Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: matejank
Gość: chochliczka
kogo praca nie wkurza
Gość: jolcia12
takie samo coś dostałam... ale chyba klątwa nie podziałala bo nagrody wciąż się mnie trzymają
Gość: happydays
nie probowalas z troche innymi danymi
Gość: czarna2318
Gość: melisa
dostałam na meila kilka wiadomości od niejakich Świerczyńskich Izy i Jurka (puste meile w temacie tylko test). Było tych meili kilka, poczta na stronie almatramp.com.pl Przekopiowałam do paska zadań nazwę strony, otworzyłam... i sobie ściągnęłam chyba z 10 trojanów.
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rdzando
Kurcze ja tez dostałam takie e-maile
w nich nic a jako zalaczniki puste strony. Na szczescie nic nie zapisywalam ani nie kopiowalam. Mam nadzieje że przez samo otwarcie niczego nie wpuściłam bo jak tak to moj stary dopiero się wkurzy
ciekawe skąd mieli nasze meile, nie pamiętam żadnego konkursu z tej strony...
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
hihi moze w grudniu kolejne
Gość: kasia1600
Gość: rdzando
kto ??
Czy ci co wysyłają???
Zdecydowanie ci co wysyłają... popsuli mi komputer
musisz przeskanować komputer w stanie rozruchu innaczej nigdy nie usuniesz tego trojana a on ci będzie po cichutku komputer zżerał, w awaście jest taki przycisk, komp się wyłącczy i wszystko usunie po cichu
Gość: rafi323raf
no to ustaw sobie osłonę na normalna zamiast wysoka
enia2007
Postów 924
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewelcia
ja non stop dostaje puste maile