Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: snupy3
Gość: czarna2318
Ja już parę razy spotkałam się z tym,że błędna data zakończenia ,była wpisana kilku konkursów,przez co nie mogłam wziąć w nich udziału,bo już się dawno skończyły i to też mnie wkurza
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcepan1983
nie nadgorliwe tylko sprawiedliwe. dlaczego ja mam dostawać(bo kiedyś dostałem) karniaki za robienie tego samego co teraz jest legalne?!
mariwanna
Postów 1557
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
https://www.obiadgotowy.pl/
Gość: stasiak50
Niestety snupy3 w tym przypadku musze przyznac marcepanowi racje to jest zabronione nawet był wpis na forum w topiku konkursy na forum dodany był wpis adminki justis
Gość: marcepan1983
będzie tego jeszcze trochę więc bądź cierpliwa
Gość: agi978
mariwanna
Postów 1557
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
wkurza mnie, że już zaczyna brakować mi cierpliwosci
Gość: stasiak50
przepraszam adminke za przekręcenie nicka ...ale nie zdążyłam edytowac ma byc jutis
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w glownym regulaminie nie ma zadnego wpisu dotyczacego tego ze tak nie mozna , my nie zasmiecamy watku wyraznie piszemy zeby glosy podawac na pw a to w jakiej formie go organizujemy to jest nasza sprawa taki zaszczyt organizatora , byla juz o tym mowa wiec nie rozumiem o co tu sie wkurzac
Gość: jolcia12
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w mojej ocenie moralnej to po prostu ustawianie wyników,ale to oczywiście tylko moje zdanie...
wkurza mie,że żeby wygrać jakiś konkurs to trzeba wziąć udział w innym konkursie.
Gość: kala405
moja głupota mnie tez dobija
Gość: buskowianka
Gość: happydays
Postów 1557
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
chciałam dodać fotkę na konkurs zamień wielkanocne jaja na kokosy, a się okazuje, że termin nadsyłania minął 20 kwietnia... zmyliła mnie data podana, że trwa do 30 kwietnia... a takie fajne fotki miałam... dziś przez pół dnia robiłam...
Gość: koza18
Gość: gocha26
a to musisz kupić następne
Gość: koza18
ale czy jak kupie nastepne to bedzie ten sam kod kreskowy ? Chyba nie i to tez mnie wkurza