Wkurza mnie...

Gość: kala405

#2265552 Napisano: 25.03.2009 06:40:06
wkurza mnie ze dostałam karniaka za dyskusje w tym topie, tu nie ma napisane bez dyskusjii tylko monologi a wyjasnianie komus czegos wspieranie to bee, nie tylko pewnie to moje zdanie emotka
0 0

Gość: iwciaj71

#2265560 Napisano: 25.03.2009 06:41:53
Wkurz mnie to,że nie mogę wejść na forum smak na tak a parę dni temu mogłam
0 0

Gość: blood

#2265844 Napisano: 25.03.2009 07:45:39
http://allegro.pl...core_i7.html#gallery

Ręce opadają... To już trzeba być bezczelnym.
Mam nadzieję, że nikt nie kupi.
0 0

Gość: edziagrabarka

#2265877 Napisano: 25.03.2009 07:55:39
wkurza mnie to, że nie umiem ugrać batonów!
0 0

Gość: rafi323raf

#2265905 Napisano: 25.03.2009 08:01:17
samantha22 napisał(a):

blood napisał(a):

http://allegro.pl...core_i7.html#gallery

Ręce opadają... To już trzeba być bezczelnym.
Mam nadzieję, że nikt nie kupi.

dlaczego emotka Nie rozumie za bardzo o co Ci chodzi emotka - gdybym ja wygrała takiego kompa, to też bym go pewnie sprzedała i kupiła bardziej niezbędne mi rzeczy

właśnie, dużo osób sprzedaje wygrane, a czy to książka, czy coś bardziej wartościowego emotka
ja chyba bym go akurat zatrzymał, bo mój ledwo zipie, ale nie mam nic przeciwko sprzedazy emotka
0 0

#2265981 Napisano: 25.03.2009 08:14:34
samantha22 napisał(a):

dlaczego emotka Nie rozumie za bardzo o co Ci chodzi emotka - gdybym ja wygrała takiego kompa, to też bym go pewnie sprzedała i kupiła bardziej niezbędne mi rzeczy

Bo po to są organizowane konkursy z tak niezwykłą nagrodą, żeby ktoś kto rzeczywiście marzy o takim komputerze, go wygrał. Osoby, które nie planowały z niego korzystać, w ogóle nie powinny brać udział w tamtym konkursie.

W innym temacie pogratulowałem zwyciężczyni (ma tutaj konto), bo to niezwykłe zdobyć taką nagrodę i to przy ponad stutysięcznej konkurencji. No ale jak zobaczyłem, że komp jest na sprzedaż to trafiła mnie cholera.

Ja osobiście gdybym wygrał taki komputer to co najwyżej sprzedałbym jedynie kilka zbędnych wg mnie komponentów (np sprzedał jeden dysk, jedną kartę graficzną i zmienił zasilacz dzięki czemu komputer pobierałby znacznie mniej energii) i normalnie jakby nigdy nic korzystał z takiego nieco okrojonego komputera emotka

Raczej nikt tego komputera nie kupi bo jest za drogi. Za 4x mniej można już kupić pożądny komputer, który starczy na kilka lat grania we wszystkie najnowsze tytuły. Tak drogie komputery są ciekawostką, normalnie ich się nie sprzedaje.

Zwyciężczyni najwyraźniej nie zrozumiała przekazu konkursu i chyba zachłanność przysłoniła wszystko inne. Szkoda. A miałem nadzieje, że będzie z niego korzystać wespół z resztą swojej rodzinki traktując go jednocześnie jako niezwykłą pamiątkę. Pzdr
0 0

samantha22

#2266056 Napisano: 25.03.2009 08:29:16
konk to konk - z wygraną robi się co chce, mnie to nie wkurza i nie rusza emotka

ale za to wkurza mnie mój królik, któremu się chyba zdaję, że jest kotem, skacze mi po meblach i je rysuje pazurkami emotka
0 0

Gość: maja21z

#2266065 Napisano: 25.03.2009 08:30:59
samantha22 napisał(a):

konk to konk - z wygraną robi się co chce, mnie to nie wkurza i nie rusza emotka

ale za to wkurza mnie mój królik, któremu się chyba zdaję, że jest kotem, skacze mi po meblach i je rysuje pazurkami emotka

to masz szczęście, że Ci nie podjada czekolady z ławy tak jak mój.....
0 0

samantha22

#2266073 Napisano: 25.03.2009 08:33:02
maja21z napisał(a):

samantha22 napisał(a):

to masz szczęście, że Ci nie podjada czekolady z ławy tak jak mój.....

podjada mi ciasta i spija browaki emotka wychowałam pijaka emotka
0 0

Gość: melisa

#2266276 Napisano: 25.03.2009 09:24:39
blood napisał(a):

samantha22 napisał(a):

Bo po to są organizowane konkursy z tak niezwykłą nagrodą, żeby ktoś kto rzeczywiście marzy o takim komputerze, go wygrał. Osoby, które nie planowały z niego korzystać, w ogóle nie powinny brać udział w tamtym konkursie.

