Wkurza mnie...

Gość: matejank

#2244244 Napisano: 19.03.2009 01:34:10
A ja mam dość swojej !@#$%^&*()_+ pracy!!!
0 0

Gość: chochliczka

#2244265 Napisano: 19.03.2009 01:39:22
matejank napisał(a):

A ja mam dość swojej !@#$%^&*()_+ pracy!!!

kogo praca nie wkurza emotka ja zawsze mowie sobie,ze od przyszlego miesiaca rezygnuje emotka i chybaw koncu to zrobie bo mam juz tez dosc
0 0

Gość: jolcia12

#2244276 Napisano: 19.03.2009 01:43:24
ewelina00731 napisał(a):

Wrozka Elwira zawiadamia: ktos wpisal Twoj numer gadu gadu uzywajac opcji Rzuc klatwe. emotka takie rzeczy mi na gg przychodzą, normalnie cycki opadają

myślę, że ta klatwa może miec zwiazek z brakiem ostatnimi czasy jakichkolwiek wygranych. jeśli ktoś zna jakieś hokus pokus na sciagniecie klatwy wiedzmy elwiry , to z gory fenks emotka

takie samo coś dostałam... ale chyba klątwa nie podziałala bo nagrody wciąż się mnie trzymają emotka
0 0

Gość: happydays

#2244373 Napisano: 19.03.2009 02:14:20
pioge7 napisał(a):

happydays napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

gfk- dostalam zaproszenie do ankiety ale czego bym nie wpisala to i tak juz mi dziekuja;/

mi sie za drugim podejsciem udalo x)

ja tez tak mam
po pierwszym pytaniu już dizekują

i wkurza mnie że wysyłam o pełnej godzinie na batoniki zgłoszenie przez stronkę i smsa i nic nie przychodzi a batoników chyba już z 15 zuzytych

nie probowalas z troche innymi danymi
emotka

0 0

Gość: czarna2318

#2244388 Napisano: 19.03.2009 02:19:22
A mnie wkurza,zazdrość niektórych bywalców tej stronki i tendencja do oszukiwania... emotka emotka
0 0

Gość: melisa

#2244401 Napisano: 19.03.2009 02:24:15
ładnie sobie zrobiłam emotka

dostałam na meila kilka wiadomości od niejakich Świerczyńskich Izy i Jurka (puste meile w temacie tylko test). Było tych meili kilka, poczta na stronie almatramp.com.pl Przekopiowałam do paska zadań nazwę strony, otworzyłam... i sobie ściągnęłam chyba z 10 trojanów. emotka emotka emotka Strona chyba tak zawirusowana, bo w meilach nic nie było.... wszystko działało poprawnie póki nie otworzyłam tej strony.
0 0

apoccalipsa

#2244423 Napisano: 19.03.2009 02:36:28
melisa napisał(a):

dostałam na meila kilka wiadomości od niejakich Świerczyńskich Izy i Jurka (puste meile w temacie tylko test). Było tych meili kilka, poczta na stronie almatramp.com.pl Przekopiowałam do paska zadań nazwę strony, otworzyłam... i sobie ściągnęłam chyba z 10 trojanów. emotka emotka emotka Strona chyba tak zawirusowana, bo w meilach nic nie było.... wszystko działało poprawnie póki nie otworzyłam tej strony.

współczuję...
0 0

apoccalipsa

#2244427 Napisano: 19.03.2009 02:37:41
melisa napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

Dziecinada na forum emotka poprosilam o rewanzowy klik a kliknęłam pewnej osóbce na niejeden link a ta pewna osóbka owszem odklikała oceniając mój przepis chyba na mniej niż zero co obnizyło mi punktację-takie podziekowanie dostałam za pomoc...widzę,ze wróciłam na forum po długiej przerwie ale to już nie to samo forum co dawniej...przykre ale prawdziwe!

łoj tu się różne rzeczy dzieją...

a w temacie: jak mnie wkuuuuurza, normalnie mnie denerwuje to, że moje 10 nagród gdzieś tam jest, ale jeszcze nie u mnie. Poczto Polska pośpiesz się, bo mi nerwicę pogłębiasz.

też mam dużo zaległych
emotka
0 0

Gość: rdzando

#2244429 Napisano: 19.03.2009 02:38:10
melisa napisał(a):

Kurcze ja tez dostałam takie e-maile
w nich nic a jako zalaczniki puste strony. Na szczescie nic nie zapisywalam ani nie kopiowalam. Mam nadzieje że przez samo otwarcie niczego nie wpuściłam bo jak tak to moj stary dopiero się wkurzy emotka emotka
0 0

