Wkurza mnie...

smsowicz

#2367954 Napisano: 11.05.2009 05:49:12
tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

tedance napisał(a):

ola2493 napisał(a):

tedance napisał(a):

mama190 napisał(a):

może tedzia zakochała się w krzysiu ...kto się lubi ten się czubi emotka emotka

Zakochałam się w jego produktach wystawianych hurtowo na allegro
emotka emotka

I nie jest stary emotka

I nie mógłby być moim ojcem emotka
I tak ładnie ma te produkty na tym all poustawiane, widać czysty chłopak,dba o porządek,dokładny,zaradny,z głodu bym z nim nie umarła emotka I może odżałowałby dla mnie jakąś próbkę z Rossmanna od czasu do czasu emotka emotka

mam 4 żele dove odłożone specjalnie dla Ciebie emotka

Dziękuję emotka emotka emotka

Dzisiaj nic mnie nie wkurza,pierwszy raz od niepamiętnych czasów
emotka

Teraz, krzyszu, będziesz smarować Tedzię emotka
0 0

Gość: helatkoX

#2368006 Napisano: 11.05.2009 06:08:37
fszystko mnie dzisiaj fkurza emotka
a najbardziej pewna instytucja przez którą osiwieję,ale jak sie z nimi rozprawie to tydzien będę piła chyba
0 0

Gość: chochliczka

#2368022 Napisano: 11.05.2009 06:19:56
wkurza mnie moja siostra,ktora zawsze robi fochy ,szkoda tylko ze ma dwie lece rece i dobra to jest tylko w gadce emotka
0 0

Gość: mayami

#2368055 Napisano: 11.05.2009 06:34:14
Wkurza mnie sąsiad Rysiek ;/
0 0

Gość: marielu

#2368304 Napisano: 11.05.2009 08:14:31
wkurzają mnie fałszywe babiszony które tylko i wyłącznie sieją wazelinę do ludzi dzięki którym mogą osiągnąć korzyści materialne. emotka brrrrrrrr uchowaj mnie Panie od takich znajomości emotka
0 0

ciasssteczko

#2368369 Napisano: 11.05.2009 08:47:12
wkurza mnie zaśmiecanie forum emotka
0 0

cudaczek121

#2368452 Napisano: 11.05.2009 09:50:49
katmich napisał(a):

gocha26 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tunezja napisał(a):

Wkurza mnie konkurs Wasa, dziwnym trafem mam ponad 800 głosów, a zamieściłam swoje zgłoszenie w czwartek wieczorem... Chyba ktoś mi psuje szyki, nie mam na myśli nikogo z naszego forum, ale ktoś komu zależy by zdyskwalifikować innego gracza, lub stawiać mu tylko 1 by miał niską średnią.
Telefonowałam w tej sprawie do agencji, która organizuje ten konkurs, by sprawdzono, czy mam głosy zgodne z regulaminem.
Pan z agencji powiedział, że dziś zdyskwalifikowano kolejną osobę bo grała nie fair.
Spotkałam się z taką sytuacją, jednej osobie z naszego forum ktoś nabił głosy w konkursie o pampersy i miała potem problemy, a to nie z jej winy, tylko ktoś chciał by nie wygrała...

ja raz tez tak mialam -mimo moich telefonicznych interwencji zdyskwalifikowano mnie i jeszzce nazwano oszustka.zadzwonilam do firmy , ktora zlecila oragnizacje tego konka i w ramach pzreprosin wyslali mi nagrode spoza puli -mimo tego niesmak pozostal

oj mi tez ciagle ktos nabija w wasie na minus, az mnie to smieszy i to z uporem maniaka

zazwyczaj przez noc dostaje pkt gratis i wylacznie jedynki bo po kilkugodzinnym zbieraniu glosow po nocy spadam o nawet 30 miejsc
emotka emotka

wszyscy tak niestety mają emotka

ja też tak mam
emotka

Mam dokładnie tak samo na Wasie.Najpierw z ledwością uzbierałam 50 głosów i byłam przez moment na 1 miejscu,po czym w ciągu 1 dnia nagle ponad sto głosów w sumie,więc wycofałam już swój pierwszy link,bo to bez sensu emotka Cała nadzieja w jury,które wybierze najlepsze hasło,niezależnie od ilości głosów i średniej emotka
0 0

karolkas

#2368455 Napisano: 11.05.2009 10:03:28
cudaczek121 napisał(a):

katmich napisał(a):

gocha26 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tunezja napisał(a):

Wkurza mnie konkurs Wasa, dziwnym trafem mam ponad 800 głosów, a zamieściłam swoje zgłoszenie w czwartek wieczorem... Chyba ktoś mi psuje szyki, nie mam na myśli nikogo z naszego forum, ale ktoś komu zależy by zdyskwalifikować innego gracza, lub stawiać mu tylko 1 by miał niską średnią.
Telefonowałam w tej sprawie do agencji, która organizuje ten konkurs, by sprawdzono, czy mam głosy zgodne z regulaminem.
Pan z agencji powiedział, że dziś zdyskwalifikowano kolejną osobę bo grała nie fair.
Spotkałam się z taką sytuacją, jednej osobie z naszego forum ktoś nabił głosy w konkursie o pampersy i miała potem problemy, a to nie z jej winy, tylko ktoś chciał by nie wygrała...

