Wkurza mnie...

Gość: grovero

#2221251 Napisano: 12.03.2009 07:28:47
beataa81 napisał(a):

grovero napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wkurza mnie ogromnie to że nie mogę wygrać huggisów emotka Normalnie modlę się codziennie o 1 paczkę (to znaczy ten piękny komplecik paczek) i aż płakać mi się chce bo mi się nie udaje, gram jak ta sierota i użalam się nad sobą i nic nie wychodzi dalej abuuuuu emotka emotka Już za te smsy trochę pieluszek bym kupiła emotka No i właśnie to też mnie wkurza emotka to wyrzucanie kasy na smsy, bezsensu emotka
Pogoda mnie wkurza, depreche mam emotka
Nigdy tak nie miałam, starzeję się chyba emotka

nie martw sie ja tez ich nie moge utrafic a niektorzy wygrali po kilka zestawow........ emotka

wkurzają mnie też te osoby które już wygrały któryś już tam komplet, najpierw w topie teraz piszą -kolejne huggiesy wpadły a potem szukam paragonu, jak nie mają paragonów to niech nie grają!!! pewnie dzieci też nie mają!!

nie oceniaj ja wygrałam kilka i szukałam 1 paragonu bo gdzieś posiałam a dzieci mam i mój młodszy synek nadal używa pieluszek więc nie oceniaj wszystkich

kasia ja cię rybko nie oceniam, ale przeszukalam twoje posty i zauważyłam że przynajmniej 5 razy paragony zgubiłaś od pieluch, i od innych produktów które trzeba było kupić aby zagrać,
mi po prostu żal du..pe ściska że nie mogę wygrać, a smsy codziennie ślę i to z 2 telefonów,nie miej mi tego za złe...
a Ciebie podziwiam bo sobie radzisz, pewnie też lekko nie masz ,bo kto bogaty to se kupi pampersy zamiast czas marnować emotka

Ceny pampersów i huggisów są bardzo zbliżone i raczej nie chodzi o to że kto bogaty to kupuje pampersy, a kto biedny to huggisy, prawda jest taka że kupujemy huggisy bo jest konk, jakby był konk na pampersy to byśmy kupowali pampersy, narzekać jednak każdemu wolno. Życzę powodzenia w trafianiu w godzinę 17.

nie jest aż tak bardzo zbliżona jak Ci się wydaje...Pampersy 5 u mnie chodzą po 53zł natomiast Huggisy nawet po 37 zł więc róznica spora...

beataa81 napisał(a):

grovero napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wkurza mnie ogromnie to że nie mogę wygrać huggisów emotka Normalnie modlę się codziennie o 1 paczkę (to znaczy ten piękny komplecik paczek) i aż płakać mi się chce bo mi się nie udaje, gram jak ta sierota i użalam się nad sobą i nic nie wychodzi dalej abuuuuu emotka emotka Już za te smsy trochę pieluszek bym kupiła emotka No i właśnie to też mnie wkurza emotka to wyrzucanie kasy na smsy, bezsensu emotka
Pogoda mnie wkurza, depreche mam emotka
Nigdy tak nie miałam, starzeję się chyba emotka

nie martw sie ja tez ich nie moge utrafic a niektorzy wygrali po kilka zestawow........ emotka

wkurzają mnie też te osoby które już wygrały któryś już tam komplet, najpierw w topie teraz piszą -kolejne huggiesy wpadły a potem szukam paragonu, jak nie mają paragonów to niech nie grają!!! pewnie dzieci też nie mają!!

nie oceniaj ja wygrałam kilka i szukałam 1 paragonu bo gdzieś posiałam a dzieci mam i mój młodszy synek nadal używa pieluszek więc nie oceniaj wszystkich

kasia ja cię rybko nie oceniam, ale przeszukalam twoje posty i zauważyłam że przynajmniej 5 razy paragony zgubiłaś od pieluch, i od innych produktów które trzeba było kupić aby zagrać,
mi po prostu żal du..pe ściska że nie mogę wygrać, a smsy codziennie ślę i to z 2 telefonów,nie miej mi tego za złe...
a Ciebie podziwiam bo sobie radzisz, pewnie też lekko nie masz ,bo kto bogaty to se kupi pampersy zamiast czas marnować emotka