W innym temacie pogratulowałem zwyciężczyni (ma tutaj konto), bo to niezwykłe zdobyć taką nagrodę i to przy ponad stutysięcznej konkurencji. No ale jak zobaczyłem, że komp jest na sprzedaż to trafiła mnie cholera.

Ja osobiście gdybym wygrał taki komputer to co najwyżej sprzedałbym jedynie kilka zbędnych wg mnie komponentów (np sprzedał jeden dysk, jedną kartę graficzną i zmienił zasilacz dzięki czemu komputer pobierałby znacznie mniej energii) i normalnie jakby nigdy nic korzystał z takiego nieco okrojonego komputera emotka

Raczej nikt tego komputera nie kupi bo jest za drogi. Za 4x mniej można już kupić pożądny komputer, który starczy na kilka lat grania we wszystkie najnowsze tytuły. Tak drogie komputery są ciekawostką, normalnie ich się nie sprzedaje.

Zwyciężczyni najwyraźniej nie zrozumiała przekazu konkursu i chyba zachłanność przysłoniła wszystko inne. Szkoda. A miałem nadzieje, że będzie z niego korzystać wespół z resztą swojej rodzinki traktując go jednocześnie jako niezwykłą pamiątkę. Pzdr

szczerze mówiąc też bym go chciała sprzedać. Za takie pieniądze można kupić kilka porządnych komputerów. Wiesz często sprzedaję rzeczy, które wygrywam. Potem kupuję to co mnie interesuje, co często było do wygrania w innym konkursie, ale wygrał to ktoś, kto później sprzeda to na allegro. Czasami nachodzi mnie refleksja, że może a tą grę czy książkę ktoś się bardzo napalił i jest mocno zawiedziony, że jej nie wygrał, ale potem myślę sobie o tych wszystkich konkursach, w których do wygrania były książki, filmy, które bardzo chciałam mieć w swojej kolekcji, obejrzeć, przeczytać. Osoba, która wygrała ten komputer być może marzy o samochodzie lub fajnych wakacjach. Takie rzeczy wygrywa się tylko fuksem i jest to maleńki procent konkursomaniaków. Niech jej pójdzie na zdrowie.

W temacie: wkurza mnie to, że po przeinstalowaniu systemu muszę wszystko wgrywać sobie od nowa. Wypowiadam wojnę wirusom komputerowym. emotka
0 0

#2266750 Napisano: 26.03.2009 02:58:00
Chodzi mi po prostu o to, że taki komp to nie jest taka zwykła nagroda jakich wiele, to coś wyjątkowego czego nie powinno się pozbywać bez względu na jego wartość emotka No ale koniec tego tematu emotka

Co do wirusów, to ja nie złapałem żadnegoi wirusa od jakiegoś 1,5 roku odkąd kupiłem sobie router
emotka Nie mam ani antywirusa ani firewalla zainstalowanego, a kompuś śmiga że hoho emotka Polecam
0 0

Gość: kamilm93

#2266871 Napisano: 26.03.2009 07:05:25
No tak, ale zdobywczyni tego komputera ma już w domu z czego co się orientuję 3 laptopy i Xbox'a 360, więc po co jej komputer, dzięki któremu będą przychodziły piękne rachunki za prąd ?
0 0

spursman

#2266895 Napisano: 26.03.2009 07:17:53
wkurza mnie ze nic nie wygrywam ostatnio! emotka
0 0

Gość: sopran

#2267132 Napisano: 26.03.2009 08:28:18
Tja.. Wiesz, w dorosłym życiu samemu się opłaca rachunki, a nie idzie do mamusi po pieniążki.

Tak- sprzedaję kompa, bo chcę wymienić mieszkanie na 3 pokojowe, a ta kasa mi to umożliwi. Jak masz jakiś problem- napisz do redakcji gola, żem niegodna posiadania nagrody. Szczególnie, że wszyscy z redakcji powiedzieli że pogoniliby go od razu emotka

EOT. Nie mam zamiaru dłużej rozmawiać o komputerze.
Żal cenzura ściska, co nie?
0 0

Gość: kala405

#2267186 Napisano: 26.03.2009 08:42:04
wkurzyłam sie bo był listonosz z paczka rano a mi sie d*** ruszyc nie chciało z wyrka i teraz musze czekac do 14-stej emotka
0 0

Gość: snupy3

#2267396 Napisano: 26.03.2009 09:35:12
sopran napisał(a):

Tja.. Wiesz, w dorosłym życiu samemu się opłaca rachunki, a nie idzie do mamusi po pieniążki.

Tak- sprzedaję kompa, bo chcę wymienić mieszkanie na 3 pokojowe, a ta kasa mi to umożliwi. Jak masz jakiś problem- napisz do redakcji gola, żem niegodna posiadania nagrody. Szczególnie, że wszyscy z redakcji powiedzieli że pogoniliby go od razu emotka

EOT. Nie mam zamiaru dłużej rozmawiać o komputerze.
Żal cenzura ściska, co nie?

