiete(m.in. pytania dotyczące skuteczności kremu)trzeba odesłać wypełnioną do 12 marca.Przez te parę dni nie jestem w stanie ocenić działania tego kremu...
0 0

agicho

#2220060 Napisano: 11.03.2009 07:05:04
bibianna napisał(a):

mimbla napisał(a):

mimbla napisał(a):

Tak samo czekam , jescze pisza śmieszne maile na moje pytania :

Witamy emotka

Bardzo przepraszamy za to nie porozumienie.
Sprawa wysyłki produktu jest wyjaśniana, została zgłoszona reklamacja i

na razie nie mamy odzewu z Poczty Polskiej.

Jak tylko dotrze do nas jakakolwiek informacja, w trybie natychmiastowym
damy znać:)

Pozdrawiamy

Zespół Olay

Jeden krem mógł zaginąc ale nie tyyyle!

emotka
0 0

Gość: grovero

#2220064 Napisano: 11.03.2009 07:05:50
jolcia12 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wkurza mnie ogromnie to że nie mogę wygrać huggisów emotka Normalnie modlę się codziennie o 1 paczkę (to znaczy ten piękny komplecik paczek) i aż płakać mi się chce bo mi się nie udaje, gram jak ta sierota i użalam się nad sobą i nic nie wychodzi dalej abuuuuu emotka emotka Już za te smsy trochę pieluszek bym kupiła emotka No i właśnie to też mnie wkurza emotka to wyrzucanie kasy na smsy, bezsensu emotka

nie martw sie ja tez ich nie moge utrafic a niektorzy wygrali po kilka zestawow........ emotka

wkurzają mnie też te osoby które już wygrały któryś już tam komplet, najpierw w topie teraz piszą -kolejne huggiesy wpadły a potem szukam paragonu, jak nie mają paragonów to niech nie grają!!! pewnie dzieci też nie mają!!

nie oceniaj ja wygrałam kilka i szukałam 1 paragonu bo gdzieś posiałam a dzieci mam i mój młodszy synek nadal używa pieluszek więc nie oceniaj wszystkich

kasia ja cię rybko nie oceniam, ale przeszukalam twoje posty i zauważyłam że przynajmniej 5 razy paragony zgubiłaś od pieluch, i od innych produktów które trzeba było kupić aby zagrać,
mi po prostu żal du..pe ściska że nie mogę wygrać, a smsy codziennie ślę i to z 2 telefonów,nie miej mi tego za złe...
a Ciebie podziwiam bo sobie radzisz, pewnie też lekko nie masz ,bo kto bogaty to se kupi pampersy zamiast czas marnować emotka

Ceny pampersów i huggisów są bardzo zbliżone i raczej nie chodzi o to że kto bogaty to kupuje pampersy, a kto biedny to huggisy, prawda jest taka że kupujemy huggisy bo jest konk, jakby był konk na pampersy to byśmy kupowali pampersy, narzekać jednak każdemu wolno. Życzę powodzenia w trafianiu w godzinę 17.
0 0

ciasssteczko

#2220954 Napisano: 11.03.2009 10:51:52
mój rossmann. kupiłam sobie pianke gillette, pani w kasie wyskoczyla cena 99,99 zl emotka
zrobili mi korekte, zaplacilam normalna cene, maszynki kupione. zabrali jednak paragon z tamta kwota i kazali dzis przyjsc po kopie, pani w kasie miala byc poinformowana. poszlam, czekalam dobry kwadrans az sie pokloca sprzedawczynie i okazalo sie, ze ponoc nie mialy prawa nawet robic korekty - czyli niby mialam zaplacic te 99 zł, a paragonu tym bardziej mi nie dadza. nawet nie chodzi juz o ten paragon, ale co to za absurd? czy sklep nie ma obowiazku dac mi paragonu za zakupiony towar?
0 0

beataa81

#2221156 Napisano: 12.03.2009 06:13:09
grovero napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

Ceny pampersów i huggisów są bardzo zbliżone i raczej nie chodzi o to że kto bogaty to kupuje pampersy, a kto biedny to huggisy, prawda jest taka że kupujemy huggisy bo jest konk, jakby był konk na pampersy to byśmy kupowali pampersy, narzekać jednak każdemu wolno. Życzę powodzenia w trafianiu w godzinę 17.

nie jest aż tak bardzo zbliżona jak Ci się wydaje...Pampersy 5 u mnie chodzą po 53zł natomiast Huggisy nawet po 37 zł więc róznica spora...
0 0

aga17

#2221227 Napisano: 12.03.2009 07:20:41
agicho napisał(a):

bibianna napisał(a):

mimbla napisał(a):

mimbla napisał(a):

Tak samo czekam , jescze pisza śmieszne maile na moje pytania :

Witamy emotka

Bardzo przepraszamy za to nie porozumienie.
Sprawa wysyłki produktu jest wyjaśniana, została zgłoszona reklamacja i

na razie nie mamy odzewu z Poczty Polskiej.

Jak tylko dotrze do nas jakakolwiek informacja, w trybie natychmiastowym
damy znać:)

Pozdrawiamy

Zespół Olay

Jeden krem mógł zaginąc ale nie tyyyle!

emotka

A czy dostałyście @ o przyznaniu dodatkowych kremów za ankiete z olaya?Bo tam miała dostać co 7 osoba
0 0

monia24

#2221241 Napisano: 12.03.2009 07:25:59
beataa81 napisał(a):

grovero napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

nie jest aż tak bardzo zbliżona jak Ci się wydaje...Pampersy 5 u mnie chodzą po 53zł natomiast Huggisy nawet po 37 zł więc róznica spora...

oczywiście że spora, tym bardziej że na miesiąc to tych paczuszek też sporo idzie emotka
0 0