Ceny pampersów i huggisów są bardzo zbliżone i raczej nie chodzi o to że kto bogaty to kupuje pampersy, a kto biedny to huggisy, prawda jest taka że kupujemy huggisy bo jest konk, jakby był konk na pampersy to byśmy kupowali pampersy, narzekać jednak każdemu wolno. Życzę powodzenia w trafianiu w godzinę 17.

nie jest aż tak bardzo zbliżona jak Ci się wydaje...Pampersy 5 u mnie chodzą po 53zł natomiast Huggisy nawet po 37 zł więc róznica spora...

Ale zwróć uwagę na opakowanie
przygład: HUGGIES Premium 5 Pieluszki 12-22 kg 56 szt. - 59,78 zł (0,93 za pieluszke)
PAMPERS Active Baby 5 Junior 11-25 kg pieluchy 46 sztuk - 49,99 zł (0,92 za pieluszke)
to oczywiście tylko przykład i te różnice mogą być troszke większe
0 0

beataa81

#2221265 Napisano: 12.03.2009 07:32:49
u mnie nie ma takich cen,nie mam dużych supermarketów,a pampersy w zwykłym sklepie są droższe niż piszesz...a znowu huggiesy sprzedają też w biedronce i na allegro taniej emotka dlatego dla mnie różnica jest oczywista...nie biorę pod uwagę najdroższych dostępnych tylko te dostępne dla mnie.
0 0

pioge7

#2221277 Napisano: 12.03.2009 07:36:30
a mnie wczoraj wkurzyła moja nauczycielka od geografii
zapowiedziała nam sprawdzian na środę 18.03.2009 a ona nam wczoraj kartkówkę zrobiła i powiedziała ze sprawdzian też będzie.- ja się nic nie uczyłem i dostanę pałę!
Jak zresztą cała klasa!1
0 0

gocha542

#2221721 Napisano: 12.03.2009 09:42:17
Wkurza mnie,że nie dochodza do mnie nagrody!!!!Pisałam do Kubusia reklamacje w sprawie slizgaczy ciekawe co napisze...Astor do mnie tez zabłądził..........
Otwieram firmę i nie wiem co z Ubezbieczeniem(chodzi o rolnicze) może ktos zna sie na tym...
Dokłodnie chodzi o ogrodnictwo...
...za duzo mam na głowie... emotka
0 0

Gość: melisa

#2221824 Napisano: 12.03.2009 10:09:11
gocha542 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie dochodza do mnie nagrody!!!!Pisałam do Kubusia reklamacje w sprawie slizgaczy ciekawe co napisze...Astor do mnie tez zabłądził..........
Otwieram firmę i nie wiem co z Ubezbieczeniem(chodzi o rolnicze) może ktos zna sie na tym...

zamierzasz odprowadzać składki do ZUS, czy KRUS? Nie wiem jak to wygląda i kto odprowadza składki do KRUS, ale jeśli masz taką możliwość wybierz KRUS. Płacisz 1/3 tego co do ZUS. Chociaż jeśli jest to twoja pierwsza działalność to przez dwa lata możesz w ZUSie płacić obniżone składki.
0 0

mariwanna

#2221868 Napisano: 12.03.2009 10:20:02
beataa81 napisał(a):

u mnie nie ma takich cen,nie mam dużych supermarketów,a pampersy w zwykłym sklepie są droższe niż piszesz...a znowu huggiesy sprzedają też w biedronce i na allegro taniej emotka dlatego dla mnie różnica jest oczywista...nie biorę pod uwagę najdroższych dostępnych tylko te dostępne dla mnie.