A mi nie ściska,wiadomo-każdy pozazdrości,ja też zazdroszczę ale do jasnej wygrał/a-to ma prawo sobie z nim zrobić co zechce,a niech nawet sprzeda i sobie za to kupi złote majtki z brylantami,nic mi do tego.
Każdy ma jakieś swoje marzenia i jeśli taka wygrana pomaga je spełnić to bardzo dobrze.
Gdybym wygrała taki sprzęt to tez od razu by poszedł na allegro bo i ja na coś zbieram kasę,a już kto na co zbiera to jego sprawa.
Powiem więcej-taki komputer WARTO sprzedać,bo z każdym miesiącem jego wycena będzie spadać w dół.
Komputer jak samochód,nowego nie opłaca się mieć. Lepiej sprzedać i kupić coś tańszego,a resztę pieniędzy wsadzić w coś co nie straci tak drastycznie na wartości.
Nigdy nie zostawiłabym sobie nowego auta,nowego wypasionego kompa itp.Bo się nie opłaca i tyle.
A tak w ogóle gratuluję wygranej.

Aż strach się chwalić co się wygrało bo zaraz będą wszyscy śledzić losy tej wygranej czy aby na allegro nie pójdzie.... emotka
0 0

Gość: sopran

#2267422 Napisano: 26.03.2009 09:43:12
Aż strach się chwalić co się wygrało bo zaraz będą wszyscy śledzić losy tej wygranej czy aby na allegro nie pójdzie....

Dokładnie. A co z topem wygrane na sprzedaż?

Mało znam rodzin na dorobku z dzieckiem, które wolałyby kompa zamiast większego mieszkania. No, ale taka wiedza przychodzi z czasem- jak trzeba samemu odkładać kasę na wakacje, czy nowe auto. Skoro ktoś tego nie rozumie i trzymałby kompa za taką kasę tylko po to żeby mieć pierdylion fpsów w GTA zamiast odłożyć kasę na coś (być może banalniejszego) przydatnego do życia- jego sprawa. Może życie to zweryfikuje.
0 0

isiulka

#2267455 Napisano: 26.03.2009 09:52:49
sopran napisał(a):

Aż strach się chwalić co się wygrało bo zaraz będą wszyscy śledzić losy tej wygranej czy aby na allegro nie pójdzie....

Dokładnie. A co z topem wygrane na sprzedaż?

Mało znam rodzin na dorobku z dzieckiem, które wolałyby kompa zamiast większego mieszkania. No, ale taka wiedza przychodzi z czasem- jak trzeba samemu odkładać kasę na wakacje, czy nowe auto. Skoro ktoś tego nie rozumie i trzymałby kompa za taką kasę tylko po to żeby mieć pierdylion fpsów w GTA zamiast odłożyć kasę na coś (być może banalniejszego) przydatnego do życia- jego sprawa. Może życie to zweryfikuje.

Ciekawe czy sciagną z Ciebie podatek, za to że sprzedajesz przed upływem 6 miesięcy.
A skoro tylu Ci zazdrości tego komputera to się lepiej na to przygotuj emotka

Aha i to jest rada a nie jakaś uszczypliwa uwaga emotka

w temacie wkurza mnie pogoda
0 0

Gość: magdalenka26

#2268132 Napisano: 26.03.2009 12:18:38
chciałam zapytać czy zwrócił ktoś uwagę w konkursie BEBIKO jest tam sortowanie zdjęc kliknełam najnowsze i oniemiałam!!! jakim cudem zdjęcie które zostało dopiero dodane ma juz ponad 1000 głosów?? takich zdjęc jest bardzo bardzo duzo!!
Moja OlUSIA jest tam od początku i pomomo tego ze pomagamy sobie tutaj wzajemnie ALE podkreślam UCZCIWIE to w tej sytuacji nie mam najmniejszych szans na tego misiaczka...powiedzcie mi o co chodzi bo naprawde nierozumiem:( czy organizator konkursu tego nie widzi?? noi Wy wszyscy uczciwie grający!! nie denerwuje was to??
jak z tym walczyć??
bo ja się naprawde wq...:(
0 0

#2268187 Napisano: 26.03.2009 12:32:56
sopran napisał(a):

Haha, nie mierz ludzi swoją miarą. Zresztą sam wyżej pisałem, ze osłabiłbym ten komputer żeby rachunek za prąd był mniejszy.

Są nagrody, których się nie sprzedaje, ale widzę że część z was nie potrafi tego pojąć. Jest ogromna różnica między sprzedaża zwykłej ksiązki, naczyń, płyt a czymś wyjątkowym, b.trudno dostępnym, wręcz niemożliwym do kupienia w normalny sposób.

Ja ze swojego komputera jestem zadowolony, bo jest naprawdę mocny, co nie zmienia faktu że podziwiam twoje niesamowite szczęście, bo żeby wygrać z grona ponad 100 000 osób to trzeba mieć naprawdę farta. Szkoda jedynie że posiadaczka tego szczęścia ma dolary w oczach.

No ale obyś nie sprzedała tego kompa, to się wtedy może nauczysz, że pieniądze to nie wszystko.

Pzdr
0 0