#2244445 Napisano: 19.03.2009 02:41:12
przeskanowałam avastem kompa, znalazłam jednego trojana, wywaliłam, reszta podobnież była czysta, i znów dostałam info o trojanie, wywaliłam, ciekawe jak długo będzie mi się pokazywać emotka chyba pójdę po pomoc do fachowca, bo mnie się to całkiem nie podoba, komputer mi świruje... emotka

ciekawe skąd mieli nasze meile, nie pamiętam żadnego konkursu z tej strony...
0 0

jola29k

#2244456 Napisano: 19.03.2009 02:46:13
a mnie wkurzyła i rosmieszyła wrózka która wysyła mi codzienie sms co mnie czeka , wiec zadałam jej pytanie kiedy urodze dziecko , a ona mi napisała ze w grudniu bede w ciazy to , jest ciekawe bo ja jestem w 2 miesiacu ciazy , i chyba jestem słonica i bede w ciazy 20 miesiecy emotka emotka
0 0

isiulka

#2244550 Napisano: 19.03.2009 03:14:31
jola29k napisał(a):

a mnie wkurzyła i rosmieszyła wrózka która wysyła mi codzienie sms co mnie czeka , wiec zadałam jej pytanie kiedy urodze dziecko , a ona mi napisała ze w grudniu bede w ciazy to , jest ciekawe bo ja jestem w 2 miesiacu ciazy , i chyba jestem słonica i bede w ciazy 20 miesiecy emotka emotka

hihi moze w grudniu kolejne emotka
0 0

Gość: kasia1600

#2244567 Napisano: 19.03.2009 03:24:42
rdzando napisał(a):

melisa napisał(a):

dostałam na meila kilka wiadomości od niejakich Świerczyńskich Izy i Jurka (puste meile w temacie tylko test). Było tych meili kilka, poczta na stronie almatramp.com.pl Przekopiowałam do paska zadań nazwę strony, otworzyłam... i sobie ściągnęłam chyba z 10 trojanów. emotka emotka emotka Strona chyba tak zawirusowana, bo w meilach nic nie było.... wszystko działało poprawnie póki nie otworzyłam

tej strony.

u mnie tez te e-maile były -dobrze,ze wszystkie wykasowalam
w nich nic a jako zalaczniki puste strony. Na szczescie nic nie zapisywalam ani nie kopiowalam. Mam nadzieje że przez samo otwarcie niczego nie wpuściłam bo jak tak to moj stary dopiero się wkurzy emotka emotka

emotka banda!
0 0

Gość: rdzando

#2244603 Napisano: 19.03.2009 03:38:31
kasia1600 napisał(a):

rdzando napisał(a):

melisa napisał(a):

dostałam na meila kilka wiadomości od niejakich Świerczyńskich Izy i Jurka (puste meile w temacie tylko test). Było tych meili kilka, poczta na stronie almatramp.com.pl Przekopiowałam do paska zadań nazwę strony, otworzyłam... i sobie ściągnęłam chyba z 10 trojanów. emotka emotka emotka Strona chyba tak zawirusowana, bo w meilach nic nie było.... wszystko działało poprawnie póki nie otworzyłam

tej strony.

u mnie tez te e-maile były -dobrze,ze wszystkie wykasowalam

emotka banda!

kto ??
emotka myyyy? emotka

Czy ci co wysyłają??? emotka emotka emotka
0 0

#2244616 Napisano: 19.03.2009 03:44:08
rdzando napisał(a):

kto ??
emotka myyyy? emotka

Czy ci co wysyłają??? emotka emotka emotka

Zdecydowanie ci co wysyłają... popsuli mi komputer emotka
0 0

#2244630 Napisano: 19.03.2009 03:49:26
melisa napisał(a):

przeskanowałam avastem kompa, znalazłam jednego trojana, wywaliłam, reszta podobnież była czysta, i znów dostałam info o trojanie, wywaliłam, ciekawe jak długo będzie mi się pokazywać emotka chyba pójdę po pomoc do fachowca, bo mnie się to całkiem nie podoba, komputer mi świruje... emotka

musisz przeskanować komputer w stanie rozruchu innaczej nigdy nie usuniesz tego trojana a on ci będzie po cichutku komputer zżerał, w awaście jest taki przycisk, komp się wyłącczy i wszystko usunie po cichu
0 0

Gość: rafi323raf

#2244685 Napisano: 19.03.2009 04:03:42
jolcia12 napisał(a):

melisa napisał(a):

musisz przeskanować komputer w stanie rozruchu innaczej nigdy nie usuniesz tego trojana a on ci będzie po cichutku komputer zżerał, w awaście jest taki przycisk, komp się wyłącczy i wszystko usunie po cichu

ostatnio avasta zainstalowałem, i przeglądarka 30 min się włączała - to go usunąłem, i przynajmneij mam spokój, i szybciej komp chodzi emotka Chodzi szybciej z wirusami, niż z antywirusami emotka
0 0

#2244734 Napisano: 19.03.2009 04:11:57
rafi323raf napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

melisa napisał(a):

ostatnio avasta zainstalowałem, i przeglądarka 30 min się włączała - to go usunąłem, i przynajmneij mam spokój, i szybciej komp chodzi emotka Chodzi szybciej z wirusami, niż z antywirusami emotka

no to ustaw sobie osłonę na normalna zamiast wysoka
0 0

enia2007

#2244769 Napisano: 19.03.2009 04:16:04
wkurza mnie ,że wygrany voucher z nutelli ma ważność tylko 12 dni a na dodatek żaden sklep w Krakowie o niczym nie wie,straciłam juz masę pieniędzy na telefony żeby się czegoś dowiedzieć a nadal nic nie wiem emotka
0 0

Gość: ewelcia

#2244850 Napisano: 19.03.2009 04:30:40
rdzando napisał(a):

melisa napisał(a):

ja non stop dostaje puste maile emotka ale od razu je usuwam...
0 0