dorzucę swoje trzy grosze, moze ktoś skorzysta. Czytałam na innym forum, że pieluszki z rossmanna (baby dream czy jakos tak) sa tej samej jakosci co huggies, a kosztują znacznie taniej.

ciasssteczko napisał(a):

mój rossmann. kupiłam sobie pianke gillette, pani w kasie wyskoczyla cena 99,99 zl emotka
zrobili mi korekte, zaplacilam normalna cene, maszynki kupione. zabrali jednak paragon z tamta kwota i kazali dzis przyjsc po kopie, pani w kasie miala byc poinformowana. poszlam, czekalam dobry kwadrans az sie pokloca sprzedawczynie i okazalo sie, ze ponoc nie mialy prawa nawet robic korekty - czyli niby mialam zaplacic te 99 zł, a paragonu tym bardziej mi nie dadza. nawet nie chodzi juz o ten paragon, ale co to za absurd? czy sklep nie ma obowiazku dac mi paragonu za zakupiony towar?

muszą dac paragon, gdyż to jest dowód zakupu. a jak się bardzo upierają z powodu tej korekty, to niech wystawią fakturę.
0 0

Gość: kala405

#2221902 Napisano: 12.03.2009 10:30:46
wkurza mnie ludzka podłość, bezduszność i ogólna znieczulica emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

gocha542

#2221907 Napisano: 12.03.2009 10:32:32
melisa napisał(a):

gocha542 napisał(a):

zamierzasz odprowadzać składki do ZUS, czy KRUS? Nie wiem jak to wygląda i kto odprowadza składki do KRUS, ale jeśli masz taką możliwość wybierz KRUS. Płacisz 1/3 tego co do ZUS. Chociaż jeśli jest to twoja pierwsza działalność to przez dwa lata możesz w ZUSie płacić obniżone składki.

Włąsnie nie wiem,czy moge wybrac Krus,czy dopiero po trzech latach od płacenia składek emotka
0 0

smsowicz

#2221959 Napisano: 12.03.2009 10:54:12
gocha542 napisał(a):

melisa napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Włąsnie nie wiem,czy moge wybrac Krus,czy dopiero po trzech latach od płacenia składek emotka

Ogrodnictwo, to działalność rolnicza, więc powinien być KRUS, moim zadaniem...

Wkurza mnie wysoki ZUS dla prowadzących własną działalność. Bym założył firmę, ale płacenie 800zł zusu nie jest przyjemne (zarabianie 800 zamiast 1600 robi różnicę). Chcą mieć większy kryzys i większe bezrobocie, to niech jeszcze podniosą.
0 0

gocha542

#2221970 Napisano: 12.03.2009 10:57:14
smsowicz napisał(a):

gocha542 napisał(a):

melisa napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Ogrodnictwo, to działalność rolnicza, więc powinien być KRUS, moim zadaniem...

Wkurza mnie wysoki ZUS dla prowadzących własną działalność. Bym założył firmę, ale płacenie 800zł zusu nie jest przyjemne (zarabianie 800 zamiast 1600 robi różnicę). Chcą mieć większy kryzys i większe bezrobocie, to niech jeszcze podniosą.

Włąsnie to jest wkurzajace,ze kazdy przechodził sobie na krus po wykupieniu ha ziemi i zaostrzyli kryteria...aaaaaaaa...teraz mam problem,bo zarobek na kwiatkach jest fajny jak nie trzeba go oddawac całego na opłaty emotka
0 0

mimbla

#2223298 Napisano: 12.03.2009 05:47:16
agicho napisał(a):

bibianna napisał(a):

mimbla napisał(a):

Wkurza mnie, że Olay nas tak olewa, przysyła ankiety do wypełnienia a kremy chyba jeszcze się produkują, albo zużyli je sami pracownicy ich marketingu.

mimbla napisał(a):

Wkurza mnie, że Olay nas tak olewa, przysyła ankiety do wypełnienia a kremy chyba jeszcze się produkują, albo zużyli je sami pracownicy ich marketingu.

racja ja juz nie licze że ten krem dotrze

Tak samo czekam , jescze pisza śmieszne maile na moje pytania :

Witamy emotka

Bardzo przepraszamy za to nie porozumienie.
Sprawa wysyłki produktu jest wyjaśniana, została zgłoszona reklamacja i

na razie nie mamy odzewu z Poczty Polskiej.

