Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
Wkurza mnie,ze czyjes prywatne 3dwhite sie otwiera!!!! >>> http://img105.imageshack.us/img105/9363/3dpriv.jpg
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: szczelny
Gość: misiak66
dokładnie i jakieś karty i inne stronki
Gość: fikimiki
zgadza się .
Zobaczcie ranking i kto jest na 3 miejscu :
http://www.rozdajpisanki.pl/ranking
PAN I WŁADCA
Gość: misiulinek
Gość: fikimiki
Wstyd!!!
Gość: gocha26
Gość: rafi323raf
a mnie ci co dużo gadają a nie mają nic do powiedzenia
Gość: gocha26
ooo nie - gadasz więcej ode mnie
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aleks21
to używaj snajpera
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby tak, ale nie uśmiecha mi się podawać hasła do konta.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: ewikewik
sydariameki
Postów 1886
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie teraz to samo wkurza...
Gość: aleks21
Ja używałam snajpera kilka razy. Bezproblemowo
Gość: melisa
jeśli chodzi o ukryte reklamy na stronie... moi drodzy a ci z pierwszych miejsc to jak te punkty zdobyli? Ładnym uśmiechem? W tym temacie akurat administrację popieram. Czy ktoś z was chociaż złotówkę wyłożył na prosperowanie tej strony? Kto ją utrzymuje? Święty Mikołaj z Laponii? Jest tylko kilkoro adminów, z rodziną i pracą na głowie. Najłatwiej rzucać się o nie swoje. Jakby to była wasza strona to wejść by się na nią nie dało bez wyskakujących okienek, lub bez bannerów, których nijak nie można zamknąć. I chyba nie będzie wazeliną jeśli powiem, że na stronie podoba mi się to, że z każdej strony nie wyskakuje mi reklama, albo banner. Niewiele jest teraz takich stron w sieci. Wkurza mnie takie podejście niektórych osób.
Gość: archidues
A mnie wkurza to, że nie wiem o jakich ukrytych reklamach tu jest mowa
I rzeczywiście na innych stronach jest takich reklam więcej. Zresztą jeśli ktoś myśli, że tu jest dużo reklam, to niech puści sobie jakiś dobry film w jakiejkolwiek niemieckiej stacji w czasie prime-time'u - tam reklamy mogą trwać nawet 10-15 minut średnio na każde pół godziny filmu
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o coś takiego, że np. chcesz wejść w jakiś topic klikasz w niego a otwiera Ci się strona z reklamą. Wchodzisz na PW i zamiast PW otwiera Ci się strona z reklamą. itd, itd. Od wczoraj lub soboty, jest lepiej, ale wcześniejsze kilka dni to była masakra. Co drugi mój klik na stronie e-konki to było otwarcie innej strony.
A w temacie: nadal wkurza mnie pz cussons bo nadal nie mam proszku wygranego na przełomie października/listopada. Znowu dziś tam dzwoniłam i znowu proszek mam dostać dzisiaj najpóźniej jutro bo już podobno wysłany. Który to już raz