Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: muzulmanka
maili żadnych nie wysłali do zwycięzców, o nagrodach nie wspomnę... na dodatek regulamin konkursu wsiąkł
a uczestników próbujących się czegoś dowiedzieć zbywają i wciskają kity- że maile były, że się skontaktują, że już niedługo...
tylko to już trwa długo
Gość: xagadee
śmieszny był i już go nie ma
Gość: matejank
Gość: agatapiechota
oj jomico moglabys nie klamac!!!11
Ta sytuacja z taaga20 miała miejsce przyznaje sie
I moglabys nie klamac i powiadac tutaj jakies bajki. Najpierw dowiec sie ze słownika cooznacza słowo oskarzenie a potem uzywaj tego słowa publicznie
No to dzisiaj możesz napisac w tym wontku prawde ,że cie wkurzylam
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj... mnie też
palma na dworze, ponad 20 stopni - a mi cieknie z nosa, mam gorączkę i wszystko mnie boli
nie ma to jak przeziębić się w taką pogodę
Gość: katia305
http://www.sfora....o-pasy-asfaltu-a5577
Gość: cobra176
W miejscu do wpisywania nie ma kursora i nic nie mogę zrobić
Gość: katia305
sprobuj klawiszem tab po lewej stronie klawiatury, moze Ci sie uda naprowadzic kursor
Gość: jackpot84
dokładnie tak. klikasz powoli tab i obserwuj okolice miejsca do logowania i zacznie migac kursorek ( u mnie był prawie poza ta tabelką do logowania)
Niestety nie działa. Mogę wpisać poza tabelką, ale nie loguje
OK wpisałam poza tabelką i poszło. Dzięki wszystkim za podsunięcie tabulatorka
Gość: marielu
Gość: krzyszu
obiecuje się poprawić
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: taaga20
a mnie nie
Gość: barbara1910
noemi
Postów 445
Data rejestracji 20.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie kablówka...tyle płacę a nic ciekawego...
Gość: czarna2318
Ja też