Jak tylko dotrze do nas jakakolwiek informacja, w trybie natychmiastowym
damy znać:)

Pozdrawiamy

Zespół Olay

Jeden krem mógł zaginąc ale nie tyyyle!

emotka

Tobie chociaż odpowiedzieli na maila, moje pewnie wylądowały w koszu.
0 0

ziolko

#2223455 Napisano: 12.03.2009 06:44:48
wkurza mnie, że ludzie pytają się o różne rzeczy w czy wysyłają juz nagrody z.. a nie czytają wcześniejszych wpisów emotka szczególnie dotyczy to woolstara.. czy tak ciężko przeczytać kilka postów wyżej?? emotka emotka emotka
emotka emotka w ten sposób jest 155 niepotrzebnych wpisów emotka
0 0

natik999

Gość: paheli

#2223508 Napisano: 12.03.2009 07:00:55
Mnie wkurza brak kasy i piętrząca się góra rachunków do zapłaty emotka a w zasadzie mnie to totalnie dobija emotka
0 0

olunka

#2223532 Napisano: 12.03.2009 07:07:44
paheli napisał(a):

Mnie wkurza brak kasy i piętrząca się góra rachunków do zapłaty emotka a w zasadzie mnie to totalnie dobija emotka

mam dokładnie to samo emotka a ponieważ zaczęłam pracę od 1.03 to wypłata dopiero w kwietniu emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2223561 Napisano: 12.03.2009 07:15:12
Wkurza mnie, że w moim mieście nie ma reala, a tam jest tyle fajnych konków... A moje tesco przeważnie nie bierze udziału w konkach, a przynajmniej nic pracujące tam panie nie wiedzą i prawie stukają się w czoło, gdy zapytam... emotka
0 0

natik999

#2223568 Napisano: 12.03.2009 07:16:54
a u mnie tylko carrefour niedaleko....ale jakos te konki nieciekawe..... np. w realu czy tam tesco jest teraz 3 lokówki dziennie, a w care. 1 suszarka tylko emotka ....

0 0

Gość: sopran

#2223674 Napisano: 12.03.2009 08:10:13
6 dni temu dostałam wiadomość od uncle bens na którą miałam nadzieję
Witamy Serdecznie

W związku z wybraniem Pani do grupy potencjalnych laureatów konkursu Chiński Nowy Rok, prowadzonym na stonie internetowej www.unclebens.com.pl, prosimy o podanie dodatkowych danych osobowych: imienia, nazwiska, daty urodzenia, adresu do korespondencji oraz nr telefonu kontaktowego.

Prosimy o wysłanie danych, o których prośba powyżej, na adres konkurs@wygrajzunclebens.pl w ciągu 3 dni od otrzymania tego emaila (nie dotrzymanie terminu może oznaczać wykluczenie z listy lauretaów)

Dane te zostaną wykorzystane jedynie na potrzeby realizacji konkursu.

I cenzura, bo przekroczyłam termin o 3 dni, bo mail był w spamie!! Czy ktoś tak miał?
0 0

malenka89

#2223701 Napisano: 12.03.2009 08:16:38
ja tam mogę Wam pokupować co tam chcecie bo wszystkie sklepy mam blisko, a czesto w nich bywam, ale nie wiem czy opłacałoby się Wam emotka
0 0

Gość: marielu

#2223707 Napisano: 12.03.2009 08:19:10
wkuza mje ze mój Roman zaczyna myśleć że tedance to Mary emotka
0 0