ja raz tez tak mialam -mimo moich telefonicznych interwencji zdyskwalifikowano mnie i jeszzce nazwano oszustka.zadzwonilam do firmy , ktora zlecila oragnizacje tego konka i w ramach pzreprosin wyslali mi nagrode spoza puli -mimo tego niesmak pozostal

oj mi tez ciagle ktos nabija w wasie na minus, az mnie to smieszy i to z uporem maniaka

zazwyczaj przez noc dostaje pkt gratis i wylacznie jedynki bo po kilkugodzinnym zbieraniu glosow po nocy spadam o nawet 30 miejsc
emotka emotka

ja też tak mam
emotka

Mam dokładnie tak samo na Wasie.Najpierw z ledwością uzbierałam 50 głosów i byłam przez moment na 1 miejscu,po czym w ciągu 1 dnia nagle ponad sto głosów w sumie,więc wycofałam już swój pierwszy link,bo to bez sensu emotka Cała nadzieja w jury,które wybierze najlepsze hasło,niezależnie od ilości głosów i średniej emotka

dokladnie ja tez ledwo, ledwo uzbierałam 50-tke a pozniej w ekpresowym czasie od kogos dostałam 100-tke glosów i ani jednego komentarza, i na tym nie poprzestaje dalej minusuje.Jak ja nie cierpie takich konkursów.Szkoda bo niektóre hasla są naprawdę wartościowe, a wygra byle co.
0 0

Gość: tunezja

#2368544 Napisano: 11.05.2009 11:09:43
karolkas napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katmich napisał(a):

gocha26 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tunezja napisał(a):

emotka emotka

ja też tak mam
emotka

dokladnie ja tez ledwo, ledwo uzbierałam 50-tke a pozniej w ekpresowym czasie od kogos dostałam 100-tke glosów i ani jednego komentarza, i na tym nie poprzestaje dalej minusuje.Jak ja nie cierpie takich konkursów.Szkoda bo niektóre hasla są naprawdę wartościowe, a wygra byle co.

Kochani, kto chce emaila do nich, mogę podać na privie. Można napisać o tych praktykach nocnych innych i skrytykować ich dziwny regulamin konkursu, dzięki któremu nie wygra się uczciwie!!!
0 0

Gość: chochliczka

#2369117 Napisano: 12.05.2009 09:59:24
wkurza mnie Pani domu,to ze wzielam udzial w ich konkach smsowych nie oznacza, ze moga mi teraz zasmiecac tel glupimi smsami z niby super okazja do wygrania emotka
0 0

Gość: nineczka17

#2369122 Napisano: 12.05.2009 10:00:55
chochliczka napisał(a):

wkurza mnie Pani domu,to ze wzielam udzial w ich konkach smsowych nie oznacza, ze moga mi teraz zasmiecac tel glupimi smsami z niby super okazja do wygrania emotka

mam i ja ciagle cos przychodzi emotka
0 0

Gość: brightwitch

#2369137 Napisano: 12.05.2009 10:06:04
ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie zaśmiecanie forum emotka

Mnie wkurza, że ludzie nie korzystają z wyszukiwarki i sto razy podają te same wyniki w topie o wynikach emotka
0 0

Gość: cher20

#2369952 Napisano: 12.05.2009 03:33:46
A mnie wkurza konkurs develey, znowu mało nazwisk emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2369993 Napisano: 12.05.2009 03:50:07
cher20 napisał(a):

mnie też wkurza, bo nie wygrałem emotka
0 0

Gość: ola2493

#2370003 Napisano: 12.05.2009 03:53:56
tunezja napisał(a):

karolkas napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katmich napisał(a):

gocha26 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tunezja napisał(a):

emotka emotka

ja też tak mam
emotka

Kochani, kto chce emaila do nich, mogę podać na privie. Można napisać o tych praktykach nocnych innych i skrytykować ich dziwny regulamin konkursu, dzięki któremu nie wygra się uczciwie!!!

A uważasz,że klikanie głos za głos jest uczciwe? emotka
I przestań z tym pisaniem do organizatorów,bo to jest żałosne emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2370007 Napisano: 12.05.2009 03:56:41
a mnie wkurza ilość egzaminów do pozaliczania i że musialam zapłacić tysiaka za awans emotka
0 0

monia24

#2370020 Napisano: 12.05.2009 04:02:27
rafi323raf napisał(a):

cher20 napisał(a):

mnie też wkurza, 200 nagród na miesiąc więc teoretycznie skoro nie ma pełnej listy to powinny nawet te najgorsze hasła wygrać a moje chyba takie beznadziejne że nie wygrało emotka
0 0

Gość: melisa

#2370022 Napisano: 12.05.2009 04:03:44
eeeeh, smutno mi, bo nawet jednego sezonu ER nie wygrałam emotka
0 0

Gość: luzak

#2370133 Napisano: 12.05.2009 04:57:17
monia24 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cher20 napisał(a):

mnie też wkurza, 200 nagród na miesiąc więc teoretycznie skoro nie ma pełnej listy to powinny nawet te najgorsze hasła wygrać a moje chyba takie beznadziejne że nie wygrało emotka

jeszcze mnie chyba żaden konkurs tak nie wk.. i nie chodzi o to, że nie wygrałam, ale że tak mało nagród dali teraz a mieli zwiększyć pulę o te z zeszłego miesiąca.Po co w ogóle robili konkurs jak nie chcą nagród rozdać emotka emotka emotka
0 0

jasnoska

#2370142 Napisano: 12.05.2009 05:00:51
luzak napisał(a):

monia24 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cher20 napisał(a):

jeszcze mnie chyba żaden konkurs tak nie wk.. i nie chodzi o to, że nie wygrałam, ale że tak mało nagród dali teraz a mieli zwiększyć pulę o te z zeszłego miesiąca.Po co w ogóle robili konkurs jak nie chcą nagród rozdać emotka emotka emotka

mnie też wkurzyli, i wogóle ostatnio nic nie wygrywam i mam doła emotka
0 0