Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kala405
Gość: iwciaj71
Gość: blood
Ręce opadają... To już trzeba być bezczelnym.
Mam nadzieję, że nikt nie kupi.
Gość: edziagrabarka
Gość: rafi323raf
właśnie, dużo osób sprzedaje wygrane, a czy to książka, czy coś bardziej wartościowego
ja chyba bym go akurat zatrzymał, bo mój ledwo zipie, ale nie mam nic przeciwko sprzedazy
Bo po to są organizowane konkursy z tak niezwykłą nagrodą, żeby ktoś kto rzeczywiście marzy o takim komputerze, go wygrał. Osoby, które nie planowały z niego korzystać, w ogóle nie powinny brać udział w tamtym konkursie.
W innym temacie pogratulowałem zwyciężczyni (ma tutaj konto), bo to niezwykłe zdobyć taką nagrodę i to przy ponad stutysięcznej konkurencji. No ale jak zobaczyłem, że komp jest na sprzedaż to trafiła mnie cholera.
Ja osobiście gdybym wygrał taki komputer to co najwyżej sprzedałbym jedynie kilka zbędnych wg mnie komponentów (np sprzedał jeden dysk, jedną kartę graficzną i zmienił zasilacz dzięki czemu komputer pobierałby znacznie mniej energii) i normalnie jakby nigdy nic korzystał z takiego nieco okrojonego komputera
Raczej nikt tego komputera nie kupi bo jest za drogi. Za 4x mniej można już kupić pożądny komputer, który starczy na kilka lat grania we wszystkie najnowsze tytuły. Tak drogie komputery są ciekawostką, normalnie ich się nie sprzedaje.
Zwyciężczyni najwyraźniej nie zrozumiała przekazu konkursu i chyba zachłanność przysłoniła wszystko inne. Szkoda. A miałem nadzieje, że będzie z niego korzystać wespół z resztą swojej rodzinki traktując go jednocześnie jako niezwykłą pamiątkę. Pzdr
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to wkurza mnie mój królik, któremu się chyba zdaję, że jest kotem, skacze mi po meblach i je rysuje pazurkami
Gość: maja21z
to masz szczęście, że Ci nie podjada czekolady z ławy tak jak mój.....
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podjada mi ciasta i spija browaki
Gość: melisa
szczerze mówiąc też bym go chciała sprzedać. Za takie pieniądze można kupić kilka porządnych komputerów. Wiesz często sprzedaję rzeczy, które wygrywam. Potem kupuję to co mnie interesuje, co często było do wygrania w innym konkursie, ale wygrał to ktoś, kto później sprzeda to na allegro. Czasami nachodzi mnie refleksja, że może a tą grę czy książkę ktoś się bardzo napalił i jest mocno zawiedziony, że jej nie wygrał, ale potem myślę sobie o tych wszystkich konkursach, w których do wygrania były książki, filmy, które bardzo chciałam mieć w swojej kolekcji, obejrzeć, przeczytać. Osoba, która wygrała ten komputer być może marzy o samochodzie lub fajnych wakacjach. Takie rzeczy wygrywa się tylko fuksem i jest to maleńki procent konkursomaniaków. Niech jej pójdzie na zdrowie.
W temacie: wkurza mnie to, że po przeinstalowaniu systemu muszę wszystko wgrywać sobie od nowa. Wypowiadam wojnę wirusom komputerowym.
Co do wirusów, to ja nie złapałem żadnegoi wirusa od jakiegoś 1,5 roku odkąd kupiłem sobie router
Gość: kamilm93
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Gość: sopran
Tak- sprzedaję kompa, bo chcę wymienić mieszkanie na 3 pokojowe, a ta kasa mi to umożliwi. Jak masz jakiś problem- napisz do redakcji gola, żem niegodna posiadania nagrody. Szczególnie, że wszyscy z redakcji powiedzieli że pogoniliby go od razu
EOT. Nie mam zamiaru dłużej rozmawiać o komputerze.
Żal cenzura ściska, co nie?
Gość: kala405
Gość: snupy3
A mi nie ściska,wiadomo-każdy pozazdrości,ja też zazdroszczę ale do jasnej wygrał/a-to ma prawo sobie z nim zrobić co zechce,a niech nawet sprzeda i sobie za to kupi złote majtki z brylantami,nic mi do tego.
Każdy ma jakieś swoje marzenia i jeśli taka wygrana pomaga je spełnić to bardzo dobrze.
Gdybym wygrała taki sprzęt to tez od razu by poszedł na allegro bo i ja na coś zbieram kasę,a już kto na co zbiera to jego sprawa.
Powiem więcej-taki komputer WARTO sprzedać,bo z każdym miesiącem jego wycena będzie spadać w dół.
Komputer jak samochód,nowego nie opłaca się mieć. Lepiej sprzedać i kupić coś tańszego,a resztę pieniędzy wsadzić w coś co nie straci tak drastycznie na wartości.
Nigdy nie zostawiłabym sobie nowego auta,nowego wypasionego kompa itp.Bo się nie opłaca i tyle.
A tak w ogóle gratuluję wygranej.
Aż strach się chwalić co się wygrało bo zaraz będą wszyscy śledzić losy tej wygranej czy aby na allegro nie pójdzie....
Gość: sopran
Dokładnie. A co z topem wygrane na sprzedaż?
Mało znam rodzin na dorobku z dzieckiem, które wolałyby kompa zamiast większego mieszkania. No, ale taka wiedza przychodzi z czasem- jak trzeba samemu odkładać kasę na wakacje, czy nowe auto. Skoro ktoś tego nie rozumie i trzymałby kompa za taką kasę tylko po to żeby mieć pierdylion fpsów w GTA zamiast odłożyć kasę na coś (być może banalniejszego) przydatnego do życia- jego sprawa. Może życie to zweryfikuje.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ciekawe czy sciagną z Ciebie podatek, za to że sprzedajesz przed upływem 6 miesięcy.
A skoro tylu Ci zazdrości tego komputera to się lepiej na to przygotuj
Aha i to jest rada a nie jakaś uszczypliwa uwaga
w temacie wkurza mnie pogoda
Gość: magdalenka26
Moja OlUSIA jest tam od początku i pomomo tego ze pomagamy sobie tutaj wzajemnie ALE podkreślam UCZCIWIE to w tej sytuacji nie mam najmniejszych szans na tego misiaczka...powiedzcie mi o co chodzi bo naprawde nierozumiem:( czy organizator konkursu tego nie widzi?? noi Wy wszyscy uczciwie grający!! nie denerwuje was to??
jak z tym walczyć??
bo ja się naprawde wq...:(
Haha, nie mierz ludzi swoją miarą. Zresztą sam wyżej pisałem, ze osłabiłbym ten komputer żeby rachunek za prąd był mniejszy.
Są nagrody, których się nie sprzedaje, ale widzę że część z was nie potrafi tego pojąć. Jest ogromna różnica między sprzedaża zwykłej ksiązki, naczyń, płyt a czymś wyjątkowym, b.trudno dostępnym, wręcz niemożliwym do kupienia w normalny sposób.
Ja ze swojego komputera jestem zadowolony, bo jest naprawdę mocny, co nie zmienia faktu że podziwiam twoje niesamowite szczęście, bo żeby wygrać z grona ponad 100 000 osób to trzeba mieć naprawdę farta. Szkoda jedynie że posiadaczka tego szczęścia ma dolary w oczach.
No ale obyś nie sprzedała tego kompa, to się wtedy może nauczysz, że pieniądze to nie wszystko.
